reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was kochane przyznam sie ze nic nie czytalam wpadlam sie tylko przywitac
Caly dzien spedzilismy poza domem niedawno co wrocilismy;))
Z rana po sniadanku (tzn ok 12 bo dzis pobilismy wszyscy rekord i spalismy do 11) poszlismy na rodzinny spacerek
potem obiadek i pojechalismy na pare targow a na koniec do mini zoo bylo super Emily caly dzien nie spala ale byla w super humorku i nic nie marudzila zwerzatka bardzo jej sie podobaly wszystkie chciala karmic.
teraz m robi grilla a ja wpadlam do Was.
Emily polozylam spac i w sekunde usnela taka byla zmeczona po dzisiejszym dniu

reklama
witam :-) dzis mam wolne mąż własnie wybiera sie do kolegi ,Gabi chora ma szkarlatynę :-:)baffled: Zuzi ma tez cos z gardłem bo chrząka strasznie :szok: ja mam w koncu chwile dla siebie zaraz ide poczytac ukroje sobie szarlotki zrobie kawki zyc nie umierac :-D:-D:-D miłego weekendu bo ja jutro do pracy na 12.30 :wściekła/y:
no krde zdrowka wysylam priorytetem co byscie sie za dlugo nie meczyly:no::no::no:
na wieczór mamy w planach grila u znajomych i mam nadzieje że tym razem pojdziemy,:tak: i że moja tesciowa żadnego numeru mi tym razem nie:no::no: wykreci.
miłego weekendu życzę!!!!!!!!!!:happy:
to &&&&& co by sie wam ten gril udal:tak::tak::tak:
natalineczka - do nas przychodza jeszzce znajomi pogrilowac wiec nie bedziemy sami :-D:tak:
e no to tym bardziej super:tak::tak::tak::tak::tak:
a jak zwaracsz uwage to mama sie do nich stosuje?

Kolezanka kupila mi ten namiot na plaze za 2e:szok::szok:uzywany ale ja juz go rozlozylam i wszystko jest ok.Bardzo duzy tak wielki ze we 3 sie zmiescimy 2,7m*1,2m*1,2m:-)
Wrocilysmy to zjadelismy zupke i Laura znow na balkonie w piaskownicy.Jak ma swoja osobista to nie chce mi na dwor wychodzic:-D:-DZreszta za godzinke ja klade bo jest mega zmeczona
a komu uwage mamie czy wiktorowi czy czarkowi?
jesli mamie na temat czarka to stosuje sie 5 min a poznie zlewka, no chyba ze jest darek wtedy inaczej sie zachowuje:sorry::sorry:
jesli na temat wiktora (co sie naprawde rzadko zdaza) to mowi mi zebym sie nie wtracala:sorry::sorry: wiec sie nie wtracam
jesli dzieciakom zwracam uwage to zalezy w jakim stopniu jest zajeta i jaki ma humorek:sorry::sorry:

my juz w domku po grilu bylismy u rodzicow na dzialeczce fajnie bylo wyzylam sie sekatorem na winogronach bo akurat wycinali a ja dorwalam sekator :tak::-D:-D:-D
czarek juz spi a ma poszedl za piwem sie rozejrzec bo zapomnial sobie wczoraj zakupic a sklepy dzis pozamykane ale u nas na sali dzis impreza wiec sprzedaja alkohol i "biedaczek" czeka pod drzwiami az ktos znajomy wyjdzie:sorry::sorry::sorry:
zeby mu piwo kupic:sorry::sorry:
niemozliwie meskie samozaparcie jesli chodzi o piwo:no::-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Dzisiaj jestemy wszyscy jacys niewyspani:no::no:Wczoraj bylam taka padnieta ze spalam juz przed 23:szok::tak:Pogoda superowa,wiec wybieramy sie do zoo po sniadanku:tak::tak::tak:

Witam
Dzisiaj jestemy wszyscy jacys niewyspani:no::no:Wczoraj bylam taka padnieta ze spalam juz przed 23:szok::tak:Pogoda superowa,wiec wybieramy sie do zoo po sniadanku:tak::tak::tak:
alez wam zazdroszcze u nas zeby do zoo jechac to najblizsze jest 70 km:confused2::confused2::confused2:
i do tego nie mamy auta zeby sie wybrac:sorry::sorry:
wiec siedzimy w domu w dodatku chmury juz drugi dzien w nocy padalo nie wiem moze w dzien nie bedie albo bedzie tak jak wczoraj:sorry::sorry:
kijowa pogoda na szczescie m wstal do czarka wiec ja sie jeszcze wylegiwalam;-);-)
wstalam kolo9:30
m poszedl do sklepu jak przyjde spadam sie kapac;-);-):tak::tak:
do pozniej

