nie zaczna dopoki nie bedzie takich mrozow ;/No to fajnie że mała ma apetyt u mnie też zimno w domu ale nie aż tak źle to czemu u Was nie zaczną grzać na nowo? Ja nie wiem co za ludzie
masakra jakaś normalnie jak o takim czymś słysze to mam ochotę komuś wpieprzyć dosłownie, najlepiej kierowcy
[*]
A ja właśnie nie dawno wróciłam ze sklepu. Chcieliśmy wziąć kuchenkę i laptopa ale niestety rata nas za dużo by wyniosła. A mają nową promocję w media expert na produkty samsunga, że drugi produkt 25% taniej. I chciałam do laptopa wziąć kuchnie z samsunga ale maja jedną i to w dodatku do zabudowy no to zamiast kuchenki wzięłam sobie odkrzacz za 500 zł dobre i to ale rata i tak 165zł dobrze że połowę teściowie będą spłacać a potem będę miała zwrot i wtedy kuchenkę sobie wezmę no to tyle ode mnie idę coś zjeść jeszcze spróbuję zdjęcia dla Natali wrzucić
a okres grzewczy sie konczy
dla mnie to paranoja bo ja jest taka pogoda ze pada deszcze to powinni jeszcze grzac chyba za to placimy...
jestem starsznie wkurzona...
fajnie Kubus wyglada
jaki juz duzy
to pewnie dzin Ci szybko zleci!Witam.
Nie czytałam wszystkiego -przepraszam
Co do tabletek...
Ja biorę już ponad 11 lat z przerwą na ciążę z Kubusiem.
Mały miał 7 tygodni jak wróciłam do nich znowu.
Najbardziej mi odpowiadają Milvane,bo nie mam po nich żadnych skutków ubocznych.
Lakarz namawiał mnie na plastry i się skusiłam....
Efekt taki:
Brak całych paznokci,1/3 włosów,tycie 1 kg miesięcznie,złe samopoczucie....
Wróciłam do swoich tabletek i wszystko powoli wraca na swoje miejsce,ale nie wszystko...
Lekarz stwierdził
Widocznie pani tyle hormonów jednak nie potrzebuje...
Pozostawiam bez komentarza....
Dziś od rana
dogoterapia w Ząbkach ,właśnie wróciłam.
W drodze powrotnej złapała mnie burza.
Szybkie zakupy,teraz robi się szybki obiad.
Zaraz przychodzi asystentka Kuby ze swoim synkiem,bo będę z nim ćwiczyć "Metody dobrego startu" czytanie ze zrozumieniem...:-):-)
potem Jędrek na dogoterapię ,następnie jego mama
I tak pewnie do wieczora