reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehehe, no i jestem spowrotem, a mało mnie nie być, ale tak mnei sen moży, ze chyba jednak odpadnę. N ale poczytałam sobie, to odpiszę, a co, hihi.

Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
sliczny, no ale rzeczywiscie juz za mały

-az taki straszny był??
drogi nie ogladalam bo czekam na lektora, ostatnio u mnie zero koncentracji i napisy w gre nie wchodza:no::-D:-D

-bidulka, ja niestety mam to samo, tez z katarem sie uporac nie moge:no::no:
ale na szczescie w spaniu mu nie przeszkadza:tak::tak:
juz wczoraj mial taki fajny suchy a teraz znow leje sie jak nie wiem, niepotrzebnie mu chyba nasivinem na noc zakroplilam:no::no:
-ty leniu, czytac sie nie chce, a nie tu zwalasz, ze się skupić nie możesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
-no to obie mamy przesmarkane!:baffled:

A dziewczynki tak chca te rowerki ze stale o nich mowia ze dostana je na urodzinki:tak::tak::tak:
I co wlaczam laptopa to musze wchodzic na allegro i Im jakies takia pokazywac hehe
spryciulki, widza jak dziury wiercic, hehe

te biala w kwiaty :)
Super, pięna ta sukienka!
A butki mam identiko tylko czarne, bardzo wygodne, Póki noga sie nie spoci ( ciężkie lato, dłuuuuugi spacer) a jest bosa, bo pęcherze mis ie robią, obcierają...

A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
ciekaaaaawwwwweeeee hmmmmmmmm. o fotce nie zapomnij.

-Wczoraj biegałam 30 min.pękam z dumy.
-Anabuba ja sie wcale ciebie nie boje:-p:-p
-no prosze, kobieto, ale dajesz!
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec:-D:-D:-D ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać:-D:-D:-D)

Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D
-to witaj wsród mam smarkaczy:baffled:
-hehehe, no mój na cszczescie ten film ze mna oglada, albo raczej ja z nim, hehe. Ale sie twojego zarty trzymają!

i mam takiego praktycznego pomysla :tak::tak::tak:
moze wpiszmy sobie w profil kazda swoj nik z bb
łatwiej bedzie rozpoznac i znalezc:tak::tak::tak:
bo po pseudo tez mozna:tak::tak::tak:
popieram. Jak ktoś wpisze Luna - inowrocław, to chyba tylko ja , hehehehe

No, to teraz idę głowę pryzłozyć do poduszki, bo normalnie na boki się kiwa. Trzeciej paskudnej nocki nie przezyje. Ale nie ma bata. Dziś z P zamieniam się miejscami i ja spie od sciany, on jakby co wstaje do małej:tak::tak::tak:

reklama
MH to super że przyjęli małą do przedszkola, no i skończy się spanie do godz.10 :-D:-D:-D Ciekawe jakie będą pierwsze dni :baffled::baffled:
W realu są rowerki 16" po 250zł tylko znów dziewczyny z wątku styczniowego mi radzą że skoro Maja tak szybko rośnie to za rok i ten może już być mały i żebym kupiła już taki 18" no i teraz sama już zgłupiałam :szok::szok::szok:

Spać do 10 to i tak nie spałam, ale w piżamie łaziłam :-p

Anaconda, mają trochę racji :tak: a może rozejrzysz się za używanym na rok :tak:

Dzisiaj są oficjalne wyniki w wawie po rekrutacji do przedszkoli, i dowiedziałam się że od września jest miejsce dla Heleny w normalnym państwowym, tym najbliżej :tak::-) chyba polecę totka dzisiaj puszcze :-D

witam sie ponownie!!!
my już po sacerku(jak narazie)dzieciaki zjedli i teraz spia,a ja wcinam placki ziemniaczane z pieczarkami a na deser beda lody.;-)a od jutra ostro biore sie za siebie,cwiczenia,dieta i nawet plastry zakupiłam na odchudzanie(ciekawa jestem czy sa skuteczne:sorry2:)musze cos zrobic z tym moim brzuchem,:wściekła/y::no:bo lato sie zbliża i trzeba jakos wygladac.

anka-bedziewsz wygladała slicznie(zrób fotke)a buty idealnie pasują.:tak:
zaraz ci na pw napisze jak mnie masz szukac na nk.

dowikla,natalineczka,patrysia-zaraz wysle wam namiary jak mnie szukac na nk.:tak:
już wysłałam wam na pw.

