Hej u nas wieczór zapowiadał ciężką noc (na szczęście przespał do 6:30), Szymon płakał nie chciał zasnąć niby bawił się ale marudny okropnie był. Podejrzenia padły na zęby i brzuch a że już kilka razy tak sie zachowywał dałam mu czopek przeciwbólowy ponosiłam przed komputerem i oczka zamknął. Myślę że nałykał sie miesa z zupki nie umie jeszcze dobrze pogryźć jeszcze mu miksuje jedzenie choć wiem że powinnam wycofywać papki ale jak on nie chce myśle że przyjdzie jeszcze odpowiedni moment. Drugi podejrzany to gluten wczoraj chwycił ciastko i kawałek zjadł a od 4 miesięcy jest na diecie.
reklama
figielek79
Zaciekawiona BB
Nie bardzo sie czuje mdli mnie i jakos mi tak nie dobrze-wlasnie sie zwqzylam zamiast tyc to ja chudne pewnie z powodu ze wymiotuje
figielek79
Zaciekawiona BB
Gdzie sa wszysteki mamy??- pewnie wlasnie wziely sie za " nic nie robienie"
Ja sobie szperam w necie a moj partner-Filip poszedl do przedszkola po Madzie, jak przyjda to juz nie za bardzo nie bede miala czasu na plotki
Ide podgrzac obiadek bo i tak tu nikogo nie ma, moze wpadne potem
Ja sobie szperam w necie a moj partner-Filip poszedl do przedszkola po Madzie, jak przyjda to juz nie za bardzo nie bede miala czasu na plotki
Ide podgrzac obiadek bo i tak tu nikogo nie ma, moze wpadne potem
figielek79
Zaciekawiona BB
Mija bardzo orginalne imie jak dla dziecka - skad ci sie taki pomysl wzial
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witajcie Mamusie Nicnierobiące;-)
Ale dużo naklikałyście od wczoraj po południu. Nadrobię później.
Ja tylko na chwilę, bo mam mężusia w domku, to trzeba się nim nacieszyć;-). Dziś byliśmy na kolejnej kontroli bioderek i jest wszystko w porządku.
Niedługo będziemy mieli pierwszego ząbka-już go widać ale jeszcze się nie przebił:-). Kubuś w nocy pięknie spał - zasnął o 20.00 i obudził się na cycusia dopiero o 3.30.To chyba jego rekord - coś mu się spanie ostatnio poprawiło
. Może w końcu zacznę się wysypiać.
Pogoda u nas ładna, ale jest już chłodek. Za chwilkę jedziemy oglądać meble, a więc pa, pa.
Ale dużo naklikałyście od wczoraj po południu. Nadrobię później.
Ja tylko na chwilę, bo mam mężusia w domku, to trzeba się nim nacieszyć;-). Dziś byliśmy na kolejnej kontroli bioderek i jest wszystko w porządku.
Niedługo będziemy mieli pierwszego ząbka-już go widać ale jeszcze się nie przebił:-). Kubuś w nocy pięknie spał - zasnął o 20.00 i obudził się na cycusia dopiero o 3.30.To chyba jego rekord - coś mu się spanie ostatnio poprawiło
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Pogoda u nas ładna, ale jest już chłodek. Za chwilkę jedziemy oglądać meble, a więc pa, pa.
Podziel się: