reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali teraz dużo dzieci łapie jakieś wirusy a może zjadł jakieś owoce i to po tym a gorączka jak jest to akurat dobry objaw bo znaczy że organizm sam zwalcza chorobę :tak::tak::tak:dużo zdrówka dla Czarusia :tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś ty masz super figurkę więc napewno coś znajdzisz :tak::tak::tak: przeglądałaś allegro???ostatnio MH fajną sukienkę sobie kupowała :tak::tak::tak::tak:też chyba na wesele :tak::tak:
Moje dzieci dostają świra boziu a tu ponad 2 m-ce wakacji przede mną :szok::szok::szok::szok::szok:dobrze że jadą trochę do babci bo bym w wariatkowie wylądowała pewnikiem :cool2:

reklama
no wlasnie nie jadl wczoraj nic takiego:no::no:
szczerze mowiac to wczoraj bardzo malo jadl ale pil duuuuuzo
i w nocy tez duzo pil
dobrze ze przynajmniej z tym problemow nie ma
nie mam zielonego pojecia od czego ta goraczka moze byc:no::no::no:

właśnie wstał
dostał sucharka i cieplą herbatke
i oglada baje pod kocykiem
goraczka nadal 38,2 :(

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Kuba nadal gorączka.
W trakcie powrotu ze szkoły tak mu było zimno,że mu zęby dzwoniły.
Jesteśmy w domu ,ja mu mierzę i nie wierzę :no: 39,2 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Żadnych innych objawów.
Brzuch też już go nie boli .
Jedna wielka niewiadoma.:confused::confused::confused::confused:
Mały dostał świadectwo i dyplom za bardzo dobre wyniki w nauce .
Swiadectwo naprawdę ślicznie opisane i dyplom też ,ale znów wypisali z błędem dyplom.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Napisali dla Jakuba zamiast dla Kuby.
Młody nie chciał dyplomu od dyrektorki przyjąć :szok::szok:,bo to inne dziecko .On takiego nie zna :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Uśmiałam się na maxa,a dyrektorka go publicznie przeprosiła za błąd.
Dyplom ma być w wakacje skorygowany i do odebrania we wrześniu w sekretariacie.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Klaudia dzwoniła ,że ma czerwony pasek a resztę opowie jak wróci,bo teraz nie ma czasu,bo jest na poważnych zakupach.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Dziś młoda urodzinki dla dzieciaków w kręgielni robi i ma dużo spraw na głowie.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ach te dzieci.

Przepraszam,że nic nie odpisuję ,ale młody do łóżka mnie woła,bo mu się nudzi.
Idę książeczki maleństwu poczytać :szok::szok:;-);-):-D:-D:-D

Hej. My już po, zrobiłam obiad tylko i jak na razie nic więcej mi się nie chce robić :sorry2: zachmurzyło się coś, ale duszno jest :dry: Kuba spał 15 minut w samochodzie i już nie chciał w domu zasnąć :no: chyba do wieczora mnie szlag trafi z nim :dry: na szczęście kuzynka mnie odwiedzi więc potem się z nim przejdę to się zmęczy bardziej :tak: zaraz idę poodkurzać bo się na nosiło jak nie wiem :-p pytanko, jak będziemy jechać nad morze chce jechać przez niemcy autostradą bo lepsza droga i szybciej się dojedzie. Muszę wyrabiać Kubie paszport albo dowód? Bo ja nie wiem. Jak tak to będę jechać przez PL bo nie będę czekać a jeszcze bym musiała do żar jeździć :sorry2: M pojechał do roboty, może dzisiaj przyjedzie :sorry2: M dzwonił do mnie że ta praca co kiedyś Wam pisałam u bukmachera, że zwolniło się miejsce do pracy w żarach no ale niestety musiałam odmówić bo do żłobka nie mam jak Kubka zapisać, ani u kogo go zostawić nie mam, jeszcze dojazdy :no: tak nie da rady :no: może za rok jak Kuba będzie większy :tak: idę sprzątnąć i dać Kubkowi jeść zajrzę potem :tak: ach i tu linka na nowo daję Mielno - Niegoszcz - Ch

ja do Laury mowie tylko po polsku wiec ogladajac obrazki mowila po polsku a ja mowilam po niemiecku.Tylko ze to bylo tak: ja obrazkow nie widzialam wiec mowilam co Laura widziala ale widzialam na tescie ze dobrze widziala:-D
Tyle co Laura mowi po niemiecku to gdzies uslyszy.Ja tylko nauczylam ja mowic jak sie nazywa:) i teraz przed przedszkolem wprowadzam posdtawowe wyrazy typu: pic, jesc, siku, chodz, z powrotem, razem.... zeby sie nie czula zbyt obco w przedszkolu
ja nie wiedzialam ze przy goraczce mleka sie nie daje:no::no::no:
teraz juz wiem
ale to i tak by nic nie zmienilo bo mleko mu dalam zanim mu goraczke zmierzylam
godzine temu poszedl spac znowu
ale nich spi bo podczas snu sie szybciej zdrowieje dzis lekka dietka
sucharki i gorzka ciepla herbatka lub woda ciepla
nic slodkiego
pozniej moze jak nie bedzie mi juz wymiotowal to dam mu krakersiki juniorki
zobaczymy z ta goraczka jak wstanie
narazie nic mu nie dawalam:no:
oby to bylo tylko przejsciowe:no:

