anaconda27
styczniówka2006
A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie szukalas nazwisko przez a "a" ono jest przez "e"
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)
NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-)
mozna nadrobic;-);-);-);-)kobietki,ja też was nie mam na nk.:--(
a tys sie nie dala w konia zrobicCześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu teraz śpi, ale też co chwile sie budzi
U nas piękne słoneczko, cieplutko i spacerek juz zaliczony
Anaconda fajnie Maja wygląda na tym rowerku przerośnie mame i tate na wiosne
A na jaki kolorek farbujesz?????????
A tak w ogóle to ja też Was wszsytkich na nk nie mam
Madziula tak trzymaj!! Ja też jestem z Ciebie dumna;-);-)
anabuba...ja bez prądu to jak bez rąk i nóg...u mnie wsio na prąd
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać Chodziło mu o M jak miłość
a ja teraz zasiadam i sie "nudze" czyt lenięKolorek robię ciemny blond ale ponieważ ja mam swoje bardzo ciemne włosy to będę się cieszyć jak choć trochę się rozjaśnią
Kerna dawaj namiar na nk
Idę jakiś obiad sklecić bo już wysprzątałam, podłogi umyłam tak więc niedługo wreszcie spokojnie zasiądę i odpocznę
NA TYCH ROWERKACH DZIECIACZKI UCZA SIE ROWNOWAGI ) FAJNA SPRAWAMy juz po sniadanku
Mlode zazyczyly sobie płatki musli,wiec dlugo to jadly a ja mialam spokoj
Teraz sie myja:-)I pewnie za chwile beda chcialy mini-mini
ANKA
Udanych zakupkow
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)
NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-)
dawaj foteczkeA ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie
daj namiary na privhej laski!!!
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-)
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty).jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.
miłego dnia zyczę.:-)
kobietki,ja też was nie mam na nk.:--(
Natalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad
no to fajnieMężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze
heh mojemu to sie poboda stanik bez zakryc na sutkiAle mam nerwa Martyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtkii siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzyczna co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur
No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku
Martynka mówi teraz mamuś przepraszam ze tak zrobiłm i poszła spac
hehe no wyobrazam to sobieNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurkąja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu dostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe ale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)
no to fajnie my swoje damy Sewkowi jak m pojedzie po odbior kompletuhejka.
Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.
pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna????? idzie zwariować
Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.
aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże
Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)
wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka
takie chcialam dla Sewka - sprawdza sie ??oto łożko Oliwki
to wpadaj do nasCześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.
Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok ).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam.
I więcej nie pamiętam
fajniutkie fotkioj to mialas sprzatania
a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec;-);-)
no i skonczyly sie rzodkieweczki
zaraz skocze po salami;-);-)
wklejam:
taaaaaaa, kontrolowac to ona moze sama siebieWitam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...
No super bryczka na działeczkę bo z takimi malutkimi kółeczkami to na dłuższą metę raczej nie da rady
Raczej tak szybko urosła
Dzięki zaraz skoczę na wątek i zobaczę i może też zrobię dla nas
Super ze praca na miejscu, a co zrobicie z latoroślą?
Teściowa cie kocha a ty się nie cieszysz ;-);-)
A może cię kontroluje?
Ojej to musiało boleć, moja na szczęście przestałam jeść cysia zanim jej ząbki wyrosły a pierwszy to dopiero w 8m-cu jej wyrósł
Mi to drugie bardziej się podoba
No to super że nowe łóżeczko tak się spodobało
Szczera prawda
To tak jak ja
fajny rowerek ale faktycznie troche za mala na niegoWystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry , dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
koneicznie daj fotkiA ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie
my Cie tez nie mamy...hej laski!!!
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-)
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty).jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.
miłego dnia zyczę.:-)
kobietki,ja też was nie mam na nk.:--(