reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej witam sobotnio.Pogoda do D... Glowa mnie juz boli 3 dzien i nic mi sie nie chce.Dzisiaj nici z ogniska ale chyba i tak pojade do tej kolezanki na kwke i pogadac ;-). Milego dnia

reklama
A ja siedzę roztrzesiona i ryczę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie już dziś nie wytrzymuje z tym moim dzieckiem.

od samego rana cyrki,śniadania zjeść nie chciała zjadła pól kanapki nie to nie zabrałam,potem drugie sniadanie też nie tknęła to nie.poszła sie bawić,grzecznie sie bawiła to poszłam do łazienki umyc tylko głowę,słyszałam jak bawi sie w sklep owocami,nagle zrobiła sie dłuższa cisza.pomyslaąłm pewnie coś broi idę zajrzec do pokoju.

normalnie jak weszłam to normalnie tak się przeraziłam.

Oliwka była na parapecie,okno otwarte i się wychyla.
Szybko ja złapałam bo by wypadła :no::no::no::no::no::no: a my mieszkamy na poddaszu,zabiła by się.normalnie dojść nie mogę do siebie,cały czas ryczę:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

cały czas mam przed oczami to jak siedzi wychylona w oknie.

nawet nie chce myśleć co mogło się stać.

ostatnio z niczym sobie nie radzę.
Oliwka daje w kość,nie mam chwili dla siebie nawet głowy nie mogę iść umyć bo tragedia by się stała:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

wczoraj musiałam wstac po 5.00 aby obiad ugotować,M jak zwykle w niczym mi nie pomaga.

momentami wysiadam psychicznie momentami.

w domu burdel,pełno prasowania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oliwka się nie słucha,od rana nie je,caly czas ryczy jak coś każę jej zrobić.

mam dość.

spadam ide się wyryczeć.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Hej witam sobotnio.Pogoda do D... Glowa mnie juz boli 3 dzien i nic mi sie nie chce.Dzisiaj nici z ogniska ale chyba i tak pojade do tej kolezanki na kwke i pogadac ;-). Milego dnia
idz idz przynajmniej troszke sie rozerwiesz;-);-);-):tak::tak::tak:
A ja siedzę roztrzesiona i ryczę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

od samego rana cyrki,śniadania zjeść nie chciała zjadła pól kanapki nie to nie zabrałam,potem drugie sniadanie też nie tknęła to nie.poszła sie bawić,grzecznie sie bawiła to poszłam do łazienki umyc tylko głowę,słyszałam jak bawi sie w sklep owocami,nagle zrobiła sie dłuższa cisza.pomyslaąłm pewnie coś broi idę zajrzec do pokoju.

Szybko ja złapałam bo by wypadła :no::no::no::no::no::no: a my mieszkamy na poddaszu,zabiła by się.normalnie dojść nie mogę do siebie,cały czas ryczę:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Oliwka daje w kość,nie mam chwili dla siebie nawet głowy nie mogę iść umyć bo tragedia by się stała:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

wczoraj musiałam wstac po 5.00 aby obiad ugotować,M jak zwykle w niczym mi nie pomaga.

w domu burdel,pełno prasowania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam dość.

kochaniutka tulam mocno :tak::tak::tak:
wspolczuje bo wiem przez co przechodzisz ja z czarkiem tez mialam taki okres ze chcialam go gdzies normalnie oddac albo zostawic bo nie dawalam sobie z nim rady, niestety taki juz nasz los matek,
a faceci w wiekszosci przypadkow tego nie doceniaja:no::no::no::no:
a dzieci takze nie ulatwiaja:sorry::sorry:
a my same musimy walczyc z tym wszystkim:-:)-:)-(
przykre ale prawdziwe :-:)-(
kochana dobrze ze Oliwce sie nic nie stalo i zdazylas ja z tego okna sciagnac:tak::tak:
przy dzieciach trzeba miec oczy dookola glowy:sorry::sorry:
jeszcze raz mocno tulam kochana, dasz rade i kiedys te dni beda tylko wspomnieniem:tak::tak:
zobaczysz:tak::tak::tak:

a ja siedze sobie chalupka ogarnieta czarek spi m poszedl do kiosku po pieczareczki do szaszlyczków, dzis jedziemy do rodzicow na dzialke tato po nas przyjedzie mam nadzieje ze ten dziadek obok bedzie albo ta sasiadka co by o tej dzielczce pogadac:tak::tak::tak:
pogoda sie chyba naprawia bo niesmialo sloneczko wychodzi zza chmurek i ptaszki slicznie cwierkaja:tak::tak:
ide pranie powiesic i wstawic drugie;-);-);-)

witam :-) dzis mam wolne mąż własnie wybiera sie do kolegi ,Gabi chora ma szkarlatynę :-:)baffled: Zuzi ma tez cos z gardłem bo chrząka strasznie :szok: ja mam w koncu chwile dla siebie zaraz ide poczytac ukroje sobie szarlotki zrobie kawki zyc nie umierac :-D:-D:-D miłego weekendu bo ja jutro do pracy na 12.30 :wściekła/y:

hej mamuski!!:-)
ja znalazlam chwilke by na bb wejsc.wszystk juz mam zrobione i teraz odpoczywam,m z dziecmi na spacerku a ja mam chwilke dla siebie.:tak:u nas strasznie duszno(pewnie jakas burza bedzie):-(zero slonca a goraco jak cholera.na wieczór mamy w planach grila u znajomych i mam nadzieje że tym razem pojdziemy,:tak: i że moja tesciowa żadnego numeru mi tym razem nie:no::no: wykreci.
miłego weekendu życzę!!!!!!!!!!:happy:

agnes-kochana trzymaj sie!!!!bedzie dobrze.:tak:

Witam,

ja tylko na chwilke. Jestem u mamy :tak:M wziął się za malowanie :-) w końcu będę miała czysto :-) bo moja helena tak upaskudziła sciany,ze szok :szok:

Nikuisa,spi, a wyszło piekne sloneczko, mam nadzieje, ze zdazymy zniego skorzystac.
Miłego weekendu :tak:

Witam
My sobie dzisiaj pospalismy do 9:tak::tak::tak:Mlode od kiedy wstaly caly czas jezdza na rowerkach:szok::-DZaraz zrobie jakies sniadanko i podszykuje obiadek bo wybieramy sie na basen:tak::tak::tak:
Pogoda nawet,nawet i najwazniejsze ze nie pada
wypadu Wam zazdroszcze
bawcie sie

mam dość.

oj biedna...
normalnie szok :szok::szok::szok:
trzymaj sie jakos...
wiem ze szybko nie przejdzie ale dasz rade
dobrze ze Oliwka nie wypadla...
Sewek tez ma teraz taki okres ze o wszystko wyje nawet jak chce spac i idzie to wyje o to ze idzie spac :sorry::sorry:
przetrwacie to:tak:
witam :-) dzis mam wolne mąż własnie wybiera sie do kolegi ,Gabi chora ma szkarlatynę :-:)baffled: Zuzi ma tez cos z gardłem bo chrząka strasznie :szok: ja mam w koncu chwile dla siebie zaraz ide poczytac ukroje sobie szarlotki zrobie kawki zyc nie umierac :-D:-D:-D miłego weekendu bo ja jutro do pracy na 12.30 :wściekła/y:
moj m tez jutro idzie dop pracy w poniedzialek tez i na ta sama godzine co Ty :-D
hej mamuski!!:-)
ja znalazlam chwilke by na bb wejsc.wszystk juz mam zrobione i teraz odpoczywam,m z dziecmi na spacerku a ja mam chwilke dla siebie.:tak:u nas strasznie duszno(pewnie jakas burza bedzie):-(zero slonca a goraco jak cholera.na wieczór mamy w planach grila u znajomych i mam nadzieje że tym razem pojdziemy,:tak: i że moja tesciowa żadnego numeru mi tym razem nie:no::no: wykreci.
miłego weekendu życzę!!!!!!!!!!:happy:

agnes-kochana trzymaj sie!!!!bedzie dobrze.:tak:
no to milego grillowania

natalineczka - do nas przychodza jeszzce znajomi pogrilowac wiec nie bedziemy sami :-D:tak:

wszystkim grilujacym smacznych kielbasek.... :tak::-D
mnie dzieci spia juz od 2-och godzin
czekamy na znajomych i bedziemy powoli szykowac
ciasto mam juz zrobione mniam mniam

milego weekendu zycze

Ja zdazylam sie wykapac,zjesc kolacje i pomylam podlogi:tak::tak::tak:
I juz normalnie padam a kregoslup to mnie tak napiernicza ze szok:no::no::no:
Mlodzi byli tak padnieci ze usneli ledwo sie polozyli:tak::tak::tak:

ANKA
No to Lali sie czuje jakby miala siostrzyczke;-):-)Fajnie:tak::tak::tak:
U mnie tez kiedys czesto nocowaly dzieci znajomych:tak::tak::tak:
fajnie dziewczyny sie zachowywaly Laura odstapila swoje lozko i poszla spac do naszego:) Chyba cisno jej tam bylo:-D
o kurcze zdrowka wysylam:tak::tak::tak::tak::tak:

no to rzeczywiscie okazja cala gora za 300 zl:tak::tak::tak:
no i mamusia bedzie szczesliwa a ty na pewno bedziesz cestym gosciem;-);-);-);-)

w sumie jak kino akcji w 3d a praktycznie to juz w 4d:-D:-D:-D:-D:-D
chcialabym zobaczyc tego z brzusiem jak biegł:tak::tak::-D:-D

to ze mama sobie wychowuje jak wychowuje ok ale niech w ten sposob nie wychowuje mojego czarka, bo ja sobie nie zycze:no::no::no:
to ze mamie nie przegadam ze zle wychowuje to nawet nie proboje bo to nie na miejscu pouzac:sorry: ale musze jej zwrocic uwage jesli mi sie cos niepodoba w stosunku do czarka bo to juz moje dziecko i ja je bede wychowywac:tak::tak::tak:

mi sie cos z puszczaniem bąków skojarzyło:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

śliczne te rowerki a ksiezniczki jeszcze sliczniejsze:tak::tak::tak:

posprzatac kochana my doszlismy do wniosku tak: jutro swieto wiec nie wypada sprzatac w niedziele sie nie sprzata z wiadomych przyczyn no i w poniedzialek tez masz swieto i to narodowe;-)
tak wiec my dzis sobie posprzatalismy i niech sie dzieje co chce;-):-D:-D:-D

witam nocnie wpadlam troszke nadrobic poki m spi:-p
uparl sie ze bedzie ogladal avatara na dvd wiec wlaczylismy kolo 22 i ja patrze po 5 min a on sobie spi:sorry::sorry::sorry:
ale ze mnie filmik wciagnal to juz obejrzalam;-):tak::tak:
dzis leniwy dzien, rodzice pojechali sobie na dzialeczke ani nie zapytali czy my tez chcemy jechac ani nie powiedzieli wogole ze jada takie nic a nic wielka ko spiracja:sorry::sorry:
a prosze cie bardzo a darek akuart mial ochotke na grilla wiec poszlismy sobie pospacerowac po wsi i na koniec poszlam do cioci spytac sie czy nie mozemy sobie zrobic grila u niej na dzialce, oczywiscie sie zgodzila wiec mielismy w pelni rodzinnego grilka;-) ja m i czarek, no i tesciu na chwile przyszedl:tak::tak::tak:
i bylo fajnie pozniej poszlismy do domku czarek do spania a my przed tv:tak::tak:
m sobie spi smacznie a ja na bb:-p:-p
na dworze jest 17* masakra kwiatki zostawilam na balkonie a co jak cieplo:tak::tak:
oki spadam nyny bo pozno;-)
do juterka mam nadzieje;-);-)
a jak zwaracsz uwage to mama sie do nich stosuje?
witam

Medea widze ze twój tak jak i mój ledwo z rana wrócił z nocki to tylko zjadł sniadanie i poleciał do sasiada robic traktor bo elektryka wysiadła:-D:-D:-D
Maksiu oczywiscie im pomaga:-D:-D

A mnie wczoraj normalnie mrówki pogryzły mam na nogach 5 plamek które cholernie swedzą i czerwone sa :wściekła/y:
sniadanko zjadłam z mezem wiec teraz pasuje sie ubrac:-):-):-)
a mnie kurcze komar ugryzl 4 razy:wściekła/y: swedzi jak cholera:wściekła/y:
witam
ale sie stesknilam za Wami
wczoraj nie mialam dostepu przez moaja mala ksiezniczke
oj byla taka marudna ze normlanie juz wysiadalam z siebie
sama juz nie wiedzialam co jej jest ...
potem sprzatanie...
i na nic juz nie miaam ochoty

dzis mamy grilla :-D mimo tej paskudnej pogody...
no ale mamy go na balkonie, a ze mamy taras wiec nam w razie deszczu nic nie nakapie :tak:potem Wam wkleje zdjecia...
zaraz m wroci z pracy...

a dzis mielismy jechac na te spotkanie rodzinne....
nie jedziemy bo moj m wolal zrobic u nas grilla (oczywiscie elektryczny) :laugh2:
no ja sie cieszeeeeeeeee :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale tesciowa wczoraj dzwonila.... i m jej powiedzial ze ja bede u mamy a on w robocie :sorry::laugh2::tak: bo juz chciala z kims przyjsc do nas bo jakas rodzinka do nich przyjezdza.

dobra zmykam bo niedawno wstalismy a m trzeba zrobic sniadanie....
no i troche ogarnac mieszkanie ciasto zrobic.... :-D

buziam Was
dobrze zrobil m Nie ma jak udawac ze sie wychodzi z domku :D ale skoro to jedyny sposob to wykorzystuj go dziennie:-D
Udanego grilowania
Witam :-):-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę życzyć wam miłego weekendu bo my zaraz wybywamy do mojej mamy i wrócimy dopiero po weekendzie tak więc trzymajcie się mamuśki cieplutko
bawcie sie dobrze!

mam dość.

wspolczuje przezycia
Ja nigdy nie zostawiam ani balkonu ani otwartego okna jak juz to uchylone.dzieci maja tyle pomyslow ze glowa boli.
Na przyszlosc nawet jak bedziesz obok w pokoju nie zostwiaj otwartego okna
Jescze raz Ci wspolczuje i ciesz sie ze Oliwka nie narobila tragedii
helo
ja tylko wpadłam powiedziec ze mam sarego do wtorku w domu,czyli we wtorek na rano do pracy
zatem ja sie pewnie w poniedzuake wieczorem pokaze
milej majowki;))))))))))

wzajemnie :))

Dziewczyny wstaly przed 9
Zjadly sniadanko i poszly na balkon do piasku
Ja w tym czasie posprzatalam i zrobilam ciasto:)
Pozniej zabralam sie za obiadek.Przed 13 przyjechala mama Vicky i niestety musialy jechac.Zjedluismy obiadek i pojechalysmy na trodel.
Kolezanka kupila mi ten namiot na plaze za 2e:szok::szok:uzywany ale ja juz go rozlozylam i wszystko jest ok.Bardzo duzy tak wielki ze we 3 sie zmiescimy 2,7m*1,2m*1,2m:-)
Wrocilysmy to zjadelismy zupke i Laura znow na balkonie w piaskownicy.Jak ma swoja osobista to nie chce mi na dwor wychodzic:-D:-DZreszta za godzinke ja klade bo jest mega zmeczona

reklama
No to jestemy w domku:tak::tak::tak:Bylismy na basenie i w kfc:-)ja dodatkowo weszlam sobie na solarke:tak::tak::tak:Wszyscy jestesmy mega padnieci:tak:Mlodzi ogladaja teraz baje na 1 a ja koncze robic obiado-kolacje:tak::tak:
Na jutro nie mam zadnych konkretnych planow,wiec pewnie cos wymysle jutro:tak::tak::tak:

Do góry