reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

natalineczka-tak patrze na twojego suwaczka i oczom nie wierze ze ty juz w 36 tygodniu jestes.:szok::szok::szok:
to ty juz w kazdej chwili możesz rodzic.:tak:;-)

kochana sama w to nie wierze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko boje sie porodu a zwlaszcza tego ze bede sama:baffled:
chyba bede musiala m powiedziec zeby z szefem pogadal co by na miejscu teraz robil
no i sie w koncu spakowac musze:-D:-D:-D:-D
wozek wyprac ciuszki poukladac bo narazie poprane popakowane w piwnicy siedza, jakas taka wogole nierozgarnieta jestem teraz :-D:-D
z czarkiem to miesiac wczesniej juz mialam gotowa torbe do szpitala i w kazdej chwili moglam jechac a teraz jakby mnie zlapalo to nic nie mam uszykowane:-D
m w delegacjach mloda coraz bardziej sie wypycha czasem mam takie jakby skurczowe bole ale to raczej te przepowiadajace:tak::tak::tak:
no i coraz bardziej myslimy o slubie
dzis z mama siadlysmy i policzylysmy i wklepalam to w kalkulator slubny i wyszlo ze to kolo 14 tys na 100 osób:tak:
wiec nie jest tragicznie:tak::-D:-D
myslalam ze kolo 30 000 wyjdzie:tak::tak::tak:

dobra nie truje juz :zawstydzona/y::-D:-D:-D
zmykam araz jutro od rana za kokardki sie biere co by nadrobic szybciej i wiecej kaski zarobic:tak::tak::tak:

reklama
Witam w niedzielę jako pierwsza :szok: M sobie leży, Kuba baje ogląda a mama na bb :-D pogoda super od wczoraj, cieplutko a wręcz upalnie :tak: spacerek dzisiaj na pewno zaliczymy, pójdziemy nad Bóbr :tak: może uda się miejsce znaleźć żeby nogi pomoczyć :tak: na obiad mam pierogi więc mam wolne dzisiaj, nic nie robię :-) ale mam lenia jak nie wiem :-p muszę się w końcu wziąć za malowanie ścian bo nigdy tego nie zrobię :tak: do potem :tak:
Natali to Ty się Kochana spakuj :tak: bo nigdy nic nie wiadomo :tak:

Witam! :-)

Huuuuurrrrrraaaaaaaaaaaaa! :-):-):-):-):-):-)

Mój zdolny, wspaniały mąż siedział całą noc, ale wreszcie odzyskał wszystkie pliki, które straciliśmy z naszego dysku!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Jestem taka szczęśliwa! :-D

A teraz siedzę i zgrywam nasze 80GB zdjęć! :-D:-D:-D

I jeszcze jedno - Zuzia wczoraj po raz pierwszy w życiu sama stanęła na nóżkach (trzymając się mojej nogi) :-)
Opuściliśmy jej łóżeczko, żeby nam przypadkiem z niego nie wyskoczyła!

Dziś idziemy na pierwsze urodziny do córki naszych znajomych! :-)

Miłej niedzieli! :tak:

hej witam :-)
wpadlam na moment zobaczyc co u was....
u mnie ok ... bardzo tu goraco w pl:baffled: ale jakos troche sie nudze....
czekam do jutra chociasz sie na shopping pojdzie;-)
to nie be;-)dzie tak zle :-p

iwcik malutka ta Twoja kruszynka i sliczniutka

Wpadam jeszce podziekowac za zrozumienie i mile słówka za Lenke , mamy eraz chwile bo Lenka spi a maksio i laura w basenie , mąz pojechał do szpitala odwiedzic siostre a my pewnie zrobimy kawke oczywiscie siostra rozpuszczalna a ja inke:-D:-D:-Dbo innej nie moge:-(

