reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O widzisz malinka tak to własie jest , a ja bym takie osoby wybiła normalnie bo co dziecko jest winne z rodzice sie rozstaja ahhhhh szkoda gadac takim ludziom chybanic nie pomoze..........

No to super a tez kawke pije i nawet mój maksiu sie dołaczył z kaa inką heheheh

No mnie tez sie pytała czy ja jescze zyje i funkcjonuje jakosc bo kiedys to tez miałam 80/40 heheh

Ja te musze ie zlitowac nad łazienka i pranie pewnie właczyc ehhhhhhhhhhh

reklama
ja potem chyba dzieciaki wyciągnę na mały spacer choć na godzinkę do biedrony zajdziemy po chusteczki mokre dla Antka za oknem słonko trzeba korzystać bo święta u nas zapowiadają zimne i mokre :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
i mi przypomniałaś o praniu......
ja muszę jutro część świątecznych rzeczy zrobić w tym wieczorem koszyk na święconkę bo ja w sobotę od 6.30 do 16.30 w pracy a moi kochani pójdą święcić jajka:-D no i jak wrócę to tylko co nieco robię bo pewnie będe zmęczona więc jutro czas ieczenia mięcha robienia pisanek w sobote tylko sałatka cicho jaja faszerowane i udka doprawię :tak:

Witam. U mnie słoneczko ale jakiś wiatr wieje ale i tak potem jak Kubek wstanie to na miasto idę z mamą. Mam nadzieję że już wypłata będzie bo rano nie było, a Kuba w butach zimowych chodzi :sorry2: widać że święta się zbliżają bo tak malutko napisane i szybko spać idziecie :-D ja zaraz się wezmę za sprzątanie korytarza bo okno trza umyć i pozamiatać w końcu bo bym mogła na schodach babki z piasku robić :-) z Kubkiem u kontroli byłam, wszystko ok więc mam nadzieję że ten katar mu minie w końcu bo już mam dosyć co chwilę coś :dry: no to tyle ode mnie idę pranie wieszać i na korytarz. Słoneczka życzę dziewuszki :tak::-D a tu do śmiechu

W szkole:
Kolega mówi do Jasia:
-Wiesz znam fajny sposób na zarabianie pieniędzy
-A Jasiu: Jaki?
-Mów każdemu "Znam całą prawdę"
Więc Jasiu idzie do domu i przychodzi do taty i mówi.
-Znam całą prawdę
Dostał od taty 50zł
Idzie do mamy
-Znam całą prawdę
Mama lekko zaczerwieniona daje mu 50zł
A Jasiu myśli:
-Teraz wypróbuję to na kimś z poza rodziny
Idzie patrzy listonosz A Jasiu na to znam całą prawdę. Listonosz uśmiecha się i mówi:
-To chodź do mnie synku!
:-D:-D

Moje dziewczynki spia,Dominik u siebie a ja siedze z kawka i ciasteczkami lu go:tak::tak::tak:Bylam juz z mlodymi na spacerku,wysprztałam cala chate odkurzaczem i wypucowalam prawie cala kuchnie:tak::tak::tak:
Tak patrze na moje okna i nie wiem czy je umyje przed swietami:no::no::no:Nie sa az tak brudne a poza tym to mi sie nei chce:no::no::no:Jutro na caly dzien wybywam ,w sobote w sumie tez:-p

Cześć kobitki, ja przelotem, pogoda piekna, troszke na dworku, troszke w domu sprzatanka, a do tego jeszcze miałam dzisaj gina :/ A i net mi cosik szwankuje :(

Pozdrowionka, poczytam was później :)

witam :-) jestem tak zalatana ze nawet nie ma czasu na BB :-( w pracy urwanie głowy w domu dzieci daja popalic dobrze ze swiat nie spedzmy w domu :tak:także zajrze po świętach :tak:
Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!
życzy Joanna z rodzinką :-)

ja obiadek postawiłam niech sie gotuje a ziemniaki tylko obralam i poczekaja do 15 bo ja obiad robie na 16 niestety bo mój maz tak wstaje wiec wole zeby jadł swiżo ugotowane niz odgrzewane , amy wczesniej to cokolwiek prztracimy zeby do 16 głodnym nie chodzic

Własnie wcinam babke i strucle truskawkowa napremian bo i to i to mi smakuje heeeeeeeeeee

U mnie troche zimno słonca nie widac trzeba isc zapalic w centralnym bo zamarzne zaraz hheeeeeeee drzewa jeszcze z zimy tyle zostło ze moge palic :)

hehe gotowce tez sa dobre ja czesto bym korzystała z nich tylko ze mój M jak nie ma na obiad ziemniaków to sobie nie poje , zje oczywisce ale za pół godziny woła ze głodny:-D:-D

laski widac swieta ida i coraz mniej was tu zaglada :tak:wiec ja juz teraz skorzystam i złoze wam zyczenia:tak::tak: jak najlepsze na te swieta Wielkanocne:-), żebyście spedziły je w gronie rodzinnym szczesliwie i razem sie cieszyli, obfitych prezentów od pana zajączka:-) no i mokrego dyngusa zebyscie chociaz raz wylądowaly w wannie oczywiscie w ciuchach:-D:-D:-D:-Dbo inaczej to nie frajda w ten dzień:-D:-D:-D

No i wróćcie po swietach na BB:tak::tak::tak::tak:

Wesołego Alleluja:-):-):-):-):-):-)

Ja pewnie pierwszy dzien w domu spedzimy z tesciami , a w drugi moze wybierzemy sie na obiad do moich rodziców , wkońcu to nie jest az tak daleko bo tylko 80km:-):-):-)

reklama
Bylam godzine na dworze z Oliwka.Obskoczylam biedronke :-).
Jak wrocilysmy to odrazu uspalam mala Ja nic nie robie odpoczywam.Pojadlam troche.Jak Oli wstanie to dam jej zupke.Obiadek na szczescie mam od wczoraj :-).Poznie umyje tylko okno u mamy.Planuje poprasowac i z Oliwka jajka pomalowac :-).

MALINKA ty jak juz cos powiesz to zawsze w samo setno :-).Ja wczesniej chcilam aby te dni co G przychodzi to nie byly stale dni bo wiadomo ze zawsze cos moze wyskoczyc .Ale wczoraj tez doszlam do wniosku twoj post mnie utwierdzil w tym ze warto ustalic np te 3 dni stale w tygodniu na wizyty G u Oliwki.

Mysle aby to byla sroda i niedziela a ten 3 dzien to sama nie wiem jaki.Pogadam z nim w niedziele i tych stalych dniach i godzinach bo to i dla mnie bedzie psychicznie lepiej jak bede wiedziala w jakie dni G ma przyjsc .A nie tak jak teraz jestem jestem taka rozdarta.
O kasie mamy juz uzgodnione mam nadzieje ze G nie bedzie robil problemow.

IWCIK ja G ie bronie kontaktow z Oliwka tylko on jakby mogl to przychodzil by codziennie a to moim zdaniem jak narazie na mnie nie dziala dobrze.Jak on tak wiecznie przychodzi to ja nie mam nawet kiedy pomyslec i to jest bezsensu bo skoro nie jestesmy razem to ja musze od niego odpoczac troche.
Jak Oliwka bedzie zdrowa i bedzie cieplo to G bedzie ja zabieral na dwor :-).

MALINKA ne rozumiem podejscia tez ex twojgo pietruszki :-(.Dobrze ze walczycie aby Pitruszka widywal corke :-).POWODZENIA.

Do góry