Anabuba
czarownica mroźnego lądu
pozdrow ja i trzymamy kciukiNapisalam eske do KERNY
A wiec KERNA lzey w szpitalu,szew ma sciagniety,skurcze ma ale jeszcze nie te porodowecaluje nas wszystkie:-)[/B]
Dzień dobry :-)
Padł wczoraj po 17.00, ja poszłam na korki, a jak wróciłam to się okazało, że jeszcze śpi Obudził się po 22.00 i musiałam z nim siedzieć prawie do 1.00 No i to oczywiście nie przeszkodziło mu dziś we wstaniu przed siódmą
Zuzia umęczyła tatusia, bo jak mnie nie było to wcale spać nie chciała. M wykąpał ją po raz pierwszy w brodziku pod prysznicem, podobno radochę miała niesamowitą No i oczywiście zrobiła mi pobudkę o piątej Kiedy ja się wyśpię? No kiedy????
Idę poczytać...
to tylko nalac tate ze dal dziecku tyl spac
MEDEA
U mnie w domu nie jest jeszcze az tak tragicznie zimno bo mam ponad 22 stopnieOgrzewanie planuje odpalic jak temp spadnie ponizej 21:-)
A jesli chodzi o spanie w dresie to ja nawet zima nie spieAni ja ani dzieciaki.Dziewczynki teraz spia w samych majtkach lub ewentualnie w krotkim rekawku i maja kolderki,a Dominik spi w pizamce ale na krotki rekaw,dpoero jak bedzie zimnije to beda spali w normalnych pizamach[/B]
to cieplo masz
u mnie juz 20stopni bylo i kupe wilgoci bylo czuc
witam :-) obiecałam ze bedę częsciej i krótka relacja Gabi chętnie chodzi do przedszkola bez płaczu ,wstała dzis i mnie popedzała ze sie spozni worek sobie spakowala załozyła ulubione kalosze i stanęla przed lustrem i mówi poprawiajac swoje urocze loki -Wyglądam jak księzniczka mowie Wam boki zrywac jak przychodze po nia jest troche zakręcona ale spoko Nie wiem czy to ze jej tłumaczyłam i mówiłam o przedszkolu czy wogóle jest tak w kazdym razie bardziej martwie sie jak w sobote i w niedziele jej wytlumacze ze nie idzie to dopiero bedzie płacz Wojtek oczywiście niezadowolony bo szkoła sie zaczęla od razu mu powiedziałam ze wiecej bedzie pracował nad lekcjami sam i chyba mu sie to nie usmiecha Zuzia oczywiscie pełne zdowolenie ide poczytam co u Was aaaaaaaa mąz z nowej pracy zadowolony
fajnie ze mala zadowlona z przedszkola i maz z parcy
To konkurs na dziś będzie łatwiejszy! Rano Piotruś powiedział "tata naślatał wziazience". Co to znaczy????
no tez pomyslama ze tata nachlapal ale sie spoznilam
Myszunia ja kupuję w LIDLU odplamiacz W5 duze niebieskie okrągle pudelko cena ok 7.50 dla mnie najlepszy Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz - Środki do prania - Opinie.senior.pl - Lidl W5 Uniwersalny odplamiacz powiem szczerze ze pospierał mi takie dawne plamy jak nie masz mozliwosci kupic to Ci podesle :-) ide powiesci pranie i pomóc wypelnic dokumenty do rodzinnego
ja uzywam tego z biedronki fioletowego Oxy i nie narzekam
Pani powiedziała ze teraz takie poranki mogą byc na porzadku dziennym,że najgorszy moze byc poniedziałek po weekendzie.no zobaczymy.musi sie przyzwyczaić
.
dobrze pai powiedziala
musi sie przwyczaic
do tego jeszcze mam drugi policzek
tak spuchlam od tej 8 co mnie boli juz od miesiąca i wyjsc ponad pół roku nie umie
do chirurga i szybko wyjda
dobrze ze ja sie juz swoich pozbylam
hej dziewusie... wrocilam z urlopu.... i jestem ze tak powiem... hihih
mam nadzieje ze za mną tesknilyscie ;-)
u mnie wszystko ok... po weselu brata wykonczona bylam... odciski byly... hihi
znak ze dobrze sie bawilam....
pogoda w pl byla w miare, ciesze sie ze nie za goraco...
postaram sie was nadrobic jak najszybciej
mam nadzieje ze u was wszystko ok... i nic zlego sie nie wydarzylo...
witamy z powrodtem
Lunka doczytalam ze mala juz dzis lepiej w przedszkolu
i fajnie
dobra nadrobilam i ide spac