reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka malo mnie bo ja latam z aparatem a ja siebie nie bardzo lubie na zdjeciach.Wole Laure fotografowac ladniejsza i mlodsza :)))
Natalineczka dobrze ze popadalo.Po deszczu lepiej sie oddycha
Iwcik a myslalam ze tescia puscili.Nie znam sie na tym ale chyba szybko go nie wypuszcza:baffled: A poatym nie moze ktos inny pojechac do tego szpitala, nikt inny z rodzinki sie nie fatyguje? Ty w ciazy to masz odpoczywac a nie sie wyluczyc po szitalach z tymi nogami:wściekła/y:
Medeuska to Ci sie wozek trafil:baffled:

Ja juz mam po gosciach posprzatne.Umowilam sie z chlopakiami ze pojdziemu jutro na basen Mam nadzieje ze sie im spodoba :) Chlopaki po 15 lat i sie mnie wstydza wiec im likierku polalam na przelamanie lodow.I niech mi tylko nie ciociuja bo mnie krew zaleje:szok::-D:-D:-D

no alez masz młodych znajomych :-D:-D:-D
po likierku po 15 lat
oj ania ania dzieci deprawujesz:no::-D:-D:-D:-D:-D:-D
to ile ty masz lat??

reklama
cześć dziewczyny.
przepraszam że nie udzielam sie ale nie mam ani sekundy odpoczynku już 3 dzień.

przyznaję nic nie przeczytałam ,wcale już z wyjazdu się nie cieszę a jestem mega wściekła.

Oliwka złamała noge i siedzi w gipsie.nie może chodzić.
więc możecie sobie wyobrazić na dworze w wózku w domu noszenie i wymyslanie co się da aby się nie nudziła.

jest mega marudna bo wkurza się że chodzić nie może.

ja już nerwowo nie wytrzymuje bo tylko słysze mamo to mamo to.

zero czasu dla siebie ,trzeba na nia uwazac bo czasami na złość chce chodzic w tym gipsie a ma zabronione.

i co jedziemy nad morze i nic z wody nie skorzysta,do bani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• oli 003-1013426.jpg
    oli 003-1013426.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 29
  • oli 002-1013425.jpg
    oli 002-1013425.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 28
  • oli 005-1013427.jpg
    oli 005-1013427.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 32
Witam. Dzisiaj znowu słońce daje popalić :sorry2: a już myślałam że będzie chłodniej :baffled: Kuba już po śniadanku a my z M w trakcie. Jemy wczorajsze spaghetti z kolacji i jeszcze będzie na obiad bo M tyle makaronu ugotował że szok :tak: a mówiłam że chuda jestem :tak: no niestety taka moja brzydka natura :crazy: idę się brać za sprzątanie bo teściowie mają przyjechać za godzinkę :tak: dobrze że obiad mam ze wczoraj :-D
Aga współczuję z powodu Oliwki nogi :-( szkoda że z wakacji w pełni nie skorzysta :no:

cześć dziewczyny.

przyznaję nic nie przeczytałam ,wcale już z wyjazdu się nie cieszę a jestem mega wściekła.

więc możecie sobie wyobrazić na dworze w wózku w domu noszenie i wymyslanie co się da aby się nie nudziła.

zero czasu dla siebie ,trzeba na nia uwazac bo czasami na złość chce chodzic w tym gipsie a ma zabronione.

i co jedziemy nad morze i nic z wody nie skorzysta,do bani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok::szok:
ale wam sie trafiło no:no::no::no:
wspolczuje tej nogi i jeszcze w takie upały pewnie bedzie ja nieziemsko swedziec
wspolczuje i tobie bo to pewnie ty bedziesz przez to cierpiec:sorry2::-:)-:)-:)-(
Witam. Dzisiaj znowu słońce daje popalić :sorry2: a już myślałam że będzie chłodniej :baffled: Kuba już po śniadanku a my z M w trakcie. Jemy wczorajsze spaghetti z kolacji i jeszcze będzie na obiad bo M tyle makaronu ugotował że szok :tak: a mówiłam że chuda jestem :tak: no niestety taka moja brzydka natura :crazy: idę się brać za sprzątanie bo teściowie mają przyjechać za godzinkę :tak: dobrze że obiad mam ze wczoraj :-D
Aga współczuję z powodu Oliwki nogi :-( szkoda że z wakacji w pełni nie skorzysta :no:
ano chudzinka jesteś:tak::tak::tak:
ja tez mam ten problem tyle ze ja niska jestem i inaczej to wyglada
mamy ten sam problem jak przytyc ale ja mam nadzieje ze mi troszke zostanie teraz:tak::tak:

witam sie z wami
u nas od rana juz upal:sorry2:
male chmurki sobie plywaja ale goraco jest:tak::tak:
byl facet po probki a czarek nadal kupy nie zrobil:dry:
wiec do 12 jesli zrobi mam zawiezc do sanepidu a jesli nie zrobi to mam wziasc wymaz i tez zawiezc wiec czeka mnie wycieczka do Kamiennej gory
ale w lodowce swiatlo wiec trza wyruszyc
ciocia nam wczoraj 100 zl dala wiec mozna wyruszyc;-)
a jutro wreszcie wyplata:-D:-D:-D
wiec koniec biedowania:-D:-D:-D

Witam laseczki w upalną środę :happy:
na termometrze mam już 36 stopni :sorry2:zero chmur na niebie zero wiatru masakra:szok:wstałam z Tonim o 6 i już spać nie mogliśmy wzieliśmy rano prysznic dołączył do nas tatuś i taką mieiśmy miłą pobudkę :-Dpotem wspólne śniadanko kawka i poszliśmy na plac zabaw a tatuś do pracy :tak:o 10 wróciliśmy z placu zabaw bo już się nie dało wytrzymać :no:Toni śpi to mamusia ma chwilkę na bb i kawkę a potem muszę koniecznie umyć okno u nas w pokoju bo świata rzez nie nie widać tak mi je Tonik oblepił :baffled::baffled::baffled:
Agnes o mamo jak to Oliwka zrobiła że złamała tą nogę???spadła z czgoś??????kurcze a nie myślicie o tym żeby ten wyjazd odwołać?????bo to chyba mordęga z gipsem dla dziecka ani do wody ...kurcze współczuję :-:)-:)-(ale ona nawet z tym gipsem jest cudna :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali jak długo ty te kupki uusisz im dawać do badania????????
Iwcik ty dziś szpitalna wizyta trzymam kciuki mocno mocno oby wyniki były ok i nie byś nie musiała w szpitalu zostawać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do teścia kochana po wszystkich objawach mi to wygląda na udar ewentualnie leki wylew...oby wszystko szybko się unormowało bo kochana w innym pryadku to ty prócz 2 swoich dzieci będziesz miała jeszcze 2 dorosłych jak dzieci :-:)-:)-:)-:)-(a jak widzę na pomoc kogoś z rodziny(czytaj innych dzieci) nie bardzo możesz liczyć :baffled::baffled::baffled:kurcze wiedzą w jakim jestes stanie nie powinnaś do szpitala jeździć z twoimi nogami....dobrze że mama może ci pomóc :tak::tak::tak::tak:
Beatku Natali gdybym mogła to bym po 10 kg z każdego boku odcięła i wamposłała na swój koszt nawet :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Liduś dobrze że Krystianek zdrowieje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo w taką pogodę chore marudzące dziecko w domu to masakra :baffled:
Meduska u nas tak było z Antkiem marudził marudził a zębów nie było widać a jak się posypały to bywało że w ciągu jednego dnia 2 nowe się pokazywały :tak:
Anka co ty tak młodzież deprawujesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i niechnie mówią ciociu niech wołają mamusiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmi takiego obciachu moja bratanica narobiła jak miała 2 latka ja tu z chłopakami na plaży flirt niewinny a ta do mnie mamusiu mamusiu :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da teraz pannica ma 16 lat chłopaka łasne sprawy a i się wydaje że ona jeszcze taka malutka :baffled:
Moi sąsiedzi czyi właściciele mieszkania jadą dziś do egiptu na urlop ...nie ma im czego zazdrościć my mamy egipt gratis w pakiecie z wakacjami :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da tak serio serio to bym sobie pojechała nad jakąś ciepłą wodę na leżaczku poleżała drink z palemką dzierżyła ale bez dzieci...no i bez chłopa....ech....................

cześć dziewczyny.

o kurcze co to sie porobilo? Jak ona te noge zlamala? Mysle ze na tych wakacja ch tylko bedziecie sie meczyli, dla Oliwki to bedzie jakis koszmar: cieplo a ona ani do wody ani pochodzic.Nie lepiej Wam odlozyc ten urlop?
kochany Ty sie ciesz ze gotowac nie musisz:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok:
ale wam sie trafiło no:no::no::no:
wspolczuje tej nogi i jeszcze w takie upały pewnie bedzie ja nieziemsko swedziec
wspolczuje i tobie bo to pewnie ty bedziesz przez to cierpiec:sorry2::-:)-:)-:)-(

ano chudzinka jesteś:tak::tak::tak:
ja tez mam ten problem tyle ze ja niska jestem i inaczej to wyglada
mamy ten sam problem jak przytyc ale ja mam nadzieje ze mi troszke zostanie teraz:tak::tak:

witam sie z wami
u nas od rana juz upal:sorry2:
male chmurki sobie plywaja ale goraco jest:tak::tak:
byl facet po probki a czarek nadal kupy nie zrobil:dry:
wiec do 12 jesli zrobi mam zawiezc do sanepidu a jesli nie zrobi to mam wziasc wymaz i tez zawiezc wiec czeka mnie wycieczka do Kamiennej gory
ale w lodowce swiatlo wiec trza wyruszyc
ciocia nam wczoraj 100 zl dala wiec mozna wyruszyc;-)
a jutro wreszcie wyplata:-D:-D:-D
wiec koniec biedowania:-D:-D:-D
no to nie szalej za bardzo z ta kasa.Szkoda ze z ta kupa u Was tak ciezko:baffled:
Witam
Anka co ty tak młodzież deprawujesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i niechnie mówią ciociu niech wołają mamusiu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmi takiego obciachu moja bratanica narobiła jak miała 2 latka ja tu z chłopakami na plaży flirt niewinny a ta do mnie mamusiu mamusiu :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da teraz pannica ma 16 lat chłopaka łasne sprawy a i się wydaje że ona jeszcze taka malutka :baffled:
Moi sąsiedzi czyi właściciele mieszkania jadą dziś do egiptu na urlop ...nie ma im czego zazdrościć my mamy egipt gratis w pakiecie z wakacjami :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da tak serio serio to bym sobie pojechała nad jakąś ciepłą wodę na leżaczku poleżała drink z palemką dzierżyła ale bez dzieci...no i bez chłopa....ech....................

ladny poranek :) moja spala do 9:30:happy:
Co do urlopu tez odradzam Agnes wyjezdzac:baffled:
Co do obciachow to ja kiedys na dyskotece spotkalam swoja ciocie i zaczelam ja wolac:szok::-Da ta do mnie ze m,am byc cicho i nie gadac do niej ciocia:-D:-D:-D
Egipt masz za darmo a wakacje bez chlopa i dziecka tez by sobie zrobila:-D i najwazniejszy ten drink z parasolka na lezaczku:-D:-D:-D

MOja wstala z goraczka i z kaszlem:baffled:
Mialam pojsc na basen i zabrac chlopakow no niestety niewypal.Nie wexzme dziecka na basen jak ma goraczke:dry: jeszcze lepiej bym ja zaprawila:baffled:
Tak tez siedzimy w domu.Zaczekam az moj wpadnie i wtedy pojadee po chlebek bo w domku mam jakies 4 kromeczki.
Na sniadanko zaserwowalam nalesniki z dzemem i bita smietana.Na szczescie moja corka zjadla calegto.Na obiad krupniczek wiec mama nadzieje ze tez zje.
Dalam jej Nurofen bo jest przeciwzapalny i amol z syropem na kaszel.Wysmarowalam ja tym amoloem i mam nadzieje ze jutro bedzie ok

Oj Aniu zdrówka dla Lali kurcze chorują te nasze dzieci w te upały :-:)-:)-:)-(
Mój Antek też od kilku dni rano pokasłuje i wieczorem ale już sama nie wiem czy to od tego suchego powietrza????? wieczorem jak on zaśnie to Pietruszka otwiera okna i robi przeciągi ale on ma łóżeczko w takim miejscu że na niego nie wieje a gdybyśmy nie wywietrzyli porządnie to byśmy nie dali rady spać bo np wczoraj w mieszkaniu mieliśmy 39 stopni:szok::szok::szok:ach jest nagrzany na maxa cały budynek tez więc co się dziwić tym bardziej że to poddasze :sorry2::sorry2:
Myślałam patrząc na prognozy że weekend będzie chłodniejszy...a tu (_ _) blada zapowiadają w sobotę u nas 37 * a w niedzielę 38* ja w pracy to chyba padnę przeciez jak tu przeżyć 14 i 10 godzin pracy :-:)-:)-:)-:)-:)-(pytałam szefowej czy nie dało by rady teraz jak są takie upały podzielić racy w weekendy na 2 zmiany bo jest gorąco strasznie a ona że nie bo nie ma kogo w weekend dac do pracy :wściekła/y: a jak jej zaprpopnowałam żeby soie weszła na górę na szatnie i zobaczyła jak tam gorąco to powiedziała że dziękuję bardzo ale dyrektor jej mówił że temperatura dochodzi do 50* więc ona nie wchodzi bo może zasłabnąć:szok::szok::szok::szok: no a ja to kurna co innego ja jestem cyborg no nie :angry::angry::angry::angry::angry:
swoją drogą dziewczyny w budynku nad kasami mają 39 stopni tak wskazują termometry bo sklep jak większość tego typu blaszany nie klimatyzowanywięc już się tak nagrzał że ciężko w nim wytrzymać i dziewczyny w tym upale mylą się są rozdrażnione i co ...dyro ma u siebie klimę to mu upał nie straszny a dziewczyny nawet spodni (dodam grubych granatowych) nie moga podwinąć bo jak to powiedział dyro to nie jamajka to praca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie cżłowiek człowiekowi wilkiem:baffled::baffled::baffled:

Malinka wspolczuje takich warunkow pracy a kobieta to jak taka madra nich popracuje chociaz godzine w takich warumkach.Ciekawe co bvy wtedy mowila.Pewnie klima wowczas nie tylko u derektora by byla:crazy:
Ja jak wchodze do blaszanych sklepow to cieplo tak bucha ze podziowiam tych co tam parcuja.Najgorzej to na targu w tych blaszakach:baffled:U nas sa raczej klimatyzowane sklepy wiec nie ma co narzekac.
U nas caly tydzien goracy wiec nie wiem jak to bedzie wygladalo z ta choroba.Moze to zmian klimatu:baffled: Teraz Lali koloruje wiec mam chwile spokojub bo przed chwilaplakala ze nie ma tatusia a ona chce sie przytulic do niego.I byla akcja dzwonienia do taty:sorry2:

reklama
MOja wstala z goraczka i z kaszlem:baffled:
Mialam pojsc na basen i zabrac chlopakow no niestety niewypal.Nie wexzme dziecka na basen jak ma goraczke:dry: jeszcze lepiej bym ja zaprawila:baffled:
Tak tez siedzimy w domu.Zaczekam az moj wpadnie i wtedy pojadee po chlebek bo w domku mam jakies 4 kromeczki.
Na sniadanko zaserwowalam nalesniki z dzemem i bita smietana.Na szczescie moja corka zjadla calegto.Na obiad krupniczek wiec mama nadzieje ze tez zje.
Dalam jej Nurofen bo jest przeciwzapalny i amol z syropem na kaszel.Wysmarowalam ja tym amoloem i mam nadzieje ze jutro bedzie ok
oj:baffled::baffled::baffled:
a moze to od tych upalow?
w kazdym badz razie zdrowka zycze
daj znac jak tam Iwcik bo jej tu nie widze:no::no::no:
Oj Aniu zdrówka dla Lali kurcze chorują te nasze dzieci w te upały :-:)-:)-:)-(
Mój Antek też od kilku dni rano pokasłuje i wieczorem ale już sama nie wiem czy to od tego suchego powietrza????? wieczorem jak on zaśnie to Pietruszka otwiera okna i robi przeciągi ale on ma łóżeczko w takim miejscu że na niego nie wieje a gdybyśmy nie wywietrzyli porządnie to byśmy nie dali rady spać bo np wczoraj w mieszkaniu mieliśmy 39 stopni:szok::szok::szok:ach jest nagrzany na maxa cały budynek tez więc co się dziwić tym bardziej że to poddasze :sorry2::sorry2:
Myślałam patrząc na prognozy że weekend będzie chłodniejszy...a tu (_ _) blada zapowiadają w sobotę u nas 37 * a w niedzielę 38* ja w pracy to chyba padnę przeciez jak tu przeżyć 14 i 10 godzin pracy :-:)-:)-:)-:)-:)-(pytałam szefowej czy nie dało by rady teraz jak są takie upały podzielić racy w weekendy na 2 zmiany bo jest gorąco strasznie a ona że nie bo nie ma kogo w weekend dac do pracy :wściekła/y: a jak jej zaprpopnowałam żeby soie weszła na górę na szatnie i zobaczyła jak tam gorąco to powiedziała że dziękuję bardzo ale dyrektor jej mówił że temperatura dochodzi do 50* więc ona nie wchodzi bo może zasłabnąć:szok::szok::szok::szok: no a ja to kurna co innego ja jestem cyborg no nie :angry::angry::angry::angry::angry:
swoją drogą dziewczyny w budynku nad kasami mają 39 stopni tak wskazują termometry bo sklep jak większość tego typu blaszany nie klimatyzowanywięc już się tak nagrzał że ciężko w nim wytrzymać i dziewczyny w tym upale mylą się są rozdrażnione i co ...dyro ma u siebie klimę to mu upał nie straszny a dziewczyny nawet spodni (dodam grubych granatowych) nie moga podwinąć bo jak to powiedział dyro to nie jamajka to praca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie cżłowiek człowiekowi wilkiem:baffled::baffled::baffled:
wspolczuje ci malina masakre macie w tej pracy:no::no:
probki dzisiaj ostatnie zawiozlam, oczywiscie wymaz bo kupy nie bylo:sorry2::dry:
trudno musza sie jakos tak obejsc najwyzej powtorza badania

my juz w domku myslalam ze sie wtopie w asfalt w miescie:baffled:
masakra co sie dzieje wczoraj byl deszcz i burza i powienno byc lepiej a tu gowno jeszcze gorzej oddychac nie ma czym jedna wielka masakra:szok::szok::szok::szok:
na obiad dzis frytki i paluszki rybne nie chce mi sie nic wymyslac
dostalam dzis jagody ale wszystkie zamroze najwyzej pierogi z zamrozonych bede na bierzaco robic bo dzis nie dam rady:no::no::no:

Do góry