reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka Twoj to madry bo by sie z kumplami ehhh chlopy
Co do kasy to jak trzezwy nie ma kasy a jak wypije to kaska sie znajdziej:szok::szok:niezly jest:-D
dokładnie :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
a teraz jeszcze spi :sorry::sorry::sorry:
zaraz czarek do spania a ja musze ziemniaki obierac bo m sobie zazyczyl klusek slaskich, a nie ukrywam ze tez juz dawno nie jadlam wiec mam ochotke:tak::tak:
tylko mi sie dupki nie chce ruszyc:no::no:

reklama
Witajcie.Jakos ostatnio weny nie mialam na pisanie i czytanie dlatego malo sie odzywalam,Ale juz lepiej :-). Wczoraj bylismy z chrzestna i jej mezem w parku dinozaurow bylo bardzo fajnie.Pozniej na fajnym placu zabaw.Oni robili zdjecia jak wrzuca mi go na mojego kompa to napwno wam pokaze :-). Jak wrocilam to bylam z mama i Jasiem na rynku.Niunia jezdzila na karuzeli i pojadlysmy waty cukrowej :-). Dzis mamy tez isc na rynek jak nie bedzie padac. Dzis juz koniec leniuchiwania,kurze wytarlam.jedno pranie powiesilam i drugie sie wiruje,podlogi pomylam :-). MIlego dnia Ide was troche poczytac :-)

Witam
Dzieci daly mi dzisiaj pospac do 10:tak::tak::tak::tak:Ale jest taka fatalna pogoda ze i tak jestem nie wyspana:no::no::no:Zjedlismy snaidanko a ja poszlam sie wykapac i umyc glowe:tak::tak::tak:Dominik posprzatal dzisiaj ladnie swoj pokoj,a ja chyba posprzatam pozniej u dziewczynek i mozew poprasuje:tak::tak::tak:
Z domu chyba dziisja nie wyjdziemy bo caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale moze nadgonie z porzadkami i prasowaniem;-)

witam,

u mnie juz po małym remonciku :tak: ściany białe, że aż w oczy rażą :-D:rofl2:
Teraz tylko dumam, co na okno powiesić, jakby sklepy były otwarte to pewnie bym juz ganiała :-D:rofl2:

ANKA
Widze ze znowu pogoda od Ciebie przyszla do mnie:rofl2::nerd:

DOROTKA
No to fajny dzionek wczoraj mialyscie:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Zachowanie twojego meza zostawiam bez komentarza:no:Ale jak dla mnie to jest po prostu chore:no:

MH
Ciekawe jak dlugo bedziesz miala takie bialutkie te sciany;-):-)

witam

Ja dopiero wstalam ok 10 , mam męża wiec nie spieszyło mi sie wstawac :-D:-D:-D sniadanko zjedzone no i teraz kawusia i ciacho bo zostalo z wczoraj :tak::tak:

Włanie gadałam z siostra przez skeypa i cos nas rozłaczyło:angry: pewnie Lali cos porozłańczała :-D:-D:-D

Ach no i pochwale sie bo mąż wybrał imie dla naszej princeski ,spodobało mu sie LENKA , wiec moja córcia tak bedzie miała na imię:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)LENA.

I cytatow mi nie pozaznaczalo :-(. AGNES kurcze ta babcia to rozumu nie miala.Ta matka tego dziecka powinna wiedziec co ta babcia wyprawia bo moze nie jest swiadoma ze jak daje dziecko babci to naraza je na wielkie niebezpieczenstwo :-(. NATALINECZKA przykre to z tym twoim M. Moze dzis jakos lepiej uda wam sie spedzic dzien czy wieczor?????? DOWIKLA zazdroszcze zoo. MEDEUSKA no to wczoraj razem bylysmy na rynku tylko ciekawe czy w tym samym czasie :-).

M w pracy więc nasza majówkla poszła w łeb :baffled::baffled::baffled:

poszlismy na spacer,od razu zachaczylismy o biedronkę.

i wiecie co się stało.jeszcze jestem w szoku.

zrobiliśmy zakupki ,oliwka chciała przejechac się autem więc wrzuciła pieniązka,jakas dziewczynka stała obok to pozwoliłak jej aby z Oliwka się przejechała.

nagle podeszła babcia i dała mi 2zł abym wrzuciła że zaraz wraca.

słuchajcie zostawiła mi dziecko nie pytając mnie o zgode i poszła sobie robić zakupy do biedronki.:no::no::no::no::no:
no masakra jakaś ,dziewczynka miałą z może 2 latka i ja tak staąłm jak ten parasol i czekałąm na ta babcię aby ją wzięła przecież nie mogłam jej tk zostawić.

ja nie wiem ludzie to wyobraźnie nie mają jak można zostawić tak małe dziecko, w ogóle dzieckop osobie którą się nie zna,pierwszy raz na oczy widzi i iść sobie zakupy robić.w głowie mi sie to nie mieści.a jak by tak trafiła na taka osobę która by porwała to dziecko,mało sytuacji sie takich zdarza albo ktoś by nie czekał na nią po co ma obce dziecko pilnoać i to dziecko mogłoby przecież wyjść ze sklepu bo by szukało babci.

