reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

musze sie Wam pochwalić .to dzieło Oliwki,sama naklejała wszystko i to jej pisanka,ja tylko pomogłam nakleić jej ten złoty pasek wzdłóż pisanki a resztę to ona sama :tak::tak::tak::tak:

jestem z niej dumna.

pisanke zawiozła babci :-):-):-):-):-)
śliczne pisaneczki :tak::tak::tak:

ja tylko na chwilunie m juz w domku, kuchnia tez wysprzatana utro jeszcze przedpokoj i lazienka:tak::tak::tak::tak:
no i jak czas jeszcze pozwoli to za piwnice sie wezmę;-);-);-)
m mi pranie powiesił, jeszcze miśki mi zostały do powieszenia, ale to juz w domku na suszarce;-);-)

reklama
No Lunka ale zaszalalas w nocy :-):-):-)
Witam :-)

Lunka nocki zadroszcze :-p mój musiał zostać w pracy :baffled:

A Niki w nocy przezywała poprzedni dzień :dry: Za to Helenka spała dobrze :-)

Mój maksiu tez w nocy wrzeszczał z płaczem nie wiem czemu , co mu sie stało , cos gadal alestrasznie nie wyraznie:no::no:

Witajcie .Nocki coraz lepsze ale jeszcze nie takie jakie byly wczesniej .
Wczoraj zas dostalam wieczorem lekkiego dolk wiec nie zagladalam :-(.Przyczyna G glownie to mialam wielka zlosc i n siebie tez ze naiwna jestem i glupia :-(.No nic przespalam sie i jest lepiej.Na szczescie nie musze go wiecznie ogladac,choc dzis m byc u Oliwki ale ja wtedy ide do tej skoly dla rodzicow :-).

Szkoda ze nie umie zchowac sie jak normalny człowiek , po co wam sa te nerwy, nie mozna jakos po ludzku:-:)-:)-(

mnie :-D:-D:-D

Witam kochane.
Wczorajszy dzień nie do końca przeczytany ,bo mnie migrena zmogła.
A jak migrena to oczywiście z nudnościami i wymiotami
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
D wrócił z pracy 3.40 rano przed 9 pojechał znowu :szok::szok::szok:

Wczoraj byłam u lekarza z tatą.
Lekarz potwierdził diagnozę ogólną na podstawie badań nie wyników:no:.
Ich wyników wcale nie czytał.:no::szok::szok:

Sama chemioterapia i brak diety to jeszcze góra 6 miesięcy życia ,ale w pełnym komforcie

Przy diecie :
Niestety szanse są znikome,ale jednak są.:tak::-):-)

Radykalna dieta(dążenie do 3 posiłków gotowanych),zmiana stylu życia ,podporządkowanie prawom natury i daje lekarz jakieś małe szanse na dłuższe życie.
Powiedział,że do odtrucia taty potrzeba 7 lat leczenia.:szok::szok::szok::szok:
On nie namawia,nie przekonuje,jedynie tłumaczy co z czego wynika i jak co się ma do czego.:szok::szok::szok:
Powiedział tacie tak
To nie być -albo nie być
To ZYĆ -ALBO NIE ŻYĆ
Wybór należy do pana.

Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.:tak:
To dieta TMC

Zdrówka oby ciebie nic nie wzieło no i super ze tata bedzie przestrzegal diety:tak::tak::tak:

Witam Was Kochane. Kuba dopiero zasnął a ja się zaraz za obiad muszę wziąć. Nie dawno wróciłam ze sklepu, nudziło mi się więc skoczyłam z mamą po kauflandzie pochodzić :-p dzisiaj na obiad pyzy ziemniaczane z sosem z pomidorów papryki i kukurydzy. Ja już sobie ugotowałam pyzy bo głodna jestem :tak: a że jeszcze przed @ więc chyba będę nadrabiać zaległości w jedzeniu :sorry2: szkoda tylko że nie będzie tego po mnie widać :-( pogoda się zrobiła beee, pochmurno i wieje ale potem mają być przejaśnienie więc się wybieram na mieszkanie bo muszę wszystko dokładnie zmierzyć na rolety i dywany :tak: jutro mama ma już wolne więc zacznie się dopiero ganianie na święta :dry: a tak się nie chce jak nie wiem co :sorry2: także dziewuszki ja lecę. Nie wiem czy zajrzę do świąt więc wolę od razu życzyć Wam wesołych słonecznych mokrych świąt :-D jak dam radę to jeszcze dzisiaj wieczorem zajrzę papa :-)