hej laski!!!:-)
widac od razu że jest dlugi weekend bo pustki tu straszne.
ja juz po kosciele,M z krystianem pojechal do tesco a dzeciaczki spia wiec ja korzystam z wolnej chwili i jestem na bb.:tak:tak jak wczoraj pisałam bylismy na grilu i bylo super,a dzis powtórka i my robimy grila,tylko mam nadzieje że nie bedzie padac bo cos sie pochmurzylo:-:)eek:.a bylo tak ładnie!!!!
w planach mielismy tez wyjazd na soline-ale pogoda nie pewna wiec nie:no::-( jedzemy.

miłego dnia!!!:happy:

Witam :-) AGNES kurcze rozumiem ze jestes rostrzesiona :-(.Dobrze ze nic sie nie stalo . Wczoraj bylam u znajomej.Dzis mialam jechac gdzies w plener ale pogoda dziwna choc jakos sie przejasnia wiec moze moze sie gdzies pozniej Z Oliwka wybiore :-).

witam jestem spowrotem:-(
w podlym humorze znów:crazy:
mam juz dosc tej zasranej majówki, wiecznie w domu nigdzie sie nie ruszam jedynie na dzialke rodzicow:crazy: ale atrakcja a ma tylko by w domu siedzial i piwo pil:crazy::crazy:
juz mam dosc

M w pracy więc nasza majówkla poszła w łeb :baffled::baffled::baffled:

poszlismy na spacer,od razu zachaczylismy o biedronkę.

i wiecie co się stało.jeszcze jestem w szoku.

zrobiliśmy zakupki ,oliwka chciała przejechac się autem więc wrzuciła pieniązka,jakas dziewczynka stała obok to pozwoliłak jej aby z Oliwka się przejechała.

nagle podeszła babcia i dała mi 2zł abym wrzuciła że zaraz wraca.

słuchajcie zostawiła mi dziecko nie pytając mnie o zgode i poszła sobie robić zakupy do biedronki.:no::no::no::no::no:
no masakra jakaś ,dziewczynka miałą z może 2 latka i ja tak staąłm jak ten parasol i czekałąm na ta babcię aby ją wzięła przecież nie mogłam jej tk zostawić.

ja nie wiem ludzie to wyobraźnie nie mają jak można zostawić tak małe dziecko, w ogóle dzieckop osobie którą się nie zna,pierwszy raz na oczy widzi i iść sobie zakupy robić.w głowie mi sie to nie mieści.a jak by tak trafiła na taka osobę która by porwała to dziecko,mało sytuacji sie takich zdarza albo ktoś by nie czekał na nią po co ma obce dziecko pilnoać i to dziecko mogłoby przecież wyjść ze sklepu bo by szukało babci.

jestem w ogromnym szoku/.:no::no::no::no::no::no::no:

reklama
M w pracy więc nasza majówkla poszła w łeb :baffled::baffled::baffled:

poszlismy na spacer,od razu zachaczylismy o biedronkę.

i wiecie co się stało.jeszcze jestem w szoku.

zrobiliśmy zakupki ,oliwka chciała przejechac się autem więc wrzuciła pieniązka,jakas dziewczynka stała obok to pozwoliłak jej aby z Oliwka się przejechała.

nagle podeszła babcia i dała mi 2zł abym wrzuciła że zaraz wraca.

słuchajcie zostawiła mi dziecko nie pytając mnie o zgode i poszła sobie robić zakupy do biedronki.:no::no::no::no::no:
no masakra jakaś ,dziewczynka miałą z może 2 latka i ja tak staąłm jak ten parasol i czekałąm na ta babcię aby ją wzięła przecież nie mogłam jej tk zostawić.

ja nie wiem ludzie to wyobraźnie nie mają jak można zostawić tak małe dziecko, w ogóle dzieckop osobie którą się nie zna,pierwszy raz na oczy widzi i iść sobie zakupy robić.w głowie mi sie to nie mieści.a jak by tak trafiła na taka osobę która by porwała to dziecko,mało sytuacji sie takich zdarza albo ktoś by nie czekał na nią po co ma obce dziecko pilnoać i to dziecko mogłoby przecież wyjść ze sklepu bo by szukało babci.

jestem w ogromnym szoku/.:no::no::no::no::no::no::no:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no masakra jak mozna tak dzieck zostawic:no::no::no:
kuxwa zadnej odpowiedzialnosci, a co powiedziala jak juz przyszla??
i co ty jej powiedzialas?
no masakryczna babcia:no::no::no::no:

Do góry