reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobry wieczor!!!!

jestem po pracy i lece teraz nadrobic co tam naklikalyscie ..............
moze zdaze cos jeszcze napisac ......o ile ktos jeszcze bedzie
meza juz mam w domku ...............oczywiscie na wejscie juz sprzeczka byla tak wiec sa dobre i zle strony "meza w domu".........ale sie ciesze ze przyjechal................
cos wiecej napisze moze juz jutro

chyba ze jeszcze bede miec sile dzis
zobacze po obczytaniu......

reklama
justus witaj po pracy :happy: ...a z facetami tak to bywa..minie mu za chwile ;-)

iwonka,julia widzicie troszke piwka i już kolory wracaja ;-):happy:
U nas choc Noeś już od 2 miesiecy nie je z piersi to i tak sie na sok lub wode budzi...ostatnio nawet zaczełam dawac mu w nocy czasami kaszke po niej dłużej śpi

ide spać bo mi tu szwagierek nad głową stoi chce popisać pewnie z jakąś laską pa może jutro odezwę siejak bede miała sile po tym "kopaniu" dobrej nocki i nie ubzdryngolce:-) sie za mocno bo ...........jutro głowa bedzie ciężka pa;-)

zuzia to muwisz jeszcze trzy lata z kawałkiem i bedzie dobrze :-D ale mnie pocieszyłaś

Ide spać
Oczka mi sie kleja a literki mylą
Dobrej nocki :happy:

hello z wieczora!
widze ze opijacie nowe watki wiec i ja sie dolacze co prawda popijam herbatke ale pije:-D
dzis mialam strsznie zakrecony dzien ale o tym moze innym razem.
uciekam spac.
Iwonka tez mialam taka strone biala,ale juz jest ok.

Dobrych snow.

Ciesze sie Mija ze udalo Ci sie zalatwic pomyslnie..super.:-)

Uciekam spac.:tak:
julia w niemowlakach masz watek adresy suwaczkow zajrzyj tam lub na samym dole spisu bb jest Jak korzystac z forum i tam tez mozna pocwiczyc wklejanie suwaczkow.Jakby co to sie jutro przypomnij!
DOBRANOC!!!

Dzien dobry!!!! Tym razem ja pierwsza!:-)
My spalismy dzis do 7;55 ! Hura ale za to wczoraj moje dziecko zasnelo dopiero o 22;00.Pogoda piekna i trzeba zrobic pranko,zjesc sniadanko i czekamy na tatusia jak wroci z pracy po 12;00 a pozniej pewnie gdzies pojdziemy,n\mozw na Starowke albo do Zoo:tak: :-) :-) :-D :happy: :happy: :cool2:
Zycze wszystkim milego weekendu!!!

reklama
Cześć mamusie :happy:

My znowu nieprzespana nocka , Noe teraz spowrotem padł i odsypia a ja musze sie zająć porządkami.
Jak mi sie dziś uda dostac bilety ,to wybieramy sie na piknik i koncert T.P.sa
może będzie fajnie :confused:

Miłego słonecznego dzionka

Do góry