reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

a ja siedzę i się zastanawiam, co robić dzisiaj z dziewczynami, na działce cały czas toi woda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co się robi z dziećmi w niedziel jak się niema Działaki :confused::-D M do tego leci dzisiaj popracować :baffled:

A jeśli chodzi o NK to mnie tam już niema od jakiegoś czasu :-p

reklama
MH jak usunełas konto z nk????????

bo cos w pomocy przeczytałąm że usnunięcie konta nie wystarczy bo i tak twoje dane osobowe zostają w bazie nk trzeba jakiś formularz wypełnić z żadaniem o usunięcie tych naszych danych :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
coraz bardziej wkurza mnie to nk :cool::cool::cool:

Usunęłam ręcznie wszystkie fotki :tak: A z danych to chyba tylko imię i nazwisko zostało, reszty niema :cool2: Jak dla mnie wystarczy, bo i tak nie podowałam, tam, żdnych waznych danych, jestem oszczedna wdzieleniu się takimi informacjami.

A zresztą, może sprawdzisz jak wygląda mój profil na NK ?

Nie dosć ze jestem udupiona z działka, to Niki wrzuciła mi mój telefon do wanny, więc nawet nie mogę dzwonić i się z kimś umówić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes to dużo płacicie. Mnie na tyle nie stać. Ale znalazłam w Kołobrzegu jeden pensjonat. Ze wszystkim w pokoju i chyba pojedziemy na 5 dni za 30zł doba :tak: ja bez wyżywienia biorę bo to Kuba wybredny :-) tylko muszę kuzynkę namówić żeby wolne sobie wzięła :tak: i będziemy jechać od 7 do 11 lipca jak się uda. A jak nie to pojadę gdzie indziej na ślepo. Może a nóż się coś znajdzie :-p MH to Niki Ci telefon załatwiła :sorry2:

No i zarezerwowałam pokój dla nas :-D od 7 do 11 lipca, 30zł za dobę, 10zł Kuba :tak: więc 350zł za wszystko :tak: kuzynka niestety z nami nie pojedzie bo wolnego nie dostanie :dry: a szkoda. I jedziemy do Kołobrzegu dom gościnny turga :tak: przynajmniej wc i prysznic w pokoju. Kuchnia mały problem bo będę jeść na mieście, a czajnik bezprzewodowy sobie wezmę żeby Kubie kaszkę zrobić :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Usunęłam ręcznie wszystkie fotki :tak: A z danych to chyba tylko imię i nazwisko zostało, reszty niema :cool2: Jak dla mnie wystarczy, bo i tak nie podowałam, tam, żdnych waznych danych, jestem oszczedna wdzieleniu się takimi informacjami.

A zresztą, może sprawdzisz jak wygląda mój profil na NK ?

Nie dosć ze jestem udupiona z działka, to Niki wrzuciła mi mój telefon do wanny, więc nawet nie mogę dzwonić i się z kimś umówić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też pousuwam bo nie chce aby ktos moje fotki wykorzystywał

no to Ci telefon załatwiła,weź go szybko rozłóż na części i wysusz :tak::tak::tak::tak:

mojemu M też ostatnio wpadł telefon tylko ze do kibla :-D:-D:-D:-D:-D i szybko wysuszył narazie działa jako tako :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Beata no my jedziemy z teściową więc te 130zł to dzielimy na pół to po 65zł wychodzi :tak::tak::tak::tak::tak:
szkoda ze jedziecie w innym terminie bo myslałam ze sie spotkamy :tak::tak::tak::tak:no ale trudno :-):-):-):-):-)

a po co masz brac czajnik ,weszłam na ten twój dom gościnny i tam pisze ze macie do dyspozycji kuchnie ogólno dostepną z całym wyposażeniem AGD i czajnikiem elektrycznym więc po co masz brać.w każdej chwili możesz sobie tam cos ugotować,ja w moim pensjonacie tez tak mam

hej jestem i ja
wpadlam tylko na chwile
przyjechalam do domku sie wykapac i spadam do malego
lezymy w szpitalu
wczoraj na wieczor dostal goraczki 40 st wiec na pogotowie znow i zostawili nas
teraz jest marudny
juz dzis zjadl troszke rosolku tzn bulionu bo nie chcialam mu nic jeszcze takiego dawac,
no i caly czas wola ze chce spac do lozeczka swojego
i ze chce do domu
ale wiecie co dobrze sie stalo ze nas wzieli przynajmniej szybciej mu [przejdzie i mam pewnosc ze sie nie odwodni bo kroplowke dostaje
nadal ma biegunke ale wydaje mi sie ze to z tego ze nie je nic stalego czasem paluszka tylko pije
trudno powoli zaczne mu wprowadzac i zobaczymy
dzis mial raz goraczke i zbilismy mu teraz jak wyjezdzalam nie mia ale chyba juz mu szla
trudno znow trzeba bedzie zbijac
ok papatki
mamuski
lece sie myc i zmiatam do malego
&&&&&&&&&&&&&&&
co by nas szybko wypuscili

Witam i ja
Wczoraj bylismy w zoo a pozniej od razu na zakupkach,wiec tak nam zlecialo do wieczora:tak::tak::tak:poznije przyjechali znajomi i tak siedzielismy do nocy:tak::tak::tak:
Wlasnie dzwonilam i we wtorek rano jedziemy do Grzybowa,a wracamy w niedziele wieczorem:tak::tak::tak:Ciesze sie ze mi sie udalo tak na ostatnia chwile zalatwic:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Zdrowka dla malego i wracajcie szybko do domu:tak::tak::tak:

jesli chodzi o kapiel dziecka z goraczka to jest wrecz wskazana ale w wodzie ktorej temperatura jest nizsza niz temperatura ciala i musi to byc krociutka kapiel:tak::tak::tak:
ja tak robie i zawsze chociaz na pol godzinki temperatura troszke spada:tak::tak::tak:

My dzisiaj po sniadanku wystawilismy sobie basen i sie kapalismy i opalalismy:tak::tak::tak:niedawno przyszlismy do domku bo trzeba cosik zjesc;-):-)

hej laski

niedawno wrócilismy do domciu od rodziców , imprezka udana były nawet kuzynki wiec było wesoło:tak::tak::tak: dziecko zostalo u dziadków do piatku wiec mamusia bedzie sie byczyc teraz w domciu , no a dzisiaj z tatusiem juz mamy zaplanowany wieczór , kolacje juz zjedlismy wiec teraz prysznic no i do łózka bo co bedziemy marnowac czas jak sypialnia cala nasza:-D:-D:-D

Natali zycze duzo zdrówka i obyscie szybko wrócili do domciu:tak::tak::tak:

Dziewczyny ale wam zazdroszcze wakacji nad morzem no i oferty faktycznie atrakcyjne :tak::tak::tak:

Dobra spadam bo maz mnie woła :blink::blink::blink:

ja też pousuwam bo nie chce aby ktos moje fotki wykorzystywał

no to Ci telefon załatwiła,weź go szybko rozłóż na części i wysusz :tak::tak::tak::tak:

mojemu M też ostatnio wpadł telefon tylko ze do kibla :-D:-D:-D:-D:-D i szybko wysuszył narazie działa jako tako :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Beata no my jedziemy z teściową więc te 130zł to dzielimy na pół to po 65zł wychodzi :tak::tak::tak::tak::tak:
szkoda ze jedziecie w innym terminie bo myslałam ze sie spotkamy :tak::tak::tak::tak:no ale trudno :-):-):-):-):-)

a po co masz brac czajnik ,weszłam na ten twój dom gościnny i tam pisze ze macie do dyspozycji kuchnie ogólno dostepną z całym wyposażeniem AGD i czajnikiem elektrycznym więc po co masz brać.w każdej chwili możesz sobie tam cos ugotować,ja w moim pensjonacie tez tak mam
Mojej siostrze też wpadł do kibla ale zleciał do szamba :sorry2: nie działa, cały czas śmierdzi, szwagier go wyławiał siatką na ryby :-D a rok temu to było :tak: ja tam wole wziąć i nie chodzić jak Kubie będę jeść rano i wieczorem robić :tak: no szkoda że w innym terminie ale tylko to było wolne :tak:
hej jestem i ja
wpadlam tylko na chwile
przyjechalam do domku sie wykapac i spadam do malego
lezymy w szpitalu
wczoraj na wieczor dostal goraczki 40 st wiec na pogotowie znow i zostawili nas
teraz jest marudny
juz dzis zjadl troszke rosolku tzn bulionu bo nie chcialam mu nic jeszcze takiego dawac,
no i caly czas wola ze chce spac do lozeczka swojego
i ze chce do domu
ale wiecie co dobrze sie stalo ze nas wzieli przynajmniej szybciej mu [przejdzie i mam pewnosc ze sie nie odwodni bo kroplowke dostaje
nadal ma biegunke ale wydaje mi sie ze to z tego ze nie je nic stalego czasem paluszka tylko pije
trudno powoli zaczne mu wprowadzac i zobaczymy
dzis mial raz goraczke i zbilismy mu teraz jak wyjezdzalam nie mia ale chyba juz mu szla
trudno znow trzeba bedzie zbijac
ok papatki
mamuski
lece sie myc i zmiatam do malego
&&&&&&&&&&&&&&&
co by nas szybko wypuscili
Zdrówka dla małego i oby szybko Was wypuścili do domu :tak::tak::tak:
hej laski

niedawno wrócilismy do domciu od rodziców , imprezka udana były nawet kuzynki wiec było wesoło:tak::tak::tak: dziecko zostalo u dziadków do piatku wiec mamusia bedzie sie byczyc teraz w domciu , no a dzisiaj z tatusiem juz mamy zaplanowany wieczór , kolacje juz zjedlismy wiec teraz prysznic no i do łózka bo co bedziemy marnowac czas jak sypialnia cala nasza:-D:-D:-D

Natali zycze duzo zdrówka i obyscie szybko wrócili do domciu:tak::tak::tak:

Dziewczyny ale wam zazdroszcze wakacji nad morzem no i oferty faktycznie atrakcyjne :tak::tak::tak:

Dobra spadam bo maz mnie woła :blink::blink::blink:
No to nie marnujcie czasu :-D:-D:-D:-D miłej zabawy ;-);-)

Witam wieczorem, ja tylko na chwilkę. Kuba się rzuca z łóżka na podłogę, M się kąpie a jak korzystam z reklamy i piszę :tak: dirty dancing 2 sobie oglądam na tvn :-) zaliczyliśmy jeziorko. Pojechaliśmy na trzy godzinki, Kuba się wyszalał i zaraz spać idzie i oby zasnął bo mama pada :sorry2: życzę spokojnej nocki :tak: do jutra :-)

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja wieczorkiem:-)moje dzieciaczki już spia m mecz ogląda,a ja co mam robic?jak nie buszowac po necie:tak:;-)
dziewczyny jak ja wa zazdroszcze tej pieknej i słonecznej pogody.u nas jest poprostu masakra,zimno,deszcz pada pododa jak w jesieni:wściekła/y:dzis byłam z cała moją rodzinka u mojej mamy i było fajnie:tak:dzieciaczki grzeczne wiec można było sobie spokojnie posiedziec i poplotkowac.

spokojnej nocki życze:happy2:

natalineczka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby czarusiowi szybko przeszło i wracajcie do domku.

iwicik-szalonej nocki życze;-):tak:

Do góry