reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć wieczorkiem.
Lali jak gwiazda faktycznie wygląda:tak:
Lunka nawet sobie nie wyobrażam ciągłego bólu głowy:no::no::no:jakiś koszmar normalnie.

Ja byłam z małym na spacerku, ledwo sie dowlokłam...Ale cieplutko dziś, super dzionek:tak:
Wczoraj miałam poważną rozmowę z M:sorry: Oczywiście ja zaczęłam bo on to mógłby tak długo ze mną nie gadać. No i oczywiscie poryczałam sie, nerwy ogromne. M wytłumaczył mi jak to u nich jest ja jemu co o tym myśle. Jakos poszła reszta. Tak mnie tłukło, że lekkich skurczy dostałam:zawstydzona/y:
no ale jesteśmy pogodzeni, on znowu obiecał jak mógł ale ja mu też dałąm do zrozumienia, że w jego obietnice nie wierze...no co zrobie...
Ale na pogodzenie się przynajmniej w nocy fajnie było:-p:-p:-p A ja skupić się nie mogłam bo bobas tak mi się wiercił w brzuchu, jak nigdy:szok::szok::szok:ale sobie moment wybrał, aż zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać.....macanie brzucha czy cel:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes:
Kerna dobrze,że się pogodziliście,ale sex w ciąży zagrożonej to bardzo zły pomysł.
O ile zewnętrznie nic dziecku nie grozi,bo wiadomo,że jest w macicy tak wewnętrznie niestety zagrożenie jest spore.
Sperma bowiem rozmiękcza szyjkę.
Tymbardziej,że wcześniej pisałaś,że miałaś lekkie skurcze.
Ja bym trochę bardziej uważała na Twoim miejscu,ale to ja.Zrobisz jak chcesz.:baffled::baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok:
Nawet nie skomentuję...:crazy::crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-(

Ania Lali śliczna piosenkarka :-D:-D:-D:-Di ślicznie wyszłam z tą hulajnogą.
Taka "laleczka z pudełeczka "jak to Kubuś powiedział.
Nie napiszę Ci co powiedział więcej,bo nie wypada kawalera zdradzać.:zawstydzona/y::-):-D:-D:-D

reklama
AS
Czyzby Laura spodobala sie Twojemu synusiowi;-):-)
moze zanosi sie na pierwsza maloletnia milosc BB:-);-)

Zaraz ide kapac moje stwory i niech zmykaja spac

No i drynnelam do kolezanki biedna z bolem glowy wiec my uciekamy na dwor.Choc Lali mi mowi ze jest spiaca:baffled:
A to na poprawe samopoczucia
al superasne zdjecia:tak::tak::tak::tak:
Wróciłam z fundacji i miła niespodzianka,właśnie małż przywióżł klaudię z obozu.
Rodzinka już cała w komplecie.:-D:-D:-D
to już tydzień minął :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra ale mi walnelo:no::no::no:
Cześć wieczorkiem.
Lali jak gwiazda faktycznie wygląda:tak:
Lunka nawet sobie nie wyobrażam ciągłego bólu głowy:no::no::no:jakiś koszmar normalnie.

Ja byłam z małym na spacerku, ledwo sie dowlokłam...Ale cieplutko dziś, super dzionek:tak:
Wczoraj miałam poważną rozmowę z M:sorry: Oczywiście ja zaczęłam bo on to mógłby tak długo ze mną nie gadać. No i oczywiscie poryczałam sie, nerwy ogromne. M wytłumaczył mi jak to u nich jest ja jemu co o tym myśle. Jakos poszła reszta. Tak mnie tłukło, że lekkich skurczy dostałam:zawstydzona/y:
no ale jesteśmy pogodzeni, on znowu obiecał jak mógł ale ja mu też dałąm do zrozumienia, że w jego obietnice nie wierze...no co zrobie...
Ale na pogodzenie się przynajmniej w nocy fajnie było:-p:-p:-p A ja skupić się nie mogłam bo bobas tak mi się wiercił w brzuchu, jak nigdy:szok::szok::szok:ale sobie moment wybrał, aż zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać.....macanie brzucha czy cel:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes:
super ze sie dogadaliscie:tak::tak::tak::tak:
a co do szalenstw to mam nadzieje ze za szalone nie byly bo w twoim stanie:no::no::no::no:;-);-);-);-);-)
wlasnie slyszalam w wiadomosciach
masakra az mi szczena opadlA ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez ofiar:-:)-:)-:)-(

No no czyzyb moja Lalunia miala adoratora, super!!!

Laura juz spi a ja czekam na dwoch facetow ale ze to z rodziny to nie ma sie co chwalic:-D:-DMojego nie ma ciekawe czy wroci na noc do domku:baffled:Czekam na jego telefon

Ehhh lece po pranie

AS
Czyzby Laura spodobala sie Twojemu synusiowi;-):-)
moze zanosi sie na pierwsza maloletnia milosc BB:-);-)

Zaraz ide kapac moje stwory i niech zmykaja spac
:-D:-D:-D no tak jakby coś go do Lali ciągnie :-D:-D:-D:-D

No no czyzyb moja Lalunia miala adoratora, super!!!

Laura juz spi a ja czekam na dwoch facetow ale ze to z rodziny to nie ma sie co chwalic:-D:-DMojego nie ma ciekawe czy wroci na noc do domku:baffled:Czekam na jego telefon

Ehhh lece po pranie
Ania jednym z tekstów Kuby było"
:-D:-D:-D:-DMamcia ładna to ona jest ,żeby jeszcze była miła i lubiła matematykę ---
to mogę się z nią spotkać ":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To ja mówię,ona jest malutka ,
a Kuba: to nic i wzruszył ramionami dodając :
"Przecież pogadać to nie grzech ,no z każdym można i w każdym wieku ".:-D:-D:-D
Wyłam z niego jak od kompa odszedł :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-DMamcia ładna to ona jest ,żeby jeszcze była miła i lubiła matematykę ---
nosz przesłodki ten twoj synek:tak::tak::tak::tak::tak:
az mi sie cielo na serduszku zrobilo;-):tak::tak::tak:

Kochana to przekarz Kubusiowi ze jak bedzie jak mamusia a sie na to zapowiada to bedzie lubila matematyke, mila hmmm pewnie tez bedzie :))
A ze mloda ehhh kto by tam na wiek patrzal z nia sie gada jak ze starym :D:D:D

Pranie rozwieszone.Czekam na Michalakow

Anka Lali śliczniutka- ale ja zawsze takuważałam- śliczne długie włoski juz ma- rewelacja:tak:

Lidka ja się nie odchudzam:-)

Anacnda to zyczę powodzenia- kolezanka października na dukanie jest i juz duuuuuuużo zrzuciła-na podstawie czego ja robisz?

ja mam ebooka całgo o tej diecie jak bys chciała:tak:

As każda dieta odhudzająca jest niezdrowa i w każdej można znaleźć COŚ ale.... coś za coś ;-)

reklama
witam:-)

Moja niunia właśnie usneła.

pogoda jakaś nijaka,raz ciepło i świeci słońce to zaraz pada deszcz i wieje wiatrzysko,nie wiadomo jak o się ubrać.

Oliwka dziś była na zajęciach z rytmiki,wróciła zadowolona,na początku sie wstydziła jak zawsze ale potem sie rozkręciła i robiła to co Pani kazała :tak::tak::tak::tak::tak:

jutro dni otwarte w drugim przedszkolu więc Oliwka idzie z M na 9.00 rano ,niech troche sie pobawi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anka no Lali jak modelka zawsze wychodzi śliczna jest :tak::tak::tak::tak:

As super że z tatą lepiej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i przykro mi zarazem ze z babcią jest tak jak jest :-:)-:)-:)-:)-(

Lidka spóżnione ale szzcere życzenia dla twoich blixniaków,buziaki :-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry