reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Pisarki:-D:-D
wiecie co, no spania nie macie!! :szok::szok::szok: czytałam, czytałam, czytałam....zaczęło mi się ziewać a stron nie ubywało:no::no::no: koszmar jakiś:eek::eek::-D:-D
Ale wiem tyle, że dla Medei życzę wszsytkeigo naj naj naj naj naj no i dal jej chłopa też:tak::tak::tak:
No i wspólczuję przymusowej kąpieli stóp:confused2::confused2::confused2:
Iwcik super wygladasz!! Taka bąbka słodka:tak::tak::tak:
Medea co do staników do karmienia to ja bym się skusiła ale znasz moje wymiary.....:-:)-:)-( chyba, że sięrozciągają to możemy znowu pomierzyć sie tu i tam:tak::tak:
Patrycja dawaj fotki, nie ma to tamto!!:-);-)
No i ta focia z wczoraj...taka...hmmm...lizakowa:-D:-D:-D

U nas pada wrednie, ale byłam na miescie połązić za czymś ciekawym. Kupiłam paluszki rybne i znowu dziś będzie mizeria:-D
Ja wczoraj siedzialam na allegro idziś wpadłam na genialny pomysł spodni w kantkę i tuniki:tak: Spodnie wynalazłam jeszcze z czasów maturalnych:szok: i tylko wiadomo w brzuchu sięnie zapnę a tak to luks. tunikę dłuższą jakąs zakupię, może bratowa z Mimą zostanie:rolleyes2: mogłabym na spokojnie połazić...
Co jeszcze......zapomniałąm głowy nie mam..
Aaaa!!!
Anabubka gratki dla Pauliny!! Mama w dumę obrasta:-)

M juz w domu bo nie mieli roboty. tra sie kapie, ja sie wlasnei wykapałam, teraz bede sie malować. Maly wlasie mi zasnął w foteliku biedactwo. ale niech śpi tą chwilę, bo potem idziemy na spacerek z nim:tak:
ide się malowąc :-)

patrycja
fajne fotki:tak:

kerna pod biustem spokojne sie zmiescisz bo to 90(ten do karmienia) a tak to 40 więc musialabys sprawdzic z innym jaki masz, czy ten sam rozmiar, a ta tunika w kropy wielkie biało-czarno różowa z wątku zakupowego Ci się nie podoba? powinna Ci pasować, bo to uniweralny rozmiar:tak:

medea wiesz patrzyłam tam dzis ale usunęłaś temat..chyba...:eek: a to 40cm to gdzie się znajduje:confused2::confused2::confused2: wiesz ja mam dosć stłumioną wyobraźnię:-p
edit nie wiem jak ja patrze....no tunikę raczej elegancką bym chciała.....
jej...ale mi się ta kiecka podoba...no tak patrze na nią i nie wierze że się w nią nie zmieszczę....

Ostatnia edycja:
kerna zawsze jak chcesz ją tak bardzo moge dokupić czarny materiał i wszyć takie trójkąciki w miejsce zaszewek żeby się bardziej pozszerzała- takie jakby pliski- wg mni eteż bedzzie fajnie wyglądała, a wtedy na 00% sie w nią zmieścisz:rofl:

w tej tunice 40cm jest w miejscu gdzie jest ściągacz- ale to sie baaaaaaardzo rozciąga:tak:

Ostatnia edycja:
No to u mnie nalesniki pełna para sie smażą a ja tak z dolotu pisze tego posta zebym nie przypaliła:-D:-D:-D

Mój mały grubasek :))

Jaki on slodki chyba kazde malutkie dziecko kojarzy sie z sama slodycza:-):-)

Iwcik opcji mnostwo wiec cos napewno zdecydujecie ale Łucja nie podoba mi sie:baffled:Idz rob nalesniki bo nie pojecie dzis :))

Patrycja wrzucaj foteczki, wrzucaj!!! Fajnie popatrzec na dzieciatka ale o sobie nie zapominaj:tak:

Beata powoli i bedzie koniec:-)

My po zupce nawet maz wpadnl na jedzonko a tu obiadek gotowy troche sie zdziwil a jak mu powiedzialam ze ciasto tez zrobilam to oczy wywalil:-D:-D
A wiec teraz trzeba po obiadku pozmywac:sorry:
Laurze wlaczylam Krola Lwa bo mnie od rana nim maltretuje:rofl2:

