reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej wieczorem!
Fajnie ze sie wszystko wyjasnilo i nie ma "spiec" :-) :-D :tak: ;-)

JESTEM ZA!!!
JoannaMk samochod zamowiony i stoliczek edukacyjny tez :-) a jak myslisz ? W sobote nie przychodza przesylki tylko pewnie w poniedzialek bedzie?Pytam bo nie wiem kiedy mam siedziec w domu i czekac?
Moje dziecko wykapane i ide kolejny raz robic probe z usypianiem :-)

Witam nowe mamy!

milego wieczorku na bb z mamami siedzacymi w domach z dziecmi :-) :-)

reklama
Iwonka do nas przesylka doszla po dwoch dniach od zamowienia.Tez sie zastanawialam nad tym stoliczkiem.:confused: Daj znac jak juz dojdzie co i jak.

Jula dzis jest bardzo ale to bardzo meczaca,placzaca,draca i wogole chyba dzis zaliczamy dzien do tych "bardzo" gorszych.Dobrze ze juz niedlugo bedzie nowy ,lepszy dzien bo dlugo chyba bym niewytrzymala.

Mija Czekam na wiesci co i jak i oczywiscie jak tam na grzybobraniu bo to dzis temat chyba nr 1- oczywiscie poza watkiem zamknietym;-) :-)

Dobrych snow kobitki...pozdrawiam do jutra

czesc
ja znów tylko się przywitać z wieczorka i dobranoc powiedziec
na nic nie mam czasu ,wróciłam dopiero z aerobiku i padam na pysk ,ide spać

dobranoc wszystkim

ps. witam wszystkie nowe mamuśki nic nie robiące:tak:

No nareszcie dotarłam do domku i ledwo uśpiłam dziś potwora :no:
Coś mi nie chce spać w dzień w nocy ...ehhhh

Na grzybkach tak sobie miałam mało czasu :baffled: ale kilka znalazłam
Podobno nie trujace :laugh2:

jak widze zmana w ,mamach siedzących w domku ma poparcie ...wiec zaraz pisze do moderatora
Podejrzewam ze zmiany da sie zrobic bez problemu tylko teraz bedziemy miusiały poczekać po tym zamieszaniu i poprawkach w całym forum

heksa głos jak najbardziej sie liczy :happy:
Ja też czasami mam dość siedzenia w domu,zdarza się że chciała bym wziąść torebke i wyjść
Albo poprostu tak jak kiedyś czasami nie zastanawiać się kto zostanie z małym i tak spontanicznie pojechać do Krakowa lub gdziekolwiek dusza zapragnie...lub poprostu wyjść ze znajomymi
Ale jest też mnustwo plusów ,wystarczy że Noe się do mnie uśmiechnie ,przytuli i juz wszystko mija

Mija to prawda....qrcze jak Alan co wieczor do mnie sie wtula przed snem, pozniej idzie do swojego lozeczka, przytula do podusi i zasypia....jesuuu tak go kocham, ze jak dzisiaj mu to powiedzialam to sie splakalam, a Alan sie smial z mamusi ;)

reklama
Witam! Czyzbym była pierwsza Nocka w nowym pokoiku mineła w miare spokojnie.Qrcze nie moge dawac usmieszków....co jest

Do góry