luna665
Mama grudniowa 2007
hehehehe, no i jestem spowrotem, a mało mnie nie być, ale tak mnei sen moży, ze chyba jednak odpadnę. N ale poczytałam sobie, to odpiszę, a co, hihi.
-no to obie mamy przesmarkane!
A butki mam identiko tylko czarne, bardzo wygodne, Póki noga sie nie spoci ( ciężkie lato, dłuuuuugi spacer) a jest bosa, bo pęcherze mis ie robią, obcierają...
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać)
-hehehe, no mój na cszczescie ten film ze mna oglada, albo raczej ja z nim, hehe. Ale sie twojego zarty trzymają!
No, to teraz idę głowę pryzłozyć do poduszki, bo normalnie na boki się kiwa. Trzeciej paskudnej nocki nie przezyje. Ale nie ma bata. Dziś z P zamieniam się miejscami i ja spie od sciany, on jakby co wstaje do małej
sliczny, no ale rzeczywiscie juz za małyWystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry , dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
-ty leniu, czytac sie nie chce, a nie tu zwalasz, ze się skupić nie możesz-az taki straszny był??
drogi nie ogladalam bo czekam na lektora, ostatnio u mnie zero koncentracji i napisy w gre nie wchodza
-bidulka, ja niestety mam to samo, tez z katarem sie uporac nie moge
ale na szczescie w spaniu mu nie przeszkadza
juz wczoraj mial taki fajny suchy a teraz znow leje sie jak nie wiem, niepotrzebnie mu chyba nasivinem na noc zakroplilam
-no to obie mamy przesmarkane!
spryciulki, widza jak dziury wiercic, heheA dziewczynki tak chca te rowerki ze stale o nich mowia ze dostana je na urodzinki
I co wlaczam laptopa to musze wchodzic na allegro i Im jakies takia pokazywac hehe
Super, pięna ta sukienka!te biala w kwiaty
A butki mam identiko tylko czarne, bardzo wygodne, Póki noga sie nie spoci ( ciężkie lato, dłuuuuugi spacer) a jest bosa, bo pęcherze mis ie robią, obcierają...
ciekaaaaawwwwweeeee hmmmmmmmm. o fotce nie zapomnij.A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie
-no prosze, kobieto, ale dajesz!-Wczoraj biegałam 30 min.pękam z dumy.
-Anabuba ja sie wcale ciebie nie boje
-ty jej nie szczuj, bo zacznie warczec ( nie żebym mówiłą, ze suka jest, tlko potrafi suę wsciekać)
-to witaj wsród mam smarkaczyCześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać Chodziło mu o M jak miłość
-hehehe, no mój na cszczescie ten film ze mna oglada, albo raczej ja z nim, hehe. Ale sie twojego zarty trzymają!
popieram. Jak ktoś wpisze Luna - inowrocław, to chyba tylko ja , hehehehei mam takiego praktycznego pomysla
moze wpiszmy sobie w profil kazda swoj nik z bb
łatwiej bedzie rozpoznac i znalezc
bo po pseudo tez mozna
No, to teraz idę głowę pryzłozyć do poduszki, bo normalnie na boki się kiwa. Trzeciej paskudnej nocki nie przezyje. Ale nie ma bata. Dziś z P zamieniam się miejscami i ja spie od sciany, on jakby co wstaje do małej