a ja siedze jak na szpilkach wszystko powylaczane w domu zeby w razie co slyszec czy mu sie nic tam nie dzieje
mozesz dawac oslodzona herbatke Najlepiej jak pisala Malinka:tak:delikatne jedzonko:tak:
Moje dzieci dostają świra boziu a tu ponad 2 m-ce wakacji przede mną :szok::szok::szok::szok::szok:dobrze że jadą trochę do babci bo bym w wariatkowie wylądowała pewnikiem :cool2:[/B]
:-D:-D:-D:-D
no wlasnie nie jadl wczoraj nic takiego:no::no:
szczerze mowiac to wczoraj bardzo malo jadl ale pil duuuuuzo
i w nocy tez duzo pil
dobrze ze przynajmniej z tym problemow nie ma
nie mam zielonego pojecia od czego ta goraczka moze byc:no::no::no:

właśnie wstał
dostał sucharka i cieplą herbatke
i oglada baje pod kocykiem
goraczka nadal 38,2 :(
pewnie weczorkiem temperatura bedzie wyzsza wiec czesciej mu mierz

Kurcze a ja wzielam sie za zupke i Lali zaciagnela mnie do puzzli:eek: ukladalysmy 6 rodzaji.JKak zupka doszla do siebie to nalozylam ksiezniczce i mialam ja polozyc ale ze tatus wrocil to moglam zapomniec o drzemce.Wzielam sie za placki ziemniaczane.JUz brzuszek mam pelny to moge zaczac cos robic.Pranie gotowe trzeba rozwiesic i mysle umyc witryne:cool:troche szkla tam jest wiec byc moze zwlekac bede do wieczora jak lala pojdze spac

witajcie popoludniowo:-)
moje dzieci własnie poszły spac,krystian jezdzi na rowerze na polku a ja nie mam co robic wiec buszuje po necie.obiadku jeszcze nie jadlam ale czekam na m bo dwa razy smarzyc mi sie nie chce.:-p:no:

malinka-tak też chyba zrobie:tak:jak nic nie znajde w tym naszym beznadziejny rzeszowie to zamowie na allegro.

natalineczka-mam nadzieje że czarusiowi przejdzie.ale ja też nie lubie jak moje dziecko goraczkuje a ja nie wiem jaka jest tego przyczyna.

wlasnie czarek poszedl spac
mierzylam mu temp mial 38,7 wiec nurofen w ruch mam nadzieje ze choc troche mu spadnie
ale chyba juz mu troszke lepiej bo wariowac zaczynal:sorry2:
ogladalismy bajki na laptusiu na wersalce i tak lezal kolo mnie okruchow pelno od tych sucharow:-D:-D:-D
bo kruszyl i mnie dokarmial:sorry2:
ale mnie tez sen mozy no masakra
dzien jakis taki do kitu
zaraz cisnienie sobie zmierze wczesniej bylo 103/65 czy jakos tak:confused:

no duzo sie nie zmienilo 102/63

Hej kochane :happy2:
My o badaniu :-(nie jet dobrze :-:)-:)-:)-:)-( w badaniu wyszedł spory niedosłuch:-:)-:)-(narazie me=amy leki bo jest sporo płynu w uszach więc może to blokuje..zobaczymy:-:)-:)-(przepraszamnie poczytam nie mam siły jakoś wyć mi się chce:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

hej hej hej

Natali widze masz sytuację jeszcze gorszą od mojej. Ja jeszcze miałam szczęście, bo sprzedałam ubranek za 30zł, to zawsze coś już mam. Jak młody, lepiej?
A ciśnienie słabiutkie.

Malinuś, no widzisz, taka olej, coraz doroślejszy ten Twój synuś, no co zrobić...
A Adaś nadal tak za Klaudią? Kurcze, myślałam, ze im to przeszło już dawno:szok:
No i wierz mi, że na ładne oczęta zakupy robiłam. Dobrze, że nie iwele mi potrzebne było, a zawsze kupuję na tych samych bazarkach i z nimi isę pośmiać lubię i pogadać, to większość za darmo dostałam-znaczy mam nie oddawać pieniędzy za zakupy. Tak więc

Ja prysznic zaliczyłam
n025.gif
zaraz Pietruchę budzę co będzie spał jak ja juz wyspana :happy2:

NO NIE NO KOCHANE JA juuż pranie nastawiłam
a015.gif
odkurzyłam mieszkanie
a070.gif
podłogi pomyłam
a065.gif
a wy gdzie się pochowałyście ????
e035.gif
sama ze soba mam pisać ???
e055.gif

hehehehhe, dobre:-D:-D:-D
Koniecznie daj znac co u laryngologa i jak tam Pietruszka przeżył wizytę!!!!

As gratki dla Kubulca i Klaudi. A dla Klaudii życzenia zdrókauśiechu i samych radości!
No i oby szybko Kubie przeszło&&&

Beatko no szkoda posady, ale co zrobisz? Jak z małą nie mam co zrobić to ciągle coś, a jak pójdzi edo przedszkola to założę się , że będzie wielka lipa.

EDIT
Oj Malinka kochanie, jeszcze nic nie jest przesądzone, prawda? Poczekaj, nie płacz, nie ściągaj złego. Obiecuję pomodlić się za słuch Juleńki, coby dobrze mamusine przykazy i nakazy słyszała. &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane :happy2:
My o badaniu :-(nie jet dobrze :-:)-:)-:)-:)-( w badaniu wyszedł spory niedosłuch:-:)-:)-(narazie me=amy leki bo jest sporo płynu w uszach więc może to blokuje..zobaczymy:-:)-:)-(przepraszamnie poczytam nie mam siły jakoś wyć mi się chce:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

kochana trzymaj sie.badz dobrej mysli.
ja bede trzymała bardzo mocno kciuki oby te leki pomogły.

Do góry