reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popoludniu!
Ja juz wrocilam do domku i czas brac sie za obiadek i troszkle musze ogarnac ale to dopiero jak moje sloneczko male zrobi sobie druga drzemke :-) Julia6 Moje dziecko ma skonczone 11 miesiecy a juz wszystko gryzie.( faktem jest to ze ma juz 12 zebow)Bardzo czesto sama je,biorac sobie z miseczki marcheweczke w calosci czy kawalek kurczaczka i zeby miala jeszcze trzecia raczke to odrazu i ziemniaczka tez by wziela :tak: Bardzo lubi jesc samodzielnie choc jeszcze nie wszystko jej daje samej jesc bo wiadomo jakbym ja wygladala i wszystko dookola nie mowiac o moim dziecku :-D Dzis drugi raz w zyciu jadla serek waniliowy i jajeczniczke tez wsuwa a bardzo lubi jesc kanapki.Pisze o tym bo mnie cieszy ze alergia chyba poszla w nie pamiec bo jak do tej pory non stop byla u niej wysypka na cielei suche plamy.

reklama
Ja tylko na chwilke
Jak widzicie udało się :happy:
mam nadzieje że wszystkie mamy sie znajda
Wieczorkiem wpadne
narazie dodoam nowe posty
Moje propozycje :happy::happy::happy:
Do wieczorka

Juz po obiadku
F poinformowal panie w przedszkolu ze Madzia od pazdziernika nie bedzie chodzila do przedszkola- po co mamy palcic jak moze byc z mamusia,nie?
No i pochwalilam sie wami F niech zobaczy co bede robic jak on na chclebek bedzie zarabial:-D

Z i mieniem to długa historia
Pomysłodawca był tata Noego ,na poczatku podchodziłm do tego imienia sceptycznie :baffled:,potem je pokochałam :happy:
No i jak sie Noeś urodził wiedziałam że to jest jego imię :-)

Jak wm sie podobaja zmiany w watku:-p

Julia6 chyba juz powinnaś dawać małemu stałe żeczy i nie miksować Noe ma dopiero 8 mniesiecy a lekarz kazała mu dawać do ręki ogórka,flipsy żeby sie uczył mamłać choć ma dopiero 2 zębole :tak:
Dziś np., sam wcinał ogurka kiszonego i dobrze mu szło,tylko musisz pilnować zeby sie nie zaksztuszał

Kurcze ,zaczynam sie martwić
Noe ostatnio miał problemy ze snem..w dzień to już od dłuższego czasu...a teraz juz śpi 2 godziny...ponad :szok:
Zamiast sie cieszyć zadstanawiam się czy wszystko ok :confused:
Ale nie chce do niego wchodzic żeby go niepotrzebnie nie budzić ...

o kobitki jeszcze jedno..pozwoliłam sobie stworzyć dwa watki
I żeby nie było śmietnika
Zgłaszam propozycje nastepnego i czekam na opinie :-p
,,z kąd jesteśmy - spotkania ,,

Może żeby nie było zbyt wiele wątków bedziemy zgłaszac ich propozycje i
i razem ustalać czy powinny sie one pojawić :confused:
Czy przesadzam :baffled:

Ok!
Ja proponuje watek z poradami i przepisami kulinarnymi i tez moze tylko nie wiem czy polaczony z przepisami kulinarnymi dla dzieci :-)
A drugi watek to pochwaly naszych dzieci,czyli co potrafia nasze dzieci z dnia na dzien.:-)
To by bylo na tyle.

ach myślałam ze juz jakiś wątek powstał,
może zróbmy taki ogólny wątek że kazda się przedstawi ,z kąd jest ,co lubi robic i takie tam ogólna charakterystyka,jak na początku była mowa

reklama
Do góry