reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kobitki, moje dziewczyny juz lepeij, ale nikusia nadal ma katar gogant i najlepeij jej sie spi w pionie, czyli u mamy na rekach :dry: Kregosłup mi pada :angry: do tego mała ma plesniawki ( z piaskownicy ) których niemoge sie pozbyc :baffled:

Lunka, mi się fryzurka podoba, ładnie ci wycieniowała :tak: tak ma być :tak:

Dla Anacondy i Paulinki Anabubki
STO LAT I BUZIAKÓW MOC
:tak::tak::tak:
d41d8ea3961b780434d77e4.gif

By lola_lu at 2010-04-06

Dowilka, fajnie wygląda ten wózeczek :tak: ja jeden sprzedałam i juz knuję nad następnym :-D:rofl2:

No i ja cały czas musze żyć z gołym oknem, bo dzieciaki chore i nie mam jak do sklepu pojechać :szok::dry: No ale może jutro zostawię mniejsza M i pojedziemy z Helenką poszaleć w IKEA :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)Ja również przebywam w domu wraz z moim 5 letnim synkiem a mój narzeczony pracuje od poniedziałku do piątku i zawsze mówi że ja nic nie robię siedzę i nic nie robię a ja mu na to" rzeciwiście nic nie robię nie zajmuje się dzieckiem,domem nie robię Ci śniadań,kanapek do pracy kolacji itp.." "a on później przecież ja specjalnie tak mówię wiem jak dużo robisz i ma to dla mnie duże znaczenie jestem bardzo szczęśliwy jak codzień budze się obok Ciebie i jak wracam z pracy to wiem że ktoś na mnie czeka z kolacją:**************************
Witaj zaglądaj częsciej :-)

Dziewczyny pokażę Wam fotki, żeby nie było, że sobie coś zmyślam, albo wyolbrzymiam

Natali to świetny pomysł, ja kiedyś mamie fundnęłam fryzjera i kosmetyczke, a raz jak miała kiepsko ze zdrowiem a nie chciała do żadnego lekzra to kilka wizyt u specjalistów prywatnie. Wsadziłam jaw taksówkę, i mówiłam tylko, że ma sie ładnie ubrać, myśłąła, że do masażystki jedziemy, hehe.

ale lipa:rofl2:

[IMG=http://img30.imageshack.us/img30/9454/dsc01917jn.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/4629/dsc01914o.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
Lunka pokaż całą twarz

hehe to Malinka u Was burza mózgów:-D:-D:-D:-D
Mój nuczył się mówić "mimia"..co oznacza..uwaga... ślimak:-D Bo u nas po oknie od sypialni łażą ślimaki i on za każdym razem im mówi dobranoc:-D:-D:-D:-D

A ja biore sie ostro za odpampkowanie Mimy:tak::tak::tak: zakupię majtasy i nic..będę myć podłogi sto razy dziennie ale moze mi się uda:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja sie biore za odpampkowanie jak sie zrobi ceplej czyli gdzies pod koniec czerwca lipiec

Witam wieczorkiem
W sumie to niedawno wrocilismy do domku i jestem mega padnieta:tak::tak::tak:

LUNKA
Fajna ta fryzurka:tak::tak::tak:
Ale ja osobiscie wole dlugie wlosy tzn u siebie:tak:Podobaja mi sie takie fryzurki ale nie odwazylabym sie chyba na tak odwazne ciecie

MH
jaki Ty znowu wozek chcesz kupic?:szok:Przeciez dopiero co kupilas:szok::szok::szok:Ale z Ciebie maniaczka wozkowa:rofl2::-D:-D:-D:-D

Ja wpadam tylko na chwile .Poczytam was jak mala uspie :-).Dzis planuje nie pasc z nia spac :-).My juz obie w pizamkach .zaraz ide ja usypiac coby miec na chwile spokoj :-)

A moi sie bawia bo wkoncu caly dzien byli poza domem:tak::tak::tak:
ja moze wyjde na dol na piffko jak beda spali ale to sie okaze bo nie wiem czy znajoma tez przyjdzie;-):-)

hej mamuski!!:happy2:
witam sie i ja wieczorem.ale ja jestem zla:wściekła/y:,moje dzieci doprowadzaja mnie do szału,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz nie:no: mam siły do nich.wykapani ,nakarmieni ale nie maja zamiaru spac,krzycza, piszczą normalnie szok!!!!!!!!:angry::angry::szok:

dowikla-ja to bym chetnie sama na piwko skoczyła,może bym sie odstresowala i miała bym cierpliwosc do moich dzieci.

iwicik-kochana gdzie ty sie podziewasz?martwie się.:-(

lunka-na moje oko to twoja fryzurka jest ok.:tak:

Dominik juz spi,a dziewczynki zaraz sie kłada wiec ja zmykam sie kapac i cosik zjesc:tak::tak::tak:
Dzisiejsze piwko chyba nie wypali ,ale w sumie to nawet dobrze bo jakos mi sie nie chce schodzic

LIDUS
No to mialas wesolo w domku;-)U mnie o dziwo cisza:szok::-D

witam Was laski :-):-):-)

