reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

szczerze przyznaje nie poczyatalam za wiele....:(
dopiero teraz mam chwilke czsu,Darek w pracy młodzież spi a matka na bb:))))))

u nas weekend minoł wypoczynkowo i intensywnie wczoraj zoo i spacery dzisiaj place zabaw,Kolorado i inne bajki ale super było...a miala do ksiązek w weekend zerknąc:(......

Natalia-serdecznie gratuluje:)zdrówka dla Lenki :)

Luna-ciesze sie ze lepiej ze zdrówkiem:)

Anabuba-ale masz sliczne dziewczyny......

Dowika-mniam!!!!narobiłas mi ochote na tprtille:)

reklama
No witam
W koncu doatrłam

Młoda śpi. Osttani zastrzyk przyjęty, kataru ani śladu, kaszelek aby aby, jutro do kontroli. Trzymajcie kciuki.
Ja zdecydowanie lepiej, kaszel jeszcze okropniasty, ale ogólnie czuję sie bardzo dobrze. tylko nei iwem skąd te poty? Mały wysiłek, czy chośby atak kaszlu i mokra jak ściera na plecach:baffled:

Wiki przykro mi . Dziś u nas słyszłąm jak szaleją na motorach, oj sporo ich było, a chwilę późneij kilka karetek za nimi gnało-jak mówię dawcy organów.
Nie mam nic przeciwko jak sie ścigająi wygłupiają na pustych drogach, gdzieś, gdzei nie ś azagrożeniem dla innych- no ich zycie i pasja. Ale jak sfora takich puści się środkiem miasta w środku dnia, zabije siebei i kogoś innego-no w cale mi ich nie żal:no:

Dowikla cieszę się, że pomysł przypasił. Ja robię jeszcze trochę inaczej. Ustalam ile tych plusów ma być uzbierane ( u mojej to 7, bo wiecej by jej cierpliowści brakło, hehe). I za kazdy dobry cos tam , np sama posprzata zabawki, a nie chciało jej sie; wypije obrzydliwy syrop; bedzie grzeczna w supermarkecie( czytaj-nie biega i nie bawi ssie w chowanego:-D) itd. Jak z jednej str lodówki wszystkie punkciki powędrują na druga stronę to ma cos tam, no zalezy co wylosuje sobie. A zeby bardziej trafiało, to każdego zwierzaczka n atej lodówce sama przesuwa , alb odbiera jak cos przeskrobała.
Ale każda ma swój sposób i najlepiej zna swoje dziecko i wie co pomoże. Trzymam kciukasy.

luna-matko:szok::szok: jaką ty masz tesciowa:szok::szok::szok:
tylko pozazdroscic.:tak:
Kobieto, nie wiesz co mówisz, hehehehehhe. Ale dużo by opowiadać, innym razem hihihihi

Eliza ale my sie chyba nie znamy-witaj. I zdradź jak zrobiłaś pokaz slajdów ???

Pati po karton leć do spożywczaka, bo na poczcie drogo mają, i to bardzo jak na moje , kup taśmę szeroką, wyładuj w środku gazetami czy czymś. Kurier Ci tego kochana nie zapakuje.

Natali gratki ogromne, wracajcie szybciutko zdrowiuśkie i pełne sił do nas!!!

Kołtunek-witaj, alez masz sympaciornego Nicka-bomba:-)

Kamcia ogólnie pytałam, bo ogólnie pisałaś, że cos nie ciekawie u Ciebie, że chęci, siły nie masz. No zdrowiej, trzym sie.

nie broni juz ich bo kiedys ak cos powiedziala to jej powiedzialam ze lepiej niech ich nie broni bo jeszcze jej sie dostanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehehehehhe, jak ja bym tak teściowej swojej rzekła:-D:-D:-D:-Dno ciężko mi sobei nawet wyobrazić jej reakcję, wole nie myśleć:-D:-D:-D:-D
Ale masz kochana grilla pizduś glancuś, ja nie mogę,:-D aż żal go zakopcić. Lśni jak srebro, hehe, dziewczęta rosną jak na drożdżach, a łosi anie wizę, za to zazdroszczę takiej okolicy...łaczki, laski... no ale znasz mnie, co nie?

