reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to fajnie że mała ma apetyt :tak::-D u mnie też zimno w domu ale nie aż tak źle :no: to czemu u Was nie zaczną grzać na nowo? Ja nie wiem co za ludzie :dry:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: masakra jakaś :no::no::no: normalnie jak o takim czymś słysze to mam ochotę komuś wpieprzyć dosłownie, najlepiej kierowcy :no::no::no::no::no:
[*]

A ja właśnie nie dawno wróciłam ze sklepu. Chcieliśmy wziąć kuchenkę i laptopa ale niestety rata nas za dużo by wyniosła. A mają nową promocję w media expert na produkty samsunga, że drugi produkt 25% taniej. I chciałam do laptopa wziąć kuchnie z samsunga ale maja jedną i to w dodatku do zabudowy :dry: no to zamiast kuchenki wzięłam sobie odkrzacz za 500 zł :tak: dobre i to ale rata i tak 165zł :sorry2: dobrze że połowę teściowie będą spłacać a potem będę miała zwrot :tak: i wtedy kuchenkę sobie wezmę :-D no to tyle ode mnie idę coś zjeść :tak: jeszcze spróbuję zdjęcia dla Natali wrzucić :tak:
nie zaczna dopoki nie bedzie takich mrozow ;/
a okres grzewczy sie konczy
dla mnie to paranoja bo ja jest taka pogoda ze pada deszcze to powinni jeszcze grzac chyba za to placimy...
jestem starsznie wkurzona...

No ja mam coś takiego. Do tego jeszcze takie to nosidełko plandeki dwie, folia przeciwdeszczowa i chyba to wszystko. Nawet nie wiem bo dawno do piwnicy nie zglądałam :tak:
fajnie Kubus wyglada
jaki juz duzy
Witam.
Nie czytałam wszystkiego -przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do tabletek...
Ja biorę już ponad 11 lat z przerwą na ciążę z Kubusiem.
Mały miał 7 tygodni jak wróciłam do nich znowu.

Najbardziej mi odpowiadają Milvane,bo nie mam po nich żadnych skutków ubocznych.:no:
Lakarz namawiał mnie na plastry i się skusiłam....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Efekt taki:
Brak całych paznokci,1/3 włosów,tycie 1 kg miesięcznie,złe samopoczucie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wróciłam do swoich tabletek i wszystko powoli wraca na swoje miejsce,ale nie wszystko...
Lekarz stwierdził
Widocznie pani tyle hormonów jednak nie potrzebuje...:crazy::baffled::baffled::baffled:
Pozostawiam bez komentarza....

Dziś od rana
dogoterapia w Ząbkach ,właśnie wróciłam.
W drodze powrotnej złapała mnie burza.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Szybkie zakupy,teraz robi się szybki obiad.
Zaraz przychodzi asystentka Kuby ze swoim synkiem,bo będę z nim ćwiczyć "Metody dobrego startu" czytanie ze zrozumieniem...:-):-)
potem Jędrek na dogoterapię ,następnie jego mama :-D:-D:-D
I tak pewnie do wieczora :-D:-D:-D:-D
to pewnie dzin Ci szybko zleci!

reklama
Gabi usnęla ,Wojtek siedzi na parapecie i wcina jogurt gratkęDANONE - Jogurt Gratka Truskawkowy 300 g w ofercie Tesco - Nabiał - porównanie cen plus aktualne promocjeZuzka lezy na fotelu i dogaduje Wojtkowi karuzela sie kręci Zjadłam jarzynowej wyszłą przepyszna :zawstydzona/y::-D a dzieci nie chce jesc zup ostanio wogole a potem narzekaja ze brzuch boli a boli bo jedza tylko suche jedzenie :szok: a ja zajrzałam do Was a tak to czytam ksiazkę Katarzyna T. Nowak - Kobieta w wynajętych pokojach i popijam herbatkę

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Ja na targ dzisiaj sobie pojechałam i kupiłam tuniczkę i bluzeczkę z krótkim rękawkiem i jeszcze taką torbę której już od dawna szukałam czyli taka którą się na ukos przez siebie zakłada i ma się ręce wolne :tak::tak::tak:
Malinka ale tragedia :szok::szok::szok: a pijanych kierowców to ja bym dożywotnio do więzienia wsadzała za ich głupotę :angry::angry::angry:
A co wy macie na prąd że tak dużo płacicie :szok::szok::szok:
Joanna może to tylko przejściowe kłopoty Zuzi w szkole? :baffled::baffled:
Patrysia zimna w domu ogromnie współczuję to najgorsze jak dla mnie co może być - siedzieć w zimnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Beata widzę że pomału kompletujesz wyprawkę do nowego mieszkania :tak::tak::tak:
Natalia to okropna tragedia z tym ośmiolatkiem :-:)-:)-(

Gabi usnęla ,Wojtek siedzi na parapecie i wcina jogurt gratkęDANONE - Jogurt Gratka Truskawkowy 300 g w ofercie Tesco - Nabiał - porównanie cen plus aktualne promocjeZuzka lezy na fotelu i dogaduje Wojtkowi karuzela sie kręci Zjadłam jarzynowej wyszłą przepyszna :zawstydzona/y::-D a dzieci nie chce jesc zup ostanio wogole a potem narzekaja ze brzuch boli a boli bo jedza tylko suche jedzenie :szok: a ja zajrzałam do Was a tak to czytam ksiazkę Katarzyna T. Nowak - Kobieta w wynajętych pokojach i popijam herbatkę
nie wiem czy wiesz ale ten jogurt "truskawkowy" nie ma ani grama truskawki.. nawet nie stał obok truskawek:eek: sama chemia...

ale mi smaka na jarzynową zrobiłąś...mniaaaaaaaam

my z Maksem po szczepieniu- nawet nie zaplakał:-D

teraz leży w łożeczku- może usnie- a ja dokanczam robić obiad, a w sumie to sam się dokancza;-)

nie wiem czy wiesz ale ten jogurt "truskawkowy" nie ma ani grama truskawki.. nawet nie stał obok truskawek:eek: sama chemia...

ale mi smaka na jarzynową zrobiłąś...mniaaaaaaaam

my z Maksem po szczepieniu- nawet nie zaplakał:-D

teraz leży w łożeczku- może usnie- a ja dokanczam robić obiad, a w sumie to sam się dokancza;-)

naprawdę ale on tylko ten lubi to jaki mu kupowac ? :szok: pewni lepij by zrobic samemu ?albo naturalny mieszac z owocami ?

Ostatnia edycja:
ogladalismy z m fajny fajny

mnaim dobry obiadek - wpraszam sie ;p
jeszcze zostało podesłać??:-D:-D
A ja właśnie nie dawno wróciłam ze sklepu. Chcieliśmy wziąć kuchenkę i laptopa ale niestety rata nas za dużo by wyniosła. A mają nową promocję w media expert na produkty samsunga, że drugi produkt 25% taniej. I chciałam do laptopa wziąć kuchnie z samsunga ale maja jedną i to w dodatku do zabudowy :dry: no to zamiast kuchenki wzięłam sobie odkrzacz za 500 zł :tak: dobre i to ale rata i tak 165zł :sorry2: dobrze że połowę teściowie będą spłacać a potem będę miała zwrot :tak: i wtedy kuchenkę sobie wezmę :-D no to tyle ode mnie idę coś zjeść :tak: jeszcze spróbuję zdjęcia dla Natali wrzucić :tak:
u nas tez ta promocja:tak::tak::tak:
z tym ze u nas 50 %:tak::tak::tak:
na drugi produkt:tak::tak:

No ja mam coś takiego. Do tego jeszcze takie to nosidełko plandeki dwie, folia przeciwdeszczowa i chyba to wszystko. Nawet nie wiem bo dawno do piwnicy nie zglądałam :tak:
no wlasnie cost takiego podobnego miala ale kolory inne:tak::tak:
a jakie masz tam koła?
ja tak wypytuje a narazie nie wiem co m wogole chce za wozek:baffled::-D:-D:-D
nie zaczna dopoki nie bedzie takich mrozow ;/
a okres grzewczy sie konczy
dla mnie to paranoja bo ja jest taka pogoda ze pada deszcze to powinni jeszcze grzac chyba za to placimy...
jestem starsznie wkurzona...
no co ty :szok::szok:
u nas okres grzewczy skonczyl sie 1 maja a nadal pala w piecu bo zimno sie zrobilo:tak::tak:
z tym ze u nas siowe male bloki i pala mieszkancy na ochotnika to tez inaczej bo im samym w dupke zimno:-D:-D:-D:-D
ja tez gratke bardzo lubie ale ze chemia to widac:sorry2:
ani kawaleczka owocow a ja walsnie takie lubie nie lubie owocow w jogurcie:no::no::no:

witam juz po obiadku m spi sobie smacznie przyszedl w bardzo dobrym humorku a ja mu go zepsulam:baffled:
od razu ze byl na piwie po robocie i ze kotlety mu sie o malo nie spalily bo mial mi margaryne przyniesc i takie tam
obrazil sie:-D
ale przy obiedzie sie odobrazil pogadalismy troszke co by nie myslala ze mu kolejna awanture robie
okazalo sie ze dostal podwyzke i z tej okazji byl na tym piwie:tak::tak:
mial 10 zl na godz teraz na 15 mu podniosl normalnie :szok::szok::szok:
ciekawe tylko czy na ten miesiac czy juz wogole:sorry2:
mam nadzieje ze na stale:tak::tak::tak::tak:
ale jestem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a juz myslalam ze tak strasznie krucho z kasa bedzie;-);-)

naprawdę ale on tylko ten lubi to jaki mu kupowac ? :szok: pewni lepij by zrobic samemu ?albo naturalny mieszac z owocami ?
na ewpni nie ten:-D ten ma najwiecej chemii- nawet czuć ta chemie w nim...

kazdy inny bedzie lepszy niz ten:rofl:
najlepsze jogobella bodajze albo cos jak bede wsklepie yo ci poogladam co nie ma az tyle chemii;-)

o tej gratce to akurat w tv widzialm program:rofl:

natalineczka nie musi byc owoc w tym- wystarczy sok owocowy;-)
A ten akurat nie ma nic wspolnego z truskawkami:no:

edit: teraz jak Maks sobie ucial drzemke to obejrzalam kolejny film-humains- nawet nawet obleci....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a my juz po kolacji
zaraz ide kapac maluchy potem sama i pewnie pojde nynac...
nie chce mi sie myc garow ale to zostawie sobie na jutro :sorry2: choc w sumie duzo ich nie ma :dry:
Sewka trza juz spac polozyc bo sie tak rozbrykal ze mnie wyprowadza juz z rownowagi
szaleje na maxa... no ja nie wiem czy mu juz dupa odzyla :baffled:

anaconda czasem zrobi sie cieplo.... ale tak ogolnie to zimno jest mali sa ubrani w swetry zeby sie bardziej nie rozchorowali..
a ja na przemian raz krotki rekaw raz bluza... zalezy co robie :tak:

natalineczka a podeslij podeslij :-p:-p:-p
ja bym chciala zeby grzali... no ale co ja na to poradze... :wściekła/y:u mojej tesciowej np grzeja tylko w nocy w taka pogode... ale dobre i to...
wiki czesc :-D

Do góry