reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Kerna ta tez sliczna ale faktycznie co bedzie jak bedziesz musiala sciagna bolerko????:-) niespodzianka :-D:-D:-D

Siostra spoko ty władujez w golfa kombika wszystko co wejdzie a ciekawa jestem jak ja to pomieszcze w moje auto :-D:-D:-Dchyba na trzy razy bede jezdzic na slask:-D:-D:-D bo ani BMW ani Audi nie ma tak pojemnego bagaznika:-D:-D:-D

A mi zupka sie gotuje musze isc wrzucic chyba juz ziemniaczi do niej a ja siedze i klikam tylko i wcinam sezamki jak ja dawno tego nie jadłam ze smakuje mi jak cholera teraz:-D:-D:-D:-D

O zapomniałabym witam nowa mamusie , i naprawde pisz co popadnie kilka dni i wpadniesz w rytm:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Korzystam z chwili wolnego :-) Piotruś przyklejony do telewizora, a Zuzia śpi. Pewnie niedługo się obudzi, więc szybko zdam relację z tego co u nas. :tak:

Nie odzywałam się bo weny nie miałam ani trochę po tej katastrofie, zresztą teraz też jak oglądam telewizję to się nakręcam, więc staram się jak najmniej oglądać i czytać na ten temat. Niemniej poruszyło mnie to bardzo :-:)-:)-:)-:)-(

Zuzia ma kolki odkąd dostaje żelazo. :zawstydzona/y: Pani doktor stwierdziła, że "w końcu brzuszek się przyzwyczai", więc musi jeszcze trochę pocierpieć :baffled::baffled::baffled::baffled: Poza tym jest grzeczna. Wczoraj byliśmy u neurologa i pani stwierdziła, że drżeniem rączek nie trzeba się przejmować, bo to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Wszystkie odruchy ma prawidłowe, więc jest super. :tak: Dziś byliśmy na szczepieniu. Przy okazji zważyłam ją - waży 4560g, więc 250 g w ciągu tygodnia przybyła. Pani doktor ją zbadała, stwierdziła, że jest super. :tak::-):-):-)
A jak pielęgniarka ją kuła to obydwoje z Piotrusiem narobili takiego wrzasku, że chyba cała przychodnia ich słyszała, a ja nie wiedziałam które mam utulić. Piotruś tak kocha swoją siostrę, że nie pozwoli jej krzywdy zrobić. :-D Nawet jak wychodziliśmy to krzywo patrzył na pielęgniarkę :-p:-p:-p:-D
No to chyba tyle u nas!

Fajnie ze wpadłaś do nas Zuzia ładnie rosnie a Piotrus bardzo kochany ze sie o siostrzyczke martwi i nie da zrobić krzywdy.
Musiało to fajnie wygladac jak sie krzywo na pielęgniarke patrzył :-)

Witam po spacerku:-)Mlode juz spia bo byly mega marudne:no:zupka sie dogotowuje i musze tylko obrac ziemniaki,mlode robi jakies szlaczki a ja jestem jzu po serniczku popitym cola:-D;-)
Pogoda zrobila sie super i jest naprawde mega cieplo,wiec po obiedzie pojdziemy jeszcze raz:tak::tak::tak:

KERNUS
Mi sie podoba ta czerwona i na brzuszek jest lepsza niz ta czarna:tak::tak::tak:Ale poczekam jeszcze za fotkami od MEDEUSKI:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Suepr ze mala tak ladnie rosnie:tak::tak::tak:

Ja na weselach moich siostr tez mialam czarne kiecki:tak::tak::tak:Na jednej taka dluga do kolan z rozpierdalaczem prawie do dupska tylko ze z boku i ze zlotymi wstawkami na biuscie a u drugiej taka na skos i tez z jakimis dodatkami:tak::tak::tak:
ta dluga jeszcze mam jakby co;-)

Dowikla mój kamil mówi na twoje dziewczynki lala bo widzi je na sówaczku

hehe fajnie,bo One sa jak takie male Lalunie;-):-)
A czasami to jak laleczki czaki hehe

Eeee no teraz zglupialam i to niezle:szok:patrze na kamilka suwaczek i se mysle ze jest prawie w jednym wieku z moimi dziewczynkami tylko miesiac roznicy:szok:
A za chwile patrze no moje suwaczki i widze ze moje maja 2 lata i prawie 11 miesiecy:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Niezle sie zakrecilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe fajnie,bo One sa jak takie male Lalunie;-):-)
A czasami to jak laleczki czaki hehe

Eeee no teraz zglupialam i to niezle:szok:patrze na kamilka suwaczek i se mysle ze jest prawie w jednym wieku z moimi dziewczynkami tylko miesiac roznicy:szok:
A za chwile patrze no moje suwaczki i widze ze moje maja 2 lata i prawie 11 miesiecy:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Niezle sie zakrecilam
ależejsie zakręciła ale sie usmiałam sorki

Dowikla -> świetny opis Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...

wlasnie sobie ustawilam na status gadu gadu :-)

Dowikla -> świetny opis Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...

wlasnie sobie ustawilam na status gadu gadu :-)

Dzieki;-):-)
Ale czyz to nie jest prawda;-):-D:-D:-D:-D

Obralam ziemniory i wkroilam do zupki i jzu slysze jedna moja gadzine:szok:
No i zgaduje ze jest to Klaudia

reklama
My juz po obiadku kalafiorek super sprawa pycha a Laura nadal je.Powiedzialam jej ze bedzie siedziala tak dlugo az zje:-D

Kerna na wesele napewno cos wymyslisz;-)A dzielo bomba wczesniej zapomnialam napisac.Moja na szczecie takich arcydziel nie maluje:-D

Iwcik no ja to luz z bagaznikiem a Ty jak to wezmniesz to ja wiem:tak: DPD:-D:-D

Dowikla to zes sie zakrecila z suwaczkami:-D

Myszunia fajnie ze napiosalas mam nadzieje ze Zuzi szybko koleczki odejda i wtedy bedziesz mial cisze w domku :)

Do góry