No to zycze wzajemnie skoro mozesz sie nie pokazać , wesolych i rodzinnych swiat no i mokrego dyngusa iech ktos cie wrzuci chociaz do wanny:-):-)

:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam

Ładna , a gdzie usmiech:confused::confused:

hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy

Witamy nowa mamusie:-)

no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

śliczne chlopaki , no a kebaba to spal w nocy z mezem , poszalec troche wystarczy :-):-):-)

ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik

No ta ledwo wpadla do Polski a juz na zakupy poleciała a kto łaskawie zadzwoni i poinformuje mnie ze jestes , no i mamusce juz tez powiedziałam ze dojechałaś mialaś sms wysłac jak bedziesz na miejscu ty choleroooooooooooooooooooo:-D:-D:-D:-D

hej, podpisuję listę jak kazała Malinka:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem zajrzałam tutaj i nawet nasmarowałam mega posta i sie wnerwiłam bo mnie wywaliło i po moim poście wszelki ślad zaginął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym Misia miała wysoką gorączkę, która nie chciała spaść przez dłuższy czas po podaniu leku, 39,2:szok: już zaczynałam sie bać, ale na szczęscie spadła, robiliśmy jej chłodne okłady, a dzisiaj pojechałam z nia do przychodni i okazało się, ze ma zapalenie migdałków i dostała antybiotyk:-:)-:)-(chociaż i tak powinnam być zadowolona bo choruje dopiero drugi raz w tym roku a antybiotyk bierze po raz pierwszy, to już spory postęp jak na jej mozliwości:tak::tak::tak:

no to zdrówka zycze:tak::tak:

lidka super Twoje dzieciaczki!!!!
a wogóle uwielbiam bliźniakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:blink::blink::blink::blink::blink:
zawsze mi sie marzyły bliźniaki- a najbardziej chłopiec i dziewczynka:tak:

No to bier chłopa i niech robi za dwóch.....moze wyjda blizniaki:-D:-D:-D

witam moje kochane :happy2:
dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
po obiedzie jak ogarnę burdello to poczytam co u was :tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:

nooooooooooo ales nazbierała :-):-):-):-):-)

dziopy wiadomość z ostatniej chwili:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sama aż parsknęłam pierogiem w moinitor:-D:-D:-D:-D:-D
dostałam maila, ja napisałam tak jak lunka radziła:tak::tak::tak:
normalna odpowiedz na mail, a on :
Jestem Kamil i mam 26 lat :)
Chciałbym kupić noszone przez Ciebie buty
Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
Tak więc mogę nieźle przepłacić za Twoje noszone buciki :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
tak czy inaczej moja propozycja jest w 100% szczera i prawdziwa
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :

nie nooooooooo rozwalił mnie ten meil , dziewczyno faktycznie napalony jak cholera :-D:-D:-D:-D

Natalineczka,wiesz..nawet nie chce sobie wyobrażać co on z tymi butami będzie robił i co do nich wkładał bo pewnie nie stopy:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D ale jaja!!:-D:-D:-D
Agunia odliczasz płodne???hmmmm:cool2::cool2:
Weronika super kieca!
A m y byliśmy ogladać koniki i wielbłąda bo przyjechało zoo czy cyrk..nie wiem..Michał muczał jak krówka do tych koni i był zachwycony:-) A miałam polewke bo wszsytkie dzieci zainteresowały się wielkim penisem ogiera:-D:-D:-D:-D no i każdy po kolei tlumaczył co to i po co:-D:-D:-D

Chcialabym usłyszec te dzieci jak tłumczą:-D:-D:-D:-D

musze sie Wam pochwalić .to dzieło Oliwki,sama naklejała wszystko i to jej pisanka,ja tylko pomogłam nakleić jej ten złoty pasek wzdłóż pisanki a resztę to ona sama :tak::tak::tak::tak:

jestem z niej dumna.

śliczne , brawo zdolna dziwczynka:tak::tak::tak::tak:mój maksiu zamiast pisanki zrobił z jajka koguta:-D:-D:-D:-D

No i nadrobiłaM ZESZŁO MI TROCHE ...........sorki za capsa:-)

Witam :-)

Lunka nocki zadroszcze :-p mój musiał zostać w pracy :baffled:

A Niki w nocy przezywała poprzedni dzień :dry: Za to Helenka spała dobrze :-)

widze ze jednak slabo wczoraj czarowalam:baffled::-p
ale moja tez przyzwala wczorajszy dzien i budzila sie 2rayz w nocy z placzem

K
MH I BUBKA zazdroszcze sotkania.I cos czuje ze obgadane zostalysmy wszystkie od gory do dolu hihihi:-D:-D.

i tu sie mylisz:-D:-D:-D:-D

.

Dziś ostatni dzień rekolekcji u nas ,dzieciaki poszły na galowo,wracaja o 12.30 i zaczyna sie calutki tydzień w domu ,oszaleje:-D

mnie juz moje dzis doprowadzaly do szlau a co bedzie przez caly tydzien?'jak ich nie utluke to bedzie dobrze a jestem po @:baffled::baffled::baffled:

W
Natalineczka ja ze swoim zrytym beretem to facetowi bym odpisała w tym samym tonie..że kurz i piasek z podeszwy butów zmyty ale zapach przepięknej kobiecej stópki pozostał specjalnie dla niego ..i że jak wylicytuje za 80 zł to gratiś dołożysz mu parę skarpetek :-D:-D:-Dno ja juz tak mam:-p
:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj byłam u lekarza z tatą.
Lekarz potwierdził diagnozę ogólną na podstawie badań nie wyników:no:.
Ich wyników wcale nie czytał.:no::szok::szok:

Sama chemioterapia i brak diety to jeszcze góra 6 miesięcy życia ,ale w pełnym komforcie

2 godziny potem zadzwonił i pytał jak tata to przyjał.
Tata chce walczyć i przechodzi na diete.
Bardzo się ciesze.
Powiedział tylko,że liczy na moją pomoc.
Zaraz mu zupkę wstawiam i za 2 godzinki zaniosę to sobie poje.
Uciekam tatuńkowi zupkę gotować.:tak::tak::-):-):-)

Jak która zainteresowana dietą antyrakową ogólną to słuze pomocą.:tak:
To dieta TMC
dobrze ze chce walczyc
trzymam kciuki

As skąd ty siłę na to wszystko bierzesz ,ja doszłam do wniosku ,ze jesteś robotem ,albo przybyszem z obcej planety:-p:-D A tak serio to podziwiam:tak:
k:
zdecydowanie jakis obcy a raczej obca:-p:-p:-p:-p:-D

hej dziewcyny przed chwilą wr~óciłam od dentysty- bylam na ściąganiu kamienia- troche bolało:eek:
ale od zniesienia:rofl:
taki urok nadwrażliwych zębów:eek:
:

w ogole to podobno niezbyt mily zabieg

n

No to już mnei nie ma, grzech w taką pogode w domu dupki kisić.

oj grzech
moje laski tez do wieczora na dworzu byluyi ja z nimi co chwila
w taka pogode to tylko na dworze

:-)Witajcie wpadłam wam tylko pokazac jaką sukienke sobie dzisiaj zafundowałam

jak po ogien:baffled:
a co u ciebie?

hej 1jestem mam 20mies Nikoli siedze z nia w domku i dostaje jobla,szukam pracy ale bez skutecznie znajomi sie rozkruszyli wiec nie mam do nikogo otworzyc dzioba maz ciagle w pracy
witamy

no to mialyscie swietny dzien
gratki dla malej ze taka odwazna
i czekam dalej na zdjecia :-)

jakie fotki?
sa na aparcaie MH:-D

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
piekne chlopaki

ellooo

Klikam do was z Polski
Dojechalismy szczesliwie.laura byla bardzo grzeczna.W sumie jechalismy 8h Czas szybko zlecial bo sie drzemnelam w autku :)
Dzis juz bylam na zakupach i pierwsze zlotoqwki wydalam na bielizne hehheh
Szukalam dla lali butow ale nic nie znalazlam z bartka byly buty ale nie w tym rozmiarze wiec za5raz szukam sklepu w Koninie i tam dzownie zapytac czy maja takie co chce

Swinka zabita golabki dochodza wiec zaraz obiadek gotowy.Chlopy przy swini a ja w kuchni.Laura z kuzynem gra w pilke wiec mam luzik

dobrze ze dojechaliscie szczelisiwe

poza tym Misia miała wysoką gorączkę, która nie chciała spaść przez dłuższy czas po podaniu leku, 39,2:szok: już zaczynałam sie bać, ale na szczęscie spadła, robiliśmy jej chłodne okłady, a dzisiaj pojechałam z nia do przychodni i okazało się, ze ma zapalenie migdałków i dostała antybiotyk:-:)-:)-(chociaż i tak powinnam być zadowolona bo choruje dopiero drugi raz w tym roku a antybiotyk bierze po raz pierwszy, to już spory postęp jak na jej mozliwości:tak::tak::tak::tak:
:
zdrowka dla malje
jak widac przprowadzka do niezagrzybionego domu wyszla jej tylko na zdrowie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziadki juz pojechali dzieci podniosły jeden wielki płacz :-:)-:)-:)-:)-(mi też łezka się zakręciła :-:)-:)-(tak jkoś krótko byli :-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzieci bogate w zajączka :tak:my też :tak::tak::tak:normalnie jestem w szoku bo się nie spodziewałam :szok:tak więc dzieci dostały słodyczy:szok:Adam auta pistolet na wodę Julka na urodziny rodzine barbi gdzie mama jest z brzuchem :szok: bluzeczkę i gumki do włosów Antek auto karetke motor butelkę nuka kubek plastikowy z uchem i pakę pampersów ja komplet ślicznych garów :szok:samam sobie wybrałam :tak: mase ozdób wielkanocnych i koszyk na święconkę i całe wyposażenie tzn mini szynke kiełbaskę mini solinczkę i pieprzniczkę i 20 jajek wiejskich i z 3 kg kiełbach swojskiej jak nic w święta nie umrzemy z głodu :-D:-D:-D:-Dtak mnie tym zaskoczyli ze w szoku jestem a Antek jeszcze dostał taczkę :tak::tak::tak::tak:
a tylko tak mi w oko wpadło Agunia dobrze że liste podpisałaś :-D:-D:-Di powiedz mi kochana wy plaujecie rodzeńtwo dla Misi bo taki tam nowy suwaczek mi się w oko rzucił :cool2::cool2::cool2:
]
fajnie
zeby mnie ktos tak obdarowal:baffled:

A u nas ciemno się zrobiło i zaczęło lać i to jak porządnie, ale to dobrze powietrze się oczyści no i listeczki pójdą do przodu bo już mi się marzy trawka i zielono wokół :tak::tak::tak:

u mnie juz polowa zielonej trwaki jest:tak::tak::tak::tak:
mialam dzis siac rzodkiewke ale jak zapowiadali deszcz to zrezygnowala zeby mi nie wyplukalo

a i co najlepsze, u nas pogoda do kitu,
zaczął padać śnieg :szok::szok::szok::szok::szok:
jakies 2 godz temu czasem sam czasem z deszczem:tak::tak::tak:
brrrrrrr az mi sie zima przypomniala:dry::dry::dry::dry:

snieg????????????????????????????
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Moja propozycja cenowa może wahać się pomiędzy ceną aktualną na allegro, a ceną jaką zapłaciłaś za nie w sklepie :)
czemu tak?
no cóż
kocham być wykorzystywany przez piękne kobiety, wydawać pieniążki na ich korzyści, dla zadowolenia, taki mam dar :) lub przekleństwo
Zależy mi żeby buciki miały ślady noszenia, używania ich przez piękną damską stópkę, np przytartą i pobrudzoną podeszwę, zdarte obcasy, ślady piasku na podeszwie itp...
Po tym jak je już kupię możesz je ubrać jeszcze 2-3 razy np w drodze po zakupy, aby były na nich świeżutkie ślady zabrudzenia, noszenia, używania :) Wtedy, zdjąć, zapakować, wysłać? :) Bez jakiegokolwiek czyszczenia czy mycia :) po prostu po przyjściu zdjąć i zapakować.
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź i stanowisko co myślisz o tym, co sądzisz w tej kwestii :)

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć:no::no::no::no:
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gosc neizly
wyslij mu fotke Twoich stop w bucikach:-D:-D:-D:-D
a Twoj adres ma z allegro:dry:

no i po odchudzaniu!!!:no:
mialam taka cholerna ochote na kebaba ze zadzwoniłam do M że jak z pracy bedzie wracał to niech mi kupi.:-p
no i kupil, i własnie skaczylam go jesc.normalnie sie nie rusze tak sie ojadlam.:szok::szok:
a teraz mam cholerne wyrzuty sumienia.:-(

a to moje blizniaki!!!

alanek i mikołaj!!!!

Zobacz załącznik 231421
ale slicznoty jedne :tak::-D
hej, podpisuję listę jak kazała Malinka:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorem zajrzałam tutaj i nawet nasmarowałam mega posta i sie wnerwiłam bo mnie wywaliło i po moim poście wszelki ślad zaginął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym Misia miała wysoką gorączkę, która nie chciała spaść przez dłuższy czas po podaniu leku, 39,2:szok: już zaczynałam sie bać, ale na szczęscie spadła, robiliśmy jej chłodne okłady, a dzisiaj pojechałam z nia do przychodni i okazało się, ze ma zapalenie migdałków i dostała antybiotyk:-:)-:)-(chociaż i tak powinnam być zadowolona bo choruje dopiero drugi raz w tym roku a antybiotyk bierze po raz pierwszy, to już spory postęp jak na jej mozliwości:tak::tak::tak::tak:

Lunka haleczka i pończoszki:-):-)oj to musiałaś mega sexi wyglądać, ze nawet zmęczony małż się pochełpił:tak::tak::tak:

Lidka Twoje skarby są słodziutkie, ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, jeden poród, jedne rozstęy:-D:-D:-Dale nic z tego, mój m jest z bliźniaków więc raczej marne szanse były bo podobno w co drugim pokoleniu sięzdarza ciąża bliźniacza

Wiki sukienka fajna ale Ty juz nie:no::no:a wiesz dlaczego? bo się znowu nie uśmiechasz!!!!!! nie cieszysz się z zakupu?:baffled: uśmiechnij sie dziewczyno a wtedy napiszę, ze ładnie Ci w tej sukience:tak::tak::tak:

As widzę wreszcie jakieś lepsze wieści, dobrze, ze tata podjął walkę, jeszcze nic nie jest przesądzone, mówi się, ze dopóki nie stanie sie na mecie wszystko moze się wydarzyć:tak::tak::tak:życzę Ci siły

Dowikla moze to jakieś zatrucie pokarmowe, albo ta cola Ci zaszkodziła (chyba dobrze przeczytałam, ze wszystko ostatnio nią popijałaś)

trzeba jakieś pranie włączyc ale nie chce mi sie nawet iść po schodach, całe jedno piętro w górę:-D:-D:-D:-Dale jestem leniwa:szok:
zdrowka dla Misi :tak:
no to obdarowani wszyscy - super!
kochana ja wczoraj nie spałM DO WPÓŁ DO TRZECIEJ (sorki za caps)
przynajmniej sobie kompa posprzatałam, posegregowałam filmy itd:tak::tak::tak:

super sukienka na super lasce;-):tak::tak:
mi tez sie taka marzy ale moj nie lubi takich sukienek z wysokim stanem:no::no::no:

witaj kochana, napisz więcej o sobie;-):tak::tak::tak:
u nas na nude nie mozna narzekac, nawet o wpol do trzeciej w nocy;-):-D:-D:-D

jakie słodkości, moje marzenie to bliźniaki :tak::tak::tak::tak:
a co do kebabu to dobrze ze masz wyrzuty sumienia:-p
bo kusisz ciezarną, z checia bym zadzwonila do m zeby mi cos takiego przywiozl, ale pewnie nie beda sie nigdzie zatrzymywac:-:)-:)-(

moj teść jest z bliźniaków tak więc my mamy duże prawdopodobieństwo;-);-)
ale pewnie nam sie nie trafi tylko szwagrowi znajac nasze szczescie:tak::tak::tak:

witam sie popoludniowo
ja czekam na m ma byc kolo 19 ;-);-)
wlasnie zjadlam sobie pierogow, ale jakich nie wiem:no::no::no::no:
to chyba mialy byc ruskie ale jakies takie nijakie i z marchewka w srodku:confused::confused:
czarka pokoj obrobiony na cacy, nasz prawie tez, dywan wyprany teraz ide z pielgrzymka na kuchnie;-);-);-)

a i co najlepsze, u nas pogoda do kitu,
zaczął padać śnieg :szok::szok::szok::szok::szok:
jakies 2 godz temu czasem sam czasem z deszczem:tak::tak::tak:
brrrrrrr az mi sie zima przypomniala:dry::dry::dry::dry:
no to sie zapowiada nocka jak m przyjedzie :-D:-D:-D:-D
czemu tak?
no cóż

P.S. Mogę dostać foto właścicielki butów? Najlepiej gdy ma je ubrane, wtedy cena może automatycznie wzrosnąć o 10%-20% na korzyść tej pięknej kobiety :)

oczywiscie nie ma mowy o wysyłaniu jakichkolwiek zdjęć:no::no::no::no:
ani podawaniu żadnego kontaktu,
alem sie usmiała, ciągnąc to dalej czy nie:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no koles ze az smiac sie chce :-D:-D
a ciagnij to dalej..
a jak chce to poslij mu zdjecie tylko nogi z butem ...:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka,wiesz..nawet nie chce sobie wyobrażać co on z tymi butami będzie robił i co do nich wkładał bo pewnie nie stopy:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D ale jaja!!:-D:-D:-D
Agunia odliczasz płodne???hmmmm:cool2::cool2:
Weronika super kieca!
A m y byliśmy ogladać koniki i wielbłąda bo przyjechało zoo czy cyrk..nie wiem..Michał muczał jak krówka do tych koni i był zachwycony:-) A miałam polewke bo wszsytkie dzieci zainteresowały się wielkim penisem ogiera:-D:-D:-D:-D no i każdy po kolei tlumaczył co to i po co:-D:-D:-D
no to zagadka pewnie rozwiazana :cool2::-D:-D:-D

jestem z niej dumna.

no super - cieszylabym sie jakbym taka pisanek dostala :tak:
i znowu gorączka:-:)-:)-(39 stC, dałam juz nurofen i robię okłady na czółko, mam nadzieję, ze to coś pomoże:baffled:
oj biedactwo :-(

a ja witam wieczorowo

znajoma poszla niedawno m jednak poszedl do znajomego a teraz spi...
dzieci tez juz dawno spia...
a ja ide sie kapac i tez spac :tak::tak::tak:

dobrej nocki:blink::blink::blink::blink:

iwcik teraz to podziękuje:-D zresztą nie wyobrażam sobie zajmowac sie 2 takich szkrabów:eek::rofl:

anabuba zalezy ile sie tego ma:-D i jak sie ma wrazliwezeby i dziąsła.... ja mam akurat nadwrażliwe wogóle..... każde cieple i zimne czuje:eek:

EDIT: a co to? prawie 8 a nikogo nie ma?

Witam w czwartek .Oliwka jeszcze spi wiec pisze co u mnie.
Wczoraj wieczorem zas mialam dolka i poplakalam sobie do poduszki :-(.

G przyszedl wczoraj do Oliwki i ja poszlam do tej szkoly dla rodzicow .Dzwonie do G o 19.30 i mowie ze to potrwa tak do 20.30 wiec kolo 21 bylabym w domu.
G dopiero po swietach bedzie gdziesz mieszkal w zorach a wczoraj szedl spac do kolegi i mowil ze umowil sie z nim ze najpozniej troche po 20 bedzie u niego.Zapytalam sie mamy czy jak G ja uspi to czy on moze isc a ona spojzy na nia na chwile i zajmie sie nia jakby zaczela plakac.Mama oczywiscie miala taki ton ze odechcialo mi sie wszystkiego .No i wyszlam wczesniej z tamtad.
Wkurzylam sie bo ja na chwile nie moge sie stracic :wściekła/y:.

Do tego rozlozylam sie totalnie.Kaszel,katar i wsio mnie boli:-(.

Dzis musze zaniedlugo wyjsc z Oliwka na chwile bo musze isc do apteki cos dla mnie kupic i po cukier bo nie mam czym herbaty poslodzic.

U mnie sloneczko Oliwka coraz lepiej sie czuje i bez goraczki wiec na chwile na dwor wyskoczymy.

witam sie porannie
dzis czarek pobudke mi o 8 zrobił a pozniej jeczal do 8:50
wiec stwierdzilam ze nie ma sensu i tak nie pojdzie spac:sorry2::sorry2::sorry2:
wiec wstalismy

m pojechal do roboty po zaliczke dzis na zakupy:tak::tak::tak:
byla wczoraj ciocia i dala nam 200 zl i mowi tylko nie na *******y ale macie cos do ubrania sobie kupic zebyscie na chrzcie jak dziady nie wyglądali:tak::tak:
ale znajac zycie kupimy cos czarkowi a reszta pojdzie na swieta:sorry2::sorry2::sorry2:
najwyzej skocze do lumpka i tam cos sobie wgrzebie;-);-)

Hej kochane a co wy tu za pryma aprilis robicie i pustki na bb urządzacie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:no dziś jest dzień żartów a nie dzień bez komputera :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wiki ślicznie wyglądasz wery wery sama bym chciała taką kieckę:tak:ale bym musiał najpierw mieć twoją figurę :dry:ale się załatwi taką figurkę :-D:-D:-D:-D
Agnes pisanki cudne :tak::tak::tak:Julka fachowym okiem pooglądała i stwierdziła no można je sprzedawać na allegro :-D:-D:-D
Lidka jakie te twoje chłopaki śliczne :tak:ja zawsze mówię że mi sie podobają bliźniaki ale u innych :baffled:i bałam się strasznie jak byłam w ciąży bo mój ex obciążony genetycznie bliźniakami i ja też :cool2:a pamiętam świetnie z dzieciństwa jak chodziliśmy do mamy koleżanki i mojego kolegi z klasy i oni mieli bliźniaczki i pamiętam ich mamę bujającą wózkiem i o 15 w szlafroku bo nie miała czasu się ubrać:-)więc kocham czyjeś bliźniaki ale Antka duo sobie nie wyobrażam więc tym bardziej chylę czoła przed mamami bliźniaków :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djeju chyba wystawię swoje używki na allegro no oj żeby mi się tylko taki kupujący trafił jej ja bym sobie z nim popisała oj jak ja kocham takie jazdy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka aleś ty pracowita normalnie chyba do ciebie się na jakiś kurs pracowitości zapisze bo u mnie dziś burdello a ja zamiast tyrac te podłogi to co..........na bb:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Dorotka przykro mi że mama nie chciała zostac z małą tym bardziej śpiącą..ale wiesz co ja chyba wiem o co kamman twojej mamie......
Meduska ty jakos ostatnio chyba wiatru w żagke dostałaś co???????????jak ja się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kochane mam pytanie do was dostałam dla Antka sandałki różowe :baffled: ze sztywnym zapiętkiem używki ale naprawdę nie zniszczone :tak:numer 24 która dla swojej cóki potrzebuje to po 10 wyślę:tak::tak::tak:
Dowikluś jak samopoczucie jak brzucho głowa?????????
As ty turbodymomenie :-D:-D:-Dco to za zdziwienie że cię lubią???????????ciebie sie nie da nie lubić kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry