reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Napisalam eske do KERNY:tak::tak::tak:

A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowe:tak:caluje nas wszystkie:-)[/B]
pozdrow ja i trzymamy kciuki

Dzień dobry :-)

Padł wczoraj po 17.00, ja poszłam na korki, a jak wróciłam to się okazało, że jeszcze śpi :szok: Obudził się po 22.00 i musiałam z nim siedzieć prawie do 1.00 :angry: No i to oczywiście nie przeszkodziło mu dziś we wstaniu przed siódmą :crazy:

Zuzia umęczyła tatusia, bo jak mnie nie było to wcale spać nie chciała. M wykąpał ją po raz pierwszy w brodziku pod prysznicem, podobno radochę miała niesamowitą :-D No i oczywiście zrobiła mi pobudkę o piątej :baffled: Kiedy ja się wyśpię? No kiedy???? :dry:

Idę poczytać...

to tylko nalac tate ze dal dziecku tyl spac

MEDEA
U mnie w domu nie jest jeszcze az tak tragicznie zimno bo mam ponad 22 stopnie:tak::tak::tak:Ogrzewanie planuje odpalic jak temp spadnie ponizej 21:-)
A jesli chodzi o spanie w dresie to ja nawet zima nie spie:szok:Ani ja ani dzieciaki.Dziewczynki teraz spia w samych majtkach lub ewentualnie w krotkim rekawku i maja kolderki,a Dominik spi w pizamce ale na krotki rekaw,dpoero jak bedzie zimnije to beda spali w normalnych pizamach:tak::tak::tak:[/B]

to cieplo masz
u mnie juz 20stopni bylo i kupe wilgoci bylo czuc

witam :-) obiecałam ze bedę częsciej :tak: i krótka relacja Gabi chętnie chodzi do przedszkola bez płaczu ,wstała dzis i mnie popedzała ze sie spozni :-D worek sobie spakowala załozyła ulubione kalosze i stanęla przed lustrem i mówi poprawiajac swoje urocze loki -Wyglądam jak księzniczka :-D:-D:-D:-D mowie Wam boki zrywac :-D jak przychodze po nia jest troche zakręcona ale spoko Nie wiem czy to ze jej tłumaczyłam i mówiłam o przedszkolu czy wogóle jest tak w kazdym razie bardziej martwie sie jak w sobote i w niedziele jej wytlumacze ze nie idzie to dopiero bedzie płacz :baffled: Wojtek oczywiście niezadowolony bo szkoła sie zaczęla od razu mu powiedziałam ze wiecej bedzie pracował nad lekcjami sam :no: i chyba mu sie to nie usmiecha Zuzia oczywiscie pełne zdowolenie :tak:ide poczytam co u Was aaaaaaaa mąz z nowej pracy zadowolony :tak:

fajnie ze mala zadowlona z przedszkola i maz z parcy

To konkurs na dziś będzie łatwiejszy! Rano Piotruś powiedział "tata naślatał wziazience". Co to znaczy????

no tez pomyslama ze tata nachlapal ale sie spoznilam

Myszunia ja kupuję w LIDLU odplamiacz W5 duze niebieskie okrągle pudelko cena ok 7.50 dla mnie najlepszy :tak:Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz - Środki do prania - Opinie.senior.pl - Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz powiem szczerze ze pospierał mi takie dawne plamy :tak:jak nie masz mozliwosci kupic to Ci podesle :-) ide powiesci pranie i pomóc wypelnic dokumenty do rodzinnego

ja uzywam tego z biedronki fioletowego Oxy i nie narzekam

Pani powiedziała ze teraz takie poranki mogą byc na porzadku dziennym,że najgorszy moze byc poniedziałek po weekendzie.no zobaczymy.musi sie przyzwyczaić
.

dobrze pai powiedziala
musi sie przwyczaic

do tego jeszcze mam drugi policzek:szok::crazy:
tak spuchlam od tej 8 co mnie boli juz od miesiąca i wyjsc ponad pół roku nie umie:baffled:

do chirurga i szybko wyjda:rofl2:
dobrze ze ja sie juz swoich pozbylam:tak::tak::tak::tak:

hej dziewusie... wrocilam z urlopu.... i jestem :-p ze tak powiem... hihih
mam nadzieje ze za mną tesknilyscie ;-)
u mnie wszystko ok... po weselu brata wykonczona bylam... odciski byly... hihi
znak ze dobrze sie bawilam....:tak:
pogoda w pl byla w miare, ciesze sie ze nie za goraco...
postaram sie was nadrobic jak najszybciej :-D:sorry2:
mam nadzieje ze u was wszystko ok... i nic zlego sie nie wydarzylo...

witamy z powrodtem:tak::tak::tak:

Lunka doczytalam ze mala juz dzis lepiej w przedszkolu
i fajnie
dobra nadrobilam i ide spac

reklama
rozgladam sie za jakims nosidłem dla Julka bo nie wyrabiam na spacerach z dwójką i z wózkiem...możecie coś polecic??tylko takie zebym Julka mogla nosic w pozycji leżącej...zastanawiam sie nad chustą ale obawiam sie wiązania..:/
ja mam chuste jest 100 razy lepsza od nosidla... nosidlo mialam to wydalam....:sorry2:
jak co sluze pomoca i zdjeciami ;-) moge powiedziec conieco na ten temat jesli jestes zainteresowana:tak:

Witam porannie,

wracamy do normy, Niki wstała o 6.30 :-D

...
Ale słuchajcie, powiadają, ze druga połowa września ma być piękna, no ciekawa jestem...
...

No ja też tak słyszałam, i na to liczę, bo zaplanaowalam sobie mały wypad z dzieciaczkami pod koniec września :tak:

Kurcze, coś mi cytatów niepozanaczało :angry: i nie pamietam co miałam napisać :no:

No dzieci juz na nogach...

napisałam posta i mi sie skasował!!!!:|....grrrrrrrr

witam porannie....wczoraj mialam lenia dzis czas wziąc sie do roboty.....dziciaki juz pokarmione wiec dzień pracu sie zaczoł:))))

As-stronka jest niesamowita,czasem czytam tam co nie co i szok.....włos na głowie staje.a jak Kubuś w szkole sobie radzi???

Anabuba-dzieki:)ja sie tego trądziku trzymam jak tonacy brzytwy....ale do lekarza w pon ide zeby zerknoł na te poliki....

Kamcia-jak juz cos wybiore to napewno o pomoc poprosze....ale sama nie wiem bo w sumie po domu nie bede go w chucie nosic bo on juz swoje wazy i po co sie nadwyrężac....a na spacer w tym chlodzie jakos nosidło mi bardzie pasuej.....ale zobacze jeszcze.......

Patrysia-47 kilo ważyłam w liceum:)eh....teraz jak bym 55 miala bylabym szczesliwa ale jakos w to wątpie...

iiiii oooooo reszty nie pamietam....

Witam. Pogoda się zrobiła typowo jesienna :sorry2: dzisiaj taka mgła że nie widzę bloku na przeciwko :szok: w domu mam zimno, ciekawa jestem kiedy zaczną grzać jak tak nagle zimno się zrobiło :sorry2: Kuba ogląda baję, ja już po śniadanku. Jeszcze ciepłą herbatkę wypiję i będzie trzeba się brać za robotę :tak: dzisiaj znowu do żar trzeba jechać, opłaty do końca zrobić i poszukać Kubie jakieś kalosze kupić i się zaopatrzyć w podkoszulki i rajtuzy :tak: bo jak dalej tak zimno będzie to chyba kurtkę na zimę wyciągnę :-D Wczoraj w końcu wystawiłam kilka rzeczy po Kubie mam nadzieję że ktoś kupi to przynajmniej parę groszy wpadnie :tak: idę do kuchni i jeszcze do sklepu muszę iść a tak mi się nie chce jak nie wiem :sorry2: do potem Kochane :tak: chyba się nie przyzwyczaję że tak dużo piszecie :-D

Witam i ja
Młody juz w szkole:tak:Dziewczynki cos wczesnie mi wstaly,wiec sprobuje Je polozyc w dzien:-)Jak wyszlam z domu to bylo tak zimno ze szok:szok::no:Ale teraz swieci sloneczko i sie troszke ociepliło:tak::tak::tak:

Dzień dobry! :-)

Moim dzieciom coś się poprzestawiało. Wczoraj zasnęli o 17.00, wstali po 19.00 i siedzieli do północy i jeszcze nie chcieli spać. Dopiero jak im światło zgasiliśmy to dali się przekonać :-p A dziś obydwoje na nóżkach od 6.30 :szok: Oni są niezniszczalni. :laugh2:

Zuzia wczoraj dostała od tatusia chrupki kukurydziane i zrobiła sobie dredy :baffled:

Ach i mam rozwiązanie konkursu - tosiam plusię to znaczy kocham podusię :-D:-D:-D:-D:-D Nie ma kawy dla nikogo! Przykro mi :no:

Myszunia to Mała musiała super wyglądać :-D:-D jak masz zdjęcie to wrzucaj :tak:
A ja już mam wszystko zrobione :tak: aż sama się dziwię bo uwinęłam się w godzinę :tak: zupka już się gotuje, potem coś się wymyśli na drugie :tak: wyszłam na balkon zimno jak nie wiem, aż lekko mróz czuć w powietrzu :szok: ta pogoda oszalała :sorry2: dobrze że słoneczko wychodzi to inaczej będzie :tak: ale taka pogoda super na grzyby :tak: no w tym roku niestety nie zaliczyłam lasu :-( ale za to będę pierwszy raz słoiki sobie robić, wezmę się za nie w niedzielę, bo dzisiaj dopiero będę miała słoiki a jutro gości :sorry2:

reklama
Oliwka oddelegowana do przedszkola ,dzis tez było ciężko.

od rana juz popłakiwała i mówiła że nie chce iść,całą droge do przedszkola marudziła a w przedskolu rozryczała się na dobre.

pani nas powitała z usmiehem,weszłam z nia na sale.

zakupilili nową zabawkę do przedszkola wielkim drewniany domek dla lalek wszystkie dzieci sie nim baiły myślaąłm ze się zabawi ale nie chciała ,po 10min nie chciała zejśc mi z kolan to pani wzięła ja nma ręce i musiałąm wyjść niestety.

trochę popłakiwała ale tak zajrzałąm za chwilkę to ją Pani zabawiała i widac było ze przestaje.

oby jkaos przetrwała ten dzisiejszy dzień

Do góry