Oliwka już śpi od jakiś 20minutek,spokój cisza :tak::tak::tak::tak:
zaraz i ja sie kładę bo wiecznie niewyspana jestem niestety.

trochę się dołuję bo dziś dzwoniłam do pzredszkola do którego składaliśmy papiery aby orientacyjnie powiedziała mi babka ile już podań wpłynęło to jest [ponad 2 razy wiecej niż wolnych miejsc,super a podania mogą wpływać jeszce do wtorku.

boję się ze się nie dostanie,w drugim przedszkolu jest jeszce gorzej.

czarno to widzę :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale jeszcze mam nadzieję :tak::tak::tak::tak:

anaconda,Paulinka Anabuby Sto Lat !!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego Naj Naj Najlepszego :-):-):-)

Anka spokojnej podróży do Pl :tak::tak::tak::tak:

dowikla super ten wózeczek,strasznie mi sie podoba :tak::tak::tak::tak:

Natalineczka jak słysze ile za naprawę przegląd itp to się cieszę że nie mam auta :-pale jak tacham big zakupy na grzbiecie albo w śniegu lub deszczu dzień w dzień śmigam do szkoły to ile bym dała wtedy żeby mieć takie autko :-p:-D:-D:-D:-D:-D
My po obiadku Adam jeszcze w szkole Antonio z Julina powoli świra dostaja w domu a ja razem z nimi znaczy sie zdrowiejemy:-D:-D:-D
Antek nauczył mówić się ała jak cos mu się dzieje złego i teraz Julka przechodzi koło niego a on ała .....nie może odsunąć sobie krzesełka ała...nie może podnieść auta co??????????ała...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i coś czego za diabła nie rozumiemy a powtarza to często to"ABI DZIU MAMA ŁAŁ ŁAŁ??????????" zawsze ze znakiem zapytania :-D:-D:-D:-D:-D
co do autka to coś za coś:sorry2::sorry2:
ale to sie wszystko pokrywa bo jesli mialabym tyle na autobus wydac to wole raz na jakis czas na autko i przynajmniej siat dzwigac nie musze i latac po calym miescie jak perszing:-p:-D:-D:-D
a co do Antka to ładne Ci zagadki zadaje :-D:-D:-D:-D
a co znaczyło to co nam tu kiedys wkleilaś?
moj znow nauczyl sie oh nie i teraz chodzi i jak cos mu nie wychodzi to oh nie oh nie:-D:-D:-D:-Dalbo ustawia sobie jakies figurki na lawie i do kazdej po kolei "stój, nie ruszaj sie" :-D:-D:-D:-D:-D
hehe to Malinka u Was burza mózgów:-D:-D:-D:-D
Mój nuczył się mówić "mimia"..co oznacza..uwaga... ślimak:-D Bo u nas po oknie od sypialni łażą ślimaki i on za każdym razem im mówi dobranoc:-D:-D:-D:-D

A ja biore sie ostro za odpampkowanie Mimy:tak::tak::tak: zakupię majtasy i nic..będę myć podłogi sto razy dziennie ale moze mi się uda:rofl2::rofl2::rofl2:
ja mojego mam zamiar odpempkowac w lecie puszcze go w samych gaciorach na dwor i niech leje sobie ile chce wtedy:-p;-)

Witam wieczorkiem
W sumie to niedawno wrocilismy do domku i jestem mega padnieta:tak::tak::tak:

LUNKA
Fajna ta fryzurka:tak::tak::tak:
Ale ja osobiscie wole dlugie wlosy tzn u siebie:tak:Podobaja mi sie takie fryzurki ale nie odwazylabym sie chyba na tak odwazne ciecie

MH
jaki Ty znowu wozek chcesz kupic?:szok:Przeciez dopiero co kupilas:szok::szok::szok:Ale z Ciebie maniaczka wozkowa:rofl2::-D:-D:-D:-D
mi tez sie takie fryzurki podobaja ale nie u mnie chyba by mi nie pasowały chociaz kto wie:baffled::-p:-D

my juz w domku
tzn juz wczesniej bylismy ale jakos tak wyszlo mlody szalal po chalupie kolacyjke jedlismy m zrobil przepyszniutki twarozek ze szczypiorkiem pomidorkiem i rzodkieweczka:tak::tak:
mniami
pozniej m zasnal a ja jakos film ogladalam i sie skonczyl wiec wpadlam;-);-)
mama ma we wtorek urodzinki dzis bylismy po prezent tak wiec zamowilam jej wizyte u kosmetyczki piling plus maseczka:tak::tak::tak:
koszt 60 zl myslalam ze drozej to wyjdzie ale gites moze po porodzie i ja sobie zarzuce:-p;-)

reklama
A mnie jest glupio bo dzis dalam niuni pierwszy raz klapsa :-(.Jest mi przykro z tego powodu.Nie nadaje sie na matke.Jestem przemeczona bo wszystko na mojej glowie.Jestem zmeczona tym ze nawet wysikac sie nie moge spokojnie.Nocki zarwane.Babcia z dziadkiem mnie krytykuja zero dobrego slow i jeszcze taka ze mnie Idiotka ze dalam klapsa mojej kochanej ksiezniczce :-(.

Do góry