Natalineczka555
kocham kochać :)
witam was po bardzo długasniej przerwie;-)
poczytałam ale nie nadrobie sorki
zaraz sie susze i spadam do babci m z czarkiem juz poszedl
u nas po staremu
tzn ja nadal sie kulam i krece kokardeczki jeszcze ino 2 pudła i bedzie koniec
m poprzynosil mi ciuszki z piwnicy czesc poprzebieralam i wlasnie sie piorą wozek juz tez rozebrany na czesci pierwsze i czeka na wolna pralke
jeszcze łózeczko do wyprania i pozszywania
wyporawka juz cała skompletowana
ino jeszcze walizke musze przyniesc i sie spakowac
jakos nadal nie mam czasu
a nieraz mam juz skurcze ale to przepowiadajace ostatnio mialam u mamy trzy tak co pol godziny i sie skonczyly
we wtorek do gina wiec zobaczymy czy sie tam cosik skrocilo
aha no i niestety albo i stety m narazie w pracy na miejscu bo roboty im brak, dobrze ze na miejscu bo nie bede sama, ale zas kasy brak, no i nieciekawie z ta praca bo chyba cosik zwalniac beda
poki jest jeszcze ztrudniony trza pozyczke na wesele brac bo pozniej znow nie dostaniemy znajac zycie
no i jednak z tym weselem to chyba na poważnie, wczoraj z m liczylismy ludzi ode mnie tak najbliższej to 30 osob bez dzieci ale od m bagatela 87
z czego tylko 10 od strony tesciowej a reszta od tescia
fajnie co
no i cosik jeszcze mialam napisac i zapomnialam
aha Iwcik wiadomośc z ostatniej chwili m sie zdecydował jednak na Lenę wiec mam nadzieje ze nie masz nam za złe
tak wiec bedzie Lena Wacława (to drugie po mojej babci i czesciowo po mnie bo ja tez wacława z drugiego)
poczytałam ale nie nadrobie sorki
zaraz sie susze i spadam do babci m z czarkiem juz poszedl
u nas po staremu
tzn ja nadal sie kulam i krece kokardeczki jeszcze ino 2 pudła i bedzie koniec
m poprzynosil mi ciuszki z piwnicy czesc poprzebieralam i wlasnie sie piorą wozek juz tez rozebrany na czesci pierwsze i czeka na wolna pralke
jeszcze łózeczko do wyprania i pozszywania
wyporawka juz cała skompletowana
ino jeszcze walizke musze przyniesc i sie spakowac
jakos nadal nie mam czasu
a nieraz mam juz skurcze ale to przepowiadajace ostatnio mialam u mamy trzy tak co pol godziny i sie skonczyly
we wtorek do gina wiec zobaczymy czy sie tam cosik skrocilo
aha no i niestety albo i stety m narazie w pracy na miejscu bo roboty im brak, dobrze ze na miejscu bo nie bede sama, ale zas kasy brak, no i nieciekawie z ta praca bo chyba cosik zwalniac beda
poki jest jeszcze ztrudniony trza pozyczke na wesele brac bo pozniej znow nie dostaniemy znajac zycie
no i jednak z tym weselem to chyba na poważnie, wczoraj z m liczylismy ludzi ode mnie tak najbliższej to 30 osob bez dzieci ale od m bagatela 87
z czego tylko 10 od strony tesciowej a reszta od tescia
fajnie co
no i cosik jeszcze mialam napisac i zapomnialam
aha Iwcik wiadomośc z ostatniej chwili m sie zdecydował jednak na Lenę wiec mam nadzieje ze nie masz nam za złe
tak wiec bedzie Lena Wacława (to drugie po mojej babci i czesciowo po mnie bo ja tez wacława z drugiego)