Serduszko1
Fanka BB :)
Aniu ja tam zdjęć nie lubie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mały grubasek)
Iwcik opcji mnostwo wiec cos napewno zdecydujecie ale Łucja nie podoba mi sieIdz rob nalesniki bo nie pojecie dzis
)
Patrycja wrzucaj foteczki, wrzucaj!!! Fajnie popatrzec na dzieciatka ale o sobie nie zapominaj
Beata powoli i bedzie koniec:-)
My po zupce nawet maz wpadnl na jedzonko a tu obiadek gotowy troche sie zdziwil a jak mu powiedzialam ze ciasto tez zrobilam to oczy wywalil
A wiec teraz trzeba po obiadku pozmywac
Laurze wlaczylam Krola Lwa bo mnie od rana nim maltretuje![]()
Cześć Pisarki![]()
wiecie co, no spania nie macie!!czytałam, czytałam, czytałam....zaczęło mi się ziewać a stron nie ubywało
koszmar jakiś
Ale wiem tyle, że dla Medei życzę wszsytkeigo naj naj naj naj naj no i dal jej chłopa też
No i wspólczuję przymusowej kąpieli stóp
Iwcik super wygladasz!! Taka bąbka słodka
Medea co do staników do karmienia to ja bym się skusiła ale znasz moje wymiary.....:--
-( chyba, że sięrozciągają to możemy znowu pomierzyć sie tu i tam
Patrycja dawaj fotki, nie ma to tamto!!:-);-)
No i ta focia z wczoraj...taka...hmmm...lizakowa
U nas pada wrednie, ale byłam na miescie połązić za czymś ciekawym. Kupiłam paluszki rybne i znowu dziś będzie mizeria
Ja wczoraj siedzialam na allegro idziś wpadłam na genialny pomysł spodni w kantkę i tunikiSpodnie wynalazłam jeszcze z czasów maturalnych
i tylko wiadomo w brzuchu sięnie zapnę a tak to luks. tunikę dłuższą jakąs zakupię, może bratowa z Mimą zostanie
mogłabym na spokojnie połazić...
Co jeszcze......zapomniałąm głowy nie mam..
Aaaa!!!
Anabubka gratki dla Pauliny!! Mama w dumę obrasta:-)
M juz w domu bo nie mieli roboty. tra sie kapie, ja sie wlasnei wykapałam, teraz bede sie malować. Maly wlasie mi zasnął w foteliku biedactwo. ale niech śpi tą chwilę, bo potem idziemy na spacerek z nim
ide się malowąc :-)
patrycja fajne fotki
kerna pod biustem spokojne sie zmiescisz bo to 90(ten do karmienia) a tak to 40 więc musialabys sprawdzic z innym jaki masz, czy ten sam rozmiar, a ta tunika w kropy wielkie biało-czarno różowa z wątku zakupowego Ci się nie podoba? powinna Ci pasować, bo to uniweralny rozmiar![]()