reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej u nas wieczór zapowiadał ciężką noc (na szczęście przespał do 6:30), Szymon płakał nie chciał zasnąć niby bawił się ale marudny okropnie był. Podejrzenia padły na zęby i brzuch a że już kilka razy tak sie zachowywał dałam mu czopek przeciwbólowy ponosiłam przed komputerem i oczka zamknął. Myślę że nałykał sie miesa z zupki nie umie jeszcze dobrze pogryźć jeszcze mu miksuje jedzenie choć wiem że powinnam wycofywać papki ale jak on nie chce myśle że przyjdzie jeszcze odpowiedni moment. Drugi podejrzany to gluten wczoraj chwycił ciastko i kawałek zjadł a od 4 miesięcy jest na diecie.

reklama
julia a ile twój brzdąc ma miesięcy ?ja wcześnie dosyć wprowadzała grubsze jedzenie i teraz nie mam problemów z jedzeniem ,umie ładnie wszystko pogryźć choć jeszcze nie ma z tył zębów

Julia nie przejmuj się tak na początku na forum może być ,że nikt się nie odzywa ale z czasem będziesz ze wszystkimi gadac:tak:

położyłam moją corcie na drzemkę a ona od godziny sobie gada ,zamiast spać:-D :baffled:

oj to myslę że powinnaś go już uczyć takich grubszych rzeczy jeść,codzinnie po troszku ,na spokojnie

moje dziewczę nadal nie śpi,chyba zaraz pójdę z nią pogadac

Gdzie sa wszysteki mamy??- pewnie wlasnie wziely sie za " nic nie robienie"
Ja sobie szperam w necie a moj partner-Filip poszedl do przedszkola po Madzie, jak przyjda to juz nie za bardzo nie bede miala czasu na plotki

Ide podgrzac obiadek bo i tak tu nikogo nie ma, moze wpadne potem

reklama
Witajcie Mamusie Nicnierobiące;-)
Ale dużo naklikałyście od wczoraj po południu. Nadrobię później.
Ja tylko na chwilę, bo mam mężusia w domku, to trzeba się nim nacieszyć;-). Dziś byliśmy na kolejnej kontroli bioderek i jest wszystko w porządku.
Niedługo będziemy mieli pierwszego ząbka-już go widać ale jeszcze się nie przebił:-). Kubuś w nocy pięknie spał - zasnął o 20.00 i obudził się na cycusia dopiero o 3.30.To chyba jego rekord - coś mu się spanie ostatnio poprawiło:tak:. Może w końcu zacznę się wysypiać.
Pogoda u nas ładna, ale jest już chłodek. Za chwilkę jedziemy oglądać meble, a więc pa, pa.

Do góry