anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowikla chciala Ci pokazac ze trzeba pomyc podlogi
Wiktoriazdrada czyzby maz Cie oskarzal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dowikla chciala Ci pokazac ze trzeba pomyc podlogi
No mozna by tak powiedziec ale tłumaczyłam mu ze tak nie jest ze nie zdradzam go i chyba mu przeszło wkażdym bądz razie juz nie wraca do tego tematuNo i pokazala hehe ;-)
A ja sobie wlaczyla muzyczke i sobie troszke pocwiczylamOd razu lepiej sie czuje;-):-)Ale bede miala jutro zakwasy
WIKTORIA
Czyzby maz Cie podejrzewal o zdrade
Dobre uśmiałam się z tych korepetycji.AS
Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym Cie wynajela na korepetycje;-):-)
Moja Klaudia zrobila mi niespodzianke i pomyla mi podlogi nie wyduszonym mopemNo wiec mialam co robic hehe
ZdradaKochana kolor juz wyszedł bo juz go w niedziele zrobiłam wyszedł taki ciemny fiolet
YouTube - BACIARY - ZAMKNIJ ZA SOBĄ DRZWI a to sie mi kojaży ze zdradą o którą ktos mnie podejżewa :-(
Dzięki Natali.as no prosze jakie Kuba postępy robi
super wszystko dzięki maminej determinacji;-)
tak trzymaj kochana
mlody poszedl spac a ja na bb
wcina teraz sniadanko i zasiadam do roboty;-)
pozniej po m musze jechac bo nie ma czym z roboty wrocic
tylko ciekawe czy mi auto odpali
Ćwiczenia fajna sprawa,szkoda,że ja nie mogę.:-baffled:No i pokazala hehe ;-)
A ja sobie wlaczyla muzyczke i sobie troszke pocwiczylamOd razu lepiej sie czuje;-):-)Ale bede miala jutro zakwasy
WIKTORIA
Czyzby maz Cie podejrzewal o zdrade
kochana nawet nie wiesz jak bardzo bym chciałaDzięki Natali.
Ty nie po chłopa jedź tylko na porodówkę.
Robię pół na pół z Sanosvitem, który uwielbiaHa ha młoda wyczuła pismo nosem.:-):-)
Cwaniara mała ,nie ma co
A jak w końcu wypiła
Generalnie pije wszystkie leki choć sie krzywi lub marudzi, ale tego jak spróbowała tak nie chce za chiny w niczym wypic, hehe. Az mamuśka sposób i na to znalazła.Lunka-oj widze ze Twoja córcia jak moj Darus niajmniejsza ilosc leku wyczuje w jedzeniu....mam ndzieje ze kaszke wypilaja polecam thrillery Maxima Chatama...super momentami az strach bylo czytac....co do zwierzatek popieram w 100%
luna opanować się nie mogę. uhuuuhhhuuuhhh.... sikam.Justa, no co Ty? Z czwóką bys sobie nei poradziła??? No nie wierzę, choć sprawdzimy!!!