reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranka kawka juz wypita teraz sobie tak siedze ale trzeba sie ruszyc i cos robic.
Pogoda z oknem paskudna zimno wiatr , zaraz z rana musiełam syfon umyc i zakręcic bo mi sie z niego lało i nie mogłam naczyn myc..

Bubka ale tata ma talent swietny grill no brawa dla taty (ile bieze za zrobienie grilla ja tez chce) :-) Żartuje ale gril naprawde swietny my mamy podobno miec murowany ale czy bedziemy to nie wiem..

Lunka nie pomyslałam nawet ze naskakujesz na mnie.Ja tez uważam ze jazda po pijaku to głupota.I jeszcze bez świateł po drodze jechac a co do dawców to z jednego chłopaka nie było co zginą na miejscu drugiego reanimowali 40 minut ale tez sie nie udało tylko wiesz to z rodziny chłopak to tak jakos człowiek inaczej reaguje..
Ale bubka twój brat ma żone i dzieci bo nie pamietam?? bo ja bym mu nie pozwoliła na motorze takich wyczynów robic

reklama
witam , ja znów czuję się dzisiaj gorzej niż lepiej..
a wczoraj się cieszyłam że już mnie prawie nic nie boli:baffled:

załamałam się... ehhh
zdechła mi rybka ta co była w ciąży:-( nie wiem czemu właściwie...
wogóle to mi się wydawało że ona w tej ciąży to za długo jest... ze sklepu wzięliśmy ją z brzuszkiem już.. no i tak mamy to akwarium przecież 3-4 miechy a ona nic.. może miała problem z urodzeniem:confused: sama nie wiem :-(
nie dokupowaliśmy żadnych rybek , a i ona była oddzielona od pozostałych w razie gdyby urodziła....
może się któraś zna lepiej na rybkach i wie co mogło byc przyczyną??

hejka!!!!
witajcie mamuski poniedziałkowo.:-)
ale u nas dzis pogoda do d..y zimno,pochmurno tylko patrzec kiedy zacznie padac.
ja mam juz posprzatane,obiad chlopaki maja z wczoraj wiec nie musze gotowac,krystek w szkole, dzieci spia,m ma dzis wolne i plącze mi sie po domu.
a ja umieram tak mnie brzuch boli bo @ dostalam.ale w szoku jestem bo od porodu nie bolał mnie wcale na okres a teraz ledwo co chodze:-( mam takie skurcze i jajniki bola strasznie.:-(nie mam pojecia co mi sie poprzestawiało.:confused:

pozdrawiam
milego dnia.

as-witaj!!!

anabuba-dzieki za informacje jak myc okna po farbie.:tak:
ale mam cichą nadzieje ze ich bardzo nie pobrudzą.
a dziewczynki masz sliczne.

luna-aha,to mam rozumiec ze ta pomoc twojej tesciowej to taka jednorazowa.:confused:
a tak naprawde to wredna z niej kobita:confused:.
ja mam własnie kose od wczoraj z moją tesciową.
wredne babsko z niej.:wściekła/y:

mamaola-fajny weekend mieliscie.

Witam
Ja tylko na chwilke bo glowa mnie dzisiaj tak boli ze szok:no::no::no:Pogoda masakryczna wiec to pewnie przez to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:
Poprasowalam sobie to co mi jeszcze wisialo na balkonie i najchetniej poszlabym spac:no:Niedlugo mlode zaprowadze do przedszkola ale bede miala Dominika w domu i trzeba bedzie odrobic z Nim lekcje

Hej kochane :happy2:
Mama po koronografi...wyniki beznadziejne :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( będzie miałarobione bajpasy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( głosik ma smutny :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Boże tak się o nią boję :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Pati Bubka ma rację idź do sklepu po jakiś karton :tak: zawsze to za darmo :tak:
Bubka no szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie :sorry2: ale Ci dziewczynki szybko rosną :-) grill super :tak: a to może jeleń był a nie łoś co :-D u nas łosi nie ma :tak:
Lunka super że już zdrowiejecie :tak: oby tak dalej :-)
Kołtunek faceci to inna rasa :sorry2: oni to nawet z marsa nie są tylko z innej galaktyki :-) super że sobie radzisz :tak: współczuję alergii u synka

Witam z rana :tak: Ja w trakcie śniadania :-) Kuba znowu mi podpierdziela jedzenie :-D widać kacha to już za mało dla niego rano :tak: pogoda masakryczna :dry: pada i coś się zimno zrobiło musiałam kalafiory odkręcić :tak: dzisiaj roboty nie mam na szczęście :tak: czysto jest, obiad ze wczoraj też, muszę tylko gary zmyć i laba :-D idę zjeść i wypić herbatkę póki ciepła :tak:
Kurde jakiś błąd mi co chwilę wyskakuje na BB :no: niech któraś zobaczy że z rowa mnie nie wywaliło bo nie mogę wejść :angry:
Beatko a jak można kalafiory odkręcić? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem ze Szczecina, za parę dni mój skarb kończy roczek :) wracam teraz na studia zaoczne - licencjata obroniłam w ciąży i zrobiłam rok przerwy a teraz wracam na uczelnię. W zasadzie od początku ciąży jestem sama. "tatuś" Maćka nie jest zbytnio zainteresowany jego losem. Mam 25 lat. Mój synek choć bardzo alergiczny jest bardzo spokojnym pociesznym dzieckiem. Na razie je tylko marchewkę, ziemniaka i dynię a teraz wprowadzam od 2 dni królika i jestem dobrej myśli bo jak na razie żadnej plamy nie widać :)

Witaj,my się chyba jeszcze nie znamy.
Mój też alergik :baffled:,tyle ,że to już stary koń. :-D:-D:-D

witam , ja znów czuję się dzisiaj gorzej niż lepiej..
a wczoraj się cieszyłam że już mnie prawie nic nie boli:baffled:

załamałam się... ehhh
zdechła mi rybka ta co była w ciąży:-( nie wiem czemu właściwie...
wogóle to mi się wydawało że ona w tej ciąży to za długo jest... ze sklepu wzięliśmy ją z brzuszkiem już.. no i tak mamy to akwarium przecież 3-4 miechy a ona nic.. może miała problem z urodzeniem:confused: sama nie wiem :-(
nie dokupowaliśmy żadnych rybek , a i ona była oddzielona od pozostałych w razie gdyby urodziła....
może się któraś zna lepiej na rybkach i wie co mogło byc przyczyną??
Co do rybek to trochę się znam.
Co to była za rybka?
I jak długo pływała w wysokiej ciąży?
A może to nie była ciąża?
Myślę raczej o puchlinie brzusznej....:sorry2::sorry2::sorry2:

Hej kochane :happy2:
Mama po koronografi...wyniki beznadziejne :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( będzie miałarobione bajpasy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( głosik ma smutny :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Boże tak się o nią boję :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Malina tonę cierpliwości i trzymam kciuki za mamę.

Eliza ale my sie chyba nie znamy-witaj. I zdradź jak zrobiłaś pokaz slajdów ???
Oj sie umeczyłam... pół niedzieli spedzilam przed kompem na szukaniu programu do robienia gifów... maż mnie przeklinal ale mi sie udalo\:-D
program easy gif animator. i potem na stronke darmową wstawilam , wzielam linki i wstawilam do sugnaturki:-) skomplikowane to troszke tak naprawde;] heh

Witam sie serdecznie.
Ja dzis z rana na zakupach ostatecznych przed chrzcinami, no i malemu juz pokupowalam szparfały jak, buciki, body, rajstopki:-) oby bylo cieplej troszke w niedziele....:dry:

reklama
MALINUS
Kochana,trzymam kciuki za twoja Mame:tak::tak::tak:Wszystko musi byc dobrze:-):tak::tak::tak:

ja wlasnie popijam sobie capucinko i zazeram sie slodkim:wściekła/y::zawstydzona/y:No coz @ mnie dogania:no:
Zaraz bede robila lekcje z mlodym a pozniej zamierzam sobie poodpoczywac jak sie uda:-p
Bylam w tej przychidni zeby sie przeniesc tutaj do pediatry i nie maja miejsc:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec bede musiala zapierniczac taki hektar brrr:wściekła/y::no:

Do góry