dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej witam sobotnio.Pogoda do D... Glowa mnie juz boli 3 dzien i nic mi sie nie chce.Dzisiaj nici z ogniska ale chyba i tak pojade do tej kolezanki na kwke i pogadac ;-). Milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idz idz przynajmniej troszke sie rozerwiesz;-);-);-)Hej witam sobotnio.Pogoda do D... Glowa mnie juz boli 3 dzien i nic mi sie nie chce.Dzisiaj nici z ogniska ale chyba i tak pojade do tej kolezanki na kwke i pogadac ;-). Milego dnia
kochaniutka tulam mocnoA ja siedzę roztrzesiona i ryczę
normalnie już dziś nie wytrzymuje z tym moim dzieckiem.
od samego rana cyrki,śniadania zjeść nie chciała zjadła pól kanapki nie to nie zabrałam,potem drugie sniadanie też nie tknęła to nie.poszła sie bawić,grzecznie sie bawiła to poszłam do łazienki umyc tylko głowę,słyszałam jak bawi sie w sklep owocami,nagle zrobiła sie dłuższa cisza.pomyslaąłm pewnie coś broi idę zajrzec do pokoju.
normalnie jak weszłam to normalnie tak się przeraziłam.
Oliwka była na parapecie,okno otwarte i się wychyla.
Szybko ja złapałam bo by wypadła a my mieszkamy na poddaszu,zabiła by się.normalnie dojść nie mogę do siebie,cały czas ryczę:---------(
cały czas mam przed oczami to jak siedzi wychylona w oknie.
nawet nie chce myśleć co mogło się stać.
ostatnio z niczym sobie nie radzę.
Oliwka daje w kość,nie mam chwili dla siebie nawet głowy nie mogę iść umyć bo tragedia by się stała
wczoraj musiałam wstac po 5.00 aby obiad ugotować,M jak zwykle w niczym mi nie pomaga.
momentami wysiadam psychicznie momentami.
w domu burdel,pełno prasowania.
Oliwka się nie słucha,od rana nie je,caly czas ryczy jak coś każę jej zrobić.
mam dość.
spadam ide się wyryczeć.:-----------------(
wypadu Wam zazdroszczeWitam
My sobie dzisiaj pospalismy do 9Mlode od kiedy wstaly caly czas jezdza na rowerkachZaraz zrobie jakies sniadanko i podszykuje obiadek bo wybieramy sie na basen
Pogoda nawet,nawet i najwazniejsze ze nie pada
oj biedna...A ja siedzę roztrzesiona i ryczę
od samego rana cyrki,śniadania zjeść nie chciała zjadła pól kanapki nie to nie zabrałam,potem drugie sniadanie też nie tknęła to nie.poszła sie bawić,grzecznie sie bawiła to poszłam do łazienki umyc tylko głowę,słyszałam jak bawi sie w sklep owocami,nagle zrobiła sie dłuższa cisza.pomyslaąłm pewnie coś broi idę zajrzec do pokoju.
Szybko ja złapałam bo by wypadła a my mieszkamy na poddaszu,zabiła by się.normalnie dojść nie mogę do siebie,cały czas ryczę:---------(
Oliwka daje w kość,nie mam chwili dla siebie nawet głowy nie mogę iść umyć bo tragedia by się stała
wczoraj musiałam wstac po 5.00 aby obiad ugotować,M jak zwykle w niczym mi nie pomaga.
mam dość.
moj m tez jutro idzie dop pracy w poniedzialek tez i na ta sama godzine co Tywitam :-) dzis mam wolne mąż własnie wybiera sie do kolegi ,Gabi chora ma szkarlatynę :-baffled: Zuzi ma tez cos z gardłem bo chrząka strasznie ja mam w koncu chwile dla siebie zaraz ide poczytac ukroje sobie szarlotki zrobie kawki zyc nie umierac miłego weekendu bo ja jutro do pracy na 12.30
no to milego grillowaniahej mamuski!!:-)
ja znalazlam chwilke by na bb wejsc.wszystk juz mam zrobione i teraz odpoczywam,m z dziecmi na spacerku a ja mam chwilke dla siebie.u nas strasznie duszno(pewnie jakas burza bedzie):-(zero slonca a goraco jak cholera.na wieczór mamy w planach grila u znajomych i mam nadzieje że tym razem pojdziemy, i że moja tesciowa żadnego numeru mi tym razem nie wykreci.
miłego weekendu życzę!!!!!!!!!!
agnes-kochana trzymaj sie!!!!bedzie dobrze.
fajnie dziewczyny sie zachowywaly Laura odstapila swoje lozko i poszla spac do naszego Chyba cisno jej tam byloJa zdazylam sie wykapac,zjesc kolacje i pomylam podlogi
I juz normalnie padam a kregoslup to mnie tak napiernicza ze szok
Mlodzi byli tak padnieci ze usneli ledwo sie polozyli
ANKA
No to Lali sie czuje jakby miala siostrzyczke;-):-)Fajnie
U mnie tez kiedys czesto nocowaly dzieci znajomych
a jak zwaracsz uwage to mama sie do nich stosuje?o kurcze zdrowka wysylam
no to rzeczywiscie okazja cala gora za 300 zl
no i mamusia bedzie szczesliwa a ty na pewno bedziesz cestym gosciem;-);-);-);-)
w sumie jak kino akcji w 3d a praktycznie to juz w 4d
chcialabym zobaczyc tego z brzusiem jak biegł
to ze mama sobie wychowuje jak wychowuje ok ale niech w ten sposob nie wychowuje mojego czarka, bo ja sobie nie zycze
to ze mamie nie przegadam ze zle wychowuje to nawet nie proboje bo to nie na miejscu pouzac ale musze jej zwrocic uwage jesli mi sie cos niepodoba w stosunku do czarka bo to juz moje dziecko i ja je bede wychowywac
mi sie cos z puszczaniem bąków skojarzyło
śliczne te rowerki a ksiezniczki jeszcze sliczniejsze
posprzatac kochana my doszlismy do wniosku tak: jutro swieto wiec nie wypada sprzatac w niedziele sie nie sprzata z wiadomych przyczyn no i w poniedzialek tez masz swieto i to narodowe;-)
tak wiec my dzis sobie posprzatalismy i niech sie dzieje co chce;-)
witam nocnie wpadlam troszke nadrobic poki m spi
uparl sie ze bedzie ogladal avatara na dvd wiec wlaczylismy kolo 22 i ja patrze po 5 min a on sobie spi
ale ze mnie filmik wciagnal to juz obejrzalam;-)
dzis leniwy dzien, rodzice pojechali sobie na dzialeczke ani nie zapytali czy my tez chcemy jechac ani nie powiedzieli wogole ze jada takie nic a nic wielka ko spiracja
a prosze cie bardzo a darek akuart mial ochotke na grilla wiec poszlismy sobie pospacerowac po wsi i na koniec poszlam do cioci spytac sie czy nie mozemy sobie zrobic grila u niej na dzialce, oczywiscie sie zgodzila wiec mielismy w pelni rodzinnego grilka;-) ja m i czarek, no i tesciu na chwile przyszedl
i bylo fajnie pozniej poszlismy do domku czarek do spania a my przed tv
m sobie spi smacznie a ja na bb
na dworze jest 17* masakra kwiatki zostawilam na balkonie a co jak cieplo
oki spadam nyny bo pozno;-)
do juterka mam nadzieje;-);-)
a mnie kurcze komar ugryzl 4 razy swedzi jak cholerawitam
Medea widze ze twój tak jak i mój ledwo z rana wrócił z nocki to tylko zjadł sniadanie i poleciał do sasiada robic traktor bo elektryka wysiadła
Maksiu oczywiscie im pomaga
A mnie wczoraj normalnie mrówki pogryzły mam na nogach 5 plamek które cholernie swedzą i czerwone sa
sniadanko zjadłam z mezem wiec teraz pasuje sie ubrac:-):-):-)
dobrze zrobil m Nie ma jak udawac ze sie wychodzi z domku ale skoro to jedyny sposob to wykorzystuj go dzienniewitam
ale sie stesknilam za Wami
wczoraj nie mialam dostepu przez moaja mala ksiezniczke
oj byla taka marudna ze normlanie juz wysiadalam z siebie
sama juz nie wiedzialam co jej jest ...
potem sprzatanie...
i na nic juz nie miaam ochoty
dzis mamy grilla mimo tej paskudnej pogody...
no ale mamy go na balkonie, a ze mamy taras wiec nam w razie deszczu nic nie nakapie potem Wam wkleje zdjecia...
zaraz m wroci z pracy...
a dzis mielismy jechac na te spotkanie rodzinne....
nie jedziemy bo moj m wolal zrobic u nas grilla (oczywiscie elektryczny)
no ja sie cieszeeeeeeeee
ale tesciowa wczoraj dzwonila.... i m jej powiedzial ze ja bede u mamy a on w robocie bo juz chciala z kims przyjsc do nas bo jakas rodzinka do nich przyjezdza.
dobra zmykam bo niedawno wstalismy a m trzeba zrobic sniadanie....
no i troche ogarnac mieszkanie ciasto zrobic....
buziam Was
bawcie sie dobrze!Witam :-):-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę życzyć wam miłego weekendu bo my zaraz wybywamy do mojej mamy i wrócimy dopiero po weekendzie tak więc trzymajcie się mamuśki cieplutko
wspolczuje przezyciaA ja siedzę roztrzesiona i ryczę
mam dość.
helo
ja tylko wpadłam powiedziec ze mam sarego do wtorku w domu,czyli we wtorek na rano do pracy
zatem ja sie pewnie w poniedzuake wieczorem pokaze
milej majowki)))))))))