reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-):-D:-D:-D

Załączniki

• SDC14242..jpg
    SDC14242..jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
dziewczyny nie chcecie staników za grosze?
mam 80 C 2 sztuki pólsztywne jeden różowy jeden brązowy- do tych 2 dorzuce biały mocno ustywniany 90/40 ale wychodzi mniejszy- bo pasował na mnie wtedy kiedy 80 C:tak:
75D jasny róż i czarny z czerwonymi dodatkami tez polsztywny, gratis dorzuce bały w takim rozmiarze, bo troche pożółkł materiał

40/90 nie wiem jaki to rozmiar chyba 90 C albo D, jak któraś kupuje taki rozmiar to pewnie wie ;-)

Wszystkie po 5zł- jak któraś jest zainteresowana to porobie fotki, żeby pokazac fason:tak:

i mam jeszcze czarny i biały 38D nieusztywniane śliczne koronkowe- kupiłam na po porodzie ale że nie karmiłam cycem to też ich nie używałam:rofl: kilka razy miałam na sobie bialy bodajże..... tez po 5 zł sprzedam:tak: będą też super dla cieżarówek:-)

i mam jeszcze stanik do karmienia, 40/90, ani razu nie użyty, jescze z metką- za 10zł sprzedam;-)

Ostatnia edycja:
ale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss

Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowiesz :) i dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami:):)
a mi sie julia podoba le zaczynam wątpic w to ze to bedzie corcia:sorry::sorry:
zreszta julka miala byc przy czarku tzn czarek mial byc julka lub Alicja :tak::tak:
ale moj "wujek' jak uslyszal ze mamy miec (wtedy jeszcze) Julke to on dal swojej corce tak na imie a urodzila sie 3 mies przed czarkiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak bym wtedy urodzila corke to bym sie hyba obrazila:-p:wściekła/y::wściekła/y:
ja niestety nie mam zadnych zdjec z ciazy:sorry:
jedynie takie z telefonu ale to juz tych telefonow nie ma:no::no:
pewnie dlatego ze nie mial mi kto ich robic:sorry::sorry:
teraz nadrobie za to:tak::tak::tak::tak:

ale ja sie lasi z wami nie przywitalam:szok::szok:

tak wiec witam bardzo moje ukochane bb mamuski:tak::tak:

ok ja spadam sie szykowac i jade na podboj miasta
do pozniej dziopki

Ostatnia edycja:
ja tez zawsze chcialam miec maksia i julke tylko ze u mnie wookoło jest tyle julek ze poprostu to imie mi sie znudziło normalniegdzie nie popatrze jest dziewczynka o imieniu julka albo wiktoria no ale to tez odpada bo brat ma wiki

a ja mam aktualna fotke z moim wielkim obecnym brzucholkiem:-):-):-):-)

No zupka się gotuje ogórkowa dziś :tak:pranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko :-D:-D:-D:-D
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamy :-D a mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena :tak::tak: dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni :tak:dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona :-D:-D:-D ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

a ja wczoraj mialam ogórkową:):)

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D

Załączniki

• S5001332.jpg
    S5001332.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 40
Iwcik się spóźniłaś z siostrzyczką :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno Max to by sie ze swoimi tekstami to chyba z Julką dogadał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i ma juz dziewczynę fiu fiu sie zaczyna :-D:-D:-D:-D:-Da ty kochana wyglądasz ślicznie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo bardzo jaki masz zgrabny ten brzuszek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kochana do 1 września zleci jak śnieg wiosna z dachu :-D:-D:-D:-D:-D

ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D
ślicznie wygladasz... Ciąża Ci służy... taki fajny brzuszek w 20 tyg???? u mnie nie było ani połowy z tego :)

reklama
ale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss

Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowiesz :) i dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami:):)
Lena to mial byc Laura ale ze jest Marlena to zrezygnowalam
Mi sie podoba Jowita, Judyta, Gabrysia, Julita
super a gdzie fotka byla robiona?
dziewczyny nie chcecie staników za grosze?
mam 80 C 2 sztuki pólsztywne jeden różowy jeden brązowy- do tych 2 dorzuce biały mocno ustywniany 90/40 ale wychodzi mniejszy- bo pasował na mnie wtedy kiedy 80 C:tak:
75D jasny róż i czarny z czerwonymi dodatkami tez polsztywny, gratis dorzuce bały w takim rozmiarze, bo troche pożółkł materiał

40/90 nie wiem jaki to rozmiar chyba 90 C albo D, jak któraś kupuje taki rozmiar to pewnie wie ;-)

Wszystkie po 5zł- jak któraś jest zainteresowana to porobie fotki, żeby pokazac fason:tak:

i mam jeszcze czarny i biały 38D nieusztywniane śliczne koronkowe- kupiłam na po porodzie ale że nie karmiłam cycem to też ich nie używałam:rofl: kilka razy miałam na sobie bialy bodajże..... tez po 5 zł sprzedam:tak: będą też super dla cieżarówek:-)

i mam jeszcze stanik do karmienia, 40/90, ani razu nie użyty, jescze z metką- za 10zł sprzedam;-)
ale mega oferta:szok::szok:ja trakich wymiarow nie posiadam:-D:-D
No zupka się gotuje ogórkowa dziś :tak:pranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko :-D:-D:-D:-D
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamy :-D a mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena :tak::tak: dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni :tak:dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona :-D:-D:-D ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co Wy z ta Lena uparly sie:-D:-DW De jest duzo lenek ja zreszta tez chcialam Lene ale zostalo na laura Pozatym Ania piekne imie :)

A to Ci Maxio
A brzuszek pieknie rosnie:rofl2::rofl2:

Ja juz mam cisto w lodoweczce, zupka sie gotuje
Zostalo mi ogarniecie mieszkanka
Laura jeszcze w pizamce a ja juz wskoczylam w dresik

Do góry