reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochana to nie czytaj co bys sie nie denerwowala :tak::tak::tak:
ja tez z checia bym po lumpkach pochodzila ale niestety mam 13 km :confused2::confused2::confused2:
wiec moge pomazyc:confused2::confused2::confused2:
no Was czytam i odechciewa mi się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja we wszystkim od razu widzę masakre, wojne rzeźnie..jestem "mientka" w tych tematach..
A z tyciem to co ci nie pasi???:eek::eek::eek: chcesz byc tłuściochem:eek::eek::eek: przytyjesz tyle ile będzie trzeba:tak::tak::tak: ja jestem w 18 i przybyło mi już 3 kilo i tym się martwie, że tak dużo:confused2:

reklama
Witam :-):-)
Aż mnie ciarki przeszły jak się dowiedziałam o samolocie i prezydencie. Najpierw to myślałam że to żałoba narodowa z powodu Katynia bo zobaczyłam czarny znaczek TVP1 i dopiero po chwili załapałam o co tak naprawdę chodzi. Mimo że polityki nie lubię i osób rządzących Polską to nigdy nikomu śmierci nie życzyłam :-:)-:)-(
My miałyśmy dzisiaj na rower iść ale zaczęło padać :crazy::crazy::crazy:, teraz Maja śpi a jak wstanie i pogoda będzie możliwa to może jednak uda się na ten rower wyjść

no Was czytam i odechciewa mi się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja we wszystkim od razu widzę masakre, wojne rzeźnie..jestem "mientka" w tych tematach..
A z tyciem to co ci nie pasi???:eek::eek::eek: chcesz byc tłuściochem:eek::eek::eek: przytyjesz tyle ile będzie trzeba:tak::tak::tak: ja jestem w 18 i przybyło mi już 3 kilo i tym się martwie, że tak dużo:confused2:

boje sie ze z malym moze byc cos nie tak bo jak pamietal z czarkiem tylam jak sie patrzy i widzialam po sobie ze jestem w ciazy a teraz brzuch ledwo co mi widac no i "tylko" 3 kilo tez w 18 tyg:tak::tak::tak:
ale jak piszesz ze ty tez to juz sie nie martwie;-);-)

eee no co Ty!! Ja dizsiaj gadałam ze znajomą i ona szukała u mnie brzucha i .....nie znalazła:sorry: Podobno tak na pierwszy rzu oka kompletnie nic nie widać. A dodatkowo Ty przynajmniej czujesz ruchy a ja nic i zaczyna mnie to troszkę zastanawiać czy przez ten stres ostatni cos się nie stało:-(

eee no co Ty!! Ja dizsiaj gadałam ze znajomą i ona szukała u mnie brzucha i .....nie znalazła:sorry: Podobno tak na pierwszy rzu oka kompletnie nic nie widać. A dodatkowo Ty przynajmniej czujesz ruchy a ja nic i zaczyna mnie to troszkę zastanawiać czy przez ten stres ostatni cos się nie stało:-(

wiesz ruchy były ale ostatnio jakies takie jakby niewyczuwalne:eek::eek:
dlatego zaczynam sie bac:-:)-:)-(
czasem cos tam czuje ale nie tak jak czulam wczesniej:no::no:

reklama
Do góry