reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadanku troszke posprzatalam i poszlismy na dwor:tak:Trzeba wykorzystac ostatni dzien pogody hehe;-)
Mlody juz odstawiony na urodziny do kolegi:tak::tak::tak:Dziewczynki poki co jakos sie bawia to moze wezme sie za prasowanie:tak::tak::tak:

WIKI
Swietnie wygladasz:tak::tak::tak:

LUNKA
No to Cie tesciowa zaskoczyla:tak::tak::tak:No ale bardzo dobrze:tak::tak::tak:
Zrobilam tak jak mi pisalas,czyli dzieciaki wymyslili sobie sami nagrody (oczywiscie nie cos kupionego),zapisalam je na kartkach i powrzucalam do takiej duzej szklany:tak::tak::tak:Teraz stoja w kuchni i czekaja do soboty bo w sobote beda losowali gdyby caly tydzien byli grzeczni:tak::tak::tak:Na lodowce juz wisi kartka z poszczegolnymi dniami i tam bede Im zaznaczala usmiechniete lub smutne minki w zaleznosci od zachowania w ciagu calego dnia:tak::tak:
Dzieki Kochana za pomysla:-);-)

BEATA
A ta moja tortilla to nie jest taka prawdziwa tylko wymyslona przeze mnie;-):-)Ale my ja uwielbiamy:tak::tak::tak:
A wiec ja biore trzy piersi z kurczaka,kroje je drobniutko i smaze na patelni przyprawiajac pieprzem i sola:tak:W tym czasie co cycki sie smaza to robie taka "salatke" z pomidora pokrojonego w kostke,puszki kukurydzy i kapusty pekinskiej:tak:Mozna tam wrzucac wedle uznania:tak::tak:
Jka usmaza sie cycki to dorzucam do nich ta salateczke i dodaje troszke sosu czosnkowego i dressingu jogurtowego:tak::tak::tak:Mieszam to wszystko na tej glebokiej patelni:tak::tak:Placki tortilli podgrezwam w mikrofali 20-30 sekund,nakladam do nich to zarelko z patelni i zawijam,ale ja zawijam tak jak wrapsy zeby dzieciom sie lepiej jadlo:tak::tak::tak:Bo jak bym zawinela w typowa tortille to by mi wszystko pogubili hehe:tak::tak::tak:

reklama
hej kobietki!!!
ale u nas dzis piekna niedziela,sloneczko super swieci i jest cieplutko.:-)
mój m z krystianem na dworze graja w pilke, dzieci spia a ja tak na chwilke zasiadlam przed kąpem.ale zaraz zmykam na polko bo szkoda w domu siedziec.
dzis bylam na 10 w kosciele,pozniej spacerek długi z cala rodzinka,nastepnie obiadek i teraz relaksik.:tak:;-)
uwielbiam nic nie robic.:-D

milej niedzieli!!!

dowikla-smakowity ten twój przepis na ta tortille.:tak:
koniecznie musze go wypróbowac.

natalineczka-kochana a ty co?????
moze na porodówce jestes????:confused::confused::confused:

wiktoria-swietnie wygladasz.

luna-matko:szok::szok: jaką ty masz tesciowa:szok::szok::szok:
tylko pozazdroscic.:tak:

Hej dziewczyny:-)
Ale wy piszecie.....
Zagladam codziennie ale nigdy nadrobic nie moge, takze z góry przepraszam ze nie odpisuje wam itd.
U nas wszystko oki, dzieciaki rosną. dzis pogoda super, a za tydzien chrzciny Mikołaja...mam nadzieje ze pogoda dopisze, bo poczatek tygodnia ma byc deszczowy i zimny...:dry:

No i ja wlasnie wyjełam z piekarnika dwie blaszki szarlotki:-D ale pachnie mniam..... :-D

ja sobie poprasowalam i zjadlam z dziewczynkami obiadek:tak::tak::tak:
Teraz chyba wezme sie za jakies okna:tak::tak::tak:Wypadaloby wkoncu;-):-)
Pogoda sie pierniczy i pewnie jeszcze dzisiaj zacznie padac:no::no::no:

LIDUS
Fajnie ze macie tak cudna pogode:tak::tak::tak:Korzystajcie Kochana na maksa:tak::tak:

ELIZKA
Witaj:-)Bo my sie chyba nie znamy
A szarlatka to bym nie pogardzila

BEATA
Tak mnie kusilas wczoraj ta zauka chinska ze poszlam sobie zrobic jakos po 22 i sie zajadalam:szok::szok::szok:

Witam i ja juz prawie pod wieczór dzieci bajke oglądają znaczy Kamilek oglądał ale przyszedł i mówi ze sie zesikał do majtusiów i ze majtusie bedą płakały :-) A tak to gosci mielismy ale to rodzenstwo tesciowej.No zaraz pójde sprzątnąc zabawki razem z dziecmi i pójdziemy mleko gotowac i budyn zrobie zaraz smietankowy i czekoladowy..

Witam nowa mamusie i mam pytanie do Ciebie ty masz jedno dziecko czy trójke :-)

witam was,
ja tylko na chwile przynajmniej teraz
mam pytanko do Was - sprzedalam mikrofalowke i mam wyslac to kurierem
ale nigdy nie wysylalam
nie wiem w co to zapakowac, czy mam isc po cos na poczte czy moze zapakuje mi to kurier? kurcze powiedzcie mi wszystklo co wiecie na ten temat... bylabym wdzieczna :-)

aha a tak wogole to za niedlugo tzn jak mi tu zadziala usb a jak nie dzis to jutro u mamy, wstawie nagranie na moj profil - wiecie gdzie :-D wiec bedziecie mogly sobie posluchac :-D

potem wejde....

PILNE NATALI URODZIŁA

Napisze jakiego mi sms napisała;Hej witam mam wiadomość o godzinie 15:15 na świat przyszła mała Lenka nawet szybko poszło bo skurcze miałam od 5 z jedną półgodzinną przerwą a od 12 już reguralnie do szpitala przyjechaliśmy o 13:45 z 5 cm rozwarciem i skurczami co 2 minuty m był do samego konca nawet pempowine przecią a tak sie zarzekał zaraz ide pod prysznic i do spania buziaki........

A Lenka ważyła 3550 i ma 56 cm a i ma bardzo dużo włosów

Ostatnia edycja:
NATALI
Ogromne gratulacje:tak::tak::tak::tak:
Super ze Lenka jest juz na swiecie:tak::tak::tak:

PATI
Ja nie pomoge:no::no:

My niedawno wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Dominik po powrocie z urodzin mial jeszcze sile biegac wiec siedzilam z dzieciakami na podworku:tak::tak::tak:Teraz cosik sobie musimy zjesc:tak::tak::tak:

reklama
chciałam się przywitać :)

Mam na imię Marta i samotnie wychowuję mojego synka Maciusia. Siedzimy w domku. Ze względu na jego dosyć mocną alergię nie może iść do żłobka a opiekunka za droga. Raz lepiej raz gorzej jest. Czasem mam dość siedzenia w domku ale wiem, że to najlepsze dla Niego.

Do góry