reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witamy nową mamusie. A moja Majka śpi od godz.16 i nie zamierza się nawet budzić, oj coś się rozespała moja pannica. Zimno się robi, chyba idzie zima (a ja tak nie lubię mrozów). Muszę iść do pracy i zacząć myśleć o nowym mieszkaniu (tylko dla nas) bo dalej tak nie wytrzymam:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . Moja teściowa doprowadza mnie coraz bardziej do szału

reklama
Witaj Leika!!!:-)
Ach te tesciowe....... :eek:
Moje dziecko oglada Elmo i zaraz szykuje jej kapiel.lulu i spac:tak: Jakas jestem dzis zmeczona i spac tez mi sie chce.pozmywalam gary po obiadku bo nie dawno zjedlismy dopiero i Vanessa tez razem z nami bo uwielbia buraczki..:tak: :-) :happy: :-D

U nas też były dzisiaj buraczki :-D, ale Krystian średnio je toleruje :dry:.

A mnie coś głowa boli :-(, nie wiem mam jakieś naloty od czasu do czasu, normalnie jakby mi ktoś obuchem przywalił, ledwo patrzę.
Zastanawiam sie czy ja migrenowiec sie nie robię :dry:.

pozdrawiam

cześc mamusie
cześć leika ,pisz pisz jak ci w nowej roli:tak:
moja cos spac nie mogła ,dałam jej jeszcze raz kolacje ,troszkę mleka i teraz zasypia w łóżeczku:-)

dziś sama mi kazała iśc z nią myju muju robić i nyny iść :szok: no jestem w szoku ,jakie to grzeczne dziecko tfu tfuuuuuu żeby nie zapeszyć tfuu

jagoda będzie dobrze ,musi być

anaconda ja też z teściową mieszkam ,i czasem dochodzi do spięć ,ale głównie na temat metod wychowawczych,powiem zawsze swoje ,nie zawsze miło i już:wściekła/y: ;-)

ja bym nie dała rady chyba z teściową mieszkać :dry:,
dlatego podziwiam,
choć czasami takie mieszkanie z dala od wszelkiej rodziny daje mi się we
znaki, choć nie ukrywam zalety samodzielnego mieszkania też są :cool2:

A mnie coś głowa boli :-(, nie wiem mam jakieś naloty od czasu do czasu, normalnie jakby mi ktoś obuchem przywalił, ledwo patrzę.
:dry:Zastanawiam sie czy ja migrenowiec sie nie robię .
jagoda
to witaj w klubie ,ja migrenowiec jestem zdjagnozowany ,tzn.byłam nawet u neurologa ,mnie zawsze boli łepek po lewej stronie i oko tak z tyłu,jestem wtedy zawsze taka jak ja to mówię do tyłu ,jakaś zadżumiona:elvis: strasznie to wkurzajace ,i zdarza sie średnio dwa razy na miesiąc:baffled:

Witaj nowa mamo:-)
W koncu dorwałam sie do kompa bo w dzien albo nie miałam czasu albo moj slubny klikał:-)
Rano bylismy na szczepieniu i maciejka był bardzo dzielny, prawie wogóle nie płakał:tak: , przy okazji pani nas zmierzyła i juz przekroczylismy 10kg:szok: :-)

No ja nie miszkam z tesciowa ale mam ja bardzo blismo bo mieszkamy na jednym placu i tez czasami dochodzi do spiec zawsze o małego. Juz sie powoli z tym godze ze babcie sa nadopiekuncze:-)

o tak babcie są zawsze nadopiekuńcze,a to bardzo wkurzajace jest ,ale rozmawiałam z teściowa i ona twierdzi że człowiek taki robi jak jest starszy,bardziej boi sie ,on mówiła że taka kiedys nie była to samo przyszło

reklama
Do góry