reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka dobrze, że Cie ten Twój gadzina słucha i miejmy nadzieję że się poprawi:tak::tak:
A ja pichcę grochówe:-D:-D:-D tak dawno nie jadłam, że musowo..zobaczymy czy sobie ze skutkami ubocznymi poradzę:-D
Dorotka to pewnie pogoda.....

reklama
KERNA no dzis u nas fajna pogoda no i glowa nie boli :-). NATALINECZKA fajna ta wygrana :-) DOWIKLA super ten wozio :-) LUNKA juz doczytalam ze fotki nie chcesz pokazac :-(.Oj ty niedobra :-(. Byla kolezanka na kawie.Pozniej spacer zaliczylysmy.W domu polozylam mala spac.Ja posprzatalam Oliwka spala poltorej godziny.Ziemniaczki dla niej sie juz gotuja.Zaraz dam jej obiadek :-).Ja sama niedawno frytek pojadlam :-).

Dziewczyny pokażę Wam fotki, żeby nie było, że sobie coś zmyślam, albo wyolbrzymiam

Natali to świetny pomysł, ja kiedyś mamie fundnęłam fryzjera i kosmetyczke, a raz jak miała kiepsko ze zdrowiem a nie chciała do żadnego lekzra to kilka wizyt u specjalistów prywatnie. Wsadziłam jaw taksówkę, i mówiłam tylko, że ma sie ładnie ubrać, myśłąła, że do masażystki jedziemy, hehe.

to najpierw STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i nie wiem co pisać:baffled::baffled::baffled::baffled:
czytałam, czytałam..w między czasie groch mi wykipił dwa razy, mały już mi jęczy w łózku...:sorry2::sorry2:to sobie posiedziałam z Wami:rofl2:
ale lipa:rofl2:

[IMG=http://img30.imageshack.us/img30/9454/dsc01917jn.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/4629/dsc01914o.jpg][/IMG]

Natalineczka dobrze, że Cie ten Twój gadzina słucha i miejmy nadzieję że się poprawi:tak::tak:
A ja pichcę grochówe:-D:-D:-D tak dawno nie jadłam, że musowo..zobaczymy czy sobie ze skutkami ubocznymi poradzę:-D
Dorotka to pewnie pogoda.....
ja dzis szybkie spagetti zrobilam a co sie bede wysilac
Dziewczyny pokażę Wam fotki, żeby nie było, że sobie coś zmyślam, albo wyolbrzymiam

Natali to świetny pomysł, ja kiedyś mamie fundnęłam fryzjera i kosmetyczke, a raz jak miała kiepsko ze zdrowiem a nie chciała do żadnego lekzra to kilka wizyt u specjalistów prywatnie. Wsadziłam jaw taksówkę, i mówiłam tylko, że ma sie ładnie ubrać, myśłąła, że do masażystki jedziemy, hehe.

ale lipa:rofl2:

[IMG=http://img30.imageshack.us/img30/9454/dsc01917jn.jpg][/IMG]

[IMG=http://img192.imageshack.us/img192/4629/dsc01914o.jpg][/IMG]

a wklej fotke calej twarzy z fryzurką :tak::tak::tak:
bo jak narazie mialysmy okazje popodziwiac twoja piekna małżowinkę uszną ;-):tak::tak::-p
narazie nie wyglada to zle pokaz siebie cala ocenimy ;-);-);-)

zaraz m wroci czarek jeszcze spi:szok:
i pozniej po autko bo koles dzwonil ze juz do odebrania
kolejna stowka pojdzie ale coz jak trzeba to trzeba jeszcze nas termostat czeka i wymiana oleju wiec jakies kolejne 2 stowki bo juz pytalam :sorry2::sorry2:
no ale 18 przeglad wiec autko musi byc cacuś;-);-)
no i pewnie w praniu wyjdzie ze klocki hamulcowe i linka do recznego:no::no::no:
studnia bez dna:no::no::no:

Lunka a mi się podoba :tak::tak::tak::tak:fajnie ci w takiej krótkiej fryzurce :tak::tak::tak::tak::tak:
Natalineczka jak słysze ile za naprawę przegląd itp to się cieszę że nie mam auta :-pale jak tacham big zakupy na grzbiecie albo w śniegu lub deszczu dzień w dzień śmigam do szkoły to ile bym dała wtedy żeby mieć takie autko :-p:-D:-D:-D:-D:-D
My po obiadku Adam jeszcze w szkole Antonio z Julina powoli świra dostaja w domu a ja razem z nimi znaczy sie zdrowiejemy:-D:-D:-D
Antek nauczył mówić się ała jak cos mu się dzieje złego i teraz Julka przechodzi koło niego a on ała .....nie może odsunąć sobie krzesełka ała...nie może podnieść auta co??????????ała...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i coś czego za diabła nie rozumiemy a powtarza to często to"ABI DZIU MAMA ŁAŁ ŁAŁ??????????" zawsze ze znakiem zapytania :-D:-D:-D:-D:-D

Oj ale zabiegana dzisiaj byłam, niby to nic szczególnego do robienia nie wymyślałam a tu aż tyle zeszło. Teraz z kawką zasiadłam i mam pół godzinki dla siebie a potem po Maję trzeba ruszać :tak::tak:
Lunka fryzurka krótka ale czy schrzaniona? Nie wiem jaką chciałaś :baffled::baffled:
Natalia to szybko ci to autko zrobili i dobrze to w domu nie będziesz musiała siedzieć :tak::tak::tak:

Że krótkie, to mówię, no odrosną, ale jakie postrzepionę, włąśnie to drugie zdjęcie z bliska po to dałam, no schody jak cholera!, grzywke miałąm po skosie, a ta mi na prosto walnęła.

Ugotuje sie ta kapusta w końcu czy nie?! :)
B\iegam od kompa do garów, do małej, a tak ana prawdę to mam lenia, hehe.

hehe to Malinka u Was burza mózgów:-D:-D:-D:-D
Mój nuczył się mówić "mimia"..co oznacza..uwaga... ślimak:-D Bo u nas po oknie od sypialni łażą ślimaki i on za każdym razem im mówi dobranoc:-D:-D:-D:-D

A ja biore sie ostro za odpampkowanie Mimy:tak::tak::tak: zakupię majtasy i nic..będę myć podłogi sto razy dziennie ale moze mi się uda:rofl2::rofl2::rofl2:

Kerna, moze nie bedzie tak źle. Ale jak masz dywany to zwiń, bo mój to sie do trzykrotnego płukania nadawał, hehe.
Ale jak mówi im dobranoc, to nie kazdemu z osobna? hehehehhe

reklama
Do góry