reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja

Wczoraj mialam dzien pelen roboty ledwo sie wyrobilam na 18 do znajomych
Rano jak wstalam zrobilam lazanki i wybralam sie na miasto z Agnieszka. Wrocilam po 15. Szybko dalam Laurze jesc i polozylam ja spac bo byla mega marudna. Wzielam sie za robienie rosolku i ciasta.l Nim sie ogladnelam byla juz 17:30 na szybko sie szykowala i do znajomych.Posiedzielismy do polnocy i do domu:happy:

Dzis na obiadek wybieramy sie do Chinskiej wiec mam luzzzz
Laura oglada bajke po niemiecku z tatuskiem a ja szybko na bb:-)

reklama
A ja siedze i przegladam narozniki w necie
Mam mega problem bo te co mi sie podobaja to sa za duze:-( ja miestety z powodu malej ilosci miejsca musze miec maly taki na dlugosc 2m a te fajne sa od 2.4m:-:)-(

Pogoda za oknem pochmurna i czekam kiedy zacznie lac:baffled:
Do chinskiej wybieramy sie na 16 w sumie bedzie nas 12 osob:rofl2:

Ania to widzę mega obiad będzie :-D a z narożnikiem to zawsze można obciąć :-p:-D powodzenia w szukaniu :tak:

Witam po południu. Kuba nie dawno wstał a M trochę pierogów robi :tak: zaraz się wezmę za gotowanie :tak: zjemy i w drogę :tak: mam nadzieję że do 15.00 wyjdę z domu :-) niestety tam nie będę miała jak wejść na neta bo nawet internet tam w kablach zawraca :sorry2: w tygodniu wracamy :tak: do piątku mam nadzieję :tak: głosików oddawać niestety nie będę ale z tego co widzę to mamy tyle przewagi że się nie martwię :tak: jak wrócę to się odezwę :-D słoneczka życzę przez te wszystkie dni :-D

czesc mamuski!!!
ja juz po obiadku i zasiadlam z kawka przed bb:tak:,moje dzieci spia a krystian gra w chinczyla z m.ja byłam na 10 w kosciele nastepnie zaliczyłam spacer z dziecmi i terazam chwilke odpoczynku.moze dzis wpadna do nas znajomi to nie bede sie nudzic i miło sie spedzi ta niedziele.pogoda troszke lepsza tzn.nie ma slonca ale jest wmiare ciepło.

spokojnej i ciepłej niedzieli życze.:happy:

wiki-dzieki za wiesci od natalineczki.
koniecznie daj znac co tam u niej.:tak:
buziaczki dla niej.

beata-szczesliwej drogi życze.
i wracaj do nas szybciutko.:tak:

ania-oj znam ten ból jesli chodzi o naroznik.ja miałam ten sam problem wszystkie co mi sie podobaly to duze ale wkacu udało mi sie kupic.

Witam niedzielnie.
Ja jak zwykle od rana na pełnych obrotach.:tak:
Rano śniadanko,prasowanko potem kąpiel taka ponad godzinna z miła muzyczką w tle :-D:-D ,na 12 poszłam sobie do kościoła ,po kościele spacer z psem i zakupy ,następnie zrobiłam obiadek (dziś schabowy,ziemniaki z wody i marchewka z groszkiem) teraz zasiadłam na BB.:-):-):-)
Zaraz idę trochę jeszcze posprzątać bałaganu remontowego (trzeba rozkręcić i wyrzucić Kubusiową starą sofę , posegregować puzzle,układanki ,gry planszowe,zrobić redukcję zabawek pluszowych,bo Lunka czeka z niecierpliwością , a u mnie przewalają po kątach.;-);-)
O 20 planuję obejrzeć Opole i miło spędzić wieczorek z mężem,a co mi z planów wyjdzie to się okaże .:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Do zaklikania babole.:-p:-p:-):-)

My niedawno wrocilismy do domu:tak:Bylam w tym Kosciele i msza trwala ponad godzine:szok:Masakra:no::szok:Juz nie wiedzialam co mam tam ze soba robic nie mowiac juz o dziewczynkach:no::no::no:Wszyscy spiewali i wogole a ja stalam i nie wiedzialam o co kaman:szok::-D:-D:-D
Potem pojechalismy na chwilke do mojej Mamy,pozniej na solke i do Mc donalds:tak::tak::tak:Bylo fajnie bo byla tez moja siora z Kacprem:tak:
Tearz wstawilam ziemniaczki i juz sie gotuja,a do tego mam te jezyki z pomyslu na:tak::tak::tak:
Przydaloby sie troszke posprzatac ale jakos mi sie nie chce:no:Jak nie posprzatam teraz to pozniej juz napewno tez nie bo na wieczor umowilam sie z tesciowka na piffko:tak::tak::tak:

ANKA
A szukasz naroznika z funkcja spania czy bez?Bo ja mam w salonie bez funkcji spania i chce sie go pozbyc wlasnie:tak::tak::tak:

No i wrocilismy
Bodzio z Laura juz wyszpanowani w lozku a ja koniecznie na bb
Tak sie najadlam ze szok ale nic dziwnego jak sie placi jednorazowo to sie wcina ile miejsca w zoladku:-D:-DNawet zaliczylam malibu za co oczywiscie sie placi extra:-D:-D Bylo nas sporo wiec i fajnie minal czas.
Sama juz czuje zmeczenie ale mysle jeszcze na Opole popatrzec :)

Dowikla koniecznie z funkcja spania:tak::tak: A ze lubimy gosci to bez tej funkcji nie da rady.A ty mozesz napisac ogloszenie w gazecie napewno za darmo ktos wezmnie:tak: albo wystaw na allegro zawsze jakis grosz wpadnie:tak:

Beata milego pobytu:-)

Lidka a dlugo szukalas?

No nic uciekam: spokojnej nocy

Hejka.

Oliwka juz śpi od 20min to wpadłąm się przywitać :-):-):-)

zaraz i tak kłade się spć bo padam na pysk,ledwo się trzymam na nogach,od tyg to śpię po 6h dosłownie.

albo wpadne w rytm albo się wykończę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie zdawałam sobie sprawy ile jest harówki przy swoim interesie:tak::tak::tak: masakranie jest to łatwy grosz ale jak już zaczęłam to nie ma odwrotu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

Oliwka ma lekki katar trochę ją podkurowałam przez weekend oby szybko przeszło bo jutro do przedszkola.
poranki jeszce płaczliwe ale potem istne szaleństwo.w piątek znowu przyszła poobijana:no::no::no::no: góz na czole bo niby biegała za kolezanka i nie wyrobiła zaketu i wpadłą w ścianę.

trochę się wkurzyłam bo w pzreciągu 1,5tyg już 3 razy coś jej się stało w tym przedszkolu nie spominając już o dużej ilości siniaków :no::no::no::no:

jak to się jeszcze raz powtórzy to porzmawiam sobie z Panią bo w końcu może stać się nieszczęscie niech bardziej na nią zwrócą uwagę:tak::tak::tak::tak:

to dobranoc,buziaki

reklama
Agnes wlasny interes to ciezka sprawa:tak: co do gozow i siniakow to niestety mysle ze rozmowa z Pania nic nie pomoze. Podczas zabawy kobieta nie jest w stanie zajmowac sie tylko Oliwka bo ma sporo dzieciaczkow twoja corka to pewnie taki typ jak ja bez siniakow, otarc i gozow nie ma dobrej zabawy. Nawet jakby gumowe sciany zrobili to znajdzie sie cos o co zachaczy. Takie jest dziecinstw piekne ale czasem bolesne:tak:;-)

Do góry