reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurde przez te cholerne odświerzanie nie widzę co już jest a co nie ma ,jak wchodze na forum i zapomnie odświerzyć to wszystko mam to co ostatnio było napisane jak siedziałam ,

coś nam się z kąpem porobiło ,że normalnie się gubi,juz nowe wątki widziałam i wieczorkiem napisze bo teraz niunia mnie woła MAMA MAMA MAMA

Obiadek zjedzony,mieszkanko posprzatane a moje dziecko nadal spi.Wystawilam dzis na Allegro pierwszy wozek Vanesski.Ciekawe czy uda mi sie sprzedac.

Hej! Gdzie sa wszystkie mamy????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Ja sobie teraz pije szklaneczke piwka bo jakos mnie nalecialo a pozniej kapiel szkrabka,ubieranie w pizamke,spiewanie kolysanki,recytowanie wierszyka i mam nadzieje ze po moim falszowaniu moje dziecko zasnie:tak:

Na chwilę mnie nie było, a tu tyle zmian:-). Fajnie, że możemy już zakładać różne wątki.
Dzisiaj troszkę się najeździliśmy. Oglądaliśmy mebelki. Teraz mam zamęt w głowie i ciężko będzie coś wybrać.
Iwonka - ja też właśnie sączę piwko. No to zdrówko;-):-D
Mamusie, gdzie jesteście:confused::confused::confused:

O tak, chyba na imprezie pod tytułem: usypianie ;-):-D.
I przypomniałaś mi dawne czasy. Oj działo się, działo.... Aż się łezka w oku kręci:-D.

Oj noooooo:sick:
Ale w imie starych czasów zaraz naleje sobie winka :-)
I zrobimy sobie imprezke ,,mam siedzących w domu z okazji powstania nowego watku :tak:

To co dziewczyny ,głosowanko które sa za nowy-mi watkami

1- z kąd jesteśmy...spotkania
2
- książka kucharska maluszków
3- książka kucharska mam siedzących w domu
4- co nowego potrafia nasze maleństwa

ja na przykład jestem za wszystkimi :tak:
Każdy sie nam na cos przyda

Łoj ledwo uspiłam Noesia
Cos nie mógł zasnąc
Może przez ta krótka dzrzemke która trwała zaledwie 2 i pół godzinki :eek:
Teraz sie rozbudza i pochlipuje ,tak jak by mu było smutno :sad:

Dobra lece po winko

reklama
Hej dziewczyny ja też dopiero teraz znalazłam czas żeby coś skrobnąć na forum:-)
Mimo że siedze w domku na przyjemności czasu - BRAK :laugh2: właśnie skończyłam prasowanie i chyba na koniec dnia również zamocze usta w zimnym piwku :wink:

Oczywiście za utworzeniem nowych podwątków jestem jak najbardziej "ZA" i wydaje mi się że wtedy będzie nam łatwiej i przedewszystkim przejrzyściej :-)

Ok, pomału zmykam bo oglądam właśnie na HBO fajny thiller który nieźle trzyma w napięciu i nie może się skoncentrować na pisaniu:zawstydzona/y:

Do góry