Hej hej hej, witają Was chorowitka, hehe
A&E witaj kochana, zagladaj do nas i pisz jak najczęściej.
Euphoria, ale to szkoła, czy przedszkole, no bo dla mnei troszku poroniony pomysł 3-latak do szkoły posyłąc. Co kraj to inne dziwactwa
Chyba jednak odpuszczę, o ile Ty się zgadzasz, nie wiątpię co MÓJ Na to, hehehehehe
O akcji dla Ani na pewno słyszałaś. Zdjęcie , na które głosujemy jest nadal nie zgodne z regulaminem. Musi być na zdjęciu Ktoś z kartonem a w kartonie jego np hobby. A tu mamy karton i w nim wszystko. To za mało.
Z tego waszego pakowania plecaków sikam dziewczyny
Luna to trzeba wejść na forum tam do dziewczyn i napisać co i jak
ale z tego co widziałam na tej stronie to są też same pudełka
ale lepiej nie ryzykować
Ta informacja wyszła od Polusi właśnie w tamtym wątku. Napisałąm co myślę, jeszcze nie by lam co ona na to.
To Cię Klaudia zaczopiła. też by mi szczęka pewnie opadła na kolana, no ale co zrobisz? W dobrą stonę idzie dziewczyna.
Agnes mam nadzieję, ze już tak zostanie. Co dziń coraz lepsze wieści!!! Super!!!
No proszę, aż się wzruszyłam. Tylko kurde spadłyśmy na drugie miejsce
Wstałam skoro świt, kaszel pospac nie dał, młoda wpadła do mnei pod kołderkę i zanim przyłożył głowe do poduszki znów spała. Słoneczko widze świeci, ale zimno w dom jak nie iwem, jak tu zdrowieć? Młod aisę rozkopała nad ranem i zmarznięta przyszła, wrrrrrr.
Wczorajz teściową się pokłuciłąm. A włąściewie to kłotnia nie była, ale sie obraziła, jak to u niej w zwyczaju. Niech sie leczy ta kobieta, na prawdę.