reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no oby!!!
Każdy lekarz tłumaczy inaczej. Jeden, że przez cukrzyce ciążową, drugi, że niewydolność szyjki, inny znowu że tak chciał..Ja w tym czasie przeżywałam ogromny stres, do tego kupiłam sobie stetoskop i mądra uciskałam całymi dnaimi brzuch bo chciałam podsłuchać malucha..teraz sobie myślę, że sama wywołałam poród:sorry::sorry:

no oby!!!
Każdy lekarz tłumaczy inaczej. Jeden, że przez cukrzyce ciążową, drugi, że niewydolność szyjki, inny znowu że tak chciał..Ja w tym czasie przeżywałam ogromny stres, do tego kupiłam sobie stetoskop i mądra uciskałam całymi dnaimi brzuch bo chciałam podsłuchać malucha..teraz sobie myślę, że sama wywołałam poród:sorry::sorry:
dobrze że mały jest zdrowy :tak::tak::tak::tak:
nie martw sie niedługo dzidzia da o sobie na pewno znać:tak::tak::tak::tak:
ja ci to mówię w przyszłym tygodniu poczujesz kopniaki;-);-)
a kiedy masz usg?

a to dopiero 21 kwietnia:confused2: kuuuupa czasu jeszcze.. No ale trzymam Cie za słowo:tak:
mojej kolezance lekarz powiedzial na usg gdzie mniej wiecej jest maluszek i codziennie ma sie polozyc i popukac nad pepkiem i czekac az maly da znak bo tak szybciej wyczuje:tak::tak::tak::tak:
no ale rzeczywiscie kupa czasu do usg to tak jak u mnie ja mam 27 kwietnia, ale moze juz bede znala plec;-);-);-);-);-)
podejrzewam ze to córa, jakos tak
a ty jak czujesz co bedzie;-):eek::eek:

piekne widoczki
Ale fajnie:tak::tak::tak:Ale bym chciala tam teraz byc:-):tak::tak::tak:

ANKA
A co z Waszymi wakajami?Wszystko juz macie zalatwione?
tak mamy juz wszystko:tak:
dla "poprawy" nastroju :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sypi śnieg znów, od ran jak nie snieg to grad a jak nie grad to deszcz ale taki ze oberwanie chmury normalnie:no::no::no:
ups u nas pochmurnie ale sloneczko czasami wychodzi
Jej..czarne wizje czytam i aż brzuch mnie rozbolał. Niestety ja jestem typem bojącym się i wiadomości wolę nie oglądać, żeby mniej wiedzieć.
A u nas deszcz i słońce na zmianę, ja mam lenia a Mima z M coś naprawia.
Byłam i ja w lumpku z ciekawości i kupiłam małemu to i owo za 9zł:tak:
nie ma jak udane zakupki
i mam pytanie ile wazylyscie w ciazy w 17 tyg albo tak kolo polowy:eek::eek::eek:
ja sie cos martwic zaczynam bo nie tyje:no::no::no:
tzn tylko 3 kilo i boje sie co by to za malo nie bylo:no::no::no:
ja to duzo przybieralam wiec nawet Cie nie strasze swoja waga heheh ale 3kg to malo
a to dopiero 21 kwietnia:confused2: kuuuupa czasu jeszcze.. No ale trzymam Cie za słowo:tak:
bedzie dobrze:tak:

My wrocilysmy ze sklepu io wciagnelysmy kisiel cytrynowy
Lali teraz sie bawi ale mysle zeby wyjsc jeszzce na spacerek

wiesz co ja jużsię nie wkręcam w wymyślanie płci bo przy małym kompletnie mi nie wyszło:-D dałabym sobie wtedy wszystkei paznokcie poobcinać że dziewka i co? jak mi lekarz powiedział, że facet to z wrażenia wrzasknęłam na niego a on zdębiał:-D:-D ale oczywiscie cieszyłam się bardzo, a M był zachwycony po prostu:-)
Także teraz po prostu nie mam ojęcia i mam nadzieję, że na tej wizycie siędowiem:tak:

ja to duzo przybieralam wiec nawet Cie nie strasze swoja waga heheh ale 3kg to malo

bedzie dobrze:tak:
ja z czariem tak tyłam na koniec miałam 22 kilo ponad swoja wage "zerową" czyli z przed ciazy
wiesz co ja jużsię nie wkręcam w wymyślanie płci bo przy małym kompletnie mi nie wyszło:-D dałabym sobie wtedy wszystkei paznokcie poobcinać że dziewka i co? jak mi lekarz powiedział, że facet to z wrażenia wrzasknęłam na niego a on zdębiał:-D:-D ale oczywiscie cieszyłam się bardzo, a M był zachwycony po prostu:-)
Także teraz po prostu nie mam ojęcia i mam nadzieję, że na tej wizycie siędowiem:tak:
my tez z m bylismy swiecie przekonani ze bedzie julcia i nawet jak mowilismy do brzucha to caly czas julcia i julcia i co wyskoczyl czarus:sorry::sorry:
moja reakcja u lekarza byla podobna do twojej, on mi ze tu sa jaderka a ja na to w głos jak to:eek::eek::eek:
a on w smiech:tak::tak::-D:-D
mowi poprostu wyrosły sie:-D:-D:-D:-D
i tym rozladowal sytuacje a m byl zszokowany ale po pierwszym szoku zaczal sie cieszyc:-D:-D:-D:-D

reklama
Jeszcze poczujesz nic sie nie martw ja martynke poczułam w 18 tc a kamilka w 17ty

YouTube - List do Boga fajna piosenka
i znów sie poryczałam :-:)-:)-(

zwłaszcza jak zaczęłam słuchac tych piosenek o aborcji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
uspokoic sie teraz nie moge i nie wiem czemu nie moge przestac ich sluchac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a to nasz krajobraz za oknem :sorry::sorry: 12210003..jpg
za jakies 15 minut bedzie juz bialo wstawie wtedy fotke:sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry