reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik, stan błogosławiony stanowczo ci służy :tak::tak::tak:

A u mnie paskudne chmurzyska :no: i zimno sie zrobiło, to pewnie ten pył wulkaniczny :eek: Siedzimy w domu :baffled:

Widze nowe mamy, witam :-)

reklama
mój synuś mi zasypia w folteiku chyba... ide go do lozeczka polozyc...:tak:
moze w koncu jak zasnie to uda mi sie wejsc do wanny i zrobić na bóstwo;-)

ehhh... fałszywy alarm... tylko chciało mu się kichnąć:-D:rofl: a juz si ecieszylam:rofl:

Ostatnia edycja:
tak myslalam :)
mój synuś mi zasypia w folteiku chyba... ide go do lozeczka polozyc...:tak:
moze w koncu jak zasnie to uda mi sie wejsc do wanny i zrobić na bóstwo;-)

ehhh... fałszywy alarm... tylko chciało mu się kichnąć:-D:rofl: a juz si ecieszylam:rofl:
no to Kochana wskakuj i sie rob na to bostwo :)

Ja musze glowe umyc - jak ja tego nie cierpie:crazy:
Laura wziela sie za chrupki orzechowe, galaretke i do tego krem waniliowy:szok:
O ludu jeszcze pranie trzeba wstawic.Ze tez musze do pralni schodzic.Najlepiej miec automat w domku a nie jakies cuda:wściekła/y:Pralnie- komu sie chce tam schodzic:eek:
Jak mieszkalam w bloku z Żorch to automat byl w domu problemow zero a tu trzeba sie nagimnastykowac:-D:-D:-D
Jak bvede tu siedziec i gledzic to napewno zrobie wszystko:-D:-D

Iwcik się spóźniłaś z siostrzyczką :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno Max to by sie ze swoimi tekstami to chyba z Julką dogadał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i ma juz dziewczynę fiu fiu sie zaczyna :-D:-D:-D:-D:-Da ty kochana wyglądasz ślicznie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo bardzo jaki masz zgrabny ten brzuszek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kochana do 1 września zleci jak śnieg wiosna z dachu :-D:-D:-D:-D:-D

No mi sie ez tak wydaje ze mój makiu dogadalby siez twoja julka:) mam nadfzieje ze ten 1 wrzesien to obstawiasz z juz z córci bede w domu a nie meczyła sie na porodówce:):):)

Iwcik ślicznie wyglądas:tak: a po twarzy nic sie nie zmienilaś:-)

zmieniłam sie własnie okragla teraz jestem jak pączek:)::)

ślicznie wygladasz... Ciąża Ci służy... taki fajny brzuszek w 20 tyg???? u mnie nie było ani połowy z tego :)

No wiesz to juz moja czwarta ciaza wiec szybko mi brzuszek zaczał sie pokazywac :)::)

Iwcik, stan błogosławiony stanowczo ci służy :tak::tak::tak:

A u mnie paskudne chmurzyska :no: i zimno sie zrobiło, to pewnie ten pył wulkaniczny :eek: Siedzimy w domu :baffled:

Widze nowe mamy, witam :-)

hehe myslis ze ten pyl nam zagraza:):):) ale u mnie tez zimno:( zreszta ja nadal w łóżku z laptopem i w pizamie heheheh chyba dzisiaj ma piżama day hhehheh nieeeeeeee wkoncu musze sieubrac i po dzieci pojechac no i nalesniki musze jeszcze zrobic :):)a ty juz 12 hehehe

siostra mi tez podoba sie Julita :)

Kurcze nie maco musze wstac i sie ubrac schociaz heheheh

Witam już prawie na weekend :tak: M jeszcze z pracy nie wrócił bo od 7 rano musztrę ćwiczyli tylko nie wiem po co jak i tak nigdzie nie pojadą :sorry: Kuba zasnął a ja zaraz idę kopytki robić :tak: jak mi się zachce :sorry: katar mnie męczy niesamowicie aż nic mi się nie chce :no: dobrze że mam antybiotyk to bardziej mnie nie rozłoży :tak: słoneczko ładnie świeci spacerek już zaliczyliśmy i chyba nic więcej bo wieje strasznie zimny wiatr :confused2: może potem z M do sklepu skoczę bo kleju do tapet mi zabraknie :tak: mam nadzieję że ich nie ściągną na weekend żeby ćwiczyć dalej :tak: w końcu by się pokoik skończyło i bym mogła sobie pomału sprzątać itd :-) wybaczcie że nie nadrobię ale nie mam głowy do czytania :-:)zawstydzona/y: zajrzę wieczorem jak nie padnę jak wczoraj :-p miłego dnia życzę :-D

no i wkoncu wstałam zrobiłam krok d przodu :-D:-D:-D nawet ubrałam se :-D:-D:-D i pewnie iderobic nalesniki bo jak ja w tym tepiebede sie dzisiaj ruszac to obawiam sie ze nie zjem tych nalesników :-D:-D:-D

Beatko ostatnio cos zabiegana jestes ale czasem tak bywa zycze szybkiego konca remontu:tak::tak::tak::tak:

siostra musze pogadac z nimi wsumie to mam kilka wersji ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo podoba tez mi sie Emilia Julita Lena Alicja Dari Łucja i Maja:-D:-D:-D:-Dtakze jest ich troche a ja nie zdecydowanawiec zostawie to moim chlopakom , a jakby był chłopak to pewnie bylby Marcel:-):-):-):-)

Mój mały grubasek :))

Załączniki

• SDC14976.jpg
    SDC14976.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 27
  • SDC14966.jpg
    SDC14966.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC14978.jpg
    SDC14978.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 23
  • SDC14975.jpg
    SDC14975.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC14965..jpg
    SDC14965..jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC14982.jpg
    SDC14982.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Iwcik opcji mnostwo wiec cos napewno zdecydujecie ale Łucja nie podoba mi sie:baffled:Idz rob nalesniki bo nie pojecie dzis :))

Patrycja wrzucaj foteczki, wrzucaj!!! Fajnie popatrzec na dzieciatka ale o sobie nie zapominaj:tak:

Beata powoli i bedzie koniec:-)

My po zupce nawet maz wpadnl na jedzonko a tu obiadek gotowy troche sie zdziwil a jak mu powiedzialam ze ciasto tez zrobilam to oczy wywalil:-D:-D
A wiec teraz trzeba po obiadku pozmywac:sorry:
Laurze wlaczylam Krola Lwa bo mnie od rana nim maltretuje:rofl2:

Do góry