reklama
wiesz co dla mnie to szczerze mowia dziwne no bo kto madry pytal by o takie rzeczy - widac pewnie na zdjeciach i w samym opisie...słuchajcie mam takie zapytanie:
wystawilam buty na allegro uzywane wiec licytacja od zl i min cena 20 zl za dwie pary,
i dzis dostalam maila, od kolesia, chodzi mi wlasnie o owego maila, nie wiem co mam o nim myslec
niby normalny mail ale jakis taki inny, a moze ja jestem jakas dziwna
tu macie maila:
Treść wiadomości:
Witam serdecznie
Dlaczego te buty są tak tanie? Czy były noszone? Jak długo i jak często? Przez kogo? Czy mają na podeszwie ślady noszenia, np zabrudzenia, obtarcia i zakurzenia?
Bo jeśli okaże się że tak i że nosiła je piękna kobieta, a w dodatku na podeszwie są ślady noszenia przez nią butów: trochę starta podeszwa, zabrudzenia, ślady piasku, to ja bardzo chętnie je kupię
A cenę możemy ustalić na GG wspólnie, abym musiał zapłacić więcej na korzyść pięknej kobiety, która sprzeda mi swoje noszone buciki
Pozdrawiam i czekam
Kamil
i co o tym sądzicie?
co mam mu napisać?
nie chciałabym czegoś głupiego wypalić jesli to tylko zle sformulowana powazna oferta, ale jesli to jakis zbok?
ale nie wiem sama co o tym myslec
troche smieszna sytuacja - pierwszy raz sie spotykam z czyms takim
no to juz wyjasnilamah pewnie zanim go zobaczylas to zaznaczylas post a ja za ten czas doedytowałam
w tamtym posie jest tekst tego maila
Iwcik - a moze jednak nie musisz sie niczego obawiac
B
Beata1988
Gość
A czemu Ty jej dajesz te płatne? Ja wiem że jak się jedną zacznie to już trzeba tak lecieć ale to cholernie drogie jest ja Kubie daje cały czas te zalecane żadnych innych i jakos wszystko okA my dziś na szczepieniu prevenarem i 300zł do tyłu. A do tego za 3tyg kolejne dawki polio, dtp , łółtazka i jeszcze coś no i też płątne...200zł zwariuje. W Hiszpanii miałam za friko a tutaj taka kasa Dziewczyny a głównie MH bo wiem, że się w szczepionkach orientujesz. Babka mi zaleca hekse, żeby nie kłuć małego tymi zwykłymi darmowymi szczepionkami. Co Ty na to? Bo ja ciemna masa. te darmowe faktycznie są do bani??
To tak jak u nas, tyle że my na śniadanie do siostry jedziemy bo akurat rocznica ślubu jej wypada a w pon w domu się byczymy ;-) a czemu słodkiego nie możesz?Dorotka to jak ja..żadnych planów a i tak to co zaoszczędziliśmy to pójdzie na szczepionki więc nadal bez kaski ale mamy już kupioną kukurydzę i groszek!!!:-) także sałątkę już zrobi. pewnie jakieś mięsiwo z piekarnika, trochęszynki.. i wsio. Słodkiego nie mogę, M nie przepada, na Boże narodzenie tyle narobiłam że potem kilka dni to jedliśmy..:-)
Kochana widzę że lista obowiązkowo ja od dwóch dni szukam sałatki i już dzisiaj znalazłam a się naoglądałam przepisów że głodna chodzę cały czasale się świątecznie u nas robi
moje dziecię spało 1.5 godzinki to ja w tym czasie odwaliłam połowę prasowania i łazienkę na błyskAdam z Julką wypucowali swój pokój więc tylko potem wszystko odkurzę ale to po obiedzie udka się w piekrniku pieka surówka gotowa iemniaczki się gotują więc luzik mam
zrobiłam listę tego co robimy na święta czekam na wieczorną aprobatkę rodzinywięc ja robię:
jaka faszefowane pieczarkami i szynką z chrzanem
sałatkę z ananasem
mięsko wg As
udka pieczone z pieczarkami
jaja w sosie tatarskim
babkę
rolade
sernik na zimno
zurek z białą kiełbasa i jajkiem
i to na tyle starczy nam na całe święta i pewnie jeszcze po świętach
Trzymam kciuki i powodzeniaWitajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....
Oj rozmowa i to na poważnie Kochana powodzenia życzę i cierpliwościNie w pracy, pojechał dzisiaj na egzamin do Wa-wy i wrócił pijany jak świnia a ja nie znoszę pijaków, chyba się rozstaniemy na jakiś czas niech on to przemyśli i podejmie jakąś decyzję bo ja nie mogę żyć ze świadomością czy jutro wróci pijany czy trzeźwy. Nie powiem że pije nagminnie bo nie zdarzało mu się to od ponad dwóch lat ale niestety wcześniej miał pociąg do alkoholu i to duży i widocznie teraz znowu zaczyna
Kochana jak tak sprzątasz to zapraszam do mnie tutaj i do żagania ;-) a mail to normalnie powalający facet jakiś napalony chyba ;-)(...)
witam sie wtorkowo, dzis dopiero teraz
rano wstalam wielam sie za obszywanie obrusów a że maszyna wyciagnieta a stol na balkonie i krzesla wygladaly tragicznie wiec je obszylam materialem, mialam kawal starej kotary w szafie i przynajmniej mi sie miejsce w szafie zrobilo, no i balkon wyglada jakos takos bardziej ludzko
pozniej poszlismy na spacerek, do mamy na obiad, do sklepu znow na spacerek, i do domku, teraz mlody oglada baje a ja na bb wreszcie mam czas
czekam na ciocie bo pożyczyła od koleżanki pracza do tapicerek i dywanów, i mam nadzieje go wykorzystać;-)
nie chce mi sie szorowac na kolanach dywanu, a i wersalke i fotele przydaloby sie odswiezyc
jutro m przyjeżdża wiec trza jutro juz wszystko ogarnąć
bo przyjdzie i powie : caly czas sprzatalas a tu taki syf
słuchajcie mam takie zapytanie:
wystawilam buty na allegro uzywane wiec licytacja od zl i min cena 20 zl za dwie pary,
i dzis dostalam maila, od kolesia, chodzi mi wlasnie o owego maila, nie wiem co mam o nim myslec
niby normalny mail ale jakis taki inny, a moze ja jestem jakas dziwna
tu macie maila:
Treść wiadomości:
Witam serdecznie
Dlaczego te buty są tak tanie? Czy były noszone? Jak długo i jak często? Przez kogo? Czy mają na podeszwie ślady noszenia, np zabrudzenia, obtarcia i zakurzenia?
Bo jeśli okaże się że tak i że nosiła je piękna kobieta, a w dodatku na podeszwie są ślady noszenia przez nią butów: trochę starta podeszwa, zabrudzenia, ślady piasku, to ja bardzo chętnie je kupię
A cenę możemy ustalić na GG wspólnie, abym musiał zapłacić więcej na korzyść pięknej kobiety, która sprzeda mi swoje noszone buciki
Pozdrawiam i czekam
Kamil
i co o tym sądzicie?
co mam mu napisać?
nie chciałabym czegoś głupiego wypalić jesli to tylko zle sformulowana powazna oferta, ale jesli to jakis zbok?
B
Beata1988
Gość
Witam wieczornie. Kuba śpi, marudny dzisiaj zobaczyłam że mu druga czwórka wyszła na dole teraz czekamy na trójki. Dałam mu viburcol i mam nadzieję że będzie spokojniejszy M ogląda coś o wojnie i mnie trafia bo leci uwierz w ducha no cóż jakby to powiedział przecież siedzisz na kompie brak słów a teraz mówię dobranoc i się kładę bo jak jutro Kubek znowu marudny będzie to się chyba powieszę oby tylko pogoda była to się przewietrzy znowu ;-) dobranoc kobitki zajrzę jutro
Natalineczka555
kocham kochać :)
no troszke szyje ale to takie proste rzeczy jak kapsaze albo jakies pokrowce, bo jesli chodzi o ubrania to nie wiem musialby mi ktos wykroic albo musialabym miec jakis naprawde bardzo czytelny szablonPati zalezy który jeden moze by sie nadawał tylko nie wiem jak jego żona by zareagowała , mogłabym mieć jakie widły jutro wbite w plecy
Natali fajnie szyjesz duzo na maszynie , bo ja tak chociaz teraz aktualnie mniej ze wzgledu na kregosłup , wlasnie po swietach zaczynam szyc sukienke na brzuszek mam juz skrojona tylko wyny brak do maszyny
Oj te chłopy chłopy .....kobity współczuje , obrze ze mój chłop ne ma takich pociągów bo chyba bym zwariowała czasem od jakies imprezy oczywiscie wypije i jest nabombany ale u niego to zadko sie zdarza moze i dlatego ze jest kierowca zawodowym
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej laski
melduje ze zyje i prosze mi tu nie uciekac ja zaraz wracam i wszytsko wam opowiem
melduje ze zyje i prosze mi tu nie uciekac ja zaraz wracam i wszytsko wam opowiem
pięknie:-):-)Witam,
wywaliło mnie z neta podczas pisanaia posta i szlag go trafił Sorki ale nie dam rady jeszxcze raz wszystkim odpowiedzieć
Pochwalę wam się tylko, że niki spała ciurkiem prawie 6 godzin to nowy rekord
No i czekam dziaj na Bubke
Romanowski to chirurg onkolog,ale teraz leczy za pomocą TMC.Witam dziołchy moje kochane. Mo dziś na popołudniu do roboty, ale, że go plecy bola i leży a mał śpi, to tak boczkiem boczkiem na kompa wsiadłam, hehe
Słuchajcie, nomalnie szok, sałam do wpół do ósmej! Ale sie wyspałam
No to chyba tez wyspana? gratuleję. I zazdroszcze spotkania z Anabubą
Mój Ci ON!!!!!!!!!!!
J atez nie w typie mojego zawsze byłam, niska, blondynka, ale charakterem go zdobyłam, hehe, i walczyłam o niego jak lwica, ale to strasznie długa historia...
No, jeszcze wczoraj na zakupki pojechaliśmy i aą wypas zupke zrobiłam ( 2 gary ), że jeszcze na olację o 21 ją jedliśy, nikt nie mogł sięporzeć zapachom z kuchni, hehe
No i wiedziałam, że miałąm do Any zadzwonić, tylko a chiny nie mogłam sobie przypomniec z czym, hehe
Mamita zdrówka dla Zuzi, oj bidulka, miałą się dobrze bawić a wyszło jak wyszło, pech.
Dorcia fajnie, że już do 16 rż dostała orzeczenie. Kasa zawsze się przyda, no szkoda, że nie tyle ile planowałaś, ale dobre i to. Póżniej jeszcze siępostarasz o te dodatkowe...
AS bo tak to jest, że jak ma sie miękkie serducho to trzeba miec twardą dupkę, ale co zrobić, każdy by wymię, hehe. Wspaniale dzieciaki mają tam z Tobą.
Justa FOTKA FOTKA!!!
As co to za Romanowski? Bo ja chodziłam kiedys do takiego z kolanami, u nas w Inie. Cała rodzina lekarzy i wszyscy sa cudownymi lekarzami.
Nawet połowy cytatów nie mam , które zaznaczyłam!!!
dziewczyny, co robici na święta, bo czas najwyższy za cś się zabrać a jaj nawet planu nie m am.
Mała nadal śpi, chyba zrobię nam śniadanko i jeszcze poleniu****emy. Musze się małżowi kochanemu za wspaniały masaż odwdzięczyć-wieczorny.
Wpadnę jeszcze jak kochas pójzi edo pracy, a mała da mi żyć, hehe. Narka
GRATULACJEJusta ,a przepraszam co to za fotka ,ze razem z psem macie tak wykrzywioną buzię,hę????
To naprawde ty??????
Witajcie laski ,ja dzis mam zdecydowanie lepszy humor,wczoraj jakiegoś doła mniaam ,ale dziś juz wiem ,ze w ciągu 2 tyg.ide do pracy co dodało mi skrzydełi garba zdjeło z pleców
Witaj.Mój mąż wczoraj pomyl okna z pólnocnej strony czyli u dzieci ja tylko powiesiłam zasłony i firanki no i do pracki musiałam jechac nawet nie zdążułam nic ugotowac jutro zostało nam umyć okna poludniowe i musze wywietrzyc i zmienic pościel a ja musze dzis cos wymyslic na obiad ale weny brak swięta mamy zplanowane takze wilkich zkupów nie robie bo będziemy w gosciach choc raz na 14 lat
Super mąz.
Też tak chcę.;-):-):-)
Ależ masz już rozplanowane ;-):-):-)Madziula, super, że humorek wrócił
Malina, ja tez pod prysznicem maliznę w baseniku dmuchanym kapałam
Lunka, u mnie plan świąteczny następujący:
sobota: moja teściowa wpada i idzie z dzieciakami jaka święcic :-) zostanie pewnie do wieczora, jakiś obiadek skoromny sie zrobi.
Niedziela: na 9 do babci mojego M na śniadanko, na 12 do mojej mamy na obiadek, na 16 do ciotki mojego na kawkę i ciasto, kolacja u mojej mamy.
Poniedziałek wolny :-) Ale jeszcze pewnie mój ojciec na ostatnia chwilę sobie coś przypomni i mi plany pokrzyżuje
Po pierwsze za krótki czas między szczepionkami.a dodatkowe globulasy :-)
a co do kompania to piekarnik elektryczny poszdł w ruch, a M przyznał mi racje i od dzis zaczynamy okres grzewczy A kolejna wyzyta za 3tyg
ej no to nieźle, a ten Twój dobry humor powala ja mam też cos podobnego, ale jest na tyle małe, że nie widać na pierwszy rzut oka. Nie badali mi tego tak jak Tobie, bo doszli do wniosku, że jak nie rośnie itp to zostawić to lepiej. ale też nikt nie wie co to
no.....jakby to powiedzieć....ślicznie wyglądasz
A my dziś na szczepieniu prevenarem i 300zł do tyłu. A do tego za 3tyg kolejne dawki polio, dtp , łółtazka i jeszcze coś no i też płątne...200zł zwariuje. W Hiszpanii miałam za friko a tutaj taka kasa Dziewczyny a głównie MH bo wiem, że się w szczepionkach orientujesz. Babka mi zaleca hekse, żeby nie kłuć małego tymi zwykłymi darmowymi szczepionkami. Co Ty na to? Bo ja ciemna masa. te darmowe faktycznie są do bani??
Wydłuz go jak najdłuzej się da.
Co do guza to mi Romanowski powiedział tak na 70 % co to jest
Jestem w szoku i to cięzkim,ale będę żyć do samej śmierci
HEKSA nigdy w życiu.Dowikluś no u nas dokłądnie 190. Tam jest 5szczepionek Ona to nazwałą heksa. Mi to nic nie mówi, ale kaska spłynie mały narazie śpi..już mija druga godzina zobaczymy jaki humorek dzisiaj eeee to jak zaczynasz z oknami to zachacz o moje cio
A takw ogóle to dziewczyny pisały, że w ciąży nie wolno podnosić rąk wyoko do góry bo może to spowodować odklejanie łożyska tak więc myślę nad tymi dwoma oknami
Lepiej kłuć dziecko 10 razy niż szczepić tym badziewiem.
Dziecko szybko o bólu zapomni,ale będzie bezpieczniejsze.
I to jest bardzo mądra pani neonatolog.:-):-)Kerna ze szczepieniami nie pomogę nasza pani neonatolog miłośniczka szczepieniowego minimum i przeciwniczka szczepień skojarzonych więc my szczepimy tylko na to co ona uznaje że trzeba nawet nie wszystkie z obowiązkowych mamy zaszczepione
Madziula ty nie wiesz co z wolnym czasem zrobić spać chłopa do domu zaciągnąć na chwilę, na bb klikać,tv,książka...no rozkosz
a co do kataru ponoć leczony trwa tydzień nie leczony 7 dni mój leczony trwał prawie miesiąc ale dzieciakom przeszedł po 7 dniach
Antek nauczył sie nowego wyrazu a właściwie zwrotu"a tu cio??"
Witaj wreszcie.Witam! Zuza coś ostatnio nie chce zasypiać w dzień ale w końcu o 14 robi się tak marudna i kłade ją jeszcze. Teraz obiad na szybko. Przywieźli mi wózek bo lekarka od rehabilitacji zaleciła specjalistyczny. Jest trochę zbyt masywny. jak kupie nowe akumulatorki do aparatu to wstawię fotkę.
Dostałam właśnie wypis ze szpitala. Jest w rozpoznaniu jednak mózgowe porażenie dziecięce....
Musze prywatnie chyba do neurologa iść bo nie chcą mi dać skierowania na rezonans a on wiele wyjaśni-np. czy wystąpi padaczka, która może się objawić w 3 roku życia...:-(
Powiem, że widać efekt intensywnych ćwiczeń tylko 3 tyg to trochę długo dla Zuzi z dala od rodziny.
Teraz chcemy jechać na turnus 2 tyg z możliwością spędzenia weekendu w domu bo i tak ćwiczeń wtedy nie ma. Byłoby 5 dni przerwa i znowu 5 dni, więc fajnie może uda się do czerwca.;-)
Gdzie Ty mężą znalazłaś? Mój jakby okno umył to chyba na zawał bym padła
Ja narazie tylko majonez mam do salatki. A i kiełbachę białą i uwędzoną bo mój brat robił to i mi się skapło:-)Wczoraj Zuza się zajadała aż jej zabrałam bo się bałam tak pierwszy raz wędzoną białą
Poza tym to sernik tylko, szyneczka i sałatka. Nawet bigosu chyba nie zrobię.
Dzisiaj będzie wojna domowa bo przyszedł rachunek męża za tel. 140zł
Dorotka super że z komisją się udało
Czasami ten wózek naprawdę mocno pomaga.
Ja chyba wiem jaki to jest,ale wklej fotkę.
Zagrożenie padaczką wyjdzie Ci w badaniu EEG we śnie.
Ja robiłam Kubusiowi wcale nie trzeba robić rezonansu.
Zdrówka dla małej
CwaniaczekANKA
To czekam na telefon jakby co
MAMITKA
A widzisz postepy u Zuzi po tym turnusieI dlaczego muszisz miec specjalistyczny wozek
MALINUS
Gratki dla Antka
Moj Dominik sie mega nudzi i snuje mi sie po chcia,skacze,wszedzie grzebieA Pani na Niego dziisja naskarzyla ze przez ostatnie dni byl neigzreczny w szkoleKrzyczy a dzisija to nawet kazal jednemu koledze uderzyc drugiego bo ten sie Jemu psocilA wykombinowal sobie to po to zeby samemu nie dostac kary
Jutro na 17 mamy zebranie i jak uda mi sie dzieci podrzucic do tesciowki to z przyjemnoscia pojde na nie
Mówiłam Ci tyle razy.nie no ok. dla mnie mycie okien to pestka i w wolnym tempie relaks, ale te ręce w górze..odpuszczę sobie;-)
Ależ wściekła jestem!!!!!!!!!!!! ten mój duperelek mały odmówił obiadu Ani mięska, ani sałatki, ani ziemniaka...nic idzie na głodnego na spacer..od razu apetyt mu wróci ehhhhh a tak się starałam a on nawet nie spróbował, bo na talerzu są buraczki i jego w oczy gryzie dobra idziemy na spacerek.
Malinka że Twoja pediaitra to przeciewniczka skojarzonych w ogóle ktoś z lekarzy jest przeciwnikiem ciekawe czemu..on dostaje te podstawowe no i dodatkowy prevenar...
On je na wygląd.
Jak ukryjesz to nie zauważy i wszamie wszystko co mu dasz.
Zwykła nadwrażliwośc wzrokowa i tyle.
pięknie :-):-)Witajcie dziewczęta!!!
Jestem tak zagoniona, że czasem nawet nie mam kiedy usiąść...
Jutro otwarcie...
Troszkę się denerwuję...
A oto mój sklep...
Skromny, ale to dopiero początek....
Witaj.cześć cioteczki czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta??? wiem wiem opuściłam się baaaaaaaaaaaaaardzoale mnie ostatnio często nie ma w domu a jak już jestem to mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć i net mi szwankuje:-(
przeczytałam tylko bieżącą stronę i nie jestem w temacie zupełniemam takie zaległości, ze chyba do Bożego Narodzenia nie nadrobię
witam nowe mamusie przynajmniej tyle zdążyłam zauważyć
Pamiętamy.:-):-)
Brawa za ząbki i zdrówka dla małej.zaznaczyłam cytat i ........ nie ma go
Kerna ten czerwony dywan byłby nawet wskazany byle mięciutki bo coś mi się zrobiło w stopę i nie mogę chodzić:-(
Pati mi się też nie otwiera
a co u mnie? stara bida, siedzę w domu i dostaję głupawki, chata już na swięta posprzątana, teraz bierzemy się za ogrodzenie i sadzenie czegoś bo strasznie łyso mam przed domem
Misia traci mleczaki, w ciagu ostatniego tygodnia wypadły jej dwa i wygląda tragicznie jak się uśmiechnienie ma już czterech dolnych i górnej jedynki, nie licząc tych wyrywanych piątekteraz druga górna jedynka czeka na mocniejsze doznania bo trzyma się tyko jedną stroną
a do trgo dzisiaj mi sie rozchorowala, wstała z temperaturą 38,2 stC i już do świąt jestesmy na siebie skazane
to tak po krótce co u mnie
reklama
Natali czyli ty tak sama od siebie bo ja to wszystko szyje od a do z i wsumie to szkołe mam liceum krawieckie wiec znam wszystkie kroki co i jak
Ja sie wykąpałam ostatnimi siłami a włosy myłam jak jakis paralityk dobrze ze nikt tego nie widział....... ło matkoooooooooo, tera juz leze w łózku na lewym boczkuu bo tak mi najwygodniej a laptopa mam na biodrze heeeeeeee
Ja tez bede zmykac bo jutro z rana musze isc na badania do 8 a dzieci do szkoły musze jescze odwiezc i na 9 rano musze zdarzyc do rzeszowa dojechac ...........hmmmmmmm jak ja to zrobie to nie wiem
Ja sie wykąpałam ostatnimi siłami a włosy myłam jak jakis paralityk dobrze ze nikt tego nie widział....... ło matkoooooooooo, tera juz leze w łózku na lewym boczkuu bo tak mi najwygodniej a laptopa mam na biodrze heeeeeeee
Ja tez bede zmykac bo jutro z rana musze isc na badania do 8 a dzieci do szkoły musze jescze odwiezc i na 9 rano musze zdarzyc do rzeszowa dojechac ...........hmmmmmmm jak ja to zrobie to nie wiem
Podziel się: