reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kupiła Oliwce batonika w podziękowaniu ze popilnowaliśmy jej dziecka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

normalnie nie będę tego juz komentować :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
no a tobie, trza bylo jej powiedziec ze godzina pilnowania dziecka slono kosztuje;-):tak::tak:

m byl na piwie powiedzial ze przyjdzie za pol godz a tu dupa dopiero po 3 godz do domu przyszedl i to pod wplywem:crazy::crazy::crazy::crazy:
i do mnie jeszcze gdzie jedziemy:sorry::sorry::sorry:
to mu powiedzialam ze do dupy na raki:tak::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
teraz niby poszedl na dol ze niby ciocia ma dzwonic:sorry:
ale jest zajete wiec chyba dzwoni
mimo to i tak jestem zla:-:)-:)-:)-:)-(

Ja tylko na chwilke bo znowu jestem mega padnieta:tak:W zoo bylo fajnie i oczywiscie nie odmowilam sobie gofra z bita smietana i owocami:tak::tak::tak:jak wrocilismy do domu to cala trojca mi spala,pozniej zjedlismy obiad i poszlismy na dluugi spacer:tak::tak::tak:Dopiero co wrocilismy:tak::tak::tak:
Zaraz chyba Ich wykapie,ale pewnie pozniej pojda spac bo w dzien pospali prawie do 17:-):tak:

My z mamą i siostra byłysmy na dłuugim spacerku- dzisiaj był odpust i wogóle impreza na rynku- Maks dostał pieska codzącego i szczekającego(to co ze od 3go roku zycia;-))
i żyrafę tańcząca- wiadomo, że też on na nią za mały;-)
ja dostałam szal i kolczyki:-)

witam laski

poczytalam ale cytatow nie zaznaczylam:-(

ale widze ze wszyskie maja prawie udana majówke :-)

agnes histori nie zazdroszcze ale fakt bezmyslnosc ludzka nie zna granic ciekawe co by zrobiła gdybys wyszla z tym dzieckiem:eek:

Natali tak to z chlopami jak pójda na piwo :-D szkoda ze pokrzyzowal ci maz plany

Ja wczoraj mialam isc na grila ale nie poszlismy bo mąż musial pojechac do lasu po drzewo i zesżlo im dlugo a jak wrócil to zmeczony cholernie bo po nocce nic nie spal , wypil dwa piwka i poszedl sie kąpać i padł jak kaczuszka wiec tylko zdążyłam sie przytulic:-):-):-)

W nocy sie przestraszyłam bo nie wiedziałal co mi sie dzieje obudziłam sie ok 4 rano
z bólem brzucha ,cały byłnapiety mialam wrazenie ze peknie:szok: na wymioty mnie wzieło goraco oblecialo no i polecialam do łazienki aiadłam na kibel i zaczeło sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:blada jak sciana ,zimna woda zaczełam sie poleac, mąż za mna przylecial i pyta sie co sie dzieje ledwo do łóżka wrócilam siadłam i czekalam co sie bedzie działo..... pomalu przechodzilo, leżałam tak na pół siedząco w łóżku i nagle zasnelam a mąż sie wystraszył i krzyknal iwonka do mnie , bo myslał ze zamdlałam ae odezwałam sie i mówie ze spie ze juz lepiej mi .........no i zasnelismy .......i nie mam pojecia co sie ze mna działo bo rano normalnie wstalam ok9.30 i poszłam do koscioła z mężem

A dzisiaj ok14 zjechali sie goscie do nas ale długo nie siedzieli bo juz posprzatałam i zdążyłam pograc dzieckiem w spadajace małpki:-):-):-)

Pozdrawaim was wszystkie

W nocy sie przestraszyłam bo nie wiedziałal co mi sie dzieje obudziłam sie ok 4 rano
z bólem brzucha ,cały byłnapiety mialam wrazenie ze peknie:szok: na wymioty mnie wzieło goraco oblecialo no i polecialam do łazienki aiadłam na kibel i zaczeło sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:blada jak sciana ,zimna woda zaczełam sie poleac, mąż za mna przylecial i pyta sie co sie dzieje ledwo do łóżka wrócilam siadłam i czekalam co sie bedzie działo..... pomalu przechodzilo, leżałam tak na pół siedząco w łóżku i nagle zasnelam a mąż sie wystraszył i krzyknal iwonka do mnie , bo myslał ze zamdlałam ae odezwałam sie i mówie ze spie ze juz lepiej mi .........no i zasnelismy .......i nie mam pojecia co sie ze mna działo bo rano normalnie wstalam ok9.30 i poszłam do koscioła z mężem

A dzisiaj ok14 zjechali sie goscie do nas ale długo nie siedzieli bo juz posprzatałam i zdążyłam pograc dzieckiem w spadajace małpki:-):-):-)

Pozdrawaim was wszystkie
moze czyms sie strulas:eek::eek::eek::eek:
nie jadlas nic takiego:eek::eek::eek:

a ja siedze w pokoju z m niby tv ogladamy niby nie, taka zawiesina, nie jestem na niego obrazona bo nie moge byc bo mu "pozwolilam" isc na piwo ale nie wiem co myslalam:-:)-:)-:)-( ze mu sie odwidzi i nagle wroci po pol godz tak jak zapowiedzial:no::no::no:
smutno mi bo jest w domu 4 dzien i wieczorami jak zwykle pod wplywem:-:)-:)-(
nie jest pijany ale podpity:-:)-:)-:)-(

witam
Natalineczka a dlaczego Ty sie zgadzasz na to zeby siedziec 4 dzien z rzedu w domku:szok::szok:ten piwkuje a Ty co? Co do mamy to stwierdzam ze niepotrzebnie strzepisz sobie jezyk sokro mam wytrzymuje tylko 5 minut:szok::-D
Agnes widac ze babcia bez mozgu
Medeuska Max napewno z tej tanczacej zyrafy bedzie mial ubaw.A ze zabawka od 3rz hmmm niby na jajkach niespodziankach tez pisza ze od 3rz:-Dja Lali daje:-D:-D Pochwal sie tymi kolczykami:-p
Dowikla fajny dzionek i poszielilabys sie tym gofrem:-p

A my dzis caly dzien w domu po pogoda pod psem:baffled:
Laura juz spi a ja siedze sobie w szlafroczku:-D

witam
Natalineczka a dlaczego Ty sie zgadzasz na to zeby siedziec 4 dzien z rzedu w domku:szok::szok:ten piwkuje a Ty co? Co do mamy to stwierdzam ze niepotrzebnie strzepisz sobie jezyk sokro mam wytrzymuje tylko 5 minut:szok::-D
wczoraj w poludnie jak sie zapytalam to powiedzial mi ze nie ma pieniedy, no ok nie rozmnoze ich:no:
ale jak juz popiwkowal i mu sie fajnie z kolegami zrobilo to zachcialo mu sie jechac na kregle:sorry::sorry:
przyszedl i mi mowi ze mam dzwonic do rodzicow zeby czarka popilnowali 0 8 wieczorem kiedy czarek zaraz idzie spac:sorry:
powiedzialam mu zeby sie wypchal bo ja chcialam z nim i z czarkiem jechac rodzinnie nie na piwo z kolegami tylko we trojke z dzieckiem:-:)-(
no i ciekawe skad mu sie nagle by kasa na te kregle znalazla:sorry::sorry:
jak tak mu powiedzialam to mi powiedzial ze mam zadzwonic do mamy to sobie z nimi pojedziemy:sorry:
aha akurat oni sobie beda grac a ja za dzieciakami bede latac bo mi grac w kregle nie wolno:sorry::sorry:
niech sie wypcha:crazy::crazy:

a co do mamy wiem ze to walenie glowa w mur ale o mam zrobic zlekcewazyc, o co to to na pewno nie:no::no::no::no:
poprostu teraz jak sie nie zgadzamy to ja wychodze do domu i koniec skoro nie potrafi normalnie zrozumiec moze tak zroumie:sorry::sorry:

witam sie i ja w ten ponury dzien, u nas mgla jak cholera nuda i znow nic do roboty:confused2::confused2::confused2:
pewnie kolejny genialny dzien na siedzeniu przed tv i piciu piwa przez mojego m:confused2::confused2::confused2:

reklama
witam i ja :)

Dzis lali obudzila mnie o 9 ale nie umialam oczu otworzyc wiec ona sie ladnie bawila a ja do 10 w lozku:sorry: Kaczuszke juz wstawilam do piekarnikia, Laura w swoim kaciku zabaw a moj w pracy bo tu nie ma swieta

Natalineczka Twoj to madry bo by sie z kumplami ehhh chlopy
Co do kasy to jak trzezwy nie ma kasy a jak wypije to kaska sie znajdziej:szok::szok:niezly jest:-D

Do góry