reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski popoludniowo.
ja tak nachwile powiedziec wam ze mój krystek mam angine:-(i niestety musi miec antybiotyk.teraz biedny leży w lużku i walcze z teperatura bo jak od lekarza wrucił to mial 39-5:szok:teraz ma 39 a dałam mu czopka i nurofen i tylko 5 kresek spadla:-(zaraz mu bede oklady zimne robila.a tak swoja doroga niby mam angine a teraz mówi ze go gardlo nie boli-dziwne to troszke.no ale ja lekarzem nie jestem.
moje blizniaki juz spia a ja loda wcinam i na bb zasiadlam.

beatka-super zdiecia!!!!!
kubus jest slodki,ty jestes super laska no i twój m to niezle ciacho:tak:

malinka-uwielbiam twoją julke,uwielbiam jej teksty:tak:
a moje raczki juz chodza a raczej alan chodzi sam i calkiem ładnie mu to wychodzi,a miki jeszcze troszke sie boi ale ja mysle ze tak jeszcze do kąca lipca i bedzie sam chodzil.i w tedy to ja chyba zwariuje:-D

reklama
Liduś zdrówka dla Krystianka:tak:jak ma anginę i gorączkę to polecam lody :tak::tak::tak::tak::tak:mi lekarz tak kazał jak Julka często miała anginy i to właśnie nomen omen zawsze latem :baffled:a jak chłopaki ci sie rozbiegają to kochana ino wrotki cie ratują :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meduska no witaj kochana a cociebie tak mało ostatnio?????????jak nastrój ?????? jak Maxik słodzizna ????? kochana i co z wózkiem ten naprawiony sprzedajesz i kupujesz inny czy się przyzwyczaiłaś???????
Beata super fotki wygrywa ta w salonie wiadomo niby tatuś dziecku przejażdżkę fundował :-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper wypoczęliście :tak::tak::tak::tak::tak:oj nie ma to jak rodzinne wakacje :tak::tak::tak::tak:
My po obiadku pokropiło u nas deszcze całe 3 minuty chmury rozwiał wiatr i znów skwar :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no lato w pełni :baffled::baffled::baffled::baffled:a chciałam się wam pochwalić że Antonio łapie powoli o co kamman z nocnikiem :tak::tak::tak::tak::tak:dzisiaj ani jednej wpadki wszystko ląduje w nocniku:tak:dzis nawet 2 razy kupa :tak:lata na golaska w domku i jak zachce to biegiem na nocnik :tak::tak::tak:

No chyba zaraz ducha wyzione, goraco, duszno i nic sie nie chce. Poskladalam pranie i mam lenia:-D:-D Laura sie bawi pod suszarka na ciuchy:-DChyba domek sobie zrobila:-D

Malinka moj to nie bardzo odpoczal bo telefony non stop sie urywaly.Ale ja odpoczelam bo moj zajmowal sie laura.Spokojnie moglam polezec na lezaczku a on z Lali w wodzie:tak:
Jul;ka ma bardzo dobre podejscie do chlopakow.Czego oczy nie widza tego sercu nie zal :) a calowac sie trzeba:-D:-D

Beata Ty chudzinko, piekne fotki i widac pogoda dopisywala:tak:

Lidka zdrowka dla syneczka.Taka goracza moze byc uciazliwa i niebezpieczna.Ja sie boije jak Lali ma goraczke

Medeuska nie ma jak spacer w upal.Najlepiej to wychodzic po 18:rofl2: wtedy slonce tak nie daje albo z rana o 9:tak:

Uploaded with ImageShack.us

Ania ale super fotki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a wasze w kowbojskich kapeluszach superowe :tak::tak::tak::tak::tak:Lali laseczka po mamusi widać że zadawałyście szyku na wyjeździe wiadomo POLKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas znów grzeje na maxa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a tak bym chciała żeby było choć 25 stopni:-D

Ania ale super fotki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a wasze w kowbojskich kapeluszach superowe :tak::tak::tak::tak::tak:Lali laseczka po mamusi widać że zadawałyście szyku na wyjeździe wiadomo POLKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas znów grzeje na maxa :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a tak bym chciała żeby było choć 25 stopni:-D

dziekuje i doczytalam ze robicie piekne postepy z nocnikiem.Brawo!!!!!!! Widze ze dzieci coraz madrzejsze i oby Nas nie przescignely w tych madrosciach :)
Na plazy duzo Niemcow ale slychac tez Polakow.Zdecydowanie widac Niemcow.Mialam okazje obserwowac Pania na lezaczku obok, masakra.Nie wspomne Pana ktory sie nie zmiescil w krzeslo ogrodowe- takie biale :/ Ale to wyjatki byly. Byly Panie toples z pieknym obwislym biustem, fuuujjjjj.No ale kazdy jest inny i najwidoczniej im to nie przeszkadzalo :))
Malinus a 25 st to Ty bedziesz miala we wrzesniu :D

Edit:
Na 20:00 musze przygotowac kolacje na 6 osob
Wlasnie odmrazam skrzydelka i kurczaka :) Zrobie sos czosnkowy i do tego salatke wiosenna. Mam nadzieje ze sie najedza i nie beda marudzili :)) Lalunia wcina zupke i potem musze sie udac po buleczki i wrzuce do piekarnika- tak zeby byly swiezutkie

