reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Wczoraj prawie wszystko poczytalam,ale juz nei zdazylam odpisac:zawstydzona/y:
My juz po sniadanku i chyba pojedziemy do zoo:tak::tak::tak:jest cieplutko i nie ma takiego ostrego slonca:tak::tak::tak:

IWCIK
Kolyska sliczniusia:tak::tak::tak:
A plecak tez fajny:tak::tak::tak:Moj Dominik ma taka walizke na kolkach z ufoludkami:-)Kupilam ja Jemu niecaly miesiac temu,wiec do pierwszej kalsy bedzie akurat:tak::tak::tak:

MH
Wspolczuje wypadku na schodach:no:Dobrze,ze tylko tak to sie skonczylo:tak::tak::tak:
Duuuzo zdrowka dla Babci:tak:

AS
I jak Kuba:confused:

ANABUBKA
Udanego wczasowania:tak::tak::tak:Oby pogoda dopisala:tak::tak::tak:

LUNKA
Przykro mi z powodu Twojej kotki:-:)-:)-(

ANKA
No super Laura wypadla na bilansie:tak::tak::tak:Gratuluje:-):tak:
fajnie ze idziecie na dzialeczke:tak::tak::tak:Bawcie sie dobrze:tak::tak::tak:

MADZIULKA
Ja rowniez zycze Wam wielu szczesliwych,pelnych milosci latek:tak::tak::tak:

reklama
Dowikla milego zwiedzania i ogladania zwierzatek :) Nie ma co w domku siedziec:cool2:

Kokusia witaj ponownie juz sie tu martwilysmy o Ciebie

Ja zrobilam salatke i musialabym odszukac basenu w szafie.Koszyk prawie spakowany :-)
Jeszcze upieke ciacho i to by bylo na dzis tyle co mam w planach zrobic:cool2:
Nie ma jak leniuchowanie:-p
Lali szaleje przy baby lily wiec mam troche spokoju

Madziulanatasza zycze Ci w tym dniu kolejnych cudownych lat w szczesciu i milosci. Oby Wasza milosc nigdy nie wygasla i byla jeszcze wieksza niz dzis
dołączam sie do życzeń:tak::tak:

witam sie
mialam wejsc wczesniej ale necik mi cos sie zamulil i nie bylo polaczenia
mlody obudzil sie rano z gorczaka i dreszczami mial znow 38,6
ale dalam mu nurofen i narazie jest dobrze tfutfu
nie mierzylam mu dawno temperatury ale nie jest juz taki rozpalony ni taki marudny:no:
teraz bawi sie plastelina robi kuleczki i pileczki
obiecalam mu ze popoludniu uszyjemy lalke szmacianke:tak:
dzis juz zrobie rosolek taki slabiutki co by mu juz cos cieplego dac
nie chcial rano kanapek a mleka mu nie dawalam na wszelki wypadek
pozniej mial taka sraczke ze szok ino bulgotalo pod nim w nocniku i taka woda brazowa ale juz chyba wszystko zeszlo z niego bo nie robi narazie
tfu tfu oby nie zapeszyc:no::no:
moze rzeczywiscie zeby:baffled:
nigdy nie mial problemow z wychodzacymi zebami a teraz dawno mu nie szly:no:
piatki mu tylko zostaly ale nie widze zeby mial jakos specjalnie opuchniete:no:

ja dzis najprawdopodobniej do miasta sie wyrwe mialam glukoze zrobic ale nie mam jak sie rano wyrwac po sniadaniu bo malego nie ma mi kto przypilnowac:sorry2:
jak dlugo czeka sie na wyniki po glukozie:confused:

hej

ja spałam do 10 heheheh maz rano ok 8 przyjechał zrobił sobie sniadanko i poszedł robic auto a ja smacznie z synem spalam:-D:-D:-D

Mam kołyske w domciu oczywiscie zadazyłam juz ja rozłozyc i zobaczyc i spowrotem zlozyc :-D:-Dno bo jeszcze czas zeby stała rozłozona:-):-):-)
sniadanko zjadłam no i za obiad bede sie brac pieczony kurczak w całosci z ziemniaczkami a pózniej jede maksia zawiezc do dziadków na wakacje :tak::tak::tak:

Anka mama była tylko na zakupach i przelewy zrobic wiec jak to mama powiedziała ze przyjechala do miasta sie odchamic :-D:-D:-Di troche kasy wydac i wróciła wieczorem na wies bo trzeba siano przewracac a była ania z dorotka w rzeszowie u lekarza autem to ja o 19 zabrali ze soba :tak::tak:wiec miałam okazje jeszcze z kuzynkami pogadać:tak::tak::tak:

Beata mam nadzieje ze znajdziecie miłe i tanie przytulne miejsce do spania :tak::tak::tak:

Lunka przykro mi z powodu kici :-:)-:)-(ale jak chcesz to ja mam dwa koty a jeden zaraz sie rozmnoży wiec moge podrzucic jednego w prezencie na wakacje:tak::tak::tak:

Kokusia witaj spowrotem:-):-)

Madziula ja tobie tez zycze wszystkiego naj........................

Natali zaraz na drugi dzien bedziesz miec wyniki po obciazeniu glukozy :)

Cześć dziewczyny!!
Przepraszam że po takiej długiej przerwie ale też nie na długo. Myślałam, ze cos popiszę to juz M dzwonił że mam jechać po katowniki i farbe, do tego mały już się budzi..wiec urwanie głowy mam. Jak wiecie M wrócił w poniedziałek z tej Wawy i do końca tyg. miał wolne, więc wzięliśmy się za remonty i przygotowanie mieszkania na 4 osobniki:-) Przemalowanie, szafa już jedzei, trzeba jaodnowic bo na nową kaski brak. Do tego kilka pólek przywiesimy i mam nadzieję, że jakos się pomieścimy. A to juz przecież 7 m-c i czasu coraz mniej. A jak znowu M wyjedzie to kicha. wybaczcie nieobecność, ale jak juz wchodzę na BB to na wrzesień popatrzę z racji tego że tam jestem modem no i skaczę po tajnych, żeby na szybko dowiedzieć się co u Was. Powklejam Wam fotki mieszkanka jak skończymy:tak: Kurcze coraz bardziej mi się teraz podoba:tak: Szkoda tylko, że już jest sobota:wściekła/y:
No to lece się ubierać bo sklepy zamkną;-)

hej mamuski!!!
witajcie w sobotnie popołudnie:-)pogoda nie za fajna ale przynajmniej nie pada.ja już mam wszystko zrobione,dzieciaki spia wiec ja teraz odpoczywam.
na te imieniny jednak pujdziemy,był tesc i nas poprosil abysmy przyszli.wiec stwierdzilam ze trzeba isc i tesciowej m kupil kwiatka a tesciowi piersiowke.ale szczerze wam powiem ze cholernie nie mam ochoty siedziec z nia przy jednym stole.ja juz taka jestem,strasznie pamietliwa i jak kogos nie lubie to nie potrafie tego ukrywac.
spokojnego i słonecznego weekendu wam życze:happy2:

lunka-przykro mi z powodu kotki:-(

kerna-dobrze ze u ciebie w szystko ok.czekamy na fotki:tak:

madziulanatasza-ja również zycze wam wszystkiego najlepszego.

as-i jak kuba?

natalineczka-moze czarus złapał jakiegos wirusa?
oby mu szybko przeszło.

dowikla-udanej wycieczki do zoo.

anabuda-kochana,szalonych,słonecznych wakacji życze.
odpoczywaj jak najwiecej.

iwicik-i jak kołyska?

hej
nie mam sily odpisywac:no::no:
bylismy z czarkiem w szpitalu bo dreszczy dostal i 39,3
nie chcial nawet nurofenu ani pic wiec wzielam go do lekarza
jeszcze tak jeb***** byla lekarka ze szok
w dodatku chorob wewnetrznych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie cisnienie mi podniosla
leki za 50 zl juz wykupione musialam pozyczyc kuzwa
juz mam dosc dlugow co nie miara normalnie
a jeszcze trzeba pozyczac bo nie ma nic:no:
masakra siedze i rycze mam juz dosc teraz
mlody poszedl spac
znow mial 38,5 a nie moge mu nic podac bo przed szpitalem podalam u nurofen:wściekła/y:
jestem bezradna
nie mam sily i nerwow juz:no:
w dodatku sama jestem
dieta 48 godzin na sucharach i kleiku ryzowym na wodzie
ciekawe jak jak on kleiku nie lubi:no::wściekła/y:
nie wiem jak ja sobie dam rade:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sorki znikam jeszcze troche poryczec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natali nie rycz tylko działaj..Dzielna jesteś, dasz radę:tak: Zbij jakos gorączkę...podobno warto nasmarować stopy alkoholem..wyciaga gorączkę:baffled: Okąłdy chłodne. Biedaczek co mu jest? Wiadomo?

Kerna super ze zajrzałaś , udanego remontu no i pochwal sie jak skonczycie :tak::tak::tak:

Lidka kołyska przecudna zdazyłam ja rozpakowac i spakowac spowrotem bo mi szkoda zeby sie kurzyła :-D:-D:-Dbo wsumie to 5 tygodni jeszcze mam taka cicha nadzieje ze w 37 tyg urodze:-D:-D:-D:-Dzobaczymy jak to bedzie :-):-):-)

Natali kurcze a powiedzieli ci chociaz co mu jest czy tylko recepte wypisali nie wiadomo na co :confused::confused::confused:zdrówka i nie zalamuj sie kochana i niee placz bo dzidzia w brzuszku tez sie stresuje razem z toba ...tulam cie mocno i oby wszystko szybko przeszło:tak::tak::tak::tak:

Ja odpoczywam po obiadku zostało mi pomyc garki ale to pózniej maz udał sie na drzemke bo wieczorem jedziemy do moich rodziców bo maksiu zostaje tam na kilka dni wakacji a ja bede lezec i sie obijac w domu :-D:-D:-Dnie ma to jak wakacje:-D:-D:-D

reklama
Witajcie.
Natali włóż go do wanny,nalej taką wodę jak ma temp.
Woda ostygnie i młody będzie stygł.
Ja tak właśnie robię.:tak:
Jak podam leki to szybko wanny małego wkładam,wtedy szybko temperatura spada i leki dłużej trzymają bez gorączki.
U nas nadal temp utrzymyjąca się nawet do 39,6
Po za temp żadnych innych objawów.:no:
Dziś mam mocno rozciągnięty plan dnia :-D:-D:-D:-D
Rano poszłam na bazarek na zakupy,potem do sklepu po resztę zakupów.
Zakupiłam 3 łubianki truskawek i pół miałam z wczoraj.
Robię dżemiki,kompot na zupkę owocową ,koktail mleczny z truskawkawi i sorbety truskawkowe dla młodego.
Kupiłam też na bazarku kwiatki na taras i jeszcze je posadzić muszę dzisiaj. :tak::-):-)
Do tego jestem w trakcie robienia obiadu .Dziś kotlety mielone z ziemniakami i mizerią ,więc trochę czasu trzeba poświęcić na wszystko.
Potem ogarnąć domek i na wieczór zaplanowałam wyszywanie obrazu,ale nie wiem czy się wyrobię ,bo w nocy mam zamiar troszkę poprasować.
Teraz jest za gorąco.
Tymczsem zmykam do młodego ,bo znów go gorączka nachodzi i ma dreszcze.
Zaraz dam mu ibum i do wanny wrzucę co by ostygł.
Potem pod kołdrę i niech chłopak leży.
Pozdrawiam Was :-):-)

Do góry