reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

gl_005.gif o własnie :rofl2::rofl2:Medea wszystkiego naj... naj...najlepszego ........... dużo miłosci i wzajemnego zrozumienia,:-):-):-) ale ze mnie gapa , no i jak wieczór zaplanowany , udalo sie cos zorganizowac?:rofl2::rofl2:

reklama
Medea i ode mnoe samych radości, dużo miłości, wiecej zrozumienia i grzecznego męża, hehe. Buziaczki.
mała wstała, wiec ja spadam. Zaraz brat będzie a ja pranie jezszce musze wstawic i sie ubrac, hehe

kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rwelacyjnie zaczął mi się znów dzień
wszystko zalane!!!!!!
znów mi poszło kolanko w tym zaj.... zlewie!!!!!!
teraz to jeszcze wiecej wody bo wylatywało tylem szafki i wszystko wlatywalo mi pod nogi ale nie czułam!!!! igdyby nie to że maks zapłakał i chciałam do niego isc i byms ie prawie wywaliła to pewnie i nawet salon bym zalany miała:eek:

ja pierd..... no to super dzien dziś mam nie ma co...

mam tylko nadzieje, że sąsiedzi mi zara nie przylecą że mają zacieki na suficie:-(

a c do wieczoru to w sumie nie mamy w koncu nic zaplaowanego.. idziemy na kolacj ei moze ma kregle.. zobaczymy jak nam sie bedie chcialo, jak nei to do domu
i tak mi sie cieczka dziś nie skonczyła....::confused2::confused2: wiec naprawde rewelacyjny dzień:confused2::confused2:

Witam z ranca
Pogoda superowa,juz mam otwarty balkon i pootwierane okna:tak::tak::tak::tak:Oby tak juz zostalo:tak::tak::tak:
Sorki ale nie poodpisuje bo za duzo napisalyscie a jakos nie mam weny na czytanie i odpisywanie:no:
Mlode nie spia juz od przed 8:szok::szok::szok:
Moze jak odbiore mlodego ze szkoly to pojedziemy na zakupki i ajkis fajny plac zabawa:tak::tak::tak:

MEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha;))))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dołączam się do życzeń.

Dzień Dobry :-)

Przyłączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

As, ty mnie nie strasz :no:
Zuzia chyba dobrze reaguje na szczepienie - nie zauważyłam żadnych odstępstw od normy w jej zachowaniu. A co do żelaza to nasza pediatra twierdzi, że to bardzo mała dawka i dziwiła się że ją po tym brzuszek boli :baffled:

No i miałam popisać, bo Zuza zasnęła a Piotruś się kredkami zajął, a tu d..... - mała się właśnie obudziła, a Piotruś złamał kredkę i płacze nad nią "mamuuuuuu, mamuuuuu". Chyba zaraz szału dostanę :wściekła/y:
Kochana tak to jest z dwójką małych dzieci.:tak::-)
Dasz radę wierzę w Ciebie.

Myszunia ja wcale nie mówię o odczynach poszczepiennych tylko o powikłaniach poszczepiennych.
Na ten temat jest zmowa milczenia wśród lekarzy :baffled::baffled:
W Polsce dużo lekarzy szczepi pacjentów,ale nie szczepi swoich własnych dzieci.
Ciekawa jestem czemu ??:sorry::sorry::baffled::baffled::baffled:
Niestety internet coraz głośniejszy na ten temat.:sorry::sorry:
Już nie raz wklejałam materiały dotyczące szczepień i jak to z nimi jest.:baffled::baffled::baffled:
Coraz więcej lekarzy twierdzi,że to największa porażka medyczna XXI wieku :crazy::crazy:
Ja mam takie samo zdanie jak lekarze TMC :tak:;-)
pozdrawiam Cię serdecznie.
Będzie dobrze.:tak:

Dzisiejszy dzień już zaplanowany.
Mały w szkole od 8 ,ja już po zakupach.
Za godzinkę młody wychodzi ze szkoły ,na 13.45 dziś SI w fundacji.
Następnie na stajnię,bo kowal o 15.30 ,więc mu pomóc trzeba.
Po kowalu wybieramy się do Kubusia kolegi,który wczoraj był u nas .
Dzieci się pobawią ,a my poplotkujemy.:tak::-):-)
I na koniec 17.45 fundacja i dogo z nastolatkami :-D:-D.
Powrót do domu ok.19.15 ,czas na obiadek jakiś :-D:-D:-D i potem czas dla dzieci.
Wieczorek może dla męża uda się wreszcie poświęcić.:baffled::-D:-D
Miłego dnia kobitki.:tak:

czesc

My juz na nogach
laura wcina sniadanko i zaraz po nim zabieram sie za robienie ciasta:) Biszkopt z galaretka i owocami mniammmm
Laurze cos sie w nocy snilo i co jakis czas poplakiwala.Nie wstawalam do niej ale sie odzywalam i tym ja uspokajalam

Dowikla ja Ci nie wybacze ze nie poczytalas i nie odpisujesz:-D
Medeuska wspolczuje powodzi ale skladam Ci najlepsze zycznonka.Spenienia wszystkich marzen i ..... czego pragniesz:tak:
Iwcik podrzuc troche tych nalesnikow:-p
AS Ty to masz co robic za dnia, fiu fiuu

ANKA
Ale o co Tobie chodzi?:-D:-D:-DJak to mi nie wybaczysz hehe

Widzialam zdjecie ANKI i IWCIK i jak dla mnie to rewelka:tak::tak::tak:
'Uwielbiam takie fotencje;-):-)

Moj cholerny internet mi sie co chwile rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam robic sniadanko i zaraz bede z powrotem

ANKA
Ale o co Tobie chodzi?:-D:-D:-DJak to mi nie wybaczysz hehe

Widzialam zdjecie ANKI i IWCIK i jak dla mnie to rewelka:tak::tak::tak:
'Uwielbiam takie fotencje;-):-)

Moj cholerny internet mi sie co chwile rozlacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zmykam robic sniadanko i zaraz bede z powrotem

No to skoro fotke przerobilas to juz Ci wybaczam :)))) tym bardziej ze Ci sie podoba
A tak serio to ja czasem tez tak mam ze nie che mi sie czytac bo mam zly dzionek

reklama
No to skoro fotke przerobilas to juz Ci wybaczam :)))) tym bardziej ze Ci sie podoba
A tak serio to ja czasem tez tak mam ze nie che mi sie czytac bo mam zly dzionek

Dziekowac,dziekowac;-):-)
Od razu mi ulzylo hehe;-):-D:-D:-D:-D

Teraz postaram sie byc na biezaco:tak::tak::tak:

MEDEA
Wszystkiego naj,naj Kochana:tak::tak::tak:Dla Ciebie i mezusia:tak::tak::tak:

Do góry