No to juz mniej jednego łucja odpada wiec zostało jeszcze sześć :-D:-D

Cześć Pisarki:-D:-D
wiecie co, no spania nie macie!! :szok::szok::szok: czytałam, czytałam, czytałam....zaczęło mi się ziewać a stron nie ubywało:no::no::no: koszmar jakiś:eek::eek::-D:-D
Ale wiem tyle, że dla Medei życzę wszsytkeigo naj naj naj naj naj no i dal jej chłopa też:tak::tak::tak:
No i wspólczuję przymusowej kąpieli stóp:confused2::confused2::confused2:
Iwcik super wygladasz!! Taka bąbka słodka:tak::tak::tak:
Medea co do staników do karmienia to ja bym się skusiła ale znasz moje wymiary.....:-:)-:)-( chyba, że sięrozciągają to możemy znowu pomierzyć sie tu i tam:tak::tak:
Patrycja dawaj fotki, nie ma to tamto!!:-);-)
No i ta focia z wczoraj...taka...hmmm...lizakowa:-D:-D:-D

U nas pada wrednie, ale byłam na miescie połązić za czymś ciekawym. Kupiłam paluszki rybne i znowu dziś będzie mizeria:-D
Ja wczoraj siedzialam na allegro idziś wpadłam na genialny pomysł spodni w kantkę i tuniki:tak: Spodnie wynalazłam jeszcze z czasów maturalnych:szok: i tylko wiadomo w brzuchu sięnie zapnę a tak to luks. tunikę dłuższą jakąs zakupię, może bratowa z Mimą zostanie:rolleyes2: mogłabym na spokojnie połazić...
Co jeszcze......zapomniałąm głowy nie mam..
Aaaa!!!
Anabubka gratki dla Pauliny!! Mama w dumę obrasta:-)

Daj spokój chyba paczek sodki:-D:-D:-D a ja tez idąc za pomyslem malinki kupie spodnie czarne i bluzke nietoperza :-D:-D:-Dczy tam kimono:-D:-D

M juz w domu bo nie mieli roboty. tra sie kapie, ja sie wlasnei wykapałam, teraz bede sie malować. Maly wlasie mi zasnął w foteliku biedactwo. ale niech śpi tą chwilę, bo potem idziemy na spacerek z nim:tak:
ide się malowąc :-)

patrycja fajne fotki:tak:

kerna pod biustem spokojne sie zmiescisz bo to 90(ten do karmienia) a tak to 40 więc musialabys sprawdzic z innym jaki masz, czy ten sam rozmiar, a ta tunika w kropy wielkie biało-czarno różowa z wątku zakupowego Ci się nie podoba? powinna Ci pasować, bo to uniweralny rozmiar:tak:

No no to ty dizisaj sie odwalisz nawet na spacerek fiu fiu ale sie slodki wieczór zapowiada:-):-):-):-)

Medea z tą 40stka to pytałam o stanik. Pisałaś, że 90/40 a ja nie wiem gdzie to 40 szukać:-D:-D wiesz ale sie spiszemy...ciagle o jednym jak katarynki:-D:-D
Iwcik no mi się wydaje, że takie rozwiazanie jest najlepsze. Kantki sobie stuninguję żeby z tyłka nie leciały i widziałam fajne eleganckie tuniczki niedrogie wsklepie tylko jeszcze muszę zmeirzyć...daj naleśnika..a z czym robisz??:-p

No i jestem i ja nalesniczki zrobione pojedzona jestem Kamilek własnie wstał.A mi sie nic nie chce mysle o przemeblowaniu w pokoju ale to sie zobaczy.
No i chciałam sie pochwalic ze kamilek powiedział dzisiaj O co chodz.

Patrycja śliczny masz synka.:-)
Medeuska miłego spaceru a później wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna łap nalesniczka z serkiem białym leci otwórz okno bo bedziesz muisała szyby myć:-D:-D:-D:-D
Ja juz zjadłam tzry i narazie stop bo za chwile złapie mnie zgaga i tyle bedzie z tego wszystkiego:-):-):-) jak wróce z maksiem z przedszkola to sobie jeszcze zjem :tak::tak::tak:

Do góry