reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rany laski ile wy klikacie ,normalnie nie nadążam:-D

Anaconda moje dzieci to juz nie maluchy,patrz suwaczki:tak:WIEC będa siedzieć do 15 na swietlicy ,a potem czekać w domu na tate który kończy pracę o 17,zresztą tak tylko co drugi dzień będzie,gdy będę w pracy na popołudnie.:tak:

Wczoraj biegałam 30 min.pękam z dumy.

Zuzkus musze brać z ciebie przykład:-D

Anabuba ja sie wcale ciebie nie boje:-p:-p

hej laski!!!:happy:
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-):tak:
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty):szok:.jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.
miłego dnia zyczę.:-)

kobietki,ja też was nie mam na nk.:no::no::no::-:)-(

Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu teraz śpi, ale też co chwile sie budzi:sorry2::sorry2::sorry2:
U nas piękne słoneczko, cieplutko i spacerek juz zaliczony:tak::tak:

Anaconda fajnie Maja wygląda na tym rowerku:-D:-D:-D przerośnie mame i tate na wiosne:-D:-D
A na jaki kolorek farbujesz?????????
A tak w ogóle to ja też Was wszsytkich na nk nie mam:no::no::no:
Madziula tak trzymaj!! Ja też jestem z Ciebie dumna;-);-)
anabuba...ja bez prądu to jak bez rąk i nóg...u mnie wsio na prąd:baffled::baffled::baffled:
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D

A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:
pewnie szukalas nazwisko przez a "a" ono jest przez "e":tak::tak:
wiele ludzi sie myli:tak::tak::tak:
ale ja ciebie taz znalezc nie moge :no::-D:-D
mozna nadrobic;-);-);-);-)
daj namiary na pw:tak::tak:
Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu teraz śpi, ale też co chwile sie budzi:sorry2::sorry2::sorry2:
U nas piękne słoneczko, cieplutko i spacerek juz zaliczony:tak::tak:

Anaconda fajnie Maja wygląda na tym rowerku:-D:-D:-D przerośnie mame i tate na wiosne:-D:-D
A na jaki kolorek farbujesz?????????
A tak w ogóle to ja też Was wszsytkich na nk nie mam:no::no::no:
Madziula tak trzymaj!! Ja też jestem z Ciebie dumna;-);-)
anabuba...ja bez prądu to jak bez rąk i nóg...u mnie wsio na prąd:baffled::baffled::baffled:
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D
a tys sie nie dala w konia zrobic:tak::tak::tak:
moj tez mi czesto tak robi, ale on umie klamac jak ta lala, naprawde jest mistrzem i przewaznie mu wierze choc ostatnio nie dalam sie nabrac:tak::tak::tak:

my juz po spacerku z mloym sie poganialismy miedzy drzewkami pozniej zbieral patyki i muszelki od slimakow:sorry2::sorry2::sorry2:
widac ze chlop:sorry2::sorry2::-D:-D
teraz smacznie spi a ja wcinam sniadanko:-D
no prawie obiadosniadanie, nie wiem co na obiadek, chyba jakis makaronik z mieskiem sklece:sorry2::sorry2:
ale sosiku nie mam:no::no::no:
sama nie wiem co:-D:-D:-D:-D

i mam takiego praktycznego pomysla :tak::tak::tak:
moze wpiszmy sobie w profil kazda swoj nik z bb
łatwiej bedzie rozpoznac i znalezc:tak::tak::tak:
bo po pseudo tez mozna:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kolorek robię ciemny blond ale ponieważ ja mam swoje bardzo ciemne włosy to będę się cieszyć jak choć trochę się rozjaśnią :-p:-p
Kerna dawaj namiar na nk :tak::tak::tak:
Idę jakiś obiad sklecić bo już wysprzątałam, podłogi umyłam tak więc niedługo wreszcie spokojnie zasiądę i odpocznę :tak::tak::tak:

Kolorek robię ciemny blond ale ponieważ ja mam swoje bardzo ciemne włosy to będę się cieszyć jak choć trochę się rozjaśnią :-p:-p
Kerna dawaj namiar na nk :tak::tak::tak:
Idę jakiś obiad sklecić bo już wysprzątałam, podłogi umyłam tak więc niedługo wreszcie spokojnie zasiądę i odpocznę :tak::tak::tak:
a ja teraz zasiadam i sie "nudze" czyt lenię :tak::-D:-D
nie chce mi sie nic, ani sprzatac ani gotowac nic:no::no:
jaki obiad mozna tak rachu ciachu i po strachu?
ma ktoras jkis pomysl??

My juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Mlode zazyczyly sobie płatki musli,wiec dlugo to jadly a ja mialam spokoj:tak::tak::tak:
Teraz sie myja:-)I pewnie za chwile beda chcialy mini-mini

ANKA
Udanych zakupkow:tak::tak::tak:
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:
NA TYCH ROWERKACH DZIECIACZKI UCZA SIE ROWNOWAGI :)) FAJNA SPRAWA
A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
dawaj foteczke:)
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-):tak:
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty):szok:.jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.

daj namiary na priv
Natalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad :tak::tak:

mniammm uwielbiam i do tego jogurt:-p

My po zakupach Laura poszla na drzemke ja wstawilam zupke
Kupilam sobie do tej sukieneczki biale buciki juz sie chwale
Mam nadzieje ze bedzie to ladnie wygladalo:)

Załączniki

• BUTY.jpg
    BUTY.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 23
  • 5737-3%20A.jpg
    5737-3%20A.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Mężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze
no to fajnie
Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Martyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzycz:sorry2::sorry2::sorry2:na co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak:

Martynka mówi teraz mamuś przepraszam:sorry2: ze tak zrobiłm i poszła spac
heh mojemu to sie poboda stanik bez zakryc na sutki :sorry2:
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)
hehe no wyobrazam to sobie :laugh2::laugh2:
hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:
no to fajnie my swoje damy Sewkowi jak m pojedzie po odbior kompletu
oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:
takie chcialam dla Sewka - sprawdza sie ??
Cześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO :-p
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.

Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek :tak::tak::tak:
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! :tak::tak::tak: Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła :sorry2:
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko :angry::angry::angry: Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok :dry:).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam. :sorry2:

I więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:
to wpadaj do nas :tak::laugh2:
Piotrus anjwidoczniej nie jest jeszcze gotowy na robienie kupki w nocniku :tak:
oj to mialas sprzatania:baffled::baffled::baffled::baffled:

a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore:tak::tak::tak:
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec:zawstydzona/y:;-);-):tak::tak:

no i skonczyly sie rzodkieweczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz skocze po salami;-);-):-D:-D:-D

wklejam:
fajniutkie fotki :tak:
Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...:crazy::crazy:

No super bryczka na działeczkę bo z takimi malutkimi kółeczkami to na dłuższą metę raczej nie da rady :no::no::no:

Raczej tak szybko urosła :szok::szok::szok:

Dzięki zaraz skoczę na wątek i zobaczę i może też zrobię dla nas :tak::tak::tak:

Super ze praca na miejscu, a co zrobicie z latoroślą? :sorry2::sorry2:

Teściowa cie kocha a ty się nie cieszysz ;-);-):-D:-D:-D
A może cię kontroluje? :sorry2::sorry2:

Ojej to musiało boleć, moja na szczęście przestałam jeść cysia zanim jej ząbki wyrosły a pierwszy to dopiero w 8m-cu jej wyrósł :tak::tak::tak:

Mi to drugie bardziej się podoba :tak::tak::tak:

No to super że nowe łóżeczko tak się spodobało :tak::tak::tak:

Szczera prawda :tak::tak::tak::tak:

To tak jak ja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D
taaaaaaa, kontrolowac to ona moze sama siebie :-p:tak:
a mnie niech zostawi w spokoju...
podejrzewam ze jak prowadzilabym kalendarz z jej przyjsciami to na 365 dni nie bylo by jej moze te 65 dni :dry::sorry2:
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
fajny rowerek ale faktycznie troche za mala na niego:blink:
A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
koneicznie daj fotki :tak::tak::tak::tak:

my Cie tez nie mamy...
wyslalas mi dane z panienskim nazwiskiem ??

no i witajcie
my od rana biegalsmy po urzedach...
ja wyrobic nowy dowod bo od stycznia tego roku mam juz nie wazny,....
za miesiac po odbior...
i akurat to jest jeden dowod ktory najbardziej mis ie podoba (jezeli chodzi o zdjecie) bo to bedzie moj 3 dowod :-)
potem po dyskietke dla m a Niki musi jeszcze poczekac bo m musi wziac z zakladu pracy zaswiadczenie o ubezpieczaniu,
do skarbowki gdzie sie naczekalam w cholere a i tak niczego nie zalatwilam bo sie z babka nie dogadalysmy ja o innym ona o innym i tak tez kazala wypisac na katrki z aktualizacja danych...
i jeszcze wtopilam bo mialam pisac adres od tesciowej bo m podal jak sie rozliczalismy a ja tam wpisalam nowy adres bo ta babka mnie zamotala i nie wiedzialam o co jej juz chodzi
tak wiec zwrot pewnie dostaniemy za jakies 2 miesiace :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i skad tu na rate 640 zl :baffled::baffled::baffled::baffled:
jeszcze dodatkowe problemy i na nowo pisanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhh

anka super !!!

Do góry