reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

eloo

wpadlam ale szczerze to mam dola i od rana tylko wrzeszcze na moja Lalunie:-(
Chyba potrzebuje odpczac od wszystkiego.Mialam odpoczac na swieta a tu dupa ehhh do mamay jade w maju to moze odpoczne.Wlasnie ogladalam samoloty i ceny takie w miare

Co do wypadku samolotu i tragedii to nic nie zostalo jak tylko zastanowic sie nad codziennoscia.Zamykasz za soba drzwi i juz mozesz nimi nie wejsc:-(
Pale swiece dla nich chodz to i tak niewiele:-(

mam lenia, ale posprzatlam, moj mnie wkurza:crazy: prosze o urloppppppp!!!!
I Laura nie ma apetytu:crazy:do tego wyje non stop

reklama
Moja Klaudia tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pospala z 5 minut moze i chciala wyjsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec ja taka wkurzona Ja wypuscilam ale Jej powiedzialam ze nie ma wlazic do mnie do pokoju:no:I chyba stoi na korytarzu:no:Juz normalnie sama nie wiem o co Jej chodzi bo wszystko wymusza rykiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie chce spac to wyje,chce spac tez wyje,nie chce kapci zalozyc to ryk,jak chce zalozyc ale nie wie gdzie sa tez wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wlasnie dzwonil moj Ojciec i mowil ze Dominik zostyaje u Nich do jutra,ale nie za bardzo mi sie to podoba bo juz bym chyba lekko wziety:no:Niby wziela Go moja siora a teraz On dzwoni:no:ostatni raz Go dalam na noc do tego domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo juz mnie wszyscy wkurzaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehehe ja nie zakładam najgorszego, ja nic nie powiedziałam, że tak będzie i w cale się nie martwie.... nawet niejest mi smutno z powodu śmierci tych ludzi tak szczerze mówiąc...

możecie mnie zlinczowac...
wiadomo przykre jak ktoś umiera w tak tragiczny sposób... szkoda ich rodzin i wogóle, ale jakoś smutna i zmartwiona z tego powodu nie jestem, bo nie był to DLA MNIE nikt ważny po kim miałoby byc mi smutno....

po prostu zirytowała mnie troche wypowiedź doroty, bo trzeba mieć choć troche PATRIOTYZMU, żeby przejąć sie losem Polski, a nie stwierdzać mnie to nie interesuje, niech rząd się wszystkim zajmie.... i tymbardziej nie powinna mówić, że denerwuje ją jak zwykli szarzy ludzie, którzy są patriotami, interesujący się polityką, rządem i wogóle nie moga wogóle okazać swojego zainteresowania i zmartwienia....

bo tu najpierw pisze, e odechciewa jej się wszystkiego, a potem nagle, że jej to nie interesuje i niech rząd się wszystkim zajmie.
Jesli chodzi o śmierć ludzką to codziennie musiałoby Ci się dorota nic nie chcieć, bo codziennie umiera tyle ludzi w różnych wypadkach, katastrofach, są mordowani dla pieniędzy, umierają z powodu chorób i innych dziwnych powodów....

wogóle w historii nigdy nie było chyba aż takiej tragedii, żeby aż tyle ważnych dla Państwa osób zginęło naraz... i wiadomo, że nie jest to proste dla Panstwa w którym to sie dzieje....

z tą wojną to wiadomo, że to była przesada, ALE musiałam jakoś to podkoloryzować i dodać trochę dramatyzmu;-)

Ostatnia edycja:
:-(jestem wstrząsnieta tragedia w Smoleńsku a najbardziej smiercią Przemysława Gosiewskiego :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( on bardzo duzo zdziałał dla świetokrzyskiego i a najbardziej mi żal jego rodziny zostawił troje dzieci wszystkich żal :-:)-:)-:)-(az nie wei mco napisac czuje zal smutek

Laski,nie myslcie o najgorszym bo to nie ma sensu:no::no::no:Ja rowniez zdaje sobie sprawe z tego ze moze nie byc za ciekawie ale niestety my nie mamy na to zadnego wplywu:no::no::no:
lepeij bym tego nie ujela.Zgadzam sie w 100 %

ANIU o tym samym dzis myslalam.Ze to zycie to strasznie kruche jest:-(.
ANIU poprawy nastroju zycze.

Oliwka niedawno wstala.Wlkasnie daje jej obiadek.
Mnie strasznie zimno az toche ogrzewania sobie wlaczylam:cool:.

ja chyba tez dzisiaj wlacze ogrzewanie bo chyba nie mam za cieplo w domu:no:

MEDEA
Nikt Cie linczowac nie bedzie-przynajmniej nie ja:-pAle to byly osoby rozpoznawalne i znane wsyztskim Polakom,dlatego niektorym z nas jest smutno i czujemy co czujemy:no::no::no:

Ja tez za Kaczynskim nie przepadalam ale jednak cos gdzies tam jakos mnie dusi

No to moje dziewczyny jzu sie bawia w najlepsze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak nic zwariuje z Nimi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MEDEUSKA kazdy ma prawo do swojego zdania a tak naprawde to mialam na mysli mojego G i jego koleszki bo juz do mnie zadzwonil i mowi jak to bedzie itp.Wkurzylam sie i pomyslalam sobie ze jest wiele takich ludzi ze wlasnie zakladaja najgorsze a mnie chodzi tylko o to aby nie zakladac najgorszego.Pewnie ze jakos to odczujemy i mam swoj patryjotyzm.Mnie chodzilo o to glownie aby nie zajladac najgorszego :-).
jUZ SOBIE TO WYJASNILYSMY WIEC SPOKOJ ;-)

Ja cie nie zlinczuje bo ja yez czuje taki niewielki smutek bo uwazam tak jak Ty ze to nie byli dla mnie wazni i bloscy ludzie, szkoda ze tak musieli zginac :-(

Ostatnia edycja:
No i udalo sie Laurze wcisnac zupke pomidorowa Teraz wziela sie za paluszki.Ostatnio zauwazylam ze ona z rana nie je a na noc ma wiekszy apetyt:eek:

Zobaczymy co bedzie do wieczora
Mysle zeby isc z nia na dwor ale nie mam ochoty:confused2:
Trzeba ruszyc cztery litery bo nie poada a kto wie co nas czeka jutro:eek:

Dowikla ja juz bym nie dala, jasny gwint!
Dorota dzieki poprawa sie przyda:tak:
Medeuska wrzuc na luz.Rozumie twoja wypowiedz;-) Buziaki :*Ty moja Patriotko Kochana:-)nie ma sie co oburzac;-)

eloo

wpadlam ale szczerze to mam dola i od rana tylko wrzeszcze na moja Lalunie:-(
Chyba potrzebuje odpczac od wszystkiego.Mialam odpoczac na swieta a tu dupa ehhh do mamay jade w maju to moze odpoczne.Wlasnie ogladalam samoloty i ceny takie w miare

Co do wypadku samolotu i tragedii to nic nie zostalo jak tylko zastanowic sie nad codziennoscia.Zamykasz za soba drzwi i juz mozesz nimi nie wejsc:-(
Pale swiece dla nich chodz to i tak niewiele:-(

mam lenia, ale posprzatlam, moj mnie wkurza:crazy: prosze o urloppppppp!!!!
I Laura nie ma apetytu:crazy:do tego wyje non stop
cierpliwości kochaniutka;-)
a jeśli o mnie chodzi to proszę bardzo urlop masz jak w banku;-);-);-)
nawet na miesiac jak chcesz;-);-)
hehehe ja nie zakładam najgorszego, ja nic nie powiedziałam, że tak będzie i w cale się nie martwie.... nawet niejest mi smutno z powodu śmierci tych ludzi tak szczerze mówiąc...

możecie mnie zlinczowac...
wiadomo przykre jak ktoś umiera w tak tragiczny sposób... szkoda ich rodzin i wogóle, ale jakoś smutna i zmartwiona z tego powodu nie jestem, bo nie był to DLA MNIE nikt ważny po kim miałoby byc mi smutno....

po prostu zirytowała mnie troche wypowiedź doroty, bo trzeba mieć choć troche PATRIOTYZMU, żeby przejąć sie losem Polski, a nie stwierdzać mnie to nie interesuje, niech rząd się wszystkim zajmie.... i tymbardziej nie powinna mówić, że denerwuje ją jak zwykli szarzy ludzie, którzy są patriotami, interesujący się polityką, rządem i wogóle nie moga wogóle okazać swojego zainteresowania i zmartwienia....

bo tu najpierw pisze, e odechciewa jej się wszystkiego, a potem nagle, że jej to nie interesuje i niech rząd się wszystkim zajmie.
Jesli chodzi o śmierć ludzką to codziennie musiałoby Ci się dorota nic nie chcieć, bo codziennie umiera tyle ludzi w różnych wypadkach, katastrofach, są mordowani dla pieniędzy, umierają z powodu chorób i innych dziwnych powodów....

wogóle w historii nigdy nie było chyba aż takiej tragedii, żeby aż tyle ważnych dla Państwa osób zginęło naraz... i wiadomo, że nie jest to proste dla Panstwa w którym to sie dzieje....

z tą wojną to wiadomo, że to była przesada, ALE musiałam jakoś to podkoloryzować i dodać trochę dramatyzmu;-)
co do patriotyzmu to sorki meduska ale ja mam chyba inne pojecie dla mnie patriotyzm to ludzie duch narodu, to oni najbardziej powinni nas interesowac:tak::tak::tak:
poniewaz miedzy ludzmi zyjemy i z nimi obcujemy:tak::tak:
a jeżeli chodzi o wypowiedź doroty to chyba źle ją zrozumiałaś:-:)-(
ale to tylko moje zdanie

Laski,nie myslcie o najgorszym bo to nie ma sensu:no::no::no:Ja rowniez zdaje sobie sprawe z tego ze moze nie byc za ciekawie ale niestety my nie mamy na to zadnego wplywu:no::no::no:
własnie o to mi chodziło:tak::tak::tak:

reklama
Do góry