reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no nie iwem dlacego taki wyszedl:rofl:

wiktoria do Ciebie mialam napisac zebys edytowała posty jak piszesz chwile później cos zamiast pisac nowy- bo tylko Twoje musze co chwilę łączyć:-D

reklama
Dowikla a byłaś już w jakimś sklepie i sprawdzałaś czy te rowerki będą pasowały na twoje dziewczynki?

Jeszcze nie:no:Chyba w przyszlym tygodniu sie wybiore,albo jak bedzie mi sie chcialo to w niedziele po basenie bo tam sa tez markety i takie tam sklepy:tak::tak::tak:

A dziewczynki tak chca te rowerki ze stale o nich mowia ze dostana je na urodzinki:tak::tak::tak:
I co wlaczam laptopa to musze wchodzic na allegro i Im jakies takia pokazywac hehe

Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
rzeczywiscie za malutki, o wiele za malutki:tak::tak::tak:

moze my dzis tez na rowerek pojdziemy:tak::tak::tak:

Hejka dziewczyny, jestem zombi.
Pospałam może ze 3 h. Mała ma katar i wkurzona spać nie mogła, co przysnęła to budziła się po chwili z płaczem. Lipa jak nie wiem. Mam nadzieje, że teraz odeśpi i że już sie jej poprawi.
Idę nadrobić wczoraj

Anka ale którą kupiłąś??Tą drogą, czy ta białą w kwiaty?

A tak a propos filmów, oglądałyście tą drogę?
No i nadrobiłąm. wstawiam kawusię i wracam. A i tak pewnie jeszcze spicie...
te biala w kwiaty :)
Ide dzis na miasto za bialymi bucikami i bolerkiem:-)
witam porannie
mala zjadla falche o 6 i spi,niedlugo bede budzic Paline do szkoly
co nieco nadrobilam juz
wczoraj odpadlam nagle bo mi dziady prad ukardli o 8:wściekła/y: i do 13 nie bylo
dzwonie pytam czy awaria czy planowane
gosc mowi ze planowane i ze powinno isiec ogloszenie
ja zadnego nie widzialam,ale ide do szkoly i patrze ze wisi:baffled:
mala wstala wczoraj po 9 wiec cos tam porobila bez pradu,dobrze ze mam radio w tel to cos brzeczalo bo nienawidze gluchej ciszy:no::no::no:

potem psacer do szkoly,pizgalo jak glupie,szczegolnie na moim pipidowku:crazy:
wrocilysmy dziewczynom jesc itd,pozniej na probe do koscioa a z roby do mamy,pogadalysmy sobie
wrocilysmypo21 mala zasnela w wozku:sorry2:
ale szybko ja obymlam i zaraz spala

i tyle
p nadal na zastrzykach ale nadal go boli,trzea bedzie cyba nowa serie wziac cos mi sie dzjae
moj ojciec jak mial rwe to przez 2 tyg bral po 4 zastrzyki dziennie:baffled:

u nas tez wczoraj deszcz ze sniegiem padal
a dzis jak wstalam to bylo -1 i bialo za oknem:baffled:
dobrze ze slonce swieci

to klops
a moze odsprezdaj na allegro albo ktorejs z naszych dziewczyn na BB i kup nowy

GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
ale uwazaj na siebie i na mala
widze ze ostatnio same dziurawce sie rodza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

mzna to zalatwic
tylko trzeba dospawac do siodelka i do kierownicy kawalek rurki odpowiedniej srednicy,zamalowac i bedzie git:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jak Twoj nie umie to do jakiegosmechanika z tym:tak::tak::tak::tak:

fajna fura
widze ze Helenie tez sie podoba:-D
ciekawe jak bedziesz je obie narz wozic:rofl2:

no ja mysle ze o nas nie apomnisz bo lanie by bylo i siniaki:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
ja ostatnio jak wody u nas zabraklo tez przeoczylam kartke z informacja:baffled:
Jak dziewczyny bedą spokojne to sobie polezę :tak: A sutek się goi :sorry2: dobrze, że mam dobrze wyposażona apteczkę w domu :-D

Anabuba, fasolka powiadasz :-p muszę sprawdzić jak odchodzą pociągi do Mrozów :-D;-)
dobrze ze apteczka full wypas :)
Mieżyłam sobie ten biustonosz co se kupiłam ostatnio i miska jest zamała cyce mi z niego wychodzą bo nie jest ppełny tylko taki scięty ale nie ma sie co martwic sprzedam szwagierce bo ona takie nosi no i chyba mi cycki urosły chorela jedna koniec jedzenia to oze spadna.
No dobra ja spadam sprzątac i pralke puscic superowa pogoda sie zapowiada żadnej chmurki na niebie tylko słoneczko
pewnie wina zaciasnego staniczka;-)
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
oooo faktycznie maly rowerek
Moje z kolei sa bardzo chetne do pedalowania i Wiktoria juz normalnie jezdzi bardzo szybko na tym trzykolowcu a Klaudi ciezko idzie bo nie do konca dosiega do pedalow:tak::tak::tak:
Dlatego chce przetestowac te na czterech kolkach 12" i mysle ze jak sobie poradza to niedlugo zaczniemy nauke na dwoch kolkach:tak::tak::tak:

WIKI
Ja mysle ze mala sama do tego dojdzie jak ma pedalowac i zanim sie obejrzysz bedzie juz niezle smigala:-):tak:takze cierpliwosci kochana
ja to nawet nie wiem czy moja umie pedalowac bo ma rower bez pedalow:-D
no nie iwem dlacego taki wyszedl:rofl:

wiktoria do Ciebie mialam napisac zebys edytowała posty jak piszesz chwile później cos zamiast pisac nowy- bo tylko Twoje musze co chwilę łączyć:-D

:-D:-D:-D:-D

Laura po sniadaniu
Zaraz smigamy na miasto :) Potrzebuje biale buciki na komunie:-) i bolerko a no i kopertowke jakas :) uuu trzeba sie calej mi ubrac:szok:
Sloneczko pieknie swieci ma byc 17st wiec szybciutko sie ubieramy i wychodzimy
Milego popoludnia

reklama
My juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Mlode zazyczyly sobie płatki musli,wiec dlugo to jadly a ja mialam spokoj:tak::tak::tak:
Teraz sie myja:-)I pewnie za chwile beda chcialy mini-mini

ANKA
Udanych zakupkow:tak::tak::tak:
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:

Do góry