reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Odbiegając od tematu... Słyszałyście już o nowym portalu BB? Aktywnemamy.pl Z tego co wiem na razie trwają prace, bazy są w trakcie łączenia i nie można się na razie zalogować.Ale już niedługo...może i my zorganizujemy sobie w Wawce spotkanko?:rolleyes2:

Słyszałyśmy, słyszałyśmy, jeszcze zalogować się nie można a my lubelanki już na jego poczet w sobotę spotkanie mamy :-p:-p:-p

reklama
Witam i ja
Pogoda syfiata,wiec ja wzielam sie za sprzatanie i chyba umyje okno u dziewczynek i u Dominika:tak::tak::tak:
Mlode jak zwykle siedza przed mini-mini a ja andal buszuje w pizamce;-):-)

KERNUS
Daj znac po ginku:tak::tak::tak:

ANKA
Fajna ta sukienka ktora sobie upatrzylas:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba

IWCIK
Super zakupki dla synka:tak::tak:

Jesli juz mowa o pyskowaniu dzieci to moje tez sa pyskate:tak:Pyskate to w sumie malo powiedziane.Kurde,One potrafie sie wyklocac o wszystko pyskujac przy tym jak dorosle:baffled::no:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!:-)
dzisejsza nocke zaliczam bardzo do udanych:tak:.moje dzieci ani raz sie nie obudzili,wstali o godz.7-15,ale ja i tak do nich nie wstałam.;-)mój M ma dzis wolne i od samego ranka sie nimi zajmuje,nakarmił,przebral,a pozniej poszedł z nimi do innego pokoju abym ja, mogła sie wyspac i takim sposobem wstałam z łuzka o godz.10.:szok::szok:
dzisiaj zapowiada sie piekny słoneczny dzien,ja po południ z dzieciakami na badanie krwi jade a potem M stwierdził ze dzis nic na obad nie robimy i ziemy cos na miescie.;-)
nastepnie ja mam w planach jechac na zakupy i do solarium.tak wiec dzisiaj bede poza domem.:tak:

MIŁEGO DNIA!!!!:happy:

LIDUS
Gratuluje przespanej nocki i widze ze zapowiada sie Wam fajny dzionek:tak::tak::tak:

Ja jestem nie wyspana chociaz i tak nie ogladalam moich seriali do konca bo przysypialam wiec sie zwinelam i poszlam do wyrka;-):-)

Ja też z mokrą głową siedzę :tak::tak::tak:
Co do głoskowania to niedawno uczyłam Maję literek no i mamy literkę o więc jej pytam jakie zna wyrazy na literkę o a ona do mnie : ou-to-bus :-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D
outobus
Ale lunęło :eek::eek::eek::baffled:

Zabiegana jestem ostatnio.:dry: W domu tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć, a może to cos z moją organizacją jest nie tak?:baffled:

Zapisałam Julkę do logopedki , bo coś za długo to jej seplenienia trwa.:crazy::crazy::crazy:
Byłam też w szkole u wychowawczyni Kacpra. :tak:Skubaniec zaczął w szkole rozrabiać.:crazy::crazy::crazy:
Do tego wszystkiego Amelia...:crazy::crazy::crazy:

Odbiegając od tematu... Słyszałyście już o nowym portalu BB? Aktywnemamy.pl Z tego co wiem na razie trwają prace, bazy są w trakcie łączenia i nie można się na razie zalogować.Ale już niedługo...może i my zorganizujemy sobie w Wawce spotkanko?:rolleyes2:
a ja jak sprawdzalam to ode mnie nikogo:no::no::no:
na takim zadupiu mieszkac szok:szok::-D:-D:-D
czesc dziewczyny!!!:-)
dzisejsza nocke zaliczam bardzo do udanych:tak:.moje dzieci ani raz sie nie obudzili,wstali o godz.7-15,ale ja i tak do nich nie wstałam.;-)mój M ma dzis wolne i od samego ranka sie nimi zajmuje,nakarmił,przebral,a pozniej poszedł z nimi do innego pokoju abym ja, mogła sie wyspac i takim sposobem wstałam z łuzka o godz.10.:szok::szok:
dzisiaj zapowiada sie piekny słoneczny dzien,ja po południ z dzieciakami na badanie krwi jade a potem M stwierdził ze dzis nic na obad nie robimy i ziemy cos na miescie.;-)
nastepnie ja mam w planach jechac na zakupy i do solarium.tak wiec dzisiaj bede poza domem.:tak:

MIŁEGO DNIA!!!!:happy:
fajny dzionek ci sie zapowiada:tak::tak::tak::tak:
a m wzorowo:tak::tak::tak:
moj tez jak ma odpał to tak robi;-):tak::tak:

dowikla-mam nadzeje że bedze udany!!!;-)
a jesli chodzi o pyskowanie to mój krystian czasem ma takie odzywki że sie zastanawiam skąd on je zna.:szok::szok:a taki jest uparty i za wszelka cene chce postawic na swoim!!!!:crazy:

kerna-koniecznie daj znac po wizycie.:tak:

anka- udanych zakupów,:tak:ciekawa jestem czy tym razem uda Ci sie kupc cos dla siebie.;-)

reklama
Do góry