reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

melduje ze zyje ale cholernie padnieta jestem , cały dzien szalałam z mamuska moja po rzeszowie i nogi to mi wchodza w 4 litery:-D:-Dale za to wymioty i zgaga poszła w niepamiec:-D:-D

Mamuska zaszalała bo chciała juz miec z głowy prezenty na urodziny wiec kupiła synowi kask na głowe z ochraniaczami na kolana i łokcie a ja wybrałam sobie jak zawsze torebke biała taka wieksza zeby butelki mi sie miesciły :-D:-D

poczytam troche i tyle co pamietam to:\

Malinka j a biore magnez nie dosc ze w witaminach jest to jeszcze osobno z wit B6 OD 5 MIESIACA bo juz miałam odczuwalne skurcze :tak::tak::tak:
No i gratki dla syna jednak zywcem do nieba go nie posłalaś:-D:-D:-D

Anka super ze Lali wszystko ładnie wiedziała , kurcze jeszcz:-De troche a ona bedzie wiecej od maksa wazyła:-D:-D:-D

Lidka napewno cos znajdziesz :tak::tak::tak:a co do tesciowej to fakt ciezki orzech do zgryzienia:confused::confused::confused::confused:

Natali no moze mu zabki jakies ida i ma goraczke no chyba ze wirus bo u nas w okolicy tez duzo dzieci choruje:tak::tak::tak:

Dowikla super ze badania oki oby tak dalej :tak::tak::tak:

Beata chyba tak musiasz miec albo paszport albo dowód bo coprawda granic nie ma ale zaraz za granica stoja i wyłapuja wszczególnosci polskie rejstracje i jak im udowodnisz co za dziecko wieziesz jak nie bedzie miało zadnego dowodu z zdieciem :confused::confused::confused: na akcie urodzenia foty nie ma:no::no:wiec mogłabys miec problem:tak::tak::tak:

reklama
no i po spaniu:dry:
mlody przylecial ze chce baje i nie chce spac bawi sie teraz klockami
mam nadzieje ze chociaz rano sobie odbije:sorry2:
bo jak nie to bede na rzesach chodzic:sorry2:

slyszeliscie kiedys zeby jechal pociag na spacerek:confused:
u nas sie takie cuda dzieja:-D:-D:-D:-D

lidka jesli o tesciowa chodzi to zrobilabym jak bubka :)
pokaz ze jestes ponad to
pamietaj madrzejszy zawsze ustepuje glupszemu
;)

Ostatnia edycja:
Hej
Chciałam tylko Wam powiedzieć, że moja kicia zdechła. czytałam książkę i przyszła jak zwykle się wtulić i zasnęła. PO prostu zasnęła. 12 lat, a może już 13... Zjadałm już wszystkie tabletki ale głowa nie pzestaje bolec. Może gdy przestane ryczeć...

Hej
Chciałam tylko Wam powiedzieć, że moja kicia zdechła. czytałam książkę i przyszła jak zwykle się wtulić i zasnęła. PO prostu zasnęła. 12 lat, a może już 13... Zjadałm już wszystkie tabletki ale głowa nie pzestaje bolec. Może gdy przestane ryczeć...

kchana współczujee
ale moze lapiej bo pisalas ze juz chora byla
juz sie nie meczy

mlody poszedl spac ja tez znikam zaraz do wyrka:tak::tak:

Witam w sobotę. Już prawie 9 a tu nikogo nie ma :szok:Ja mam dzisiaj labę, muszę tylko obiad zrobić. Wczoraj sobie wszystko posprzątałam :tak: dzisiaj na obiad zachciało mi się leniwych z cynamonem :sorry2: dobrze że mam wszystkie składniki bo z domu mi się nie chce wychodzić, chociaż potem będę musiała iść bo jajek nie mam :dry: Kuba siedzi i piosenki na vh1 ogląda, godzina spokoju. Potem mu baję włącze Auta i będzie mama miała czas na obiad :tak: M na służbie, będzie jutro. Cisz i spokój w domu :-)a ja się nadal rozglądam nad pensjonatem. Bo kuzynka z nami jedzie a dla niej 70zł za dobę to dużo. Ale już mam 4 na oku w Grzybowie koło Kołobrzegu więc nie jest źle :tak: coś się wybierze. Tylko żeby M dostał kasę przed wyjazdem :-D
Lunka współczuję Ci ogromnie :-( ale przynajmniej się już nie męczy
Bubka odpoczywaj i naładuj akumulatorki :-D
Idę łóżka chociaż pościelić żeby więcej miejsca było. Zajrzę jak Kuba zaśnie :tak:

Witam i ja :)

Laura zrobila mi pobudke wiec trzeba bylo sie podniesc
W sumie spala 13,5h to nic dziwnego ze tak wczesnie sie podniosla:-D:-D
Popoludniu ide do kolezanki na dzialeczke wiec musze ciasto jakies upiec;-) Biore domek szmaciany i basen co by dzieci mialy co robic:-D:-D

Anabuba zycze udanego wypoczynku i mam nadzieje ze zalewacie te fundamenty:tak: Nad morzem napewno Ci sie polepszy, najwazniejsze zeby dzieci sie nie rozchorowaly

Luna przykro mi ze twoja kotka odeszla.Pomysl ze sie nie meczyla bo w snie to chyba najlepsze odejscie z tego swiata.

Iwcik no to zescie chyba z mama caly Rzeszow obeszly:-D:-D Najwazniejsze ze mama ma juz prezenty z glowy.A do kiedy bedzie mam u Was? Laura od zeszlego roku jak miala bilans w sierpniu przybrala 2,5kg i urosla 6cm wiec teraz to raczej coraz mniej bedzie przybierala:-D nic sie nie martw Maksiu przybierze Jarek tez byl chudy i jeszcze maly a teraz zobacz jaki chlop:-)

Natalineczka rzadka kupa przy diecie hmmm moze to faktycznie zeby:confused:

Beata jak sie juz zdecydujecie na jakis pensjonat to sie pochwal:happy2:

reklama
Hej mamuśki. Witam się z Wami po tygodniowej nieobecności w czasie której byłam na przymusowym odwyku od kompa. Teraz już znowu wszystko działa więc mam nadzieję już nie znikać. Nawet nie próbuję Was nadrobić bo pewnie sporo by mi to zajęło ale już teraz będę na bieżąco

Do góry