reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to my juz po spacerku i dziewczynki spia:tak::tak::tak:
Mlody na 17;30 jedzie do kolegi na urodziny na taka sale zabaw,wiec bede przez jakies 2 godiznki tylko z dziewczynkami:tak::tak::tak:
Ogarnelam se juz chatke,do obiadu bede tylko musiaal makaron ugotowac,wiec mam luzik:tak:

ANKA
Fajne te buciki i beda idealnie pasowaly do sukienki:tak::tak::tak:Oczywiscie pokazesz nam sie jzu tak ubrana;-):-)

LIDUS
Ja tez poprosze namiary na nk:tak::tak::tak:

ANACONDA
Pochwal sie co Tobie wyjdzie na glowie po zmyciu farby:tak::tak::tak:

reklama
Witam popołudniowo :tak:

Niki spi, jestesmy po obiadku :-) kotleciki z kurczaka ziemniaczki i sałata lodowa z pomidorkiem, pycha :-p

anika ma temperaturę, pewnie od zęba, ale marudzi jak nie wiem co, jak tak dalej pójdzie to się jutro nigdzie nie wybiorę :dry: No i teraz w chałupie siedzimy, a pikne słoneczko świeci:sorry2:

Patrysia no to zescie sie dogadaly z babka.Szkoda ze z tym adresem zamotalas:baffled:Wielkie buziole na pocieche:rofl2:

HM mam nadzieje ze jutro bedzie ok i dasz rade wyjsc z domku

Dowikla no pewnie ze sie pokaze jeszcze musze bolerko kupic. Mam zakiecik bialy ale na krotki rekawek wiec jak bedzie zimno to odpada:baffled:

Laura spi , zupka dochodzi.Pierwszy raz krupnik robie:-D:-D
Teraz lece jeszcze do pralni po pranie i wloze kolejne
A no i mojemu kupilam 3 koszuleczki
Kazdy cos dostal :)
Laura wczesniej i to sporo ale kto by to liczyl:rofl2::rofl2::rofl2:

Anka, pochwal się jak zupa wyszła :tak::-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:

Cześć dziewczyny! :-)
Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:
Gratuluje
A Helenka zadowolona?

Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:
Moje pewnie za chwile wstana i od razu beda wolaly obiad hehe
Dobrze ze juz wstawilam wode na makaron:tak::tak::tak:

wlasnie bedziemy jadly ale posmakowalam i jest pyszna:)
Fajnie ze Helcia juz idzie miedzy dzieciaczki wiec mamusiu nie ma lezenia do 10:-D:-D
ale masz fajnie:)
Gratuluje
A Helenka zadowolona?

Ale masz fajnie:tak::tak::tak:
Moje pewnie za chwile wstana i od razu beda wolaly obiad hehe
Dobrze ze juz wstawilam wode na makaron:tak::tak::tak:
mamusia stanela na wyskosc zadania:)Makaron gotowy:tak::-D

My zjemy i uciekamy na plac zabaw
Zagladne wieczorkiem

reklama
Witam popołudniowo :tak:

Niki spi, jestesmy po obiadku :-) kotleciki z kurczaka ziemniaczki i sałata lodowa z pomidorkiem, pycha :-p

anika ma temperaturę, pewnie od zęba, ale marudzi jak nie wiem co, jak tak dalej pójdzie to się jutro nigdzie nie wybiorę :dry: No i teraz w chałupie siedzimy, a pikne słoneczko świeci:sorry2:
a moze na dworze bedzie jej lepiej??
Patrysia no to zescie sie dogadaly z babka.Szkoda ze z tym adresem zamotalas:baffled:Wielkie buziole na pocieche:rofl2:

HM mam nadzieje ze jutro bedzie ok i dasz rade wyjsc z domku

Dowikla no pewnie ze sie pokaze jeszcze musze bolerko kupic. Mam zakiecik bialy ale na krotki rekawek wiec jak bedzie zimno to odpada:baffled:

Laura spi , zupka dochodzi.Pierwszy raz krupnik robie:-D:-D
Teraz lece jeszcze do pralni po pranie i wloze kolejne
A no i mojemu kupilam 3 koszuleczki
Kazdy cos dostal :)
Laura wczesniej i to sporo ale kto by to liczyl:rofl2::rofl2::rofl2:
no tak tylko przez to my na tym ucierpimy ;/

to fajnie gratki...
ale sie udalo...

Do góry