kerna-współczuje nocki:no:,oby ten katar jak najszybciej przeszeszedł

patrysia-kochana ja nie moge do Ciebie wysłac wiadomosci na pw,wiec moje namiary napisałam ci na e-maila.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! :-)
Moje dzieci śpią :szok::szok::szok::szok: To chyba po tym długim spacerku przed południem :-D Poza tym Piotrusia od rana tatuś wymęczył :-D:-D:-D
Wyprawiłam męża do pracy, zrobiłam obiad, ogarnęłam trochę mieszkanie, a teraz chwila dla siebie :-):-):-)
fajnie ze choc na chwile mialas czas dla siebie
MH to super że przyjęli małą do przedszkola, no i skończy się spanie do godz.10 :-D:-D:-D Ciekawe jakie będą pierwsze dni :baffled::baffled:
W realu są rowerki 16" po 250zł tylko znów dziewczyny z wątku styczniowego mi radzą że skoro Maja tak szybko rośnie to za rok i ten może już być mały i żebym kupiła już taki 18" no i teraz sama już zgłupiałam :szok::szok::szok:
moze i maja racje - sama zadecydujesz :)
Spać do 10 to i tak nie spałam, ale w piżamie łaziłam :-p

Anaconda, mają trochę racji :tak: a może rozejrzysz się za używanym na rok :tak:

Dzisiaj są oficjalne wyniki w wawie po rekrutacji do przedszkoli, i dowiedziałam się że od września jest miejsce dla Heleny w normalnym państwowym, tym najbliżej :tak::-) chyba polecę totka dzisiaj puszcze :-D
pusc pusc moze cos wygrasz to sie podzielisz ;p

a ja zrobilam obiad - ale jakos nikt chetny nie jest
m spi a mlody nie jest glodny bo zajety zabawa
zrobilam sobie wiec kawke
i ogladam sie za paletami cieni ....

Natalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad :tak::tak:
nie mam bialego sera:no::no::no:
a uwielbiam:tak:
śliczne buciki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i witajcie
my od rana biegalsmy po urzedach...
ja wyrobic nowy dowod bo od stycznia tego roku mam juz nie wazny,....
za miesiac po odbior...
i akurat to jest jeden dowod ktory najbardziej mis ie podoba (jezeli chodzi o zdjecie) bo to bedzie moj 3 dowod :-)
potem po dyskietke dla m a Niki musi jeszcze poczekac bo m musi wziac z zakladu pracy zaswiadczenie o ubezpieczaniu,
do skarbowki gdzie sie naczekalam w cholere a i tak niczego nie zalatwilam bo sie z babka nie dogadalysmy ja o innym ona o innym i tak tez kazala wypisac na katrki z aktualizacja danych...
i jeszcze wtopilam bo mialam pisac adres od tesciowej bo m podal jak sie rozliczalismy a ja tam wpisalam nowy adres bo ta babka mnie zamotala i nie wiedzialam o co jej juz chodzi
tak wiec zwrot pewnie dostaniemy za jakies 2 miesiace :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i skad tu na rate 640 zl :baffled::baffled::baffled::baffled:
jeszcze dodatkowe problemy i na nowo pisanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhh

anka super !!!
szkoda z tym us
ale dacie jakos rade:tak::tak::tak:
Anka, pochwal się jak zupa wyszła :tak::-)

A ja właśnie się dowiedziałam, ze zwolniło się miejsce dla Helenki w przedszkolu, ruszamy od poniedziałku :tak: Jutro lecimy kupić kapcie :-D Koniec laby i siedzenia w piżamie do 10 :sorry2:
e no to super, gratulacje:tak::tak::tak::tak:
-ty leniu, czytac sie nie chce, a nie tu zwalasz, ze się skupić nie możesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
-no to obie mamy przesmarkane!:baffled:

-no prosze, kobieto, ale dajesz!
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec:-D:-D:-D ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać:-D:-D:-D)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
warczec:tak::tak:

ales mnie przejrzala:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D

a ja sorki ale spalam, zasnelam przed kompikiem, mlody przed 16 mnie obudzil bo juz krzyczal mama :zawstydzona/y::-D:-D
zaraz spadamy na dwor na spacerek bo ladnie dzis

witam sie ponownie!!!
my już po sacerku(jak narazie)dzieciaki zjedli i teraz spia,a ja wcinam placki ziemniaczane z pieczarkami a na deser beda lody.;-)a od jutra ostro biore sie za siebie,cwiczenia,dieta i nawet plastry zakupiłam na odchudzanie(ciekawa jestem czy sa skuteczne:sorry2:)musze cos zrobic z tym moim brzuchem,:wściekła/y::no:bo lato sie zbliża i trzeba jakos wygladac.

anka-bedziewsz wygladała slicznie(zrób fotke)a buty idealnie pasują.:tak:
zaraz ci na pw napisze jak mnie masz szukac na nk.

dowikla,natalineczka,patrysia-zaraz wysle wam namiary jak mnie szukac na nk.:tak:
już wysłałam wam na pw.

kerna-współczuje nocki:no:,oby ten katar jak najszybciej przeszeszedł

patrysia-kochana ja nie moge do Ciebie wysłac wiadomosci na pw,wiec moje namiary napisałam ci na e-maila.
juz wyslalam Tobie zaproszenie....

dziewczyny a co sadzicie o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: taki zwykly:sorry2::sorry2::sorry2:
P4090751g.jpg

kurcze chce isc na solarke ale m spi...
chyba go obudze... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry