reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lunka -tak zeby dostac rodzinne to musisz z urzedu skarbowego pobrac zaswiadczenie za 2009 rok ;) i zlozyc do konca pazdziernika,a najlepiej jak najszybciej,bo pozniej moze byc opoznienie z wyplata

no i blada ... komp nie widzi mojego tel;[[[[
musze poszkac jakiegos programu to wtedy wam zrzuce fotki,albo przenosneg czytika,gdzies jest ale gdzie....

reklama
Cześć ciotka, ta myśłałam, ze zaraz sie zjawisz, w końcu 22 wybiła, hehehhe
No to chyba w poniedziałek przejdę sie do skarbówki i po komplet papierów do urzedu

Wszystkie śpią, no to ja z filmem do łózka się ląduję, dobranoc.

Ostatnia edycja:
Witam jako pierwsza w sobotę :tak: Kuba dzisiaj zrobił mi pobudkę po 7 :sorry2: no trudno więcej czasu na sprzątnie będę mieć :tak: ja jem śniadanko, zjem i się trzeba wziąć za sprzątanie póki ładna pogoda się zrobiła ;-) słoneczko super świeci więc na spacerek sobie pójdą bo ja dzisiaj się nie ruszam z domu :sorry2: dzisiaj M na robić pierogi ciekawe czy pamięta :sorry2: oj chyba sprzątanie poczeka bo się ruszać nie mogę :baffled: no zobaczymy jak to będzie :tak: do potem ;-)

Dzień dobry! :-)

Dziękuję wszystkim za miłe ponowne powitanie! :-) Jesteście kochane! :tak:

Moje dzieci wstały lewymi nogami rozdarte jak stare ciuchy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

... przepraszam za nieobecność ale to wina M :dry: jak wieczorem w środę wieczorem przed kompem tak dopiero dzisiaj mi internet działa :dry: a trzeba było na nowo wgrać system a teraz mi dysk c nie działa :crazy: nie skomentuje tego bo tak jest zawsze jak się czegoś tknie :sorry2: na szczęście chociaż net mi chodzi jakoś a straconych dokumentach itd nie wspomnę bo już siły na niego nie mam :dry: a ...
Uuuuu! Ja też przerabiam właśnie stratę danych z kompa. Boooli :crazy:
Witam wieczornie, młoda zasnęła wykończona wymęczona, po szybkiej samodzielnej kąpieli , a ja nadrobiłam dzionek na bb i jestem.
O 16 pojechałam z młodą i P do brata , była moja mam, więc troszke pogadaliśmy, później mam poszła do domu w końcu odsapnąć po pracy a ma całą piątką -brat, bratowa ja i dziewczynki ( mój juz do pracy na nockę pojechał ) poszliśmy na plac zabaw. Ależ się dziewczyny wybawiły, wyszalały, a ile nowych guzów do kolekcji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Moj aco się wybąbała wstaje, otrzepuje się i krzyczy-ŻYJĘ, NIC MI NIE JEST!!! No ubaw z nich po pachy:-D:-D:-D. W domu byłyśmy chwilę przed 21, napuściłam młodej wody i poszłam do kuchni po kanapkę, bo ssanie jak w odkurzaczu, wracam a tam powódź-szybko ściągać wodę nim znów sąsiada przystojniaka zalejemy:-D:-D:-D. Jutro się okaże czy w czas :-D:-D:-D, ale co tam, chociaż znów na kawkę wpadnie:-D:-D:-D

Mój ma jutro wolne , więc w końcu po tym moim wyjeździe pobędziemy razem. Mamom i teściowym zapowiedzieliśmy, że weekend jest nasz i do żadnej na żadne kawki i obiady nie przyjdziemy-musimy sie sobą nacieszyć:tak::tak::tak:nadrobić, i jak to ...

To rzeczywiście ubaw miałyście :-D
No to miłego weekendu! :tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja z ranca
Pogoda cudna,wiec niedlugo szykujemy sie nad jeziorko:tak::tak::tak:Z tego co zapowiadali wczoraj to ma byc ostatni tak ladny i cieply weekend tego lata:szok::baffled:
Moje dzieciaki jakies nie w humorach wstaly i strasznie mnie denerwuja:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milego dnia laseczki:-)

Hejki.
.....ale fajnie wszystkie wracaja znaczy sie lato się kończy :-D:-D:-D:-Dmoże nasza Justyś tez jak dziatwę odprowadzi do szkoły to będzie miała więcej czasu dla nas :-p:-)
dzieci do szkoły mamuski na bb !!!!!!!!!!!!!!1 pamiętajcie laski to hasło na wrzesień :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
"Dzieci do szkoły , mamuśki na BB!!!" taaaaaaakkkk.:tak::-D:-D:-D Nie mogę się już doczekać tej ciszy w domu.:tak::sorry2::-D:-D:-D

witaj Lunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja Ci nie streszcze bo tez malo bylam ostatnio.
oj , i ja się przyznaję , że na tygodniowym odwyku byłam z rodzinką.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:;-):sorry2: Przeleciałam posty po łepkach. We wrześniu nadrobię.:-p:-D:-D:-D

Skończył się sezon ogórkowy zaczął paprykowo- pomidorowo- jabłkowy.:rofl2: A więc wymiatamy na weekend na wieś do teściów po jabłuszka.:-) Miłego weekendu.:tak:

hej dziopki
podpisuje liste obecnosci;-)
mlody spi wieczorem wczoraj jednakogarnelam chalupe wiec ino kuchnia od nowa mi zostala do sprzatniecia, teraz robie fryty na obiad:sorry2:, i tak sie zastanawiam co tu mlodemu do tych frytow dorobic o moze mu parówy ugotuje aha to jest mysl, :-p
dzis mi o 7 pobudkezrobil jakby nie wiedzial ze mama sobie dzien wczesniej posprzatala zeby sobie pospac no:sorry2::-D
teraz laba zjem i sie za kokardkowanie biore;-)
moze troche nadgonie to jak m wroci w srode to bysmy czarkowi ten pokoj pomalowali w koncu:tak::tak:
zdjecia wrzuce jak juz pokoj caly bedzie gotowy:tak::tak::tak:
doradzcie mi jakas farbe do wnetrz co rano pomaluje i zeby mlody mogl wieczorem juz spac w tym pokoju bo nie mam miejsca gdzie indziej go polozyc:baffled:
wczesniej malowalismy duluxem ale nie wiem czy mozna po niej spac:baffled:

Witam.
Czasu mało na kompa ,bo młoda siedzi i coś zgrywa na youtube.
Na razie wrzucam Wam scenkę "koniec świata",którą wgrała wczoraj.
Klaudia jest w czerwonej bluzce ,wysokim kucyku , spodenkach dżinsowych i najgłośniej krzyczy :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Uciekam,bo następne filmiki zaraz będzie zgrywać i już mnie goni.
Ech te dzieci....

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie mamuski wieczorem!!!!!!:-)
ja dopiero teraz bo jak to przy sobocie jestem zabiegana.
teraz dzieci spia,m sie kapie a ja wskoczylam na bb.:tak:
jutro mamy wesele ale nasze pojscie na nie stoi pod wielkim znakiem zapytania?????:-(
alan zarazil sie od krystiana i ma katar i przez caly dzien stan podgoraczkowy.:-(no taka jestem zla :wściekła/y:ja to mam pecha nigdy nie moge spokojnie isc na wesele bo sie bede zamartwiac:-(.mam tylko nadzieje ze mu sie nie pogorszy i ze mikolaj sie od brata nie zarazi.

spokojniej nocki i milej niedzieli.:happy2:

myszunia,justa,wiktoria-witajcie kochane ponownie.:tak:

iwicik-kochana,sliczna lenka.

natalineczka-tak patrze na twojego suwaczka i oczom nie wierze ze ty juz w 36 tygodniu jestes.:szok::szok::szok:
to ty juz w kazdej chwili możesz rodzic.:tak:;-)

Do góry