Serduszko1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi sie julia podoba le zaczynam wątpic w to ze to bedzie corciaale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss
Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowieszi dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami
![]()
ja niestety nie mam zadnych zdjec z ciazyTo ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-)![]()
ślicznie wygladasz... Ciąża Ci służy... taki fajny brzuszek w 20 tyg???? u mnie nie było ani połowy z tegoja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba![]()
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczkabo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował
tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym
a ja wczoraj mialam ogórkową
A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy![]()
Lena to mial byc Laura ale ze jest Marlena to zrezygnowalamale mi dobrze w wyrku córeczka kopie wiec po co wstawac :-):-):-)ooooooooo to juz 10 upssss
Malinka nie niemam nawet pomyslu podoba mi sie imie Lena ale kazdy przeksztalca je na magdalena i denerwuje mnie to , mze ty wrózko mi podpowieszi dzieki za podpowiedz chyba tez kupie czarne spodnie i bluzke luzna z rekawami
![]()
super a gdzie fotka byla robiona?To ja w 4 miesiacu ciąży z Kubusiem :-):-):-)![]()
ale mega ofertadziewczyny nie chcecie staników za grosze?
mam 80 C 2 sztuki pólsztywne jeden różowy jeden brązowy- do tych 2 dorzuce biały mocno ustywniany 90/40 ale wychodzi mniejszy- bo pasował na mnie wtedy kiedy 80 C
75D jasny róż i czarny z czerwonymi dodatkami tez polsztywny, gratis dorzuce bały w takim rozmiarze, bo troche pożółkł materiał
40/90 nie wiem jaki to rozmiar chyba 90 C albo D, jak któraś kupuje taki rozmiar to pewnie wie ;-)
Wszystkie po 5zł- jak któraś jest zainteresowana to porobie fotki, żeby pokazac fason
i mam jeszcze czarny i biały 38D nieusztywniane śliczne koronkowe- kupiłam na po porodzie ale że nie karmiłam cycem to też ich nie używałamkilka razy miałam na sobie bialy bodajże..... tez po 5 zł sprzedam
będą też super dla cieżarówek:-)
i mam jeszcze stanik do karmienia, 40/90, ani razu nie użyty, jescze z metką- za 10zł sprzedam;-)
co Wy z ta Lena uparly sieNo zupka się gotuje ogórkowa dziśpranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamya mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena
dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni
dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona
ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi
mieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój
![]()
A to Ci Maxioja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba![]()
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczkabo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował
tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym
a ja wczoraj mialam ogórkową
A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy![]()