Spadam dziewczyny, rano wstać do przychodni się dodzwonić , mała umówić...w poniedziałek ciężko będzie.Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Lunka tyle ze oni sie nie scigali tylko jechali tylko ze brak odpowiedzialnosci u nich bo po pierwsze po pijaku jechali a po drugie bez swiateł i na czołówke poszli z szybko jadącym samochodem.Ale tak niestety jeźdzą :-( szkoda ze później rodziny cierpią.

Anabuba super ten grill a kto ci go robił?? łośia nie było widac dokładnie ale stoi tam :-) no i dziewczynki super a Paulina to juz duza panna
No i pasowało by isc spac

Jestem ze Szczecina, za parę dni mój skarb kończy roczek :) wracam teraz na studia zaoczne - licencjata obroniłam w ciąży i zrobiłam rok przerwy a teraz wracam na uczelnię. W zasadzie od początku ciąży jestem sama. "tatuś" Maćka nie jest zbytnio zainteresowany jego losem. Mam 25 lat. Mój synek choć bardzo alergiczny jest bardzo spokojnym pociesznym dzieckiem. Na razie je tylko marchewkę, ziemniaka i dynię a teraz wprowadzam od 2 dni królika i jestem dobrej myśli bo jak na razie żadnej plamy nie widać :)

Hejka w poniedziałek. ALe paskudnie za oknem.

Lunka tyle ze oni sie nie scigali tylko jechali tylko ze brak odpowiedzialnosci u nich bo po pierwsze po pijaku jechali a po drugie bez swiateł i na czołówke poszli z szybko jadącym samochodem.
No i o tym właśnie mówię. I zjedzie taki debil z chodnika na przystanek i zabije kilkoro dzieci. Jazda po alkoholu? dożywotni zakaz prowadzenia pojazdu, czy to motocyklista czy kierowca samochodu. Ja sama kocham motory i szybka jazdę, ale wszystko trzeba robić z głową.
Wiki tylko nie myśl, że ja na Ciebei tak naskakuje, po prostu krew mnie zalewa.

Jestem ze Szczecina, za parę dni mój skarb kończy roczek :) wracam teraz na studia zaoczne - licencjata obroniłam w ciąży i zrobiłam rok przerwy a teraz wracam na uczelnię. W zasadzie od początku ciąży jestem sama. "tatuś" Maćka nie jest zbytnio zainteresowany jego losem. Mam 25 lat. Mój synek choć bardzo alergiczny jest bardzo spokojnym pociesznym dzieckiem. Na razie je tylko marchewkę, ziemniaka i dynię a teraz wprowadzam od 2 dni królika i jestem dobrej myśli bo jak na razie żadnej plamy nie widać :)
Ech, Ci faceci, jak to my tutaj mówimy-inny gatunek:-D. Fajnie, ze sobie radzisz i jeszcze na studia wracasz-gratulacje. Na alergii nie znam sie zbytnio, ale za tyle co wiem, to współczuję. A jakei studia jeśli można spytać?

No nic, zarejestrowałam młoda do lekarza, trzeba sie szykować. Wpadnę jeszcze dziewojki:-D

Pati Bubka ma rację idź do sklepu po jakiś karton :tak: zawsze to za darmo :tak:
Bubka no szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie :sorry2: ale Ci dziewczynki szybko rosną :-) grill super :tak: a to może jeleń był a nie łoś co :-D u nas łosi nie ma :tak:
Lunka super że już zdrowiejecie :tak: oby tak dalej :-)
Kołtunek faceci to inna rasa :sorry2: oni to nawet z marsa nie są tylko z innej galaktyki :-) super że sobie radzisz :tak: współczuję alergii u synka

