reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tylko na tej fotce ja najbardziej widac - chyba ze znajde zdjecie z inneg dia jak mialam ja zalozona :-D
panienskie0848028270.jpg

nawet za jasno wyszla :sorry::confused2:

Ale śliczna bluzeczka:tak:

reklama
Pati no wow!!!! W czym ja prałaś:szok: miałam hecę z rogówką:eek::eek::eek:
Śliczna bluzka:tak::tak::tak:
no wizisz tylko ja mam taki proszek.... ;p;p;p
ale jak znajde zdjecie gdzie jestem w niej gdzie indziej to dam
A właśnie teraz bo która napisała na temat staników ze kurcze ja mam kilka po ciązach niektóre nowe:szok: a teraz są mi za duże rozmiary to chyba było 75E, 80E, i cosik z 85 jakiś do karmienia też mam używałam króciutko bo nielubiłam i chyba to był rozmiar 75E jakby któras była bliżej zainteresowana to bym dokładnie posprawdzała i wrazie co porobiła foty i wiadomo za grosze:-D
ja niestety musze mierzyc bo nie kazdy mi pasi ;/

ooooooo znalazlam
jo0120500077.jpg

Ostatnia edycja:
Hej.
As bardzo mi przykro.:-( Przytulam:-(.
[*][*][*]

Pati a to przypadkiem nie ta fotka z sutkiem?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaglądam do was często:tak:, ale jakoś wena mnie opuściła.:baffled:
Zaszyłam się dziś w kuchni i zrobiłam szarlotkę oraz pizzę.:tak: Potem spacerek, sprzątanko... i muszę wieczorem odwiedzić rodziców.:tak:

Czesc dziewczyny :-).Jejku ale sie sesknilam.Ja na chwile jestem.Jeszcze nie wiem czy dzis G i zabierze kompa czy dopiero jutro .
Kurcze sama nie wem od czego zaczac pisanie.

Dostalam dla Oliwki orzeczenie o niepelnosprawnosci do 2024 roku ale bede sie odwolywala ,bo chce sprobowac czy nie dostane na nia wiekszych pieniedzy.Sprobowac nie zaszkodzi.

Z G jest walka.Juz tylko gadamy jak sie G pojawia i juz mu kazalam dzwoni tylko do Oliwki.Ze mna bedzie gadal jak przyjdzie do malej.Duzo by tu opowiadac ,ale moze lepiej nie tutaj ;-).

Oliwka robi sie coraz madrzejsza i bardziej rozgadana.
Ja ostatnio przez ta zalobe i pogode dolujaco i przez brak kompa mialam troche zalamanie .No ale pomalu jest lepiej.

Ide was troszke poczytac :-)

Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-( tulaski
[*]
Hej.
As bardzo mi przykro.:-( Przytulam:-(.
[*]
[*]
[*]

Pati a to przypadkiem nie ta fotka z sutkiem?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaglądam do was często:tak:, ale jakoś wena mnie opuściła.:baffled:
Zaszyłam się dziś w kuchni i zrobiłam szarlotkę oraz pizzę.:tak: Potem spacerek, sprzątanko... i muszę wieczorem odwiedzić rodziców.:tak:
hahaha Justa zgadlas to ta bluzka.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
heh widze za pamietasz :-p:-p:-p
Czesc dziewczyny :-).Jejku ale sie sesknilam.Ja na chwile jestem.Jeszcze nie wiem czy dzis G i zabierze kompa czy dopiero jutro .
Kurcze sama nie wem od czego zaczac pisanie.

Dostalam dla Oliwki orzeczenie o niepelnosprawnosci do 2024 roku ale bede sie odwolywala ,bo chce sprobowac czy nie dostane na nia wiekszych pieniedzy.Sprobowac nie zaszkodzi.

Z G jest walka.Juz tylko gadamy jak sie G pojawia i juz mu kazalam dzwoni tylko do Oliwki.Ze mna bedzie gadal jak przyjdzie do malej.Duzo by tu opowiadac ,ale moze lepiej nie tutaj ;-).

Oliwka robi sie coraz madrzejsza i bardziej rozgadana.
Ja ostatnio przez ta zalobe i pogode dolujaco i przez brak kompa mialam troche zalamanie .No ale pomalu jest lepiej.

Ide was troszke poczytac :-)
witaj z powrotem :tak:

reklama
Witam :-):-)
Ja u teściowej tak więc na komputer czasu brak tym bardziej że pogoda całkiem całkiem i siedzimy non stop na podwórku, już nawet ognisko paliliśmy :tak::tak:
Malinka kolejki u was do laryngologa bardzo długie skoro dopiero na początek maja udało się Julkę zapisać :szok:
Wiktoria danonkowy Kamilek boski :-D:-D:-D
Kerna nie stresuj się, dzidzia ma jeszcze czas zeby ci kopniaków nawsadzać :tak::tak:
Iwcik oby męża na parking nie ściąglęli i szczęśliwie i szybko do domu wrócił :tak:
No to narazie tyle, resztę doczytam potem :-p

Do góry