Natali ty to sie lepiej spakuj bo ja w 36 to wlasnie urodzilam a tez myslalam ze mam jeszcze czas , nigdy nic nie wiadomo :-):-):-)
A wesele to jakos tanio policzyłas na 100osób i tylko 14 tys ci wyszlo dla porównania to my mieli na ok80 osób i lekko poszło 20 tys , nie wiem co ty liczylas ale wiadomo wódka orkiestra i sukienka garniak to wszystko osobno trza tez liczyc wynajm sali i obiad od pary jest liczony srednio 100 to na 100 osób to za sam obiad wychodzi ci juz 10 tys a gdzie reszta:szok::szok::szok::szok::szok:

Witam i ja
Ale dzisiaj upal na dworze:szok:Rano na termometrze w sloncu mialam 50 stopni:szok::szok::szok:lode wstaly mi po 7 ,Wiktoria jeszcze jakos usnely i pospala do po 10 a Klaudia juz mi łaziła po chacie:szok::szok::szok::no::no::no:Kto jak kto ale ja nie nadaje sie na takie wczesne wstawanie:no::no::no:
Bylam dzisiaj u mamy i jest mega poprawa:tak::tak::tak:Sama wyszla z łozka i siedziala na fotelu jak tam zaszlam z siora:tak::tak::tak:juz zaczyna Im szalec i łazic po oddziale:tak::tak::tak:Jak bylysmy to zjadla taka kaszke i prawie caly obiad i pozniej zaprowadzilysmy ja do lozka bo bolal Ja brzuch bo wyrwala sobie cewnik:no::no::no:Przyszla do nas pielegniarka i jakies pol godzinki z nami posiedziala i sobie pogadalysmy:tak::tak::tak:
Musialabym sie wziasc za obiad ale jakos mi sie nic nie chce:no:

Wczoraj znad jeziorka wrocilismy chyba po 18 tak nam sie fajnie plazowalo:tak::tak::tak:pozniej bylo jedzonko i kapiel a ja zabralam sie za pranie i powieszanie:tak:dzisiaj jest juz wszystko suche,wiec kolejne pranie sie pierze:szok:

Milej niedzieli

Witam wieczornie :tak: duszno jak nie wiem, nie da się w domu wytrzymać :baffled: Kuba już po kolacji po 21 kładę go spać bo już mu zaczyna odbijać i mnie denerwuje :dry: M się kąpie jutro do pracy i się okaże czy będą jechać na Zgorzelec :tak: ja dzisiaj sprzątnęłam to co wczoraj nie skończyłam, czyli porządek w ciuchach Kuby i mam kilka do wystawienia mam nadzieję że je sprzedam przynajmniej będzie trochę kasy dla niego na jakieś ciuchy :tak: dobrze że nie muszę mu dużo kupować na jesień i zimę :tak: ale za to mama ma buty do kupienia i kurtkę a M to nawet nie mówię :dry: padnięta jestem jak nie wiem. Życzę spokojnej nocki, do jutra Kochane :tak:

reklama
witam
pozwolcie ze pierwsze napisze co u mnie :-D

spotkalam dzisiaj A&E z Davidem chwile pogadalismy ale nie dlugo bo mala juz byla marudna bo glodna... ale umowilismy sie ze przyjda do nas za niedlugo :rofl2::rofl2::rofl2:

m dzis w pracy na 12:30 w poludnie wiec caly dzien go nie bylo

ja mialam dzis znajoma u siebie, zrobilysmy frytki, bylysmy z dzieciamkami na dworze poklachalysmy troche

dzieci okapane i jzu spia

ja jakas niespokojna bo m nie daje znaku ze wyjechal z dolu wiec chodze jak na szpilkach - a tak tego nie lubie - dzwonie co chwile do niego a noz sie dodzwonie...

Sewek ostatnio jakis nie grzeczny mi sie zrobil na dworze, w domku dziecko normlanie spokojne, samo sie zabawi a na dworze normlanie o 180 stopni sie przewraca - nie do poznania, ucieka, dokucza innym dzieciom, oj jak dam mu szkole to mnie popamieta
powiedzcie mi ze to taki wiek to sie uspokoje :-)

no teraz troche poczytam co se tam dzialo :tak:

Do góry