Witam z rana :tak: Ja w trakcie śniadania :-) Kuba znowu mi podpierdziela jedzenie :-D widać kacha to już za mało dla niego rano :tak: pogoda masakryczna :dry: pada i coś się zimno zrobiło musiałam kalafiory odkręcić :tak: dzisiaj roboty nie mam na szczęście :tak: czysto jest, obiad ze wczoraj też, muszę tylko gary zmyć i laba :-D idę zjeść i wypić herbatkę póki ciepła :tak:
Kurde jakiś błąd mi co chwilę wyskakuje na BB :no: niech któraś zobaczy że z rowa mnie nie wywaliło bo nie mogę wejść :angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
helo helo
a juz myslalam ze nikogo nie ma
hmmm bylam wczesniej ale p wrocil z roboty i koniecznie chcial cos zobaczyc w necie i tak mu sie zeszlo do niedawna,:baffled:
mala juz wstala o 8, Paulina w szkole.
kolo 11 zbierams sie zalatwaic interesy, mala do bratowej podrzuce na troche:-)
pozniej jak wroce to odbior dzieciarnie do szkoly i powrot do domu.
miala p budzic ale ze dopeiro niedawno wrocil to mu daruje,niech pospi chociaz 5 godzin:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
za oknem szaro buro pochmurno ale za to bardzo cieplo:tak::tak::tak::tak::tak:
normlanie jak na wiosne tak cieplo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i poki co tylko od czasu do czasu cos pokropi.i niech narazei nie pada bo ja nie mam czasu na to:-D

Młoda śpi. Osttani zastrzyk przyjęty, kataru ani śladu, kaszelek aby aby, jutro do kontroli. Trzymajcie kciuki.
Ja zdecydowanie lepiej, kaszel jeszcze okropniasty, ale ogólnie czuję sie bardzo dobrze. tylko nei iwem skąd te poty? Mały wysiłek, czy chośby atak kaszlu i mokra jak ściera na plecach:baffled:

Wiki przykro mi . Dziś u nas słyszłąm jak szaleją na motorach, oj sporo ich było, a chwilę późneij kilka karetek za nimi gnało-jak mówię dawcy organów.
Nie mam nic przeciwko jak sie ścigająi wygłupiają na pustych drogach, gdzieś, gdzei nie ś azagrożeniem dla innych- no ich zycie i pasja. Ale jak sfora takich puści się środkiem miasta w środku dnia, zabije siebei i kogoś innego-no w cale mi ich nie żal:no:

Ale masz kochana grilla pizduś glancuś, ja nie mogę,:-D aż żal go zakopcić. Lśni jak srebro, hehe, dziewczęta rosną jak na drożdżach, a łosi anie wizę, za to zazdroszczę takiej okolicy...łaczki, laski... no ale znasz mnie, co nie?
.

laska masz poty bo jestes oslabiona cala choroba i wylazi to z ciebie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
co do dawcow-no raczej z motocyklisty marny dawca bo po takim wyapdku to juz nie ma bardzo czego brac jak wszytsko rozerwnae:no::no::no::no:
ale ja na nich tez tak mowie-na mojego brata tez,chociaz wcale mu tego nie zyecze:no::no::no::no::no::no:
zeby zobaczyc łosia to sobie powieksz fotke i załoz okulary bo slepa jestes:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no a grill to ze stali kwasowej i z nierdzewnej wiec podobno ma nawet mnie przezyc:-):-):-):-):-)
w sumie to kosztowal mnie ok 100zl bo wiekszosc materialy mielsimy,tylo czesc trzeba bylo dokupic,ale jak owie grill na lata:tak::tak::tak::tak:

Anabuba super ten grill a kto ci go robił?? łośia nie było widac dokładnie ale stoi tam :-) no i dziewczynki super a Paulina to juz duza panna
No i pasowało by isc spac

a dzieki.tata mi go zrobil:tak::tak::tak::tak:
akurat on lubi takie rzeczy robic.
samo palnisko jest z bebna od pralki:-D

a jakei studia kobieto robisz?
no i mamy tu \maline ze Szczecina:-)
a mieszkasz sama czy z rodzicami?kto Ci z małyms iedzi jak Ty w szkole?
co do alergii to u nas tez byla ale nie az taka:no::no::no::no:
a probowalas juz buraka?