jestem w ogromnym szoku/.:no::no::no::no::no::no::no:
no ja tez przyznam bo to zachowanie nie jest w normie
My z mamą i siostra byłysmy na dłuugim spacerku- dzisiaj był odpust i wogóle impreza na rynku- Maks dostał pieska codzącego i szczekającego(to co ze od 3go roku zycia;-))
i żyrafę tańcząca- wiadomo, że też on na nią za mały;-)
ja dostałam szal i kolczyki:-)
pochwal sie kolczykami
witam laski

poczytalam ale cytatow nie zaznaczylam:-(

ale widze ze wszyskie maja prawie udana majówke :-)

agnes histori nie zazdroszcze ale fakt bezmyslnosc ludzka nie zna granic ciekawe co by zrobiła gdybys wyszla z tym dzieckiem:eek:

Natali tak to z chlopami jak pójda na piwo :-D szkoda ze pokrzyzowal ci maz plany

Ja wczoraj mialam isc na grila ale nie poszlismy bo mąż musial pojechac do lasu po drzewo i zesżlo im dlugo a jak wrócil to zmeczony cholernie bo po nocce nic nie spal , wypil dwa piwka i poszedl sie kąpać i padł jak kaczuszka wiec tylko zdążyłam sie przytulic:-):-):-)

W nocy sie przestraszyłam bo nie wiedziałal co mi sie dzieje obudziłam sie ok 4 rano
z bólem brzucha ,cały byłnapiety mialam wrazenie ze peknie:szok: na wymioty mnie wzieło goraco oblecialo no i polecialam do łazienki aiadłam na kibel i zaczeło sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:blada jak sciana ,zimna woda zaczełam sie poleac, mąż za mna przylecial i pyta sie co sie dzieje ledwo do łóżka wrócilam siadłam i czekalam co sie bedzie działo..... pomalu przechodzilo, leżałam tak na pół siedząco w łóżku i nagle zasnelam a mąż sie wystraszył i krzyknal iwonka do mnie , bo myslał ze zamdlałam ae odezwałam sie i mówie ze spie ze juz lepiej mi .........no i zasnelismy .......i nie mam pojecia co sie ze mna działo bo rano normalnie wstalam ok9.30 i poszłam do koscioła z mężem

A dzisiaj ok14 zjechali sie goscie do nas ale długo nie siedzieli bo juz posprzatałam i zdążyłam pograc dzieckiem w spadajace małpki:-):-):-)

Pozdrawaim was wszystkie
u lala to nie ladnie...
ciekawe skad te bole...
witam,

u mnie juz po małym remonciku :tak: ściany białe, że aż w oczy rażą :-D:rofl2:
Teraz tylko dumam, co na okno powiesić, jakby sklepy były otwarte to pewnie bym juz ganiała :-D:rofl2:
no zazdroszcze ja nie wiem kiedy bedziemy malowac...
trza nasz pokoj troche rozjasnic...
witam

Ja dopiero wstalam ok 10 , mam męża wiec nie spieszyło mi sie wstawac :-D:-D:-D sniadanko zjedzone no i teraz kawusia i ciacho bo zostalo z wczoraj :tak::tak:

Włanie gadałam z siostra przez skeypa i cos nas rozłaczyło:angry: pewnie Lali cos porozłańczała :-D:-D:-D

Ach no i pochwale sie bo mąż wybrał imie dla naszej princeski ,spodobało mu sie LENKA , wiec moja córcia tak bedzie miała na imię:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)LENA.
moja mala miala miec tak na imie... :)

no i witam
ja w zlym humorze...
tesciowa byla juz po 9...
wczoraj bylam z malym na dyzurze bo urwal sobie skorke z palca u nogi i mial stan zapalny
tzn ropa pod skora i to duza no i czarwony palec...
przebil mu to lekarz odkazil i przepisal leki... zas 60 zl poszloooooo... ;/
\nie chce mi sie nic, pogoda do bani...

reklama
Witam i ja
My dzis juz o 8 na nogach tzn ja i m a Emily pospala do 9:30
Potem na zakupy i no kawe do tesciowej
W koncu sprzedalam moje stare 3,2,1
tzn nie takie stare bo mialo 1,5 roku ale nie umialam sie tego pozyc
A no i pochwale wam sie ze kupilam wczoraj wozek taki jak chcialam z Maclaren
cana dosc przystepna bo dalam 600zl a jest jak nowy bardzo malo uzywany ma niecaly rok
udalo mi sie jakos kupic go po tej cenia bo jak patrzalam na Allegro to szly uzywana mocne zniszczone po 900-950zl tyle to bym juz za uzywke nie dala tym bardziej mocno zniszczona.

M wlasnie pojechal do pracy a ja ide dziecku dac jakis obiadek i klasc ja spac bo cos sie dzis nie wyspala chodzi i ziewa caly czas

Do góry