reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aga mnie też boli kregłosup ale okalice krzyża ,i tak dziwnie czasem zależy jaka pozycja jakby nic nie boli ,znowu jak usiąde to boli i przy wstawaniu ,do tego bolą mnie kolana ,:baffled: :confused:

co ci własciwie lekarz powiedział ,jaką diagnozę ci postawił,i jakie zabiegi zalecił ?:confused: ,jestem ciekawa co mi zaleci jak pójdę ,bo tobie jak czytam to dużo róznych rzeczy dał ,nie ograniczył się tylko do tabletek

reklama
jagoda ,umiesz znaleść dobre strony nowej sytuacji ,to się chwali i faktycznie mały będzi miał nowa cioci i jeszcze z tata spędzać będzie wiecej chwil ,napewno wyjdzie mu to na dobre ,czytałam kiedys że jak dziecko doświadcza takich rozstań z mama przed ukończeniem trzeciego roku a w zamian zajmuje się nim tez ktos kogo lubi ,to pózniej bedzie odważniejszy ,bardziej samodzielny i otwarty na ludzi:tak: ;-)

noelia nasza spacerowka tez ma male plastikowe kole a bylam przyzwycjona do pompowanych
na pozatku w ogole nie chcialam nim jezdzic ale teraz sie przyzwyczailam i Emila tez nie narzeka nawet w njim usypia jak tak telepie;-)

aga mnie też boli kregłosup ale okalice krzyża ,i tak dziwnie czasem zależy jaka pozycja jakby nic nie boli ,znowu jak usiąde to boli i przy wstawaniu ,do tego bolą mnie kolana ,:baffled: :confused:

co ci własciwie lekarz powiedział ,jaką diagnozę ci postawił,i jakie zabiegi zalecił ?:confused: ,jestem ciekawa co mi zaleci jak pójdę ,bo tobie jak czytam to dużo róznych rzeczy dał ,nie ograniczył się tylko do tabletek

wiesz, ja to mam jeszcze od czasu do czasu dretwienie rak i kreci mi sie w glowie. Lekarz ortopeda mnie przebadal, sprawdzil caly kregoslup i stwierdzil, ze jest on na calej dlugosci troche naruszony, w obrebie szyjnym mam cos z miesnimi, za duze napiecie miesniowe,a w obrebie krzyza jest juz nie za wesolo. Zapisal mi zabiegi akupunktury, raz w tygodniu na razie mam isc siedem razy. Zobaczymy, czy mi cos pomoze, jak nie to pojde jeszcze sie przebadac u neurologa.

dzięki Aga za odpowiedż ,mnie też drętwieją od czasu do czasu ręce i tak lekko czasami kark ,ale teń krzyż to mnie dobija ostatnio,
przejdę się jutro chyba do doca i zobaczymy co powie,ciekawe czy mnie do ortopedy wyśle:confused:

Mija - ten wózek, który oglądałam, a który miał nieusztywnione oparcie, nazywał się Quattro Deluxe, a wygląda całkiem podobnie. No i nie chce mi się wstawić link :-(

noelia mam nadzieję że to rozstanie nie odbije sie źle na synku, na razie jest super, widać że polubił ciocię, nie ma problemu żeby z nią poszedł na spacer a dzisiaj pięknie jej usnął :-) i teraz słodko śpi.

Moja spacerówka ma gumowe kółka nie dmuchane 20-tki, u nas się sprawdza bez zarzutu.
Nam się ten graco quatro podobał, tyle że ciężki, nie wiedziałam że nie ma usztywnianego oparcia :confused:.
Krystian śpi obiadek się gotuje, ubranka poprasowane,
nie mam wymówki musze wreszcie wziąść się za wystawianie aukcji, nienawidzę, ale z kasą krucho w domciu tyl niepotrzebnych rzeczy a marzy mi się konik bujaczek dla Krystianka :elvis:.
pozdrawiam

Witam ponownie! my juz po pogrzebie.....Vanesska byla grzeczna i w patrzona w grajka co gral na skrzypcach.
Odpisali mi z allegro tzn ten sprzedawca,ze przepraszaja bardzo i brakujaca czesc dzis zostanie wyslana poczta.

reklama
witam! Pozwolicie, że się przyłączę?

Jestem świeżo upieczoną mamą małego chłopca, w tym roku skończyłam studia, ale się nie wybieram do pracy w najbliższym czasie - na razie zamierzam poświęcić cały swój czas naszemu maluszkowi :-)

Do góry