reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
1600 :szok::szok::szok:
a ile wczesniej sie urodziły:eek::eek:
moja kolezanka urodzila w 32 tyg i mial 1900 okolo
tez lezal w inkubatorze z tym ze on lezal legnicy a ona musiala po cesarce lezec w kowarach, wiec dziecka przez tydzien nie widziala:-:)-:)-(
One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu
Dowikla a twój juz pojechal

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA
A z tym sniegiem to masakra jakas:szok::szok::szok:

Moja Klaudia usnela na dywanie i kompletnie nic Jej nie rusza:-D:-D:-D
oto Jej fotka i przy okazji Wiki tez chciala:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC11777..jpg
    SDC11777..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC11778..jpg
    SDC11778..jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 35
no to mój tłuścioszek się urodził bo 1650:sorry: ale potem spadł do 1300:zawstydzona/y: i dłuuuuugo nie zaczynał tyć.Lekaże już zaczynali sięobawiać, bo mijał tydzień a on w dół ciągle z wagą:-(No ale dało się to wytrzymać. dowikla choćby i jeden dzień przed inkubatorem to jak dla mnie o jeden dzień za dużo! Ja sterczałam półtora miecha:confused2:
Matko śnieg!!! No nie mogę uwierzyć! U mnie chłodno, ale słoneczko pięknie świeci i aż dziwie sie że już jest 18:eek:

edit:
O jaka fotka!! wiki zobaczyła furę klocków i jej się odechciało....

One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA

jak słodko ;-):tak::tak::tak::tak::tak:

a dlaczego urodzilas tak wczesnie??
byl jakis powod czy poprostu ciaza blizniacza?

no to mój tłuścioszek się urodził bo 1650:sorry: ale potem spadł do 1300:zawstydzona/y: i dłuuuuugo nie zaczynał tyć.Lekaże już zaczynali sięobawiać, bo mijał tydzień a on w dół ciągle z wagą:-(No ale dało się to wytrzymać. dowikla choćby i jeden dzień przed inkubatorem to jak dla mnie o jeden dzień za dużo! Ja sterczałam półtora miecha:confused2:
Matko śnieg!!! No nie mogę uwierzyć! U mnie chłodno, ale słoneczko pięknie świeci i aż dziwie sie że już jest 18:eek:

edit:
O jaka fotka!! wiki zobaczyła furę klocków i jej się odechciało....
18 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o matko mazenie u mnie 3 i to pewnie w nocy na minus pojdzie:cool::cool::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak słodko ;-):tak::tak::tak::tak::tak:

a dlaczego urodzilas tak wczesnie??
byl jakis powod czy poprostu ciaza blizniacza?

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:

W sumie chyba tak bez powodu bo calal ciaze mialam ok(oprocz mega wymiotow)
W 31 tyg zaczela mi sie skracac szyjka i napinac brzuch:no:Ale jak na blziniaki 35 tydz to jest chyba ok,tylko ze urodzily sie male jak na ten tydz ciazy

KERNUS
To Klaudia spi;-)
To dlugo sterczalas przed inkubatorem:szok::szok::szok::szok:
wlasnie slyszalam ze blizniacze to tak kolo 36 tyg trwaja :tak::tak::tak:

tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
No widzisz a tak sie martwiłaś.
Dowikla a kiedy pojechał i na ile??

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA

Śliczna fotka a ta lalka to jakiej firmy

Ja juz tez mam dosc faktow wiec wlaczylam Laurze mini mini A miala ogladac bajke na dobranoc:eek:
Zrobilam buleczke z piekarnika to wcina.Wczesniej jeszcze banana zjadla.
Nie wiedzialam co zrobic i walnelam chili con carne pycha ostre:tak:Juz zjadlam a mojego nie ma to bedzie odgrzewal.dzownilam 2h temu i powinien juz byc wiec jego strata niech odgrzewa:-D

Ciezarowki licza kopniaki i kilogramy:-D:-D

Oj jak cudnie nalesniczek padl:sorry:

reklama
pogoda zwariowała teraz żyje w chmurach dosłownie, ale u nas to bardzo czeste:cool::cool:
nie ma mgiel sa chmury:sorry::sorry:
a ponad chmurami robiło sie juz błekitne niebo ale gdzies zniknelo:sorry::sorry::sorry:
12210006..jpg

Ostatnia edycja:
Do góry