reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

yy no napisałam właśnie o naszym oduczaniu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:narazie w dzień bez pampka, latanie z noniem i pytanie milion razy a dzis sam zawołał siku, więc postępy są:tak: Pampek na drzemkę i na noc. Michał strasznie często sika:dry: dwóch godzin nie d a rady....no chyba, że po porannym big siku;-)

reklama
yy no napisałam właśnie o naszym oduczaniu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:narazie w dzień bez pampka, latanie z noniem i pytanie milion razy a dzis sam zawołał siku, więc postępy są:tak: Pampek na drzemkę i na noc. Michał strasznie często sika:dry: dwóch godzin nie d a rady....no chyba, że po porannym big siku;-)

no mi wlasnie chodzi o noc :)
Nie ma sie co spieszyc najwazniejsze ze sa postepy w dzien :))

...

MH ,Ty to istne zakupowe szaleństwo.:-D:-D:-D:-D
Ja od poniedziałku szaleję z truskawkami.
Jadłam je już chyba pod każdą możliwą postacią.
Dziś koktail mleczno-truskawkowy,zupa owocowa oczywiście z truskawek,truskawki gniecione z cukrem i śmietaną.:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się czwartkowo.
Upał jak cholera.
Wyszłam na godzinkę i zjarałam ramiona :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Wszystko mnie piecze,a wcale się nie opalałam.

Dziś mój D na weselu ,więc ja mam luz.:-):-)
Słuchajcie ludziom to już się totalnie we łbach przewraca.
Brali ślub 2 maja a dziś zrobili ślub pokazowy dla ludzi z firmy i wesele w agencji .:szok::szok::-D:-D:-D
Dla mnie to szok normalnie.
Do 16 wszyscy pracują a potem przebierają się w sukienki i garnitury ,bo 16,30 ślub a o 17 wesele tylko dla pracowników agencji.
Dla mnie chore,ale to może ja jakaś wczorajsza jestem :confused::confused::confused::sorry2::sorry2:

Kuba dziś powiedział,do pani,że wpisał ją na czarną listę i stracił do niej zaufanie.:szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2::eek::eek::eek:
Nie będę komentować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klaudia wreszcie jutro po przymusowym wolnym do szkoły idzie to ja nieco odsapnę.:tak:

Tymczasem zasiadam do ostatnich 2 wypracowań z polskiego ,co by spróbować mieć tą 6 na koniec roku.:-D:-D:-D:-D

No nieźle z tym weselem :szok::szok::szok:

A mój też dzisiaj na imprezie z pracy :sorry: Ma czas na wytrzeźwienie do jutra do 12, bo trzeba Helen z przedszkola odebrać :cool2:

A zakupy, no cóż moja garderoba jest w takim stanie, ze szok :szok: Pewnie nie jedna ciężarna miała by z niej pożytek, ale ja powiedziałam, koniec, nadchodzi nowe :-):cool2::cool2::cool2: Tylko szkoda, że waga nie bardzo chce spadać :eek:

Dobranoc kobity :-)

Ostatnia edycja:
Mh wszystko zrzucisz w swoim czasie..nabierzesz ochoty, to dietka na pewno pomoze a póki co i tak karmisz piersią z tego co mi wiadomo....jeszcze bedzie z Ciebie laska;-)

Aniu aaaaaaaaaaa o nockę pytasz:-D do mnie trzeba wyraźnei i dużymi literami:-D:-D:-D Z nockanie ma sensu bo mały podsikuje co chwilę a zresztą i tak nie wiem od czego by tu zacząć:eek::-)
Ale mnie głowa zaczęła boleć:szok: łoooooo
A wiecie co...kupiłam sobie tą bluzkę dzisiaj..i wiecie...rozmiar M:-D:-D:-D kurcze dumna jestem:-D:-D:-D

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny

nie mam siły na nic te upaly mnie wykoncza , wykapałam sie juz o17 i tak mnie ze słabiło ze mój biedny chłop wystraszył sie i do roboty by sie spóznił bo [owinien pojechac juz przed 17 a pojechał dopiero 17.30 a ja miałam isc na msze bo była dla dzieci z błogoslawienstwem no i nici z wszystkiego wyszły jak sie polozyłam po kapieli tak dopiero wstalam i co tu teraz robic

Malinka z tym bankiem to jaja wyszly :szok:

Brzuchatki powiedzcie mi czy wam tez tak cieżko jak mi w te upały??????
:confused::confused:
Lunka no mam 35km z domu do szpitala na te masaze wiec autobusem napewno nie pojade bo odemnie z domu na przystane to 5km z buta trzeba isc:-D:-D:-Dbo ja na takim zadupiu troche mieszkam i bez auta to ja tu bym nie mieszkala:no::no::no:

Mamusiom nocnikowym zycze powodzenia :-):-)

Dorotka zycze ci jak najlepiej jezeli uwazasz ze w domu samotnej matki bedzie ci dobrze to moze dobra decyzja:tak::tak:nie jedna tam mieszka i jakos zyje:tak::tak:

Joanna druga zmiana w aki upał ....wspołczuje:eek::eek:

Medea namiot fajny , chyba dasz rade rozlozyc i zlozyc:-D:-D:-D

Anka i jak po nocnych przygotowaniach:-D:-D:-D

no i reszte nie wiem co bylo:-:)-:)-(

Lidka a ty gdzie???????

ja jakos spac nie moge.. normalnie o tej godzinie juz spie:rofl:

ale tylko na chwile, bo potem o juz calkiem nie zasne a znow maly pobudke rano mamci zrobi;-)

As tam nic takiego nie pisze czytałam 15 razy:-D pisze ze łatwo się rozkłada a nie sam:-D

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D
malina moj to z toba raj by mial normalnie:-D
podrzuc tu jutro troche tej glupawki tez bym sie posmiala:-D:-D
Brzuchatki powiedzcie mi czy wam tez tak cieżko jak mi w te upały??????
:confused::confused:
narazie nie jest mi jakos wyjatkowo ciezko tak normalnie jak kazdemu w te duchoty:-D:-D:-D
pisałam Wam kiedys ze mam problem z nadmierna potliwościa no ijak wyszły nowe dezodoraty Garniera GARNIER MINERAL DEO EXTRA CARE ROLL-ON 50ML - Perfumy i Kosmetyki Sklep :: Amora.pl :: e-Drogeria i Perfumeria | Online nie używam żadnych innych u mnie bardzo sie sprawdził :tak:
:eek::eek::eek::eek:
trza wyprobowac:tak::tak::tak::tak:

hej jestem i ja
mlody nie raz mi wstawal rano z suchym pampkiem zalozylam mu dzisiaj wiec jak jutro z suchym wstanie to juz go bede bez pampka klasc:tak::tak:
zobaczymy jutro
nie dawalam mu pic na noc i pewnie przy kapaniu sie wysikal w wanne wiec moze:eek::eek::eek:

jutro przyjezdza m i tak sie zastanawiam co by tu zrobic takiego przyjemnego i lekkiego na kolacje;-)
macie jakies pomysly:eek::eek::eek:

reklama
natalineczka salatke tajską?

sałata- lub mieszanka sałat różnych najlepiej, do tego baaaaaaaaaaaaaaardzo drobniutko pokrojony filet kurczaka smazowy w sosie słodko kwaśnch lub sodko ostrym po usmażeniu obtoczony sezamem. do tego grzanki/tosty:-)

Do góry