Ostatnia edycja:
ania-fotki super:tak:lali jest sliczna,ale Ciebie troszke malo bo tylko na dwuch zdieciach jestes.

malinka-brawo dla antoniego!!!!!
mądry chłopczyk:tak:

no nareszcie udało mi sie zbic krystianowi temperature-masakra ile go trzymala.
ale widac ze sie lepiej czuje bo z lużka wstal i zaczol sie bawic.
a ja mam chwilke dla siebie bo m sie dziecmi zajmuje wiec buszuje po necie.

hej laski

ja rano byłam na badaniach ale wyniki bede miała dopiero jutro popołudniu wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc :tak:po badaniach zaraz przyjechala moja mama to została mi w domu z dzieckiem i tesciowa a ja pojechalam do tescia na Sanok masakra jaki upał a w szpitalu tak goraco ze czułam jak mi nogi puchna zero klimatyzacji w całym szpitalu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tesc nigdy na nic nie chorował ani nie bral zadnych tabletek , mi tez wydawało sie ze dostał udaru ale lekarz neurolog nie potrafi na 100% powiedziec musza mu zrobic tomografie głowy bo najprawdopodobniej został uszkodzony mużdżek bo ma lekko niewładną prawa strone , reka noga i twarz inaczej odbieraja impulsy z zewnątrz ale powiedziala ze to jest odwracalne i cały czas ma zawroty głowy i na wymioty go naciąga , wiec jutro musze tam znów jechac :baffled::baffled::baffled:wrazie czego jakby sie cos działo to maja mój numer telefonu to beda dzwonic:tak:

beatka wspolczuje przycietego paluszka i tych wszystkich bólów:baffled:
widzialam foteczki superaśne, a ty jaka chudzinka jesteś :szok::szok::szok:
ale laska nie z tej ziemi;-):tak::tak:

lidzia wspolczuje anginy ale fakt faktem ze na angine latwiej w lecie zachorowac:tak::tak:
zawsze mi to lekarka mowila i malina ma racje lody sa dobre na angine:tak::tak::tak:

malina Julka jest niemożliwa ale fakt całowac sie z kimś trzeba;-):-D:-D:-D:-D
a co do psa to nieraz slyszalam ze Cezar ale czaruś:sorry2: i do tego synuś:szok::-D:-D
masakra
i gratuluje nocnikowania:tak::tak::tak::tak:
super na pampkach przynajmniej zaoszcedzicie:tak::tak:
super!!!

Iwcik &&&&&&&7 za badania oby to nie zatrucie
a może teściu ma wstras mózgu?
bo przy tym wymioty

a my juz wreszcie w domku
bylismy u mamy
wczesniej u nas pogoda sie troche popsula albo moze poprawila bo padac aczelo i grzmiec i tak pogrzmialo moze z 5 razy a lałao jak z cebra normalnie oberwanie chmury przez 2 godz:tak::tak:
ale teraz znow niebieskie niebo i znow cieplo:tak::tak:
w nocy znow parowa bedzie chyba ze burza jakas sie przypaleta:sorry2:
mlody wlasnie baje oglada i mowi ze spac chce:sorry2:
zaraz zrobie mu kolacje i pozniej do spania ale pewnie spac nie pojdzie:sorry2::dry:

Ostatnia edycja:
Malina dzieki, humor u mnie średnio na jeża, a mało mnie bo Maks mi wyje całymi dniami, zebów jak nie ma tak nie ma, a ja juz cierpliwosci nie mam

co do wozka to juz sie przyzwyczaiłam i nie zmieniam:no: poza ty po tym jak sie ulamała ta rączka to chyba je troche wzmocnili i juz tsk nie latają jak wczesniej:tak:

Ania jakbym nie musiala to bym nie wychodzila:tak::-D ale tylko wtedy mam chwile spokoju od jęków Maksa hehe
fotki rewelacja:-)

reklama
Lidka malo mnie bo ja latam z aparatem a ja siebie nie bardzo lubie na zdjeciach.Wole Laure fotografowac ladniejsza i mlodsza :)))
Natalineczka dobrze ze popadalo.Po deszczu lepiej sie oddycha
Iwcik a myslalam ze tescia puscili.Nie znam sie na tym ale chyba szybko go nie wypuszcza:baffled: A poatym nie moze ktos inny pojechac do tego szpitala, nikt inny z rodzinki sie nie fatyguje? Ty w ciazy to masz odpoczywac a nie sie wyluczyc po szitalach z tymi nogami:wściekła/y:
Medeuska to Ci sie wozek trafil:baffled:

Ja juz mam po gosciach posprzatne.Umowilam sie z chlopakiami ze pojdziemu jutro na basen Mam nadzieje ze sie im spodoba :) Chlopaki po 15 lat i sie mnie wstydza wiec im likierku polalam na przelamanie lodow.I niech mi tylko nie ciociuja bo mnie krew zaleje:szok::-D:-D:-D

Do góry