Pati Bubka ma rację idź do sklepu po jakiś karton :tak: zawsze to za darmo :tak:
Bubka no szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie :sorry2: ale Ci dziewczynki szybko rosną :-) grill super :tak: a to może jeleń był a nie łoś co :-D u nas łosi nie ma :tak:
Lunka super że już zdrowiejecie :tak: oby tak dalej :-)
Kołtunek faceci to inna rasa :sorry2: oni to nawet z marsa nie są tylko z innej galaktyki :-) super że sobie radzisz :tak: współczuję alergii u synka

Witam z rana :tak: Ja w trakcie śniadania :-) Kuba znowu mi podpierdziela jedzenie :-D widać kacha to już za mało dla niego rano :tak: pogoda masakryczna :dry: pada i coś się zimno zrobiło musiałam kalafiory odkręcić :tak: dzisiaj roboty nie mam na szczęście :tak: czysto jest, obiad ze wczoraj też, muszę tylko gary zmyć i laba :-D idę zjeść i wypić herbatkę póki ciepła :tak:

kurcze jak niby chce wyslac odpowiedz to mi jakis blad strony wyskakuje a pozniej normlanie jest post jak chce drugi raz wyslac:baffled::baffled::baffled::baffled:
u nas sa łosie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie zaraz na tej laczce jest sciezka zwierzat lesnych i łosie tez sa i dziki i sarny i jelenie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak lezalam na chirurgi t przywiezli goscia z wypadku z łosiem.poprostu stal na drodze a gosc w niego wjechal,no ale mgla byla

kurcze moja młoda znow zaczyna kichac,no ile mozna miec katar?????????
miala tydzien i tak jej zgestnial ze zaczelam mucofluidem psikac to zaczelo schodzic.bylo juz lepiej i po pary dniach zaczela kichac,no to jej budherinem przeciwalegricznym ze 3 dni psikalam i tez przeszlo i wczoraj wieczorem zapomiala i dzis znow zaczela kiichac i z nosa jej leci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze bratanica tez przeziebiona to moze nic jej Weronika nie psrezda

jakies dziwne krzaki mi tu ciagle wyskakuja.zeby post wszedl musze go 2 razy wysylac...ehhh

dobra laski uciekam bo musze sie ogarnac i kolo 11 startowac
wpadne wieczorem jak mlode pojda spac

milego dnia

reklama
Witam laseczki po weekendowo :happy2:
Za oknem ponuro ale cieplusio :tak:spacer do szkoły zaliczony o 12 ponownie bo trzeba dziecię odebrać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wczoraj was lekko podczytałam ale weny brak do pisania :cool2:Mama Pietruszki od wczoraj w szpitalu:-(będzie miała robioną koronografię jak dobrze pójdzie to może już dziś i tak jakos mi dziwnie ze świadomością że ona w szpitalu:-:)-:)-(trzymajcie kochane kciuki za nią bo to najlepsza mama jaką mam :-*
Anabubka kochana i co jest na necie gdzieś Geslerka w mrozach??????? a córcie kurcze jak one rosną ale ci powiem że śliczne są i Paula ma śliczną kurtkę :tak::tak::tak::tak::tak:
Lunka kochana super że zdrowiejecie :tak::tak::tak::tak::tak: a co do potów to popeiram Anabubkę osłabienie organizmu wirusisko z ciebie jakos musi wyjść :tak:
Dowikluś jak czytam o twoim Dominiku to jak bym czytała o moim Adamie :dry: on też pyskuje a potem ja na niego krzycze a on co???patrzy sie na mnie i sie beszczelnie uśmiecha :wściekła/y:a mnie to do furi doprowadza:wściekła/y:kochana temperuj póki czas bo potem będzie tylko gorzej wiem co pisze bo sama widzisz co przerabiam teraz z Adamem :baffled:
NATALI OGROMNIE GRATULUJĘ NOWA LENKA NA NASZYM FORUM :-):-):-):-):-):-):-):-)ALE SUPER ŻE TAK SZYBKO CI POSZŁO KOCHANA JESTES WIELKA :-):-):-):-):-)
Wiki [*] najgorsze jest to że teraz rodziny cierpią bo oni.........
Kołtunek (świetny nick) super że jestes ze szczecina to tak jak ja :-):-):-):-):-):-):-):-) a faceci no przecież oni sa z marsa :baffled::baffled::baffled::baffled:i tylko niektóre trafiają na mniej wybrakowane egzemplarze :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Kurcze więcej nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A kochane moje Julka nauczyła się pisać "M":-D:-D:-D:-D:-D:-D
PS Jakieś jaja wychodza żeby posta wysłać ????!!!!!

Do góry