reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
as no prosze jakie Kuba postępy robi:tak::tak:
super wszystko dzięki maminej determinacji;-)
tak trzymaj kochana:tak::tak:

mlody poszedl spac a ja na bb
wcina teraz sniadanko i zasiadam do roboty;-)
pozniej po m musze jechac bo nie ma czym z roboty wrocic:sorry2:
tylko ciekawe czy mi auto odpali:sorry2:

No i pokazala hehe ;-):-D:-D:-D
A ja sobie wlaczyla muzyczke i sobie troszke pocwiczylam:szok::szok::tak::tak::tak:Od razu lepiej sie czuje;-):-)Ale bede miala jutro zakwasy:-D:-D:-D

WIKTORIA
Czyzby maz Cie podejrzewal o zdrade:szok::szok::szok::szok:

Dowikla chciala Ci pokazac ze trzeba pomyc podlogi:-D:-D
Wiktoria:szok:zdrada czyzby maz Cie oskarzal:confused:

A ja sobie wlaczyla muzyczke i sobie troszke pocwiczylam:szok::szok::tak::tak::tak:Od razu lepiej sie czuje;-):-)Ale bede miala jutro zakwasy:-D:-D:-D

WIKTORIA
No mozna by tak powiedziec ale tłumaczyłam mu ze tak nie jest ze nie zdradzam go i chyba mu przeszło wkażdym bądz razie juz nie wraca do tego tematu:no::no::no:

AS
Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym Cie wynajela na korepetycje;-):-)

Moja Klaudia zrobila mi niespodzianke i pomyla mi podlogi nie wyduszonym mopem:szok::-D:-D:-DNo wiec mialam co robic hehe
Dobre uśmiałam się z tych korepetycji.:-D:-D:-D
A podłogi kiedyś też mi tak Klaudia pozmywała.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kochana kolor juz wyszedł bo juz go w niedziele zrobiłam wyszedł taki ciemny fiolet

YouTube - BACIARY - ZAMKNIJ ZA SOBĄ DRZWI a to sie mi kojaży ze zdradą o którą ktos mnie podejżewa :-(
Zdrada :confused: :szok::szok::szok:
Wolne żarty kogoś się trzymają :baffled::baffled::baffled::baffled:

as no prosze jakie Kuba postępy robi:tak::tak:
super wszystko dzięki maminej determinacji;-)
tak trzymaj kochana:tak::tak:

mlody poszedl spac a ja na bb
wcina teraz sniadanko i zasiadam do roboty;-)
pozniej po m musze jechac bo nie ma czym z roboty wrocic:sorry2:
tylko ciekawe czy mi auto odpali:sorry2:
Dzięki Natali.
Ty nie po chłopa jedź tylko na porodówkę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WIKTORIA
Ćwiczenia fajna sprawa,szkoda,że ja nie mogę.:-:)baffled::baffled::baffled:
Też bym sobie poćwiczyła tak jak w zeszłym roku na aerobic chodziłam ,to było coś .
a teraz :confused::confused::confused: :crazy::crazy::crazy::crazy:
Ech życie...

Dzięki Natali.
Ty nie po chłopa jedź tylko na porodówkę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała:tak::tak::tak:
niestety chyba mi nie dane:-D:-D:-D:-D:-D
masakra ja juz nie wiem co mam robic seks odpada bo szyjka tkliwa i pewnie bym sie z bólu posrała:sorry2::-D
dzwoniła kolezanka i mowi ze ona do porodu jechała z rozwarciem na palec i ze pewnie juz bede rodzic:-D:-D
no to ja pocieszylam ze z czarkiem mialam rozwarcie 1,5 cm przez tydzien i na wywolanie musialam iść:sorry2:

Justa, no co Ty? Z czwóką bys sobie nei poradziła??? No nie wierzę, choć sprawdzimy!!!:-D:-D:-D

Ha ha młoda wyczuła pismo nosem.:tak::-):-)
Cwaniara mała ,nie ma co :-D:-D:-D:-D
A jak w końcu wypiła :confused::confused:
Robię pół na pół z Sanosvitem, który uwielbia

Ana no to zmokłaś, a 10 kg w jeden dzięn? ja nigdy nie robiłąm, ale to chyba bardzo dużó:confused::confused::confused:

Kamcia to Ci młoda roboty narobiła z klawiszami. Ja ostatnio na szybko przejechałąm odkurzaczem, nie chciało mi sie końcówki zmieniać, bo czysty, tylko tak biegiem, przelecialam no i tyle z tego pośpiechu miałąm, że musiałąm wyciągac worek z odkurzacza i go przeszukac w celu odnależienia kilku literek, hehe.

Lunka-oj widze ze Twoja córcia jak moj Darus niajmniejsza ilosc leku wyczuje w jedzeniu....mam ndzieje ze kaszke wypila:)ja polecam thrillery Maxima Chatama...super momentami az strach bylo czytac....co do zwierzatek popieram w 100%
Generalnie pije wszystkie leki choć sie krzywi lub marudzi, ale tego jak spróbowała tak nie chce za chiny w niczym wypic, hehe. Az mamuśka sposób i na to znalazła.
Zapiszę sobie autora, nie znam, sprawdze:tak:
Dzięki

Medea fajnie, ze babcia przychodzi troszkę Cię odciążyć. Trzymaj sie i zdrowiej.

Idę wstawić na kawkę i mężusia budzić. Będę z wieczorka pewnie. Pa

reklama
Justa, no co Ty? Z czwóką bys sobie nei poradziła??? No nie wierzę, choć sprawdzimy!!!:-D:-D:-D
:-D:-D:-D luna opanować się nie mogę. :-D:-D:-D:-D:-D uhuuuhhhuuuhhh.... sikam. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka może przedszkole BB otworzę? :-D:-D:-D

Wiki
zdrada? A dałaś mu powody , by tak myślał? :confused:

Nie mogę coś tego mojego stada napędzić do odrabiania lekcji.